Shopping!

Väktes av att mobilen ringde imorse igen. De behövde extra personal på max idag igen men eftersom att jag ska på kalas så blev det inte så att jag jobbade idag igen. Ska ju jobba inatt också. Senare väktes jag av mamma som ville åka ner på stan och kika lite, Peter (bror) följde med han också. Så vi tog bilen på en liten shopping runda. Nu har vi kommit hem igen och ja, jag är några kronor fattigare. När vi var inne på nån gardinaffär fick jag ett sms från Lindex, 30% rabatt på ett helt köp! Så ja jag styrde kosan dit och hittade en till bh (Som sagt, man kan aldrig ha för mycket av underkläder..) sen provade jag något nytt också. Det är ett läppglans från Sally Hansen tror jag det hette. Det ska i alla fall göra läpparna mer fylliga så jag provade det nyss och jädrans vad det sticker i läpparna! Det kittlas och ja man kan nog ana en storlekshöjare.

Jag tog även en sväng in på  Pepes och hittade mitt livskärlek!! Åh det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Var ju ute efter en svart skinnjacka förra sommaren men hittade aldrig någon som föll mig i smaken, den ska vara mjuk och bra kvalité ska det vara också. En skinnjacka ska ju faktiskt hålla i några år i alla fall. I alla fall så hängde den där, en svart skinnjacka i mc-modell. Jag bara kände att jag måsta ha den så min snälla lilla mamma lovade att lägga ut för mig tills lönen kommer den 15:e. Så nu är den min! Den är helt perfekt!

Nu ska vi alldeles strax bege oss till farmor och äta lite smörgåstårta. Senare ikväll blir det utgång ändå för mig och Sara, dock en nykter sådan för mig då jag ska jobba efteråt. Ett bra sätt att hålla sig vaken på ändå! Ligger jag hemma i soffan till klockan 1 inatt så kommer jag ju helt klart att bli trött och somna. Så det ska bli kul att koma ut lite ikväll ändå, som planerat minus alkoholen då.


Skinnjacka "Racing Sally" från Rock 'n blue


Bh från Ella M
Lip inflation från Sally Hansen

Nu vill jag ha vår och sol så man kan hänga undan den stora pylsiga dunjackan någon gång! Goodbye dunjacka, hello skinnjacka! :D

Ciao!


Underkläder.

Det blev jobb idag ändå. Jobbade mellan 13.30-19.00. Så det blev ingen Disneykväll hos Linnea. Attans, jag får överatal dem att köra en gång till! Efter jobbet var jag lagomt trött och väldigt hungrig. Hade bara käkat frukost på hela dagen så jag tog bilen till ICA kvantum och köpte mig lite mums middag och lite snacks. Imorgon har jag hela dagen på mig att ägna åt mig själv, börjar jobba kl 01.00 och slutar kl 05.00 så det blir en sen natt kan man säga. Imorgon är jag även bjuden på smörgåstårta hos farmor som fyllde 84 år i veckan! 84 år men fortfarande på benen och pigg som en lärka. Då har man lyckats bra! (Farmor dricker bara röd mjölk. Kan det kanske vara nått bra tips för skelettet eller så?)

Hade tänkt kikat in på Lindex idag också då jag hade 30% på valfri vara där. Underkläder kan man ju bara inte ha för mycket av men eftersom att det blev jobb idag så hann jag aldrig in, sista dagen för användning av rabatten var ju idag så jag kikade runt lite på deras web shop när jag kom hem och hittade två godisbitar som jag klickade hem. Underkläder köper jag oftast på HM, köper jag det på lindex så blir det från märket Ella M, dom har super fina och bra kvalité på sina underkläder. Ett litet minus för den långa leveranstiden på lindex web shop. 7 dagar skulle det ta..


BH från Ella M 199 kr
Trosor från Ella M 99 kr


Nu blir det mys framför tvn! Ha en härlig fredagkväll allihopa!

Ciao!

Lugn hemmakväll?

Nej så blir nog inte fallet idag ändå. Vaknade av att mobilen surrade och de ringde från Max och behövde extra personal idag. Så antagligen så blir det jobb även idag. Ska slå en pingel dit när mamma och pappa kommer hem så de kan ta över Anja (är hundvakt nu när de är nere på stan). Så får se om de itne har fått tag på någon annan då. Rengsjö och Disneymaraton var det ju som stod på "attgöra" listan idag. Så vi får se hur det blir. Kan ju åka dit efter jobbet, nu vet jag ju inte om jag ska jobba överhuvudtaget idag heller så det återstår att se. Samtidigt tjänar man ju en extra hacka också till shoppringturen i Gävle, men det är ju slitsamt att jobba också.

Ingen utekväll på lördag blir det heller, usch vad tråkigt. Jag som var så inställd på det enda tills jag märkte att jag hade skrivit av schemat fel. Jag jobbar inte inatt utan imorgonnatt. Yippie. Det var den kvällen det. Men jag måste ju se det från den ljusa sidan. Jag kommer att vara nykter och därmed inga extra onödiga kalorier, jag kommer garanterat inte att göra bort mig, jag tjänar pengar och får träffa mina trevliga arbetskamrater :)

Nu sitter jag och käkar lite frukost. Har ni inte redan testat Pågens musli toast så är det verkligen ett måste! Höll på att rammla baklänges- så god var den! Hade inga direkt höga förväntningar när mamma kom hem med brödet i matkassen men oj så god den var! Precis ett sådant bröd som jag vill ha det: Massa fibrer och tuggmotstånd, honung och russin! Klar favorit!


Muuuums!


Torsdagkväll.

Sicken latmaskedag det har blivit nu. Det var man fan värd! Har sovit, legat i soffan, kikat på film, suttit vid datorn, sovit ännu mer och bara latat mig! Var super trött idag efter inatt.


Detta var jag värd ikväll! Lite sportlovs mys.


Busade lite med Anja och hennes favoritboll.


Funderar nu på att
städa rummet lite. Bara så att jag slipper göra det imorgon eller så. Har ju inte hunnit pluggat nått idag heller. Som väntat. Kikade ju på filmen Curious case of Benjamin Button, ja somnade efter halva filmen, inte för att det var dålig eller så. Tvärtom den var helt ok, det vara bara jag som var helt slut. Lite seg var den ju när den närmade sig slutet. Nu hann jag ju inte se klart hela så ska försöka hinna med det imorgon eller så. Hua, ketchup har jag i håret också märkte jag nu. Blir nog en dusch!

Ska kika på familjen annorlunda också. Det är ju så himla roligt! Börjar verkligen att gilla tv4:s nya tjänst replay, tror jag den heter. Man kan kika på en massa olika programm där som man missat under veckan när man vill, helt gratis!

Gaah jag blir helt i extas!! Längtar så in i nordens till jag ska till Gävle med Linnea! Nu kan jag ju inte annat än att kika på internet efter saker jag ska kika efter! Har kommit på en del:

-Ett par svarta jeans
-Ett par vanliga blåa jeans
-En söt blus som jag spanat in på Gina
-Leggins
-Rengöringslotion (min favorit kommer från ACO)
-Någon kofta

Inget snålande med pengarna med andra ord! Hallå! Pengar är ju till för att spenderas!

Ciao!

Nattrond.

Första natten jag jobbade natt igår. Började 23.00 och slutade 04.00. Var inte så farligt som jag trodde ändå, trodde det skulle vara mer folk och mer stök men jag kanske bara hade en lucky night!

Igår kväll åkte jag ner till Sara innan jag började jobba. Köpte Ben & Jerry's igen, delade med Linnea (sa ju att jag skulle bli besatt!) Sen bakade vi kladdkaka (oops) och myste runt lite. Kikade på Candy med Heath Ledger (han stavas så va?) hann aldrig se klart hela men jag ska be Sara skicka över den till mig, den var faktiskt bra så jag vill ju se hur den slutar. Nu ska jag ta ut Anja för en liten kisstur och sedan blir det nog bara mys i soffan till någon bra film. Curious case of Benjamin Button blir det nog! Mamma fick magsjuka inatt och är hemma idag, hua mig! Bara man inte blir smittad. Är det något som jag verkligen hatar så är det att kräkas. Usch den där känslan liksom, usch och fy!

Ska försöka hinna med liite plugg idag också, har inte gjort ett smack ännu! Inte ens läst i boken.. Varför är inte sportlovet två veckor för?

Ben & Jerry's

Antar att jag är typ den enda i hela världen som inte hunnit smaka av denna underbara skapelse. Idag blev min debut och jäklar vad god den var! Har aldrig vart sådär jätte mycket för glass men denna var verkligen något speciellt, precis som ryktet löd. Nu vet jag verkligen vad helgerna kommer att bestå av i sötväg!


Finns inget lämpligare!

Jag kommer att vara proffs på att värma barnmatsburkar till mina ungar i framtiden. Haha. Finns ju inget snabbare och enklare än att värma en burk barnmat i micron och käka innan man ska iväg och jobba. Snabbt och enkelt. Mycket vitaminer lär det väl vara också då det är just vad småbarn behöver? Aja gott är det i alla fall. Även om det ser ut som en enda gröt i tallriken!

Lättuggat kan man säga!

Det som en gång var..

Precis kommit hem från stan nu. Var in till sjukhuset och tog lite prover då mina leder har spökat lite till och från får se då vad proverna säger. Tur att jag får gå kvar på barnmottagningen även fast jag har fyllt 18. Dom är så gulliga och trevliga där! Söta nalleplåster får man också! Haha. Nu ska jag sitta och nöta lite one tree hill innan det är dax att fara ner igen och jobba några timmar.

Igår hade jag så fruktansvärt svårt att sova, ni vet den där konstiga känslan som man brukar få efter att man har kollat på någon läskig film, jag var ju inte rädd heller men jag bara kände att det var något. Sen föll allt på plats, herregud. Det var ju den 23:e! Fem år sedan Veronica gick bort och jag kom inte ihåg det förän "hon berättade för mig". Jag visste ju att det var den 23:e allt hände men jag hade bara ingen koll på att det var den 23:e just igår. I alla fall så var det fem år sedan hon gick bort igår. Fem år sedan, det är samtidigt så längesedan man samtidigt inte alls. Fem år är inte så mycket om man jämför med en livstid. Men när jag tänker tillbaka på den dagen, den 23:3 februari för fem år sedan. Då är det längesdan. Samtidigt känns det som igår då vi satt där måndagen efter i klassrummet. Vi gick i sexan och vi hade en präst på besök som berättade om hur begravningen skulle gå till och vad vi skulle sjunga för låtar. Alla grät, det var en sådan tung stämning i klassen. Till och med en främling skulle förstå vad som hade hänt. Så starkt var det. Vi gick igenom mycket tillsammans den klassen vi var då, idag hejar vi knappt på varandra längre. Även fast vi då flr fem år sedan var säkra på att vi alltid skulle hålla ihop som en grupp. Ha klassträffar och prata. Så blev det aldrig. Vi gick alla vidare från personerna vi var, vi valde nya vägar att gå och nu har vi skiljts åt helt.

Veronica var verkligen en tjej som skrattade mycket, inte ens tiden kan sudda ut mina minnen om hur hennes skratt lät. Hon var så tuff och stark.

Idag skulle hon ha fyllt 18 år. Jag åkte till kyrkogården med en ros efter jag varit på sjukan och när jag stod där så kunde jag inte låta bli att tänka på vad vi skulle ha hittat på idag om hon fortfarande var vid liv. Skulle hon ha varit frisk nu? Eller skulle hon fortfarande ha kämpat mot leukemin? Hur skulle hon se ut? Vad skulle hon gå för linje på gymnasiet? Vad skulle hon ha för drömmar?

Det var ingen lång stund jag stod där. Jag har så svårt för kyrkogårdar. Kan inte inse hur mycket jag än försöker och vet att dom faktiskt finns där under jorden. Jag ser det mer som att dom är borta en lång lång tid istället.
Bortresta.


En utav våra traditionella tjejkvällar. Veronica längst fram. Sara, Malin och jag.


24/2-09


Omplåstrad.

Morgonfrilla, en rosa dildo och en ny dag.

Shit vad trötter jag var igår, duschade och la mig direkt i princip. Kikade lite på Beck också. Somnade med blött hår så ni kan ju bara tänka er vilket krull jag har nu. Tur att man bara ska vara hemma idag! Kanske lyckas jag även få hit Linnea och Johanna så kan vi mysa ner till One tree hill, kladdkaka och popcorn! Skulle vara uunderbart! Man måste ju få lyxa till det lite nu när det är lov!

Satt och kikade efter salonger igår som utför fotmassage eller hela fotbehandlingar. Känns som att mina fossingar skulle behöva det kanske en gång i månaden om jag ska jobba på max lite då och då. Dom är verkligen helt slut när jag kommer hem. Ett par andra skor skulle ju inte heller vara så dumt!

Jag vill ha den 16:e mars NU! Om det inte dyker upp något som tex jobb eller så så ska jag ta ledigt från skolan då och följa med Linnea till Gävle och shoppa tusan! Jag komer säkert att bli snål bara för det,men nej då ska jag faktiskt unna mig något riktigt fint!


Anja springandes/lekandes ute i snön i morse! Söt bebisen min!

Sara öppnar sitt paket. Bild från i lördags!

Innehållet! "Vilken sööt!" var Saras kommentar. Haha!

Trötta fötter!

Ååh, nageltrång, tåpira och ömmande hälar. Det är vad jag får av mina fotbollsinneskor som jag jobbar i. Inte så bra skor att jobba i kanske, får nog beställa ett par specialare så jag står ut. Har precis kommti hem från jobbet nu, körigt idag kan jag ju säga. Det var full fart fram till 19.30 ungefär. Så nu sitter jag här lagomt svettig och luktar pommes och tvåsvett. Yiiha. En dusch och en liten mysstund i soffan skulle sitta fint nu.

Igår firade vi Sara. Vi träffades hemma hos henne och blev bjudna på smörgåstårta och kladdkaka. Sen blev det utgång för mig och Sara. Helt ok var det. Mycket roligt folk som var ute. Kvällen avslutades där dagen började: Max. Blev en tidig kväll för mig då jag skulle jobba idag.

Imorgon är jag ledig vilket ska bli väldigt skönt att kunna ta det lugnt en heldag. Får se om jag kanske raggar hit flickorna.
Duschen ropar!

Ciao.

Hektisk lördag!

Oj en sån här lördag har jag nog aldrig varit med om! Hur mycket som helst att göra!

Igår var jag helt död när jag kom hem från jobbet, helt slut. Var jätte mycket folk och då menar jag verkligen jätte mycket! Fjällfolket är verkligen ingen liten skara. Kul var det, för man hade ju att göra hela tiden må jag säga. Haha. Tiden går ju fort också när man springer där mellan kassan och ska få ihop allt. "Imorogn blir det värre" hörde jag en i personalen säga. Phuu. Jag börjar nu om två timmar sen jobbar jag till 20.00 ikväll. Direkt efter det ska jag typ springa hem till Sara, duscha, byta om och fira henne. Sen ska man upp och jobba imorgon igen. Jag kommer nog att vara skapligt död på måndag skulle jag tro. En rolig helg kommer det att bli i alla fall, ingen tvekan om det!

Ikväll blir det andra gången som jag missar melodifestivalen, ska jag sörja eller skatta mig lycklig? Jag tror snarare att jag skattar mig lycklig, ju fler saker jag inte följer på tvn (för visst blir man besatt när man blrjar följa något, som en serie eller nått?) så har jag ju mer tid till annat istället! Ikväll skulle det ju faktiskt vara ganska bra artister med men äsch.

Hittade ett par snygga jeans igår i alla fall, äntligen! Har så svårt att hitta jeans som jag tycker om, och ännu svårare att hitta dom som passar just min kropp. Antingen är dom perfekt i midjan men stora i benen, eller också för långa i benen, perfekt i midjan men lite stora i benen. Eller någon annan konstig kombination. Hoppas dessa kommer att se bra ut om jag bestämmer mig flr att prova dom då. Ska åka till Gävle med Linnea den 16:e och kika lite där, han en känsla av att det finns mer att välja bland där än här i Bollnäs..


Jeansen jag hittade på JC var från Killah och var snarlik dessa till både färg och modell. Det är fickorna fram tsom gör skillnaden. Från killah och 899 kr kostar dom i alla fall.


Nu ska jag göra iordning en brakarfrukost så jag blir redo att ge mig av snart.


Ciao!


Tidig morgon.

Just nu sitter jag och väntar på min skjuts in till skolan. Dom blev lie sena (vilket jag även hade räknat med då jag gick upp senare) så passar på att kika runt lite på nätet. Fick turen att jobba ikväll så det kan bli sent, kanske även ska gå på bio ikväll! Wallander-Hämnden. Skulle vara jätte kul att se den, den börjar klockan 21 och jag slutar jobba kl 20 så vi får se hur jag beslutar mig för att göra. Det blir en ganska packad dag med fullt upp hela tiden i så fall.

Idag är i alla fall sista dagen!! För idag börjar sportlovet! Underbart skönt måste jag säga. Även om det kommer bli en del pluggande. Suck..

Slutar ganska tidigt idag i alla fall så jag får luncha på stan innan jag beger mig till jobbet. Får se om jag lyckas få med mig nån så slipper man sitta och häcka själv.

Naaw. Anja är så söt nu när hon ligger här bredvid i soffan och gosar med kuddarna, sötnosen min.


Här har ni Anja i egen hög person. Hon gillar att ligga på toppen av kuddberget och sova. Hon älskar verkligen gosiga kuddar. ibland börjar man faktiskt fundera om hon ens vet att hon är en hund?

Broken strings.

Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie.


Jag vil ha sommar nu TACK!

Bara titta och njut. Jag kan till och med känna doften av solsken och varm asfalt.







Give it to me give it to me give it to ME!

Fika fika fika!

En underbart kort dag har det varit idag! Började klockan tio och slutade kl 12. Det serverades tacos på skolan så det fick bli lunch där endå. Sedan begav vi oss in mot stan och tog oss en fika på NK, skålade för Sara gjorde vi också.

Hon fyller nämligen 18 år idag! Tänk vad tiden går fort. Det var ju liksom inte alls längesedan som vi två satt här hemma och bytte sudden med varandra, lekte med kinderägg eller byggde pärlplattor på fritids. Tänk vad mycket vi har gått igenm tillsammans ändå, vi har varit med varandra på varje trappsteg vi har tagit uppåt i livet. Vi kommer inte ens ihåg när vi träffades första gången eftersom att vi var så små då. Visst har vi haft några pauser då vi gick på olika skolor i två år men vi har alltid ändå kommit tillbaka till varandra. Nu har vi gått i samma klass i 9 år och det finns nog ingen som förstår mig lika bra som du gör. Oftast behöver vi inte prata med varandra eller jo vi pratar fast med blicken för att förstå vad den andra vill eller menar. I alla fall så fyller min äldsta barndomskompis myndig idag och det tycker jag är toppen för nu har jag en trogen festprisse vid min sida!

Imorgon kan man även säga att det efterlängtade sportlovet börjar! Yippie!


Chai te och chokladboll har nästan blivit standard.


Sara och Johanna


Mumrik tycker också väldigt mycket om NK:s chokladbollar


Linnea med sin choklad med vispgrädde som såg hur god som helst ut!

Vart är vi på väg?

I Bollnäs pågår just nu typ världens babyboom bland ungdomar. De flesta tjejerna är väl runt 14-16 år. Jo visst gulligt helt klart om man nu kan ta han om ungarna också. Men detta var ju ingenting tills jag fick syn på detta http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece. Vissa börjar tidigare än andra, eller vad säger man?


Prisvärt!

Usch vad hemskt trött man får bli! Har nog inte blivit så här trött så pass tidigt på riktigt länge. Funderar faktiskt på att borsta gaggarna och lägga mig. Inte hittade jag mina skridskor heller så det får bli promenad för mig imorgon på idrotten. Usch vad jag har halkat efter med träningen nu. Så fort skolan sätter igång på allvar så halkar man efter så rejält. Jag får nog sätta upp ett träningschema eller nått. Köra pilates 3 gånger i veckan åtminstone.

Åh jag har inte tänkt så mycket på det men nästa vecka så är det ju faktiskt sportlov! Gud så underbart det ska bli. Inte har jag något speciellt inplanerat heller annat än att jag ska jobba en del sen så ska jag ha One tree hill maraton med tjejerna. Massa mys blir det ju också såklart!

På torsdag fyller Sara 18 så då blir det en mysfika efter skolan som då slutar kl 12. Underbart! På fredag blir det ju även vår traditionella fredagsfika. Åh vad jag längtar efter NK:s Chai latté! Jag måste nog köpa mig tillbehör så jag kan göra sånt här hemma själv. Man blir helt besatt av den! Så kryddig och god.

Nu ropar sängen på mig så bäst att jag inte fastnar här ytterligare några minuter som blir till timmar.


HM:s skor, grymt prisvärda!  Dessa gobitar får du punga ut 349 resp. 298 kr för, super!


Tatuering.

Jo jag vet. Jag har tjatat om det länge och egentligen var det ju meningen att jag skulle göra den så fort jag fyllde arton. Men ni som lever som fattiga studenter förstår mig nog. Det är inte lätt att få ihop allt när man lever på drygt 1000 spänn i månaden. Nu har jag ju fixat extrajobb så nu har jag bestämt mig för att jag ska ta mig i kragen och ringa dit och beställa tid snart.

Jag blir helt galen!! Satt precis och läste en massa recensioner av folk som såg premiären av "Män som hatar kvinnor" igår. Majoriteten och då menar jag alla dom inlägg som jag läste, uttryckte sig som att det var den bästa svenska filmen de någonsin hade sett. Jag vill se den nu nu nu!!

Idag var Petra hurtigast än hurtigast på mattelektionen, IGEN! Hjälp, detta börjar ju gå framåt. Jag kom så hiskeligt mycket efter under tiden jag höll på med körkortet och sen blev jag sjuk. Nu börjar jag ta igen mig igen så nu jäklar!

Kikade på filmen "Småstadsliv" igår och jag kunde inte sluta skratta. För att man ska förstå humorn i den så borde man ju kanske vara härifrån men ack så pinsamt egentligen. Jag menar vi pratar ju långt ifrån så där brett här i Bollnäs. Undra vad folk får för uppfattning om oss när om ser filmen liksom. Men rolig som attans var den!

Nu ska det bli spännande att se om det blir utgång imorgon eller inte. Allt beror helt och hållet på Sara. Kul skulle det vara i alla fall. Att ha som en liten minilördag mitt i veckan. Vi får väl se hur det slutar. Frågan är vad man ska ha på sig som vanligt. Blir nog att jag har klänningen som jag beställde i leopard mönster. Bara det att mamma kommer bli heltokig när hon ser  att jag beställt kläder, "IGEN" som hon alltid säger. Pengar är ju till för att spenderas så deså! Föresten så gillade jag mitt horoskop starkt idag "du kan vara lite vidlyftig med dina pengar. Du har jobbat hårt för dina slantar -och de ska rulla!"

Nu ska jag ner till källaren bland allt damm och skräp. Måste hitta mina skridskor. Ska nämligen åka på idrotten imorgon. Får se hur det går!

Ciao!

Män som hatar kvinnor

Har premiär i dag? Jo jag tror att det var så. Jag har i alla fall längtat efter filmen som en galning så jag är skapligt sugen på att se den nu. Som vanligt får man väl vänta en sådär 3-4 veckor innan den kommer hit, typiskt!!

Fick ett boktips idag som jag ska fullfölja efter att jag läst klart Da vinci koden. Det är nämligen böckerna i Twilight serien som ska vara bra. Så jag ska ge dem en chans. Idag har jag även varit ovanligt alert på mattelektionen, super.

Kort inlägg men bättre än ingenting. Nu ska jag ta mig en snabb titt på Nelly.com sen blir det plugg. Usch vad jag vill ha sommarloov!!

Ciao!


Några sötsaker

Väska från friis company 699kr
Skor från Nelly Shoes 399kr

Home again.

..Och det suger! Usch vad jag längtar tillbaka vi hade det så enormt jävla underbart så ni kan aldrig förstå! Det var så nära att vi stannade en dag till men det skulle komma folk till stugen imorgon så det sket sig.

I fredags så åkte vi tidigt på morgonen eller ja ganska tidigt blev det, Linnea sov såklart över så lite längre tid äv väntat tog det. Haha. Framme var var kring halv 11 då blev det till att luncha. Helen, Linnea och Johanna åkte skidor på eftermiddagen så jag och Sara roade oss på annat håll. På kvällen blev det fest! Hur roligt som helst hade vi och gott om sällskap genom hela kvällen! Kvällen sluade lite snopet men samtidigt roligt på samma gång. Jag Sara, Linus och Thure körde en springnota från taxin då jag och Sara var grymt närå på att bli lurade in i en stuga av två snuskisar men vi behöll förnuftet till fånga och slet oss ur deras grepp. Det där med springnota var egentligen inte någon springnota heller. Det blev lite knas helt enkelt. Med andra ord: Inte vårt fel.

Lördag bestod av skridskoåkning och picknick. Idag åkte vi mot vår vilja hem igen. Men nog blir det föer gånger allt! Massor, detta ska bli en tradition!

Är så grymt trötter nu så orkar inte vara så ingående på allting.

Godnatt!

Lite bilder kan jag bjuda på:


Matdags fredagkväll. Jag och Johanna.


Party party.


Fjällen!!

Imorgon drar vi!! Ååh vad härligt det ska bli, bara det att komma bort en helg. Underbart!

Välling har blivit lite som en drog för mig nu på senaste tiden. Mums så gott det är! Kommer ihåg när man var liten åh vad jag älskade vällingstunderna då, när man låg på kökssoffan drack vällingen ur flaskan och rev tapeter från väggen bakom soffan. Det var tider det!

Springer runt och packar just nu, bränner lite skivor samtidigt. Hoppas man får med sig allt!

Ikväll åker jag till Rengsjö, vi ska handla lite mat tillsammans också som vi ska ha med. Då ska jag köpa mig en liten påse med gotti gotti. Det tycker jag att jag är värd. Även fast jag kanske inte kommer att hinna med plugget idag. Man kan ju faktiskt inte vara bäst på allt!

Ha en trevlig helg, min kommer att vara uunderbar! Berättar om den när jag kommer hem på söndag!

Ciao!

Otrohets-gen?

Usch sicken oplanerad dag det blev idag. Eller den var väldigt bra planerad till en början då jag bestämde mig för att åka hem med bussen kl 15, men fick för mig att stanna kvar så att jag kunde åka hem med mamma och pappa när dom hade hjälpt Peter klart med lägenheten. Då skulle ju vi kunna handla till fjällen på samma gång. Men icke då. Där satt jag och väntade. Klockan 19 var vi hemma och inte hade dom lust aatt gå in och handla. Jag som hade tänkt hunnit med att packa, plugga och bränna skivor ikväll men inte ett skit av det har jag hunnit med. Ska till och packa lite nu snart i alla fall.

Imorgon sover jag hos Johanna i Rengsjö så vi kan starta klockan 06.00 på fredagmorgon ungefär. Gud vad spännande och roligt det ska bli!! Nej jag måste nog verkligen börja packa nu så kvällen inte blir lika sen som igår somnade kring kl1. Det är inte lätt när man har svårt att sova..

Idag när jag läste tidningen så fick jag mig en tankeställare. Stod något i stil med: Idag leder över hälften av alla giftermål till skillsmässa och ca 60% upptagna har varit otrogna. Usch vad det där låter hemskt och tråkigt. Jag som så gärna vill tro på evigkärlek. Vad kan det leda till egentligen att sånt här blir allt mer vanligt? Har vi blivit alldels för impulsiva och mindre seriösa? Eller har vi blivit klokare och insett att om man byter partner ofta så mår man bättre och får en variation i livet?

Jag och några tjejkompisar satt för några veckor sedan och disskuterade killen och tjejens roll i ett förhållande. Antingen så var det bara vi som kände så eller också så är det helt enkelt så att oftast så är det killen som gör slut i ett förhållande och då menar vi inte i ett förhållande som varat i ca 2-3 månader utan kanske i ett eller flera år.
Jag tror faktiskt att tjejer har lättare för att känna om man vill något med förhållandet, det är ett mycket enklare och klarare beslut för tjejen att avgöra om det är en kille hon vill dela sitt liv med som hon dejtar eller är tillsammans med.
Att tjejer helt enkelt är mer redo och mer intresserad av att ha ett "evigt förhållande".

Måste ju ta med lite av vetanskapen också nu då eftersom att jag trots allt har fått en "gymnasie skada" då jag går natur, haha. Man har faktiskt hittat en gen hos killen som man kallar "otrohets-genen" tro det eller ej. Tydligen så har alla män en gen som orsakar otrohet mycket enklare än det gör på kvinnor. Vi är ju även ett djur och har många "släktdrag" från våra (oftast) fyrbenta vänner. Hannarna i djurvärlden är ju faktiskt skapta för att kunna fortplanta sig och sprida sina gener vidare så mycket det bara kan, jag menar de kan ju göra hur många kvinnor med barn de vill egentligen. Det är ju naturensgång. De ska kunna befrukta många många kvinnor för att föra vidare sina gener. Vi kvinnor har däremot ett begränsat antal ägg dessutom kan vi ju heller inte föda hur många barn som helst under en viss tid då vi ska bära på barnet i nio månader. Fågel honorna till exempel är mycket kräsna när de ska välja partner att fortplanta sig med för de vill ju ha den bästa hannen med de bästa egenskaperna och generna för att deras unge ska få de bästa förutsättningarna för att överleva.

Kvinnan är en gåta men mannen, han är ett mysterium.


Starkaste scenen någonsin!

Har aldrig sett något liknande, kanske är det för att Sophia och Chad låg i skillsmässa när denna scenen spelades in den är så himla stark. Aldrig har en scen fått mig att gråta för varje gång jag ser den. Nu måste kolla in den. Ni som aldrig sett serien förr kanske inte känner det samma men ge den en chans. Se hela, det är absolut värt det!

http://www.youtube.com/watch?v=tNCiwqx8URg


Leopard i massor!

Jag har på senaste tiden blivit lite av besatt av leopardmönstrat. Mamma förknippar det mönstret med aa "Hej jag säljer mig själv ikväll" kan man säga. Så ska jag be henne om smakråd när det gäller leopardmönstrat så avstår jag mer än gärna. I alla fall så kom min klänning idag som jag beställt från Nelly.com. Den satt perfekt och kommer att komma väl till användning på utekvällarna som väntar! Ni får ursäkta den hemska bilden då den både framhäver min otroligt vinterbleka hud och döljer halva mitt ansikte. Kommer nämligen från jobbet och har inte hunnit hoppat in i duschen ännu så jag döljer mer än gärna mitt pommes frites doftande hår och trötta ögon. Lite Loreals Dermal bronze så ska det nog bli fint sen!





Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Är det något jag har svårt med så är det att inte smörja in sig riktigt efter duschen, har även en otroligt torr hud så gör jag inte det blir jag sträv och torr som ett russin. Mina favorit "efter duschen produkter" ser ni här:


Baby lotion från Mjukt & skönt
Sun kissed bodylotion från ACO
Fotkräm från ACO
Fotspray från CCS
Shockwaves från wella
Taft volume mousse från Schwarzkopf
Multiactive toner från Dermalogica (en dunderkur till torr hud i ansiktet)

Första lönen.

Kommer gå till att köpa alla One tree hill boxar tänk så underbart man kommer att ha alla dagar då fast man är hemma och har t.ex. magsjuka. Sen är det ju ännu bättre då man med CSN kortet har fraktfritt på CDON.com, wonderful!

Okej alla hjärtansdag på lördag då. Är det bara jag som ser den dagen som en aning överskattad? Jag menar, varför ha en speciell dag som uppmärksammar kärleken varför inte bara göra det varje dag istället? Visst är det mysigt oså det kan man ju inte bortse ifrån. I alla fall så kommer min alla hjärtansdag att spenderas i fjällen med Linnea, Sara, Johanna och Helen och det kommer bli underbart! (Om vi kommer fram helskinnade vill säga). Usch vad nervös jag är för bilresan.

Igårkväll när jag kom hem så var man lagomt trött må jag säga. Kikade på familjen annorlunda på webtv. Gud så mysigt, jag gillar familjen Carlsson i Staffanstorp. En helt vanlig familj med två döttrar. Mamman ville gärna ha ett barn till och fick efter lite om och men pappan att bli en aning intresserad också. Sagt och gjort hon blev med barn igen och när de besökte barnmorskan för att göra ultraljud så kom det upp tre små huvuden på skärmen. Dom väntade trillingar! Lagomt stor chock det måste ha varit, haha. Man får nu alltså följa deras vardag på måndagar kl 8 i tv4 där dom tar hand om alla barnen som skriker och springer runt. Tänk er att ha tre stycken att mata och byta blöja på stup i kvarten. Är man klar med de ena två så är det den tredje som luktar bajs. Ja ni fattar. Samtidigt i all stress så har dom det så mysigt också och allt de gör baseras på kärleken såklart. När jag har tänkt på framtiden innan så har jag dragit en gräns vid fem barn. Kan komma att dras ner till tre. Haha.

Lånade Da vince koden igår på skolbiblioteket. Så nu ska jag ta mig igenom den! Till min stora besvikelse så fick vi samma dag i skolan en uppgift i svenskan att läsa en klassiker också. Så då blev det Skriet från vildmarken. Kanske borde läsa den först så att jag inte fastnar i da vinci. Farligt!

Nu blir det lite läsning innan jag måste göra mig iordning och åka ner på stan.

Ciao!






Hektisk dag.

Dagen har varit väldigt hesktisk men samtidigt händelserik. Skolan var väl precis som vanligt, kl 16.30 bar det av till Max igen. Idag var det dax att lära sig alla finesser på kassaapparaten. Gaah gissa vad min tanka var efter ca 10 min där? Jo- "Snälla låt mig dö, jag klarar aldrig av detta". Det var ju så himal mycket nytt man skule lära sig, vart allt låg, hur man skulle trycka om någon hade presentkort eller kuponger. Ja det var så många olika kombinationer så jag höll på att bli tokig! Jobbade i ca 3 timmar så nu såhär efteråt så känns det ju helt klart bättre då jag har en aning om vad och vart jag sak trycka och hur jag ska göra. Imorgon blir det sista dagen som "utbildningsdag" så jag har ju en dag till på mig att "lära". Sedan är det tänkt att man ska kunna klara sig väldigt mycket själv.. Hjälp! Nej det ska gå bra, det SKA gå bra! Måste ju tillägga att det är väldigt trevligt folk att jobba med helt klart!

Imorgon är det friluftsdag vilket innebär ledigt från skolan om man inte ska åka med till Vemdalen vilket jag tyvärr inte kommer att göra, har alltid gjort det men denna gång så ska jag ju faktiskt åka till fjällen till helgen så jag vill inte riskera att få.. Fjällfeber? Hur som helst så har vi avprickning på skolan imorgon i alla fall men hur värdelöst är inte det när det knappt finns några lärare på skolan och inga aktiviteter inbokade? Jo väldigt värdelöst ärligt talat, så får mig blir det sovmorgon och lite slappdag fram till klockan 3 då jag börjar jobba. Ska väl försöka hinna med lite plugg också.

Ååh fick ett mail idag från Nelly som sade mig att leveransen kommer att nå mig inom två arbetsdagar vilket i de flesta fallen betyder redan dagen därpå, så jag längtar tills imorgon då postgubben kommer!

Nej nu ska jag ta och kika lite på webtv. Familjen annorlunda och Hjälp! som jag såg igår måste jag se igen det var så himla kul!!


Ciao!






Första gången.

Idag var min första arbetsdag på max. Eller okej min första dag på "utbildningen" på max. Men får man lön får något så är det väl lika med en arbetsdag tycker jag. Det gick hur som helst jätte bra och det var faktiskt riktigt roligt när man kom in i det. Idag fick jag packa och dressa hamburgare (lägga på ost, lök, sallad etc. lära mig alla olika kombinationerna för de olika burgarna). Sen gjorde jag lite kurser och tester på datan också. Imorgon jobbar jag nästa gång då blir det kassan.

Till helgen blir det nu alltså fjällen och gud så jag längtar!

Aja nu ska jag slita mig så jag kan käka och plugga lite.

Ciao!

Nelly.com

Nelly måste verkligen vara min favorit sida på nätet när det gäller shopping. Upptäckte idag när jag loggade in på min sida där att jag hade fri frakt i två dagar så jag och Sara bestämde oss för att göra en beställning och jag fick äntligen min underbara leopard klänning som jag spanat in ett bra tag!



Är den inte fabulous så säg?

Forever 21

Tänk att jag har hört det ryktas om att denna superduper braiga klädkejda ska komma till Sverige. Det måste ju nästan vara för bra för att vara sant? Har ärligt talat inte beställt därifrån någongång men jag håller ständig koll på deras hemsida och drömmer mig bort bland alla snygga skor och klänningar. Tyvärr kostar ju frakten och tullavgiften ganska mycket, så att dom skulle komma till Sverige skulle ju vara hur bra som helst! Dom övervinner ju liksom till och med HM:s priser. Grymt billigt och grymt snygga kläder är dom rätta orden. Har du inte spanat in sidan förr så gör det nu: http://www.forever21.com/.

Idag hade jag tänkt ta mig en riktig slappdag. Ni vet mysa runt i pyjamas och kanske se någon film. Det är sånt snöoväder ute så promenaden får vänta lite till.

Här är några av filmerna jag har tänkt kika på idag:

Flyga drake
Changeling
The curious case of Benjamin Button
Maria Larssons eviga ögonblick

Får väl se hur många av dem jag hinner med.

Ciao!

I love it!

Helgen är kommen och den är såå välkommen! Åh vad jag älskar fredagar det är ju då man ska passa på att njuta, ikväll har man ju liksom heela helgen kvar att se fram emot.

Jag ska nog eller jag ska dissa högskoleprovet i morgon. Orkar inte gå upp så tidigt. Kommer ju inte att få sova ut någonting i helgen ju. Nej usch, jag måste få sova annars blir jag putt och tycker att allt är fel fel fel! Så nej inget prov för mig i morgon inte.

Var in på Lindex idag och köpte mig två stycken svarta nylonstrumpor. Verkligen i behov av det! Sen var det ju bara en bonus att dom hade rea på alla! Haha. Ibland har jag faktiskt tur.

Efter skolan idag tog jag Sara, Johanna, Linnea och Helen oss en fredagsfika. Mysigt. Blev NK som vanligt och en Chai te och en chokladboll. Deras chokladbollar måste vara dom godaste som finns!

Ikväll blir det en myskvälll hemma hos Sara. Det ska bli skönt! Blir en massa snack och kanske en film. Sen en massa smarrigt tilltugg såklart!

Nu är det bestämt att vi ska åka till fjällen nästa fredag. Hur underbart som helst!! Jag, Helen, Johanna, Linnea och Sara. Jag som ska köra oss dit så ja, jag måste ju erkänna att det känns lite sisådär men vad fan gör man inte för att få komma bort en helg och att få festa satan uppe i fjällen liksom. Det är priset man får betala haha. Nej det ska gå bra det där med resan har jag bestämt mig för. Kul som f**n kommer vi att ha i alla fall, once in a life time roligt! Haha.

Nu ska jag se om moder har lagat klart käket. Börjar kurra lite i magen nu.

Ha en underbar helg allihop!

Ciao!

Ignoration.

Att ignorera saker är jag väldigt bra på. Att bortse från saker som är väldigt vikitga. Göra saker i sista minuten, det är min grej. Att planera är jag också väldigt bra på, att följa planeringen är jag mindre bra på. Hur gör man egentligen för att bli av med dåliga vanor? Jag har nog provat på allt. Att skriva planeringar och att försöka till tusen att följa dem. Jag lyckas aldrig med det. Så vad gör man? Jag kanske helt enkelt får acceptera min lite sämre egenskap och fortsätta som vanligt.

Jag är en väldigt impulsiv person. Jag gör saker som faller mig in för stunden. Vilket jag också trivs med, men när läxor får ta skulden och bli klara dagen innan sin deadline så kanske det gått för långt. Då blir dom varken genomtänkta eller så bra som jag egentligen skulle vilja ha dom.

Nej jag får fundera ut ett sätt att ändra detta beteende, hur vet jag inte men det ska gå susen.

Dagens vill ha: Nässpray!
Dagens bästa: Framgångarna om resan till Lofsdalen
Dagens sämsta: Tröttheten


You can't play on broken strings.


Byhåla.

Usch vad besviken jag blev. Nu när jag äntligen hade fått igång min positiva sida som består av roliga nöjen, skratt och impulsivhandlingar (kanske inte så positivt alltid men ibland kan det vara roligt att vara lite impulsiv). Jag fick i alla fall för mig att det skulle vara jätte mysigt att gå på bio ikväll så nu såhär en timme innan så letade jag lite halvt panikartat igenom tidningarna för att se en annons om vilken film det går ikväll (I bollnäs visas bara en film åt gången i ett par veckor sedan tar det kanske nån vecka så kommer en ny, tråkigt - aa!), jag fick i alla fall till sist fram att det var Wallander som går ikväll, den nya som jag har väntat på!! Åh vad glad jag blev då och blev ännu mer pepp till att skynda mig ner men nej då, jag läser lite längre ner på annonsen "Torsdag 5/2 - stängt". Vad är det för skit? Stängt sådär mitt i veckan. Usch ibland är det bara allt för tydligt vilken håla man bor i..


Bild från inspelningen av Wallander-Hämnden.

Snorunge.

Usch vad snuvig man blir så fort man har vistats ute i bara 5 minuter. Urk! För en stund sedan kom jag hem från skolan så jag har hoppat i mina mjukiskläder och väntar just nu på maten. Usch jag vill inte men det känns som att jag borde räkna matte ikväll.

Såg på blogg.se: s startsida att Barbie fyller 50 år, jag trodde faktiskt att hon var mycket äldre. Men så var då inte fallet, kommer så väl ihåg när man lekte med det när man var liten. Det fanns ju så grymt mycket skor och kläder och massa olika barbiedockor! Ååh vad mysigt man hade det, vilka problem man hade liksom (Ingenting i princip).

Idag hade jag två projekt som jag hade hoppats på att de skulle bli gjort. Nu är jag hemma och har båda sakerna kvar. Det är talet på retoriken som ska hållas och engelska redovisningen. Talet får bli i morgon och redovisningen på måndag. Jag som hade velat bli av med bördan idag..

Nu vill jag bara att helgen ska vara här så att man får slappna av och mysa ordentligt! Fast så mycket sova blir det ju inte.. På lördag ska jag göra högskoleprovet eller det är inte det riktiga jag ska träna på att göra det så man får göra det som en test helt enkelt. Men det är nyttigt att träna på det så att gå upp kl halv 8 en lördag får jag ta. Usch. Sen på söndag ska jag ju iväg på utbildningen på Max. Det ska i alla fall bli spännande och roligt! Pirrigt är det som sagt!

Nej nu är jag hungrig därmed utsvulten!

Ciao!


DNA ur en lök.

Idag labbade vi på biologin och tog fram lökens DNA. En vanlig gullök som vi hackade och pysslade med under olika processer sedan kunde man till slut få fram lökens DNA i ett provrör så att man såg det med bara ögat. Jätte häftigt! Roligaste labben vi gjort hittils, kanske är för att vi läser mitt favorit ämne nu också, genetik.

Har precis kommit hem nu och såg att HM:s katalog hade dimpt ner i brevlådan så ska ta mig en titt i den med lite smaskiga apelsiner som tilltugg, sen börjar ju one tree hill nu också på 5an! Det får man ju inte missa. Fick sådan otrolig huvudvärk i slutet av dagen i dag också, usch jag vill inte. Inte igen!

Ikväll blir med lite plugg och sedan får man ju inte missa Det okända och Made in sweden!

Tjao!

One tree hill.

Tänk att en serie kan vara så himla bra. Efter att ha följ serien ända sedan dess början och kollat på den om och om igen och kan jag inte säga annat än att jag verkligen älskar den! Har precis kikat på senaste avsnittet och det är så nära till tårarna i varje avsnitt, så himla mycket känslor som är med. Oh god I love it. Ska ta och köpa alla säsongerna så att jag kan kika på dom precis när jag vill. Det bästa med serien är att det verkligen inte är en typisk "tjejserie" utan både killar och tjejer kan liksom se något i den. Tyvärr har ju inte Johannes riktigt fattat det och heller inte låtit sig fascinerats av den. Jag ska ta tag i honom och sätta honom ner till det allra första avsnittet och tvinga honom att kolla, sen kommer han att vara fast. Det blir alla! Jag tror däremot att det kommer att bli ett väldigt svårt uppdrag.. Han är riktigt envis.


HM

Sitter och kikar lite på Hm:s online shop nu. Ska göra en stor beställning där nu nått tag hade jag tänkt. Lite sommarkläder! Åh vad jag längtar tills man kan gå i shorts och linne, och glajjorna på! Det är så skönt när man är ute och går. Man känner liksom att man kommer framåt när man går och inte att man glider tillbaka en halv meter för  varje steg man tar. Ge mig sommar nu!

Lägger ut lite guldklimpar som jag spanat in och lagt intresse på:

Bikini bh + trosa 227 kr
Tunika 198 kr
Skor 398 kr (Favoriter!)

Tisdag.

En dag närmare helgen! Wihoo. På lördag börjar ju tydligen melodifestvalen också, jag som alltid brukar märka av den där schlagerhysterin som alltid brukar sprida sig över sverige flera veckor innan starten, men inte i år! Jag har inte märkt, sett eller hört ett enda om melodifestivalen. Så det blev en överraskning. Som man alltid brukar säga: Det var ju roligare förr. Så var det faktiskt, när det var "okända" deltagare med och inte kändisar. Nya stjärnskott blev upptäckta och skådades. Det var medlodofestival det! Det var ju så Carola föddes..

Nu har jag precis kommit hem från skolan och blev något enormt sugen på en smörgås och ett glas obóy så jag tror det är precis vad jag ska ta mig nu. Eller kanske en kopp te. Det kanske hjälper en att få upp värmen, det är just nu -8 grader här hemma. I morse var det -23! Hua mig, rena rama istiden!

Fick min andra tidning från veckorevyn idag, jag fick två stycken gratis eftersom att jag svarade på någon undersökning på internet som kanske tog ca 5 minuter av mitt liv, så det var det helt klart värt! Jag tycker att veckorevyn är en väldigt bra tidning. Jätte bra tips och tester av olika produkter. Korsordet gillar jag också, det är ett roligt tidsfördriv. Ikväll är ett tidsfördriv det sista jag behöver, snarare ett tidsstannande. Har en del att göra med andra ord.

Nu ska jag ta mig min lilla fika och läsa nägra rader ur VR, det ska jag väl hinna unna mig denna eftermiddag!

Ciao!

Måndag.

Idag är första dagen på länge som jag gått en hel skoldag utan att slippa en massa lektioner. Det var ju inte så farligt jobbigt ändå. Inatt har jag även sovit som en ängel, tror jag aldrig har sovit så himla bra någongång! Kan vara för att jag lade till två kuddar i sängen igår, så nu förtiden sover jag med fem kuddar istället för tre. Det var mycket skönt!

Har precis kommit hem nu från stan, har hjälpt broder att flytta över en massa saker till lägenheten! Nu börjar det äntligen hända något och den börjar se bebodd ut. Kul, där ska jag övernatta sen när man har varit på tranan och liknande, perfekt gångavstånd till allt!

Idag ringde Magnus från Max och berättade att han ville att jag skulle komma på utbildning på söndag, var på intervju i veckan och det gick ju tydligen bra för nu är man ju antagen hihi. Så det ska bli jätte roligt, att komma in i lite nya rutiner och lära känna lite nytt folk! Lite pirrig är jag ju såklart också! Tänk om det tar jätte lång tid för mig att lära sig allt nytt.. Hatar när det är folk som står och väntar och jag känner mig lite småseg. Usch! Men det ska gå bra, jag får se det som en utmaning!

Imorgon blir det en ganska lugn och skön skoldag. Har hål i över tre timmar då vi slapp mattetimmarna pga att Robert skulle vara hemma med sjukt barn. Vi skulle få någon läxa istället, men den såg vi ju inte skymten av. Men vi är inte bitter!

Nej nu ska jag ta tag i lite saker innan det blir dags för sängen!

Ciao!

Huvudvärk!

Usch och fy vad det inte alls är roligt! Jag vet att typ 90 % av all huvudvärk uppstår på grund av vätskebrist,  men när man väl har ont i huvudet så tar man hellre och smäller i sig alvedon och väntar i en kvart än att hinka i sig flera liter vatten och väntar i timmar på att den ska försvinna. Usch puts veck med dig!

Bästa medicinen är kanske att lägga sig och sova helt enkelt. Det borde jag göra. Nu är det väldigt frestande också när jag precis har bytt sängkläder, älskar känslan av lite sträva nytvättade och doftande lakan! Det är så skönt att lägga sig och sova då!

Jag kan fortfarande inte släppa känslan av att vilja flytta hemifrån. Jag vill nu! Samtidigt vill jag inte lämna mitt rum här hemma, gjorde ju om det i somras och blev sjukt nöjd, trivs verkligen i det! Men jag måste ju lämna det nångång..

Aja godnatt folket!

IKEA dagen!

Blev väl inte sådär jätte mycket shopping för mig inne på Ikea. Var mest broder som handlade, jag gick och suktade efter alla snygga skålar, vinglas och lampor och allt möjligt som jag vill ha när jag flyttar! Ååh vad det ska handlas då! Tur att man kommer att bo litet till en början så att man inte kan handla så jätte mycket haha. Köpte i alla fall fler galgar till garderoben, så nu blev det lite mer ordningsamt där inne också. Tänkte även köpa ett skoställ som man kan installera i den med det skulle ta så mycket plats så jag bestämde mig för att jag ska köpa ett mindre löst skoställ senare och ställa in. Det blir nog toppen bra! Ja få se nu, galgar och ljus. Ja det var nog det enda jag köpte inne på ikea. Var däremot in på Gina tricot och fyndade rejält köpte fyra stycken t-shirtar för 29 kr styck! Hur billigt som helst, så jag laddade upp med några till våren/sommaren. Två av dem var av ekologisk bomull, Petra är i alla fall lite klimatsmart! Thihi.

Nu ska jag städa rummet mitt lite så det är fint till veckan. Åh vad jag ångrar att man inte var ut på tranan igår. Det var ju tydligen as mycket folk där då, efter segern och allt!

Har satt upp mina fin fina krokar nu också från "Presenter och smide" som jag fick när jag fyllde år. Hur fina som helst!


Dagens inköp!


Städade ur en av garderoberna idag också, nu är det enda som fattas ett skoställ!


Mina underbara krokar!

TEAM HANNA!

Vi tog hem det!!! Nu kan man ju inte vara annat än stolt Bollnäsbo! weeihoo! Gud vad spänningen låg på topp när vi satt och väntade på röstningsresultatet. Satt och molade popcorn för att man var så nervös, men oj så bra allt slutade!




Nej nu ska jag snabba mig och göra mig iordning för idag blir det ju IKEA!

Ciao!

RSS 2.0