Torsdag.

... Att det är torsdag klingar fint! För det betyder just idag nämligen att Jens kommer hem från jobb och att jag efter arbetsdagens slut går på långhelg! Helt underbart!
 
Har en vääldigt gosig kisse i mitt knä nu som kurrar så det vibrerar i hela soffan. Milton har varit ute hela natten, ville inte komma igårkväll när jag lockade på honom. De brukar vanligtvis inte vara ute på nätterna men detta händer kanske 2-3ggr/år, annars brukar de alltid komma när man ropar. Så lite orolig blev man allt! Men i morse kom han som ett skott när jag öppnade dörren :)
 
...Idag ska jag stå på vitvaror och kan som vanligt inte låta bli att bli liiite nervös!! Nu har ju sommarrean dragit igång och semesterfirarna är många som är ute på shoppingtur, så hoppas att det går braaa :)
 
Solen tittar fram idag också, det kan den gärna få göra på lördag också då det troligtvis blir parken :) Bara det inte spöregnar, då tappar man suget lite granna :)
 
På lördag ska vi även på husvisning och efter det väntar en babyshower för min kusin som väntar barn om en månad! Supermys!!! :):)
 
Ha en fin dag!  ♥
 
 
 

Tisdag

... Då har midsommarhelgen passerat och det med stormsteg!
På midsommarafton var vi ett gäng ute i en stuga i Markmyra på kvällen (tidigare på dagen var det sillunch hemma hos mina föräldrar och sedan hemma hos Jens föräldrar) och myste på, grillade och drack gott! Älskling ryckte mig i tröjan och ville åka hem kl 22, sagt och gjort så var vi hemma innan halv tolv. På lördagen tackades det beslutet! Vi cyklade dit ut från stan så man hade lite träningsvärk när man vaknade på lördagen, tur att man inte hade världens baksmälla til det kan jag tycka :)
 
Har blivit en hel del motionerande i helgen. På torsdagen gjorde jag och Jens en utflykt till Söräng och promenerade efter flottarleden. Väldigt mysigt :) Tog med oss lite matsäck och myste i solen!
Sedan cyklade vi som sagt på midsommar och på lördagen blev det en tripp till Trolldalen i Växbo där vi traskade omkring och kollade runt på lite olika saker :) En väldigt mysig helg har vi haft!
 
I måndags började mitt sommarschema på jobbet. Var en väääldigt fartfylld dag må jag säga! Sommarrean är i full gång den med. Hade varit fart idag med så får hoppas att man hinner få lite gjort imorgon på morgonen innan vi öppnar. Börjar kl 8 imorgon nämligen. Ovant!
 


I morse när jag vaknade och började dammsuga märkte jag att någon av våra vanligtvis små, söta och skötsamma kattpojkar hade kissat!?, i kökssoffan!!!! På mina fina kuddar och på klädseln.. ARRRRGHH!!!! Det var bara att riva ner allt och slänga in det i maskin. Varför har någon av dem plötsligt fått för sig att göra så? Googlade runt lite och läste att det kan behöva kollas upp då det kan vara nåt strul med njurarna då katter börjar kissa på konstiga ställen..
 
.... Aja dags att krypa  till sängs nu om man ska undvika att sova över imorgon!
Godnatt
 
Bildregn från helgen. Sista bilden är från Albertina i söndags. Var där och åt supergod mat då vi firade vårt första år som förlovade och 2a år tillsammans :)
 
 

Måndag.

... Har nu varit vaken sedan Jens åkte, alltså sedan kl 4! Kunde inte somna om igen så det var lika bra att ligga och dra sig lite för att sedan kliva upp. Idag väntar en inryckning på jobb i eftermiddag sedan blir det gräsklippning och handling!

Var in på Campadre alldeles nyss och fyndade ett par örhängen från Dolce & Gabbana! Jättefina :) Hoppas de är lika fina i verkligheten :) Campadre är verkligen en kanonbra sida!

I helgen har det varit bra fart hela tiden. I fredags efter jobbet blev det parken med Johanna och Linnea. Hade riiktigt roligt och vi dansade hela natten! :) I lördags efter jobb var det personalfest med jobbet, blev dock en nykter sådan. Blev inte många timmar sömn alls i fredags nämligen så man var lite mör. Igår blev det slappande och bilbingo, dock ingen vinst!

Nä lite nytta nu innan det blir jobb! :)


Örhängena från D&G



Onsdag

... Uppe med tuppen för att hinna vakna till innan det är dags för jobb! Jobbade min första dag på över en månad igår så man var skapligt mör i fötterna när man kom hem! Somnade på soffan gjorde jag också hehe men skönt åh!

Så idag blir det som sagt jobb så får man väl se vad man orkar göra när man kommer hem igen, hoppas att älskling kommer hem idag <3

Ha en fin dag!



Bild på Mille från i förrgår då han och jag badade hehe.


2 år!

... Igår var det vår 2 års dag! två helt underbara år och många fler ska det bli <3

Idag kom dessa med bud!
Älskar dig så.


Uteplatsen

Färdig!:) (inoljning av terass är dock ej gjort ännu).


Helgen

... Helgen har som vanligt bara flugit förbi och man vet knappt vad man hunnit med och inte. I fredags blev det en lång cykeltir med Johanna till Växbo. Vi hälsade på Johanna i bageriet, fikade lite och kikade in i Bäcks lantbod. Köpte ett badsalt och doftljus där!

I lördags åkte jag till Finnfara och blev bjuden på grillat. Kusinerna med familj från Sthlm var även de där i sin stuga så blev även ett besök där!:)
På kvällen följde Jennifer, kusin, med mig tillbaka in till Bollnäs. Så vi satt ute på inglasade med filtar, tända ljus och en massa skvaller, shots och drinkar halva natten :) väldigt trevligt! Var lite mörbultad båda två när vi vaknade i morse så blev soffhäng hela dagen! Skönt :)

Nu har jag precis krypit ner i sängen och ska försöka sova lite. Imorgon blir det en tripp till Gävle för att lämna in helvetestentan! Sen så är det sommarlov!!:)

Tog ett bad nu innan jag la mig och testade det nya badsaltet jag köpte i helgen. Det var rosenblad och torkad lavendel i. Luktade supergott!! Mille badade han med. Haha :)


Effektiv dag!

... Igår hann jag verkligen med en hel del! Dagen började med ett tandläkarbesök och borrning, hua! Sedan pös jag iväg och hälsade på farmor en sväng, så roligt att sitta där med henne och hennes väninnor och hära vad de pratar om som hände "på deras tid". Sedan blev det tandläkaren igen men då var jag endast sällskap och stöd åt Elin :)

... Sedan cyklade jag hem igen (vääldigt bra cykwlväder igår!), och så kom broder och Ella på besök. Så vi åkte till wirens tärdgård så jag kunde färdigställa projekt blommor för denna sommar. Fick jättebra hjälp där och blev supernöjd med resultatet!!

När bror och Ella åkte hem satt jag ute och tog det lugnt ett tag innan Johanna och myran hörde av sig och ville simma så då var det bara att greppa styret mot sporthallen och dra några längder.

Efteråt blev det mat och lite drinkar på mysiga Cielo med Johannorna.Fick bli entrecote med rosmarinsmör, sås och klyftpotatis. Riiiiktigt gott var det! Verkligen superbra mat!

... Efter det cyklade vi hem till Johanna och myste på med lite skvaller, cider och popcorn :)

Som sagt, väääldigt effektiv och rolig dag!

Idag vettetusan vad som händer och sker, kusinerna kommer iaf! Ska bli riktigt trevligt! Sedan måååste jag klippa gräset. Får dra på mig bikinin och sololjan och hoppas på lite bränna så går det nog bra!


Kärlek

... Att älskas utav dig, är det vackraste för mig <3


Ruullar

... Dagarna bara rullar förbi! Med detta konstiga väder ute blir det inte mycket gjort. Var på Mobackes idag med Johanna och Linnea i hopp om att hitta alla blommor inför sommaren. Men är man rätt okunnig och behöver lite hjälp så ska man inte åka dit en helgdag då alla andra också ska dit.. Packat med galna blomtanter överallt så hittade aldrig på någon att be om hjälp så kom därifrån lite halvt tomhänt. Hittade i alla fall blommor till bron och ett fågelbad.

På eftermiddagen åkte jag till Finnfara och spenderade kvällen där med la familia, åt plankstek och fikade. Blev riktigt fint väder nu på kvällen så när jag kom hem passade jag på att olja in utemöblerna. Får nog köra en sväng till med penseln imorgon. Hoppas även på att hinna med att olja in hela terassen då och att klippa klart gräset!

Vill ha klaaaaaaart på terassen så man kan sitta där och njuta!!

Nu blir det nåt avsnitt av Tre kronor och sedan hoppar jag i säng för imorgon väntar tandläkaren. Hua!




Lavendel fick det bli i krukan på bron, luktar himla gott!


Blomlådorna kom upp igår! Blev lite mer liv där ute då. Imorgon ska det fixas nån blomma till gummikrukan. Vet inte riktigt vad jag vill ha? Sen ska den fula fnöskiga altanen oljas in!


Det nya lilla söta fågelbadet :)



Underbara morgon

... Vädret ser liite gråtrist ute idag men inget regn än så länge, vilket glädjer mig för idag står det ganska mycket utefix på listan. (Eller undanflykter för att inte skriva hemtenta....)
Har en halv gräsmatta att klippa klart, en terass och utemöbler som ska oljas in och blommor som ska planteras ut.

Dagen börjar vi med några avsnitt av Tre kronor i soffan med filt, kudden och kaffekoppen! Mys!



Milton i kökssoffan igår morse. Trivs att sova där bland kuddar och fårfällar han! ♥


Denna lilla kungliga säng köptes just till felice för att slippa katthår på det vita överkastet, men Milton gillar också att sova där trots att han har en egen "säng", så de brukar turas om. I morse var det dock Felice jag hittade där ♥

Helgen!

... Helgen har bara rusat iväg och har varit supermysig!
I fredags åkte jag, Jens, mamma och pappa till Stockholm för att fira kusin som tog studenten. Det ösregnade hela dagen men inte gjorde det nåt! Vi hade så trevligt så. Så ett stoort grattis till dig igen Jennifer!!! Ååh, önskar man fick ta studenten fler än en gång... Flashbacks!

Idag har vi flängt runt och shoppat lite, blev inte så mycket för min del faktiskt. Ett linne, ett par skor och lite annat små krams men nöjd och glad är jag för det!

Natten spenderades på Best Western och idag började vi dagen med en feet hotellfrukost!

Nu har jag tänt doftljus i heeeela huset så det luktar uunderbart gott här hemma! Nu blir det mys i soffan framför dumburken resten av kvällen!


Håller även på ett planerar in en weekend i Åre i höst! Kommer bli toooppen!!!! ♥


Superfint linne som jag hittade på BikBok!


Kusin Jennifer som nykläckt student!!


Just nu ♥



RSS 2.0