Pluggdag

... Har lite och stå i nu under dagarna denna vecka kan man ju påstå. Massa plugg som ska bli färdigt. Har pluggat i Söderhamn idag med tjejerna. Tog en tur på en loppis i Stugsund efteråt och gjorde väärldens fynd enligt både mig och personalen som jobbade där. Köpte nämligen 8 koppar och fat, 12 assietter och en gräddsnipa för ynka 60kr! Det var ett gammalt tyskt porslin med blommönster på. Supersöta!

Är på väg hemåt nu, ska käla något någonstans med Johanna :)

Ha en fin dag!


Heelg!

... Äntligen är helgen här.. Dock har man plugg upp över öronen, inte ok!!
Hualigen, precis kommit ut från duschen nu, funderar starkt på att spendera min dag i soffan under en filt och kanske en liten lördagspizza till det? Hihi. Vintern har ju tyvärr hittat till Bollnäs igen.. Det är fuuuullt med snö och slask ute, halt p vägarna med sommardäck fick jag erfara inatt då jag agerade chaufför till mina bröder.

Nä därför tänker jag hålla mig inne idag, så man slipper se skitsnön!!!! Vi har ju liksom tagit fram utemöbler och allt.. Jag var fast inställd på vår och sommar nu.

Över till nåt annat, nuuu ni luktar jag gott! Sockervadd/marshmallow för att vara exakt. Smörjde in hela mig med en superhärlig bodybutter vid namn Rosa moln från fluffbabes! Den luktar suuupergott verkligen och man blir supermjuk :)

Nä, åter till kaffekoppen, nya numret av leva och bo och soooffan!


Måndag

... Herrejösses vad veckorna går fort nu! Snart är det dags för afterskii1000 och som man längtar!

I helgen har det varit fullt upp mest hela tiden. I lördags var det middag i Finnfara och i söndags var det ommöblering här hemma på dagen och bio på kvällen. Jag och Jens var på Titanic i 3D, vääldigt mysigt och nog var man ett antal tårar fattigare när man åkte hem!

Idag är det plugg som står på schemat, måste läsa x-antal böcker och artiklar. Vart tog motivationen vägen?! Spelar ingen roll hur intressant kurser är så slopar sig motivationen i alla fall.. Sommarlovet kommer nog lägligt nu om två månader.

Bjuder på en bild från helgen, vi i ett nötskal kanske?<3 hehe.


Jobbardag!

... Idag blir det en paus från plugg och över till jobb istället! Känner att jag bara vill in och börja jobba nu så jag får komma hem nån gång! Är ju torsdag idag vilket betyder att Jens kommer hem :):)

Ska passa på att njuta av denna helg nu för nästa vecka kommer vara intensiv, minst sagt! Massa arbeten som måste bli klara och föreläsningar i princip varje dag! Kommer bli mycket flackande mellan Gävle och Bollnäs.
Nä nu ser jag fram emot lite ledighet i slutet av april då det väntar en weekend i Ramund, afterskii 1000!

Har varit regn och rusk hela veckan, förutom idag så klart! Just nu skiner solen. Typiskt!

Nu ska det fixas matlåda och plockas lite här hemma innan jag brummar mot jobbet!


Under konstruktion..

... Men snart klart! Då pratar jag såklart om köket :)
Har klätt om soffan i det efterlängtade tyget nu, sydde även en hissgardin av det och bytte ut knytbandslängderna mot den istället. Blev bra! :) Men ska nog fixa längre band tror jag.  Fick även en tygsnutt över, blir nog ett kuddfodral av det!

.. Igår var det jobb som stod på schemat hela dagen. Gick väldigt bra men ont i fossingarna efteråt kan jag tala om! Blir alltid så när man inte jobbat på ett tag :) Kom hem och blev serverad en supergod räkgryta av min underbara sambo. Sedan blev det soffläge och dumburken resten av kvällen!

Idag ska det också jobbas lite! Dock inte lika länge då det är långfredag och långfredag betyder röddag vilket betyder söndagsöppet! Skööönt! :) Sedan blir det hem och putsa till sig lite för att sedan gå ut med tjejerna :)


Köpte påskliljor på Ikea. Blev fint bland ljusarrangemanget på köksbordet :)


Aningens mörk bild! Hamnade även en grå fårskinnsfäll i soffan. Miltons favoritplats nu! Nu fattas som sagt bara kuddarna. Dock skulle vissa av dem inte dyka upp förän 25 maj...

Glad påsk allihop, var rädda om er och varandra! ♥

Nystädat!

.. Åh nu luktar det fräscht av citron i hela våningen! (våningen? Känns fel att säga lägenhet, för det är det väl ändå inte? halva huset? Hela huset? aja.. haha). Har dammsugit överallt, städat toaletten, torkat golven och bäddat rent i sängen. Har även dammsugit under hela soffan, i hela soffan mellan alla kuddarna! Herreguuud säger jag bara. Tycker synd om alla eventuella dammallergiker som vistats här på sistone!

.. Har funderingar på att tvätta av fönsterna också.. Men tror det får vänta liiite till.

Sitter även i funderingar på att sy en hissgardin till köket! kanske i samma tyg som vi ska klä om kökssoffan i.. Hmm joo det får nog fan bli så! Tror det skulle bli fint :)

Mååste till ikea så man kommer över det där tyget nångång!!

Undrans vad man ska hitta på nu då.. Kanske laga lite käk!




Monday.

... Äntligen, som jag har längtat efter dagsljus heeela natten! Vaknade ju enligt min dumma hjärn-rutin i natt också och inbillade mig en massa tok. Inte hjälpte det att det tokblåste ute heller så det skrammalde och dånade om saker och ting. Hua! Det är konstigt att mörkret kan vara så skrämmande. Skulle man höra något konstigt nu när det är ljust ute skulle det ju inte göra nånting alls!

Imorgon börjar den nya kursen Kostvanor och näringslära. Ska bli riktigt intressant! Denna gång ställde jag mig i kö på alla böcker på biblioteket i tid så nu behöver jag inte köpa en endaste bok om det inte är så att de faller mig så mycket i smaken att jag skulle vilja äga en egen. :) Känns bra!

Helgen har varit riktigt skön! I fredags var det inlämning för hemtentamen så den satt jag med tidigare i veckan. Blev klar på torsdagen så det var bra! Fredagkväll hade vvi fredagsmys här hemma, jag och sambon. Åt massa gott och kikade på Let´s dance. På lördagen blev det en tripp till Belsbotornet med Marie och Jimmie. Grillade korv och njöt av utsikten :)

Denna vecka bjuder på skola och jobb! Ska även fira min lilla brorsdotter på söndag då hon fyller 1år! :)

Nä nu blir det en kopp kaffe och ett avsnitt av Alcatraz! :)


RSS 2.0