Detta är vad jag kallar en riktig..

MAN! - Ge mig och jag kommer sova gott inatt!


Gävle!

Idag fick det bli Gävle med flickorna. Vilket kanske inte var den bästa idén, men trevligt hade vi! Just nu sitter jag med en röd, svullen och ömmande hals. Lever just nu på honungsvatten och hoppas på att det går över så snart som möjligt!


Blev lite shopping för mig i alla fall. Lite myssaker.

Sovlinne, Sidenmorgonrock, och ett par (o)nödiga trosor till samlingen.  :)

..Sitter just nu och myser i min sidenrock, eller vad man ska kalla den. Riktigt skön är den i alla fall! Kommer nog bo i den och mina duntofflor större delen av vintern. Nej nu kanske man skulle bege sig upp för att ta sig en kopp te igen.. Har inte läst ett skit på matten eller, och då menar jag verkligen ingening. Har inte ens öppnat boken. Känns bra, prov imorgon förstår ni! Great!


Första advent.

..Och jag har glömt bort att fixa en adventsljusstake! :O Inte bra! Ingen jul utan en ljusstake med fyra ljus, vitmossa och små röda svampar ju! Aja, får väl vara lite sen med den då kanske.. Jag har i alla fall satt upp en adventsstjärna!

..Gårdagen var hur galen och rolig som helst! Började i Rengsjö med ett gäng härliga människor. Haha började lite slödött med trötta ansikten och lite simpsonstittande. Men det övergick till jag vet inte vad, men drag blev det iaf då vi korkade upp. Tänk att det ska behövas alkohol till sånt! Haha, kul hade vi i alla fall! Tuppens och björn rosenström blev det senare och det var inte helt fel! Mycket folk och sjukt mycket shakande på dansgolvet blev det! Kunde knappt stå upp på slutet! Sånt man får betala när man sätter på sig ett par 13 centimetare. Converse hade varit great!

..Imorgon funderar jag på att åka in till Gävle med flickorna och julklappshandla.. Skulle vara hur mysigt som helst! Samtidigt som jag är grymt förkyld och egentligen skule behöva gömma mig hemma några dagar.. Men sånt har jag inte psyke till! Jag känner mig så rastlös! Kunde nästan se hur mamma laddade bössan när jag lade fram förslaget att åka till Gävle haha, okej inte så men nästan! Hon tycker jag ska undvika allt som har med folk att göra nu när jag är förkyld och inte har vaccinerat mig mot influensan och bla bla bla.

Jag vill inte vaccinera mig! Det är så förstorat hela skiten! Det är medias fel alltihop, det är nämligen lika många som dör i svininfluensan som har dött i "vanlig" influensa. Vaccinet som de har "tagit fram" nu till svinis var inte ens till för svinis från början utan det är en gammalt vaccin som togs fram när fågelinfuensan härjade. Läkemedelsbolagen fick ju aldrig användning för det vaccinet då och förlorade självklart en stor summa pengar på det, så då passar de på att överdriva allt nu med svininfuensan så de ska få sälja vaccinet nu istället, och jag tänker inte låta dem spruta in nå skit i mig bara för att de ska få igen sina pengar igen! Hell no!


Tjuvade lite bilder från Sandras facebook från gårdagen :)


Julpynt!

.. Dålig uppdatering på sistone. Har skrivit en del inlägg för att sedan ångrat mig och struntat i att publicera dessa. Allt eftersom det skrev "depp" av dom. Jag är nog inte riktigt så bra kompis med hösten och mörkret skulle jag tro. Eller höst och höst, det är ju snart december.. Kanske skulle säga vinter istället? Det går ju så himla fort! Så snart är vår och studenten står för dörren! Wihoo!

..Idag har jag känt mig allmänt hängig. Vaknade med lätt illamående. Var ganska pigg utöver det, trött och illamående bara. Inte så roligt sätt att börja dagen på. Skolan har idag varit ganska lugn och man bortser från kemiprovet jag gjorde, var inte så väl förbered men man kan ju inte alltid vara det heller! Haha. Efter skolan blev det att uträtta lite ärenden och sedan hem för att träffa tjejerna och hålla på lite med UF. På söndag ska vi stå på julmarknaden och sälja våra vetekuddar! Ska bli spännade!


.. Imorgon blir det dock en "hemmadag" för mig, måste skriva mycket mycket MYCKET på biologi arbetet. Ska även skriva ikväll så banne mig om jag inte blir klar imorgon! Då ska jag utse mig själv som bannlyst. (Eller vad det nu heter).


..Så ja som sagt på lördag blir det party party som gäller! Förfest i Rengsjö sedan tuppens för lite Björn Rosenström och lite tequila-race i baren (självklart). Det är på söndag man ska känna att man lever! Haha nej, rikigt så roligt ska jag nog inte ha, men näst intill!


Nej nu måste jag sätta igång med pluggandet här annars blir jag aldrig klar!



Såhär ser våra vete kuddar ut som vi har sytt själva som vi ska stå på julskyltningen och sälja här i Bollnäs på söndag! Den ser väl ut att kunna värma skönt i vinter, tycker du inte? :)


Satte även upp min julstjärna nyligen. Nu är det julfint i rummet mitt!


Vad är en julpyntning utan en krubba?





... Nu blir det biologi som sagt!











Den visar sig.

.. Har jobbat hela dagen idag. Var ganska lugnt på kvällen ändå men det finns ju hela tiden saker som måste göras, så man har ju knappast suttit ned hela dagen. Vilket jag har fått betalat för nu, big time! Min läkare rådde mig tidigare i veckan att sluta med en utav mina mediciner, imurelen. Vilken är medicinen som räddat min vardag! Innan den mådde jag inte alls såhär bra, när jag började äta den blev jag nästan helt symptomfri! Nu ska jag tydligen sluta med den och hålla mig till den andra medicinen. Och det känns faktiskt redan nu i kroppen att något håller på och händer. Knäna värker, ryggen ömmar och fotsulorna bultar. Får se om det här är något dom går över de kroppen har stött ut medicinen eller om jag helt enkelt inte klarar mig utan den.. Det får tiden avgöra. Var hur som helst tvungen att sjukanmäla mig imorgon på jobbet. Skulle bli hårt att jobba nio timmar med den här ömmande kroppen.


Nej nu kanske man skulle ta och sova! Kommer sitta fint med lite sömn nu.



"You know I could've held you in my arms forever. It still wouldn't have been long enough."




Det måste vara nåt fel..

Okej jag erkänner.. Jag har låtit mig själv tagits över av New moon- Twilighthysterin. Ikväll ska jag se New moon (IGEN!!) Haha. Johanna, Johanna jag och Maria ska se den i Söderhamn. Kommer bli grymt! Även fast jag redan sett den så är jag förväntansfull! Man brukar ju alltid lägga märke till fler saker i filmen andra gången man ser den. Kan knappt bärga mig då jag går med tre tjejer som inte har sett den ännu, åh ska bli kul att se deras miner och höra deras kommentarer efter filmen! :)


.. I helgen blir det jobb, all the time! Var längesedan nu så det ska bli kul att träffa arbetskolegorna igen :)
I veckan ska jag in och köpa biljetter till Björn Rosentröm på Tuppens på lördag också, kommer bli grymt! Rolig vecka framför mig (om man bortser från två prov och en inlämning).


Nu ska jag pysa! :)




Recension av New moon kvällen!

.. Åh.. Mna kan bara sucka djupt av beundran efter att ha sett New moon. Var som sagt på bio i Gälve igår på den. Först visade de Twilight, och sedan efter 00-slaget visade de New moon. Man kunde riktigt känna spänningen i salongen alldeles innan New moon satte igång. Det var fullsatt, självklart. Utsålt för längesedan. Två salonger fyllda med förväntansfulla människor. "Man kommer säkert bli besviken, nu när man har längtat så länge.", så gick snacket innan filmen hade börjat. När filmen var slut, klappade folk händerna, tjejer torkade bort sminket som hade runnit ner över ansiktet- den var helt fantastisk! Man blev inte ett dugg besviken. Var den bättre än ettan? JA, det var den! Mycket mer spänning, action och såklart, kärlek.


.. Att Jacob hade förändrats sedan Twilight fanns det ingen tvekan om. Han var så het! Edward, behöver jag nämna något om honom? Där har vi perfektion i sin renaste form. Det bästa med Twilight-filmerna tycker jag helt klart är kärleken mellan Bella och Edward, något så oändligt och starkt att det inte går att sätta ord på. Det Bella känner för Edward påminner mig om något.. Jag kunde så tänka mig in i hur hon kände när Edward hade lämnat henne i början av filmen och hon var tvungen att klara sig utan honom. Hon vaknade skrikandes när hon sov. Så plågad av den tomhet han lämnat efter sig. Hua!

.. Nej nu längtar jag tills bion börjar gå häromkring, då ska jag minsann gå igen!


Jacob Black.


New moon ikväll!

... Snart snart SNART är det äntligen dags!! Det vi har väntat på i flera, flera månader! Dagen Det är här! Ikväll ska vi nämligen till Gälve ett gäng och se New moon! Ska bli grymt roligt och spännande! Ska in till Ica först allihop och köpa med oss en hel del smaskigt att mumsa på! Choklad i massor.. Mums! Var längesedan nu!

.. Bion jag ska på har en liten specialare ikväll, först vid 21.30 visar de Twilight, alltså den första filmen. Sedan vid midnatt visar de New moon!

.. Bilresan ser jag också fram emot! De brukar bli roliga!



Nu så är jag redo på att pysa snart! Kommer bli grymt!





Det ser ljust ut!

.. Kom precis på att jag har en hel del roligheter att se frame emot nu framöver innan året är slut! För det första ska vi ju ett gäng på bio på torsdag till Gälve, vilket kommer bli toppen toppen toppenkul!! Sen blir det ju det här med första advent och allt sånt julmys, ska även göra en del mindre resor inom snar framtid och hälsa på en god vän som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Sen blir det Björn rosenström på tuppens, nyår och ja. Det går ju inte att komma ihåg allt skoj som kommer hända! Kommer nog bli ett bra slut på 2009 i alla fall!


.. Har precis ätit lite mellanmål, eller kvällsfika kanske man ska kalla det. Hårdbröd med leverpastej och blåbärssoppa, det var hur gott som helst. Jag har typ blivit besatt av det nu! Har även läst en del kemi ikväll så nu funderar jag på att lägga mig i sängen och läsa lite mer. Svenskaprovet idag gick väl hyffsat hoppas jag.. Fast det gick säkert sämre än det känns som.. Brukar ju vara så.

Jag har kommit på en sak som nog är ganska typiskt för mig. Jag har ganska dåligt kortminne eller hur man säger, haha jag glömmer saker väldigt snabbt. Typ småsaker som, vad jag gjorde i helgen och vad jag skulle göra imorgon och ja sånt liknande. Men en sak som jag aldrig, aldrig aldrig glömmer, är människor som på något sätt varait inblandad i mitt liv. Jag glömmer inte folks ansikten. Jag kan till och med komma ihåg vad folk hade för kläder på sig vid ett visst tillfälle just den dagen då just det inträffade (även om den personen ska vara väldigt speciell då..). Dom här människorna kan dyka upp i mina tankar precis när som helst. Jag behöver inte tänka att jag tänker på dem liksom, de bara dyker upp..



Åh jag kan knappt bärga mig tils på torsdag! Ska bli så himla spännande att se New moon! Kommer ju bli varning för dregelattacker!

Grraow! ;)




Ingen dans på rosor.

..Har haft sådan konstig känsla inom mig i bra många månader nu. Ibland är allt jättebra och jag ser fram emot saker och allt är bara toppen, för att nästa dag vara botten typ. Jag har verkligen varit en bergochdalbana de senaste halvåret. Det är nästan så att jag har glömt bort hur jag egentligen mår, om jag är glad men blir deppig ibland eller om jag är deppig men försöker vara glad.. Knas. De skönaste stunderna på veckan lär i alla fall vara yoga passen med Rolf. Efter varje pass avslutar han alltid med ett sorts mantra då vi lägger båda händerna mot energifältet för vårt hjärta och sen ska vi upprepa det han säger tyst inom oss själva "Jag älskar mig själv, jag är trygg i mig själv. Jag väljer det som är bra för mig", varje vecka brukar jag då känna efter om det är något jag inte är nöjd med, något som får mig att må dåligt och då försöka ändra på det. Det känns väldigt skönt efteråt, jag tror det är väldigt bra att upprepa sånt där för sig själv, man liksom "face the truth" på nåt sätt.


.. Usch, nu sitter man här med svenskaboken framför sig, självklart har jag glömt den ena boken i skolan också.. Kul. Får sitta imorgon och råplugga då, dagen innan.. Preciiiiiiiis som vanligt.


Kort dag imorgon i alla fall. Tummen upp för det, sen ska jag på MK möte på kvällen, ska bli spännade att se vad det handlar om, om jag får för mig att vilja sälja senare :)



Bjuder på en liten ögonorgasm. Mjaou!

 


"Livet är ingenting för amatörer"

..Nog var han bra intelligent den där Strindberg i alla fall. Sitter och läser lite i svenskaboken nu. Prov på tisdag, känns inte sådär superroligt. Känner mig inte alls taggad inför alt plugg skolan erbjuder nu. Vill helst bara ta studenten och dra.

.. Har en del saker att se fram emot denna vecka iaf! På torsdag blir det New moon premiär i Gävle! Ska bli grymt spännade och trevligt! Vem tackar nej till att äta popcorn, dregla över Rob och ha en toppenkväll i Gävle med ett gäng härliga brudar? Inte jag i alla fall! Måste vekligen ta tag i pluggandet i veckan också då jag jobbar hela helgen.. Men det är ju typ bara fyra veckor kvar till jullovet nu snart! Great! På jullovet ska jag vekligen vara njuta, inte ta med mig nåt plugg hem. Ska göra undan allt innan! Det ska jag lova mig själv..





Detta hittade jag i min..

Byrålåda! Oj vad roligt det var att sitta och kolla igenom alla teckningar man har samlat på sig genom åren. Tog bilder på några stycken så kul nu i efterhand när man kommer på alla tankar man hade då, tanken med bilden och vad den betydde när jag målade den. Haha! Nostalgi på hög nivå!


Katten Gustaf haha, gjorde denna 2004


Denna gjorde jag i 7an som bilduppgift. Haha hade man snusk i tankarna där eller vad?
Killen har ju till och med gylfen öppen..


Bilduppgift i 7an.


Bilduppgift i 9an. Kanske inte syns men nallen håller iaf handen på andra sidan av sängen där dennes älskade en gång legat. Olyklig nalle med andra ord, hehe.


Friuppgift 7an.


Bilduppgift 7an


Bilduppgift 8an tror jag.


..Nu för tiden är det väl mest, kärleksmotiv.. Haha.


Skön dag!

..Igår var man iväg och tog lite prover, de vanliga först och främst sen även ett köldköttelprov, så det blev en hel del rör kan jag tala om. Jag är sådär lite småskeptisk mot sprutor så jag brukar alltid ha emlaplåster innan men igår hade jag ju oturen att sätta den lite väl mycket åt vänster så den täckte inte den ådran som hon sköterskan tog i. Så det blev ett stick där, buhu. Försökte dock att ta djupa andetag genom hela processen och tyckte att jag klarade mig superbra. Sedan vaknar jag upp av att jag ligger på golvet, har bitit mig i tungan och att en massa sköterskor står runt omkring mig och försöker få liv i mig. Haha så gick det ju med det försöket. Fick heller inte sitta i en sån där riktig stol med ryggstöd utan satt på en pall så jag fick ju ett litet frittfall där. Oops.



... Idag hade vi första lektionen mellan 8-9 ledig för att de som ville skulle kunna gå och vaccinera sig. Själv har jag bestämt mig för att inte göra det så jag hade en liten sovmorgon. När jag sedan hade tagit bilen in till skolan och var redo för plugget fick jag beskedet att vi inte hade några lektioner alls idag! Kul, när man hade tagit sig upp och allt! Haha. Men jag tog mig inte upp förgäves i alla fall. Jag, Sara, Andreas, Jesper och Mattias åkte hem till Sara och bakade en hallonpaj och kikade på lite filmer, mysig dag! Vi bestämde oss även för att göra en resa till fjällen tillsammans om någon vecka. Kommer bli toppen!

..Och nu ja, nu sitter man hemma och gör allt för att inte behöva plugga. Usch jag har ingen ork!!! Men jag måste verkligen..


Föresten, nu är det fyra månader kvar till studentkryssningen! Kommer bli helt galet roligt!!


Det här är nog en bra känsla.. :)





Underklädesset från Lindex, ella M.

Underklädesnörd, jag?
- Jag ÄLSKAR det! Haha.

..Konstigt egentligen att det där med underkläder ska vara så roligt att överösa sig själv med. Jag köper mycket hellre ett underklädesset än en tröja till exempel, konstigt.. Man får ju "mer valuta för pengarna" då man köper tröjan, den visar man ju liksom för alla man går förbi, inte lika som med underkläderna om man säger så. Haha.






Stuck.


Bästa partylåten i höst! Mitt spotify har snart spelat sönder den, haha älskar'n!

Jag vill ha!



Allt kommer från HM, ge mig nu tack!


You..

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you

You said we wouldn’t be apart

No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
Looks like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You’ll come around
Right?


Åker frivilligt till skolan idag.

..Haha ja faktiskt! Har ju praktik vecka nu men eftersom att jag gärna vill bocka av saker i skolan så tänkte jag åka in och hålla mitt tal i svenska C idag. Så skönt att få det gjort!


Nu snöar det här utanför fönstret också, ganska så mysigt faktiskt. Affärerna har ju börjar spela julmusik och julpyntat. Redan tänkte jag, men om man tänker efter så är det typ två-tre veckor kvar till första advent. Det är ju ingenting! Jul redan. Happ. Det var det året det. Ganska värdelöst år faktiskt.. Men jag har faktiskt några saker som jag kommer att minnas med ett leende på läpparna:

Peace and love 2009! Ja det var det roligaste jag gjort i år, kanske i hela mitt liv. Grymt roligt hade vi i alla fall. Självklart blir det återseende år 2010!

Linnédagarna. Hamnar inte långt efter P&L faktiskt. Otroligt härliga människor man fick lära känna under de få dagarna, men ack så nära varann vi kom ändå! Ett extra stort tack till: Sandra, Milén, Niels och Robin som jag spenderade den mesta av tiden med!

Fjällresan i fabruari. Det var en grymt rolig resa vi gjorde tjejer! Hade det så mysigt ihop! Är så glad att det som inte var så bra förr har ordnat upp sig!

Mina otroligt underbara vänner, såklart! (Ni vet att denna lista är utom innebördes ordning va?) Utan er vet jag inte vad eller vem jag hade varit idag, detta år har jag behövt er kanske mer än någonsin, och ni har funnits där, hela tiden!


Johanna utanför vårt tält på P&L 2009!


Nattbadet under Linnédagarna!


Inte kunde jag hitta en bild som rymmer er alla heller! Men ni vet vilka ni är! Tack för att ni finns ♥

...Nej nu ska jag ge mig iväg! Usch, behöver ett "lycka till" nu, men jag ska inte tacka för det, det betyder tydligen otur! Hehe.


Min lilla gullfia hade krypit ihop och lagt sig på kuddarna i soffan och myst alldeles nyss, det såg så sött ut så jag var tvungen att föreviga ögonblicket! haha.

 


Usch..

Fy vad dagarna går fort nu! Det blir ju liksom mörkt redan klockan 15.. Jag som skulle komma upp tidigt idag och få mycket gjort, hinna gå en promenad med mer. Självklart hade jag svårt att somna igårkväll så jag sov ju bort hela dagen.. Då hann man bara äta frukost och ta en dusch så började det redan mörkna ute. Kul! Istället har jag börjat lite smått på uppsatsen i samhälle och räknat lite matte (ända tills jag fastnade, BLÄÄ).


.. Nu tänktr jag forsätta lite lamt med uppsatsen och sedan göra mig i ordning för kvällen. Ska ju ut och äta med några tjejer från jobbet, ska bli trevligt! Ska nog inviga nya kjolen ikväll!



♥Kjol från Gina tricot
♥Topp från Lindex




..Nu så pyser jag iväg!

Ha en trevlig kväll!

 

 


I've got a feeling.

..That today's gonna be the worst day.


Sitter i soffan nu med Anja bredvid mig, hon är så söt den lilla plutten! Försökte ge mig på lite matte nyss men det var ju rena rama stolpskottet. Ska försöka igen lite senare. Uäh!

.. Annars tänkte jag ta tag i sims spelandet på allvar idag, haha jag har mycket vettigt för mig, det märks va? Känner verkligen inte för att göra något ansträngande idag, måste ändå passa Anja då mamma ska iväg till frissan så.. :)


Finns det någon kärlek som är renare och sannare än den du får av ett djur?





Shopping!

..Nu har man precis kommit hem från en shoppingdag i Gävle med mamma. Har haft det mycket trevligt! Hittade en del som jag slog till på, annars var jag ganska snål idag tycker jag, härligt! Fick i alla fall med mig en ny vinterjacka (nu har jag tre stycken som jag kan variera mig med haha), sen hittade jag en fin kjol på Gina som jag föll för och sen fick det bli ett nytt läppstift också, knallrött naturligtvis! Vi åt lunch på en asiatisk restaurang inne i stan, väldigt god mat! Åt kyckling med tomat och ananas sen banan och glass till efterrätt!


..På vägen hem träffade vi på moster så vi tog en kopp kaffe innan vi hoppade på tåget hem igen.


..Kändes skapligt skönt idag när vi var på väg till tåget och man mötte en massa folk som skulle till skolan, åh vad skönt det är att vara ledig!!

Hamnade också bredvid de nördigaste killarna jag någonsin sett på tåget på väg hem, de enda de kunde säga i sina meningar var typ "fan", "kåt", "knulla", osv osv. Sen blev det ju inte bättre utan att de satt och citerade en massa filmer HELA tiden och varvade det med att snacka om hur många kondomer de hade i jackfickan och "hur kåt den där bruden va..", suuck. De skulle ha hört sig själv hur töntiga de lät! Sen såg de ju inte direkt attraktiva ut heller, slår vad om att de aldrig fått något i hela sitt liv. EUW! Satt och kvävde mina asgarv hela tiden, så jag satt och smålog lite, vilket gjorde att de babblade på ännu högre och ännu mer. De trodde säkert att jag blev lite generad och impad över deras snack. E  U  W!!





Kappan hittade jag inne på HM, supernöjd! Dock satt knapparna löst som bara den, får sy dit dem lite hårdare..


Nya läppstiftet, dock är ju inte kameran på mobilen världens bästa, de ser jätte blekt ut på bilden..

Något suddig text.. Nr 530 Fatal red heter det i alla fall och kommer från Maybelline


Den här kjolen hittade jag inne på Gina! Ska inviga den på onsdag tänkte jag då jag ska ut och äta med några tjejer från jobbet :)







Gårdagen.

..Sitter och tar det lite lugnt i soffan nu efter en hyffsad vild kväll igår! Hade mycket roligt och trevligt i alla fall! Dagen har mest gått åt till att vila, sedan blev det även lite pizza-käk med familjen. Mys! Imorgon blir det Gävle med mamma! Wihoo. Ska upp tidigt så man kanske borde satsa på att komma i säng i tid ikväll. ... Nej nu ska jag ta mig något att äta sen blir det sängen med min bok! Godnatt!

RSS 2.0