L´ORÉAL



Glam shine 6h Volumizer färg: 108 Forever sweet

Testade detta volymlipgloss idag. Faktiskt rätt ok, märks inte så stor skillnad i storlek med färgen var väldigt fin. "Stickandet" som brukar uppstå i läpparna märks knappt, vilket kanske är anledningen till att det inte märks sån stor skillnad.

 

Däremot är Sally Hansens lip inflations väldigt bra! Såg nu att det kommit ut en ny variant av den som heter extreme, låter ju superbra! Haha, ska kila in på stan imorgon och se om sega Bollnäs har hunnit fått in det i affärerna.

 


ca 130kr ♥


Sjuk-strejkar!

Nu är jag frisk, punkt slut. Imorgon blir det galéj med vännerna och det ska inte missas!


Tar bilen ner en sväng för att möta tjejerna för en mysig fika.

Hörs! ♥

 

 

Sean Kingston-Fire burning. Vilken härlig start på morgonen!

 


Sjuker

Nu först har jag ork till att sätta mig vid datorn. har legat däckad sedan tisdagskväll nu. Feber, förkyld och ont i kroppen. Knallar runt som en gammal tant här hemma! Haha, får liksom hjälpa till med händerna när jag ska vrida på nacken när jag ligger i soffan. Onsdagen låg jag hela dagen i soffan, lämnade den enbart för toabesök (i sista minuten). Åt alltså inte något på hela dagen föurom några tuggor middag som mamma lagade. Hade ingen aptit och stegen in till köket kändes alldeles för tunga.

Idag har jag ätit en måltid, middag. Weiho tummen upp. Blev skapligt mycket piggare då jag åt också. Skönt. Nu är febern borta men smärtan i kroppen kvarstår, likaså hostan som vägrar ge med sig. Hoppas hoppas hoppas, att jag inte tappar smaken! Hatar att tappa den, det blir alltid så när man har planerat in att äta något gott. Imorgon blir det tacos, så snälla låt mig få känna smaaaak! Yumyum.

Farmor fyllde 85 år igår, hade inte ens orken till att lyfta telefonluren så hon fick ett grattis i efterskott idag. Veronica skulle även ha blivit 19 igår.. Förra året besökte jag hennes grav den här dagen. Vilket jag fick avstå från igår. Typiskt..

Åter till soffan.



Inatt jag drömde något som..

Vi träffades, skrattade.

I samma ögonblick som våra läppar möttes sa jag:

-Vet du vad jag är allra mest rädd för just nu?

Han svarade: Vad?

-Att jag snart kommer att vakna och att allt det här bara är en dröm

Han- Hmm..

- Jag vaknar säkert nu snart..

Jag slog upp ögonen, jag befann mig i min säng. Kände ett sting av besvikelse..


We were both young when I first saw you
I close my eyes and the flashback starts
I'm standing there on a balcony in summer air











Fredag!

Helg helg helg!! Wiiho, underbart! Även om jag har varit hemma hela dagen, haha. Har duschat lilla Anja idag så nu luktar hon inte.. Vad hon nu luktade för äckelpäckel innan. Nu luktar hon lavendel!  Det var behövligt. Tog mig även en lång dusch själv för att sedan städa undan lite. Sedan kom Daniel på besök, trevligt trevligt. Blev lite tv-tittande och pratgnat. Trevlans att träffa den grabben innan han drar iväg till Florida till veckan den lykosten.

Imorgon blir det till att fira Sara som fyller 19 år idag! Ska bli supertrevligt att träffa gänget och fira/snacka/busa runt lite. Blir nog skapligt sent tror jag, hoppas jag! Älskar långa kvällar om helgerna det får dagarna att verka dubbelt så långa. Alltså dubbelt så lång helg!



Sara och jag i Uppsala 09!♥


Morning

Fick åka hem tidigare igår, fick sådan huvudvärk att jag trodde jag skulle behöva be chauffören att stanna så jag kunde gå ut och kräkas på vägen hem.. Sant, euw. Kom hem och sov i tre timmar, vaknade och huvuvärken var fortfarande kvar, likaså illamåendet.

Idag känns det likandant. Så det fick bli en dag hemma för att vila upp mig lite, det är nästan så att jag sörjer lite för att missa kemin (joo faktiskt, det var en intressant labb vi skulle göra idag..). För att inte tala om yogan.. Men det känns inte så roligt att stå upp och ner när man har huvudvärk heller.

Så jag är hemma med lillfisen idag. ♥


En eftermiddag på stan

Johanna och jag var på stan i eftermiddags.


Petra-Faan, den här tröjan var ju skitfin, piss.. Nu kommer ju jag köpa den här. Vilket slöseri. Vi borde inte gå på stan tillsammans Johanna..

Johanna-Jag ska hålla hårt i mina pengar nu ja (avbryter sig plötsligt och känner på en tröja) ÅÅH, den här var ju FIIN!!!


Vadå shoppingberoende?



Taggad till max!

Jajemensan nu har jag och Gabbe en deal! Från och med nu ska vi börja träna som vi gjorde förut! Jag mådde så bra under den perioden och det ska jag välkomna tillbaka med öppna armar, nu jävlar!!

Jag börjar redan imorgon! (Ikväll om jag ska vara ärlig, situps och armhävningar innan läggdags, jojomensan!)


Tjoho, hälsan själv här kommer jaaaaaag!


Äckligt..

Nu fick jag sådana där äckelkänslor och myror i kroppen för att det vaer så sjukt längesedan som jag gick på gymmet nu. Har inte köpt något nytt gymkort sedan det andra gick ut.. Men det ska det tas tag i! Jag vill känna mig sådär fräsch, vältränad, pigg och alert NU!





Ska nog ta och köpa mig ett kort på Dönje, skitbra! Nu ska det bli av också, absolut!





Har mattekurs prov imorgon, har inte pluyggat något sen i dec, har inte ens hunnit gjort hela kursen ännu. Funderar sådär en 21.30 dagen före provet om jag ska göra det eller inte, vadå ute i sista stund? Så himla typiskt mig..

Idag vill Petra ha..


Detta set från Lindex!
Bustiern kostar 179 (prisvärt!!)
Trosorna ligger på ca 69kr


Det här är en bra känsla!

Nu ska det pysas vidare till skolan, kort dag idag wiho!

 





Överkänslig?

Jag gråter sällan bland folk, sällan och sällan aldrig skulle jag vilja säga. Det är ytterst sällan och om jag göra det så har det verkligen hänt något hemskt.

Däremot är jag jätte känslig för saker, fast jag kan dölja det väldigt bra. För som sagt, inför folk rullar inga tårar. Fast glädjetårar kan jag ju iofs tänka mig. I alla fall, OS är det ju nu på tvn jämt och ständigt som ni säkerligen INTE har missat. Jag är verkligen noll insatt och satte mig nu bara för att föräldrarna kollar. Charlotte Kalla, tog ju guld nu precis. Vem är det som är på gränsen till tårar? Jo jag! Jag som knappt vet vem hon är, vet bara vad hon heter typ. Sen är det ju riktigt pinsamt att man höll på att gråta till reunalts reklam för bilarna också, helt sjukt!! Haha jaja, jag får jobba på det här!


Mammas våfflor

Idag blir det våfflor till middag, längtar redan tills mammi och pappi kommer hem med sylt och allt tillbehör! Mums!

Ibland får jag bara en sån lust att göra en stor förändring. Som nu i sommar tex, istället för att flytta in till Bollnäs så flyttar man till typ Stockholm eller Göteborg istället. Eller varför inte Malmö? Det skulle vara så skönt och befriande på något sätt att flytta själv till någon stad där man kan börja om från noll på alla stadier igen på något sätt. Jag har varit rätt emot att flytta till Stockholm.. Beror på min bild av stockholmare kanske, hehe. Får känslan av att allt är så kallt och egoistiskt där bland människorna. Allt handlar om karriär och pengar. Samtidigt har jag släkt i Stockholm så jag vet ju att så inte är fallet, men andå! Samtidigt älskar jag att vara där. Att ha fler än två cafén att välja på, att inte hinna se hela staden på en timme och att se nya ansikten vart man än vänder sig. Någon gång måste jag prova på att bosätta mig där, om så bara för ett år. Kanske skulle det visa sig att man trivs som fisken i vattnet?


Aja, slut på drömmandet, jag flyttar till en lägenhet i Bollnäs i sommar, antagligen. Jobbar och jobbar. Letar jobb får ett jobb, gifter mig med ett fattig bonddräng, klämmer ut några ungar och tjong är jag 40 och fortfarande bosatt i - BOLLNÄS. Haha tänk om det blir så?! Hua! Nej fy fy fy, så blir det inte!


Nej nu ska jag plocka undan lite och duka till middagen!




Utebliven skoldag.

Idag är det strejk på Torbergsgymnasiet. Jag vet inte om jag ska säga att jag deltar i strejken eller om jag är hemma pga ren lathet. Det är nog lite både och. Var in till skolan till kl 8 i alla fall och gjorde ett prov i religion som jag missade för nån vecka sedan. Efter det orkade jag inte vänta på skolan i två och en halv timme på att lektionen skulle börja och genom att det är strejk så är jag väl inte den enda som sitter hemma idag antar jag.


Efter provet var jag in till hemköp och köpte hårfärg, måste få bukt på den där utväxten nu!
Ska även virka till uf och plugga undan lite idag hade jag tänkt.

Har även gått och kärat ner mig i en hundras, Cavalier King Charles. Åh de är så enormt söta så jag blir alldeles varm i hela kroppen!


Cavalier King Charles spaniel. Hur söt?! (Bild från google)



Denna hårfärg har jag kört med ett bra tag nu!

 


Alla hjärtans dag.

.. Har varit precis som alla andra dagar. Har gjort alldeles för lite idag. Suttit vid datorn, bekämpat huvudvärk och varit ut en sväng. Ska ta och sätta lite fart nu sådär kl 19 på kvällen, bra jobbat! Ska hoppa in i duschen och ta riktigt lång tid på mig, sedan göra en massa måbra-saker. Underbart!



Var och hälsade på kusin Christina i Ljusdal igår med moster, kusin sandra och Josefine. Hade det riktigt trevligt! Fikade, åt lite mat, busade med Nova och gosade med lilla Nellie som snart blir två månader, pratade och hade det trevligt!


Igår blev Johanna och jag bjuden på tacos hemma hos Andersson innan det var dags för utgång på kvällen, väldigt trevligt! Tranan var ju rätt död som vanligt men vi hade det trevligt ändå. Nu laddas det inför Hoffmaestro i april istället! Då lär det bli drag!

Mot duschen! ♥

 


Lägenhet!

Ja en sådan vill jag ha, nu. Tack! Så länge får jag drömma mig bort i sims. Inte lika kul men tidfördrivande. Oh yeah!



Upptäckte precis camen på datan haha. Gillar sista bilden, ser ut som jag försöker pluta med några ickeexisterande silikonläppar eller liknande haha!


 

 


Ojoj..

Vad dagarna bara rinner iväg! Jag har hur mycket som helst jag ska hinna göra ikväll och klockan är redan över 19! nej nu ska jag skynda mig att skriva det jag ska sen ska jag stänga ner här!

Har varit en väldigt skön dag idag. Var ivög till skolan en stund i morse sedan hade jag tid hos doktorn, gick väl bra där. Det dom kunde påpeka var lite låga blodplättar som de håller på och följer upp. Annars mår jag ju rätt bra nu i sjukdomen. Lite ont i fingrar och rygg men har man en gång knappt kunnat gått så är det inget man ska klaga på!

Efter sjukan lunchade jag och mamma på NK, det blev kycklingfilé med quinoa. Mums! Sedan skulle mamma leta ett par jeans så jag lurade med henne in på Såfin, (typ Vero moda) då hon först envisades med att "Man måste vara pinnsmal för att kunna ha några kläder där inne" ändå står hon överöst med kläder i hytten när vi väl kommer dit. Var där i säkert en timme, hon provade och provade. Det var inte bara ett par jeans som fick följa med hem, nej det blev ett gäng tröjor och blusar också. Sen hittade ju jag självklart en grej som det var svårt att hålla sig från att köpa också, typiskt. Men det var faktiskt en grej som jag behövde och som jag har tänkt att köpa.

Sen att den var på rea gjorde ju saken ännu bättre! Har spanat in denna kavaj länge, men nu när det var 70% rabatt så kunde jag ju inte hålla mig!

 

Väldigt kassa bilder men de får duga. Mörkgrå/svart är den i alla fall. Mycket nöjd!


Carola! Bra att jag fick napp i kontaktannonsen där! Dock tycks ju, plugg, träningar och 7mils avstånd sätta tillräckligt mycket problem i vår relation, men det måste jobbas jobbas och slitas fört! Och nu säger jag det igen, VI MÅSTE GÖRA NÅT SNART! Inte snacka denna gång! :)

I Loove

Mondays.. Uäk, nej nu ska jag försöka bygga upp en positiv anda här i bloggen. Så jag kan bli på bättre humör nr jag skriver! Sittrer just och avslutar en artikel till svenskan som jag tänkte lämna in i morgon. Skönt att få det gjort! Ni hade jag tänkt läsa på lite biologi och religion innan familjen annorlunda börjar. Det måste man ju se, det blir man verkligen på bra humör av! Sånt mysigt program.


I helgen är det alla hjärtans dag också, och eftersom att 98% av mina närmaste kompisar kommer sitta och kladda på sin partner då så får jag väl kladda på mig själv den dagen. Då menar jag kladda som i ansiktsmask, hårinpackning, peeling mm en riktig slökväll med gottigotti och en massa myspys saker för mig själv. Great!


Åh vad jag vill flytta nu, verkligen! mamma frågade mig här om dagen när jag satt här och tyckte synd om mig själv för att jag inet hade något att göra. "Men tänkt när du flyttar själv och har tråkigt, då har du ju inte ens någon att prata med i lägenheten om du bor själv". Nej det kanske jag inte har, men jag kommer i alla fall att vara mer tillgänglig för att kunna ändra på det. tex så behöver jag inte tacka nej till erbjudanden som dyker upp mitt i natten pga att jag inte kan väcka de andra i huset när jag ska göra mig i ordning eller dra hem folk. Frihet frihet frihet!

Tänk sen dessutom om jag har en liten bebis att ta hand om! (En hund, naturligtvis). Naw, jag funderar mellan en chihuahua, yorkshire terrier, dvärgschanuzer eller kinesisk nakenhund eller en powder puff. Skulle vara kul med en rottweiler eller sankt bernhard också, men tror inte att den skulle trivas i min etta. Hehe.


Ge mig studenten, en lägenhet, ett fast jobb och en fet plånbok. Sen är jag nöjd!

 

back to religion och biologi.









Love kills slowly

Har varit alldeles för kort! Har firat broder och tagit det lilla lugna. Peter (bror) fick lite prylar från coolstuff.se av mig. Han fick en kapsylöppnare med en räknade på (så man kan kolla dagen efter hur många öl man egentligen drack, haha), sen fick han ett slime som man rengör tangenterna på datan med och så fick han en växt också, en dinosaur plant rättare sagt. Den var 290 miljoner år gammal och behöver inte vattnas på 50 år om man så vill. Till efterrätt hade jag bakat en vitchoklad cheesecake. Mums!

Föresten funderar jag på att lägga ut en kontaktannons med rubriken "Singelvänner sökes". Huhu.


Ny vecka imorgon, YIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHA!






Dagen D

Idag gjorde jag som sagt min andra tatuering, så nu sitter den på plats! Jag hade längtat efter det där ljudet och känslan (ja man blir besatt..), men jag blev nästan besviken på smärtan, det kändes ju inte?! Och ryggraden som ska vara ett utav de känsligaste ställena. Kändes 100ggr mer i handleden! Aja, jag blev mycket nöjd med resultatet i alla fall, sådär lagom stor och stilren.

Lite bilder:









Strawberry souffle

Sitter just nu med en härlig ansiktsmask på mig, innan peelade jag ansiktet med Mary kays peeling för att ansiktsmasken skulle verka mer på djupet. Åh jag älskar känslan efteråt, man känner sig så fräsch i hyn!

Ska snart sätta mig och skumma igenom anteckningarna till provet imorgon i religion. Islam, rätt intressant faktiskt!

Efter skolan ska jag och Johanna ta en fika och jag ska ladda upp inför tatueringen som kommer att äga rum kl 16! Åh vad jag längtar nu!

Vem vinner paradise hotel ikväll nu då? Jag vet faktiskt inte vem jag hoppades på, jag ville ju att Greta skulle vinna! Aja, det spelar ingen roll, en patetisk dockysåpa ändå! Men ack så rolig, haha!



Satt precis och tittade på jättefina hoodies från Ed Hardy, vill ha!





Ångest

Inför veckan, oja! Hur gör man för att komma undan den egentligen? har sjukt mycket att göra den här veckan.. om det bara ville bli fredag och allt var gjort..

-Två religionsprov. Ett fakta och ett analysprov
-Ett biologiprov
-En svenskaartikel
-En labbrapport (påbörjad)
-En novell (utkast inlämnat, korrigering kvar)


En hel del att göra på kvällarna med andra ord. Usch och blä. Jag vill ta studenten NU!

Har en rejäl sovmorgon imorgon i alla fall, börjar inte förän 12.50, sedan slutar jag kl 15. Då ska jag hem och ladda för onsdagen då min tatuering kommer att bli till! Weiho!

På tal om det, ska nog finputsa lite på skissen!

Hörs! ♥

RSS 2.0