Nyårsafton 2009

Då var det alltså dagen Det på 2009. Skönt som tusan då det här året har varit övervägande dåligt. men några ljuspunkter har jag samlat på mig också!

-Peace and love
-Linnédagarna i Göteborg
-Fjällresor

Idag var jag in på stan en sväng och köpte lite sistaminuten saker. Hittade ett par skisnygga skor på Deichmann som jag ska inviga ikväll, hoppas det här paret håller längre än det senaste.. Riktigt nöjd är jag med dem i alla fall!


Dessa godbitar följde med mig hem idag!

 

Nu ska det filas lite på kroppen inför nyårsfirandet också, en helgenomgång ska den få! Naglar ska fixas, håret, ansiktsmask ska läggas, kroppen ska peelas, smörjas mm. Ska nog använda mig utav några produkter jag fick i julklapp av "Tomten" enligt paketet haha. Snäll snubbe det där. Fick produkter från Ldb som luktar kakao och vanlij. Perfekt i den här juletiden!

 

Om jag ska lita på mitt horoskop så ska jag verkligen akta mig ikväll: "Glitter, flärd, glamour, passion. För dig saknas ingenting, jul och nyår blir en enda kavalkad av njutningar och upplevelser. Tänk dock på att ta det lugnt med alkoholen under nyåret. Du tål mindre än du tror och kan missa mycket om du blir för berusad."

Annars så lät ju resten toppen! Ikväll ska det firas, festas och det ska inte sparas in på något.

I've gotta feeling, that tonight's gonna be a good night!

Gott nytt år allihopa och god fortsättning på det nya året och ta det lugnt ikväll så vi får uppleva morgondagen också! (Dystert men fan så sant!)


Underbara lediga dag!

Ååh vad skönt det är att äntligen vara ledig! Kunde inte hva varit bättre just nu. Benen värker som jag vet inte vad, har dragit på mig några myspaltor och då för dagen förbli! Kommer inte göra något ansträngande idag alls. Ska nog spela lite sims och kanske kika på någon film på tvn. Skönt värre!

Är ensam hemma nu, men jag hör att det är någon som är nere i källaren och stökar. Jag borde kanske bli rädd för att det skulle vara någon inbrottstjuv men jag tror faktiskt att det är pappa som hatr kommit hem en sväng från jobbet och eldar eller nåt. Aja det visar sig snart. Haha!

Anja var riktigt snabb i morse när jag var ut och rastade henne. Hon är så himla petig med vart hon gör ifrån sig utomhus. Helst ska det vara utom synhåll och högt gräs som täcker henne och så, men nu när det är så mycket snö så måste hon liksom göra det på ett "fält" haha. Stackars. Hon satt där i snödrivan nyss och sket samtidigt som hon lyftade på den ena tassen efter den andra för att undvika kylan i tassarna. Så söt!


Igår fick jag min klänning från Nelly som jag beställt också! Det går ruskigt fort att få hem kläder därifrån! Och den var perfekt! Jätteskön och hur snygg som helst! Like it!

Var även in på Rusta igår och köpte en massa gotta för hyn i ansiktet. Blev en dag och nattcreme och en rengöring, allt från Nivea. Jämförde priserna i typ Åhléns butiker och sånt efteråt och det skiljer nästan 50kr på samma produkter! helt sjukt. Dag och nattcremerna gav jag ca 60kr för på Rusta, på Åhléns och Kicks kostar de över 100-lappen. Fynd! Efter att ha testat allt nu så är jag riktigt nöjd också! Askalas!


Har fastnat för Håkan Hellströms "Aprilhimlen", så himla bra låt! Den går om och om igen på mitt spotify just nu!

Detta är dagcremen jag köpte. Den innehåller aprikosextrakt och luktar därefter, jättegod doft!




Måndag.

Måndagen har gått skapligt fort faktiskt. Fick sluta tidigare på jobbet idag vilket var riktigt skönt då jag skulle ha jobbat ända till kl 20, men fick gå redan klockan 17 så nu hann jag få en hel del gjort här hemma med! Ska nog städa rummet en snabbis nu också innan jag lägger mig!

.. Nu är planerna inför nyår fastställda och färdiga också! Känns skönt att inte ha någon ovisshet där! Kommer bli en grymt trevlig nyårsafton skulle jag tro :)


..Nu ska jag nog snart krypa till sängs och försöka sova lite och ladda inför mitt sista långpass på Max (i alla fall för ett långt tag). Slutar ju jobba där nu i januari för att jag inte orkar med stressandet och kombinerandet med skolan längre. Håller ju på och byter mediciner och skit och mixtrar med en hel massa olika vitaminer nu också så kroppen orkar inte lika mycket som förr har jag märkt. Sen är ju stress en sak man ska undvika om man har SLE. Och ja, det finns det ju en hel del av på Max kan jag säga. Haha, men kommer bli tomt att inte vara kvar där också. Kommer sakna alla underbara kolegor man har lärt känna under det här knappa året jag har jobbat där.


Idag utökades även släkten min en aning, ett kusinbarn kom nämligen till världen idag! Nellie ska flickan heta. :) Så underbart roligt med bebisar! Man kan ju inte låta bli att längta själv haha, men jag för nöja mig med mina sims-bebisar så länge!


Nej nu ska jag ta och slita mig!

Ha det så bra!











Har hittat nyårsfodralet!

..Jajemensan gjorde precis en klickning på Nelly.com och enligt mig själv ett riktigt fynd då jag gillade klänningen skarpt! Denna kommer bli susen på nyår!

Har jobbat hela dagen idag, eller från 11.45-17 men det känns som att jag har jobbat hela dagen lång. Har näömligen varit sjukt mycket idag. Har inte haft tid att sitta ner någonting under passet då det var kö till dörren fram till 16.00 ungefär. Så nu är man skapligt trött och slut!

Åkte hem till broder efter jag slutat och firade honom som fyller 27år idag. Av mig fick han en snygg scarf som jag tror han kommer passa riktigt bra i. Hos honom och Monica bjöds det på kakor, tårta och kaffe, mys mys! Passade även på att spela lite wii-fit med broder, haha var riktigt roligt faktiskt!


Denna klänning fick det bli från Club L, ett märke jag aldrig testat förr. Ska bli spännande! Det är en one shoulder klänning med markerad axel av paljetter och glitter. Kommer från nelly.com

Längtar tills den dimper ned i min brevlåda!


 



Julafton, ja.

Julkänslan är ju inte på topp må jag säga, och finns den inte nu så lär den ju inte komma heller. haha tråkigt men sant. Får nog sätta på lite julmusik och kika på något juligt någonstans så kanske den kommer. Ska i alla fall bli en mysig dag! Blir hemma med familjen och myser till Kalle, mat och såklart paket. Ska bli spännande och se när de öppnar mina julklappar, iaf de jag kände att jag blev nöjd med. Roligare att ge än att få på julafton tycker jag!

Nej nu ska jag inte slösa bort hela julafton med att sitta framför datorn!

Ha en underbar jul allihop!

 

 

I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just wanna see my baby
Standing right outside my door.. Like Before.

Första julen utan dig på två år, detta kommer suga..


Ny kärlek!

 

Har hittat världens snyggaste underkläder, Agent provocatuer har en massa olika underkläder att välja och vraka mellan. Det enda minuset är att de är rätt så dyra, från 1000 och uppåt för en bh typ. Ganska dyrt, ja. Men ack så snyggt!

Kolla in deras hemsida
här , de har även en butik i Sthlm!


Varning.




Något att vila ögonen på denna söndagskväll kanske. Oja.


Städning!

Jajemensan nu ska jag ta tag i mitt rum på allvar och kanske till och med torka golven?! Haha jo det får nog bli så. Älskar när det luktar sådär fräscht och härligt efter att man har städat med hårdhandskarna!

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Tog en promenad med Anja i snökaoset, kikade på filmen What happens in Vegas, och ja den var väl hyffsad. Hade nog lite för höga förväntningar på den så jättebra var den inte. Men Ashton är ju grym så det vägde upp en hel del!

Imorgon blir det jobb mellan 11.30-14.30, skönt att inleda jobbveckan med ett kort pass. Efteråt ska jag in till stan och fixa det sista med julklapparna sen blir det nog bara hem och ta det lugnt och ladda inför tisdagen.


Nej nu ska jag hämta skurhinken och sätta igång, spotify i högsta hugg och detta kommer gå snabbt!


Anja ute på promenix i snövädret!




Gårdagen.

..Blev helt ok. Var inte så mycket folk ute men träffade en hel del som jag inte sett på länge vilket gjorde hela kvällen så bra som jag ville ha den. Började här hemma med tjejerna och jag, hade det trevligt som alltid!

..Idag är man ju lite nedsatt som vanligt, men ska nog bege mig ut på en promenad nu hade jag tänkt så kanske man vaknar upp lite. Kanske ska passa på nu då det inte snöar på värsta viset.

Annars blir det nog bara att ta det lugnt idag för att ladda upp för en arbetsdag imorgon!



Nyaste inköpet på skofronten!






Johanna Andersson är den talangfulle fotografen! Haha.

Nej nu ska jag dra med vovven ut på promenad sen blir det att slänga sig i soffan för att kika på:

Har hört att den ska vara bra, får hoppas det stämmer :)

 

 


Utgång, eller inte?

Skulle vara grymt kul att ta med tjejerna ut och dansa loss ikväll! Ska nog fan köra på det. Skulle vara så kul att fixa till sig och sen bara gå ut och ha kul, glömma omvärlden för några timmar.

..Vaknade skapligt tidigt idag. Typickt när man får sova. Nu sitter man och gäspar istället, för lat för att återgå till sängen. Skulle säkert inte somna om i alla fall. Nej nu ska jag försöka göra något nyttigt och inte fastna här hela dagen. Ska nog klä på mig ordentligt och ta med Anja ut på en promenad. Ja, så får det bli!


Anja älskar att sova på folks magar. Haha. Finns inget mysigare än när hon kommer och kryper upp i famnen för att sedan burra ner sig och börja snarka. Lill pluttan!



Pappa håller på och målar för fullt på övervåningen nu. Kommer nog fan bli ganska bra det där tror jag! Vi hade furu överallt där uppe innan. Golv, tak, väggar. EUW! Nu ska det målas vitt och tapetseras för att sedan bli ett allrum med tv och sånt. Håller även på och övertala mamma och slänga ut den gamla bäddsoffan för att köpa en ny som kommer passa in mycket bättre. Är det inte typiskt, när man snart ska flytta hemifrån då renoveras hela kåken upp.. Typ.


Nej nu blir det promenad!

Julklappar!

Idag har jag äntligen handlat klart alla julklappar! Så himla skönt att ha det gjort. Har flummat runt på stan mest hela dagen tycker jag, med trevligt sällskap såklart!

..Nu bär det snart av mot stan för att träffa tjejerna i klassen och mysa framför lite gamla julkalendrar! Ska bli mys!

Imorgon är det julavslutning i skolan, sen är äntligen jullovet här! Underbart!


Myser runt i mjukiskläder, redo för en helkväll med mys med andra ord!


Myskväll!

Nu har man äntligen tagit sig hem ur detta yrväder. Shit, snart snöar man ju in om det fortsätter såhär! Men mysigt är det också, man ska ju inte klaga. Jag ville ju ha snö till jul! Bara att hålla tummarna att det ligger kvar till julafton nu, men det borde det ju göra.. Hoppas jag! Ingen jul utan snö!

..Idag efter skolan var jag, Peter och Tommy och fixade julklapp åt mamma och pappa. Kommer bli riktigt bra det där! Det blev en hel del skratt och jag skrattar fortfarande när jag tänker tillbaks. Haha! Vad vi köpte tänker jag inte avslöja ännu!

Imorgon är vi lediga, eller det är innebandy turnering så de som inte är med ska egentligen sitta och heja på på läktaren. Så det blir att åka in dit till klockan nio och stödja laget lite hehe. Sen får det bli julklappshandling på stan hade jag tänkt!

Köpte även en liten julklapp till mig själv idag. En behövlig sådan! Köpte en mjukisdress på Lindex, en hallonröd. Har bott i min svart sedan jag köpte den typ, kände att jag behövde varva den med någon annan! Skönt att mysa i nu på vintern med duntofflor till!


Denna fick det bli med ett par byxor i lika färg och material till. Den är dock lite rödare i verkligheten. Skön som satan är den iaf!

... Snart kommer flickorna på besök. Kommer bli riktigt mysigt med en liten ladies night. Vi hade tänkt snacka en massa skit och gotta oss i soffan. Det behövs verkligen! Imorgon blir det en likadan kväll, men då är det klassfolket det gäller, ska bli mysigt!


Nej nu ska jag ta och städa undan lite innan lurvpösarna kommer. Även om de inte bryr sig så mycket om det är städat eller inte, det är nog mer jag. Haha. Har en känsla av att min lägenhet kommer vara rätt ren och städad, då jag mer än gärna städar eftersom att jag hatar när det ligger saker slängda överallt eller när det är damtussar på golvet! Men det är väl kanske bra.. Haha.







Pluggkväll!

Ikväll blir det att skriva en hel del, word kommer gå på högvarv, likaså tangentbordet. Har en analys inom religionen och en artikel jag ska skriva. Sen skulle det ju inte skada att plugga på kemiproven som blir på torsdag heller. Mycket att stå i innan jul med andra ord. Sen blir det ju inte bättre av att jag inte har köpt en enda julklapp än. Det får fixas i helgen!

..Nej nu ska jag sätta igång. Har nämligen bestämt mig för att om jag är duktig ikväll och pluggar på rejält så ska jag belöna mig själv imorgon eller på torsdag med något nytt och fint i garderoben!

Skulle gärna vilja ha en tröja med markerade axlar, typ en vanlig svart med tex pärlor eller paljetter på axlarna, skitsnyggt!

Nej nu ska jag sätta igång!


Mys ikväll!

Äntligen är veckan avklarad och helgen är kommen! Även fast denna helg kommer innebära tidiga mornar och ingen sovmorgon, vilket suger! Ikväll blir det i alla fall idol-mys hemma hos sara. Ska bli skitkul att träffa tjejerna äntligen! Var så himla längesedan sist nu! Imorgon ska man upp tidigt, ska stå på julmarknad med Sara. Sen på kvällen blir det bio med mamma och moster, luftslottet som sprängdes. Sen på söndag blir det jobb. Fullt upp med andra ord! Ska försöka klämma in lite plugg också.. Suck.

Ikväll hejar vi på Calle i idol, OK? Haha. Tycker helt klart att han ska vinna, vilken lirare alltså! Han sjunger som en gud och är verkligen unik och speciell! Erik låtar mest som alla andra artister.. Calle har "det", plus att han har gjort enorma framsteg i sina scenframträdanden, från att stå och titta ner i golvet till att faktiskt ta för sig på scenen! Grym är han! Go Calle!

 

..Ringde föresten till studion idag och skulle betsälla in två tider för mina kommande tatueringar! Kommer bli grymt! Dock hade de bokningsstopp, men jag tror det skulle bli nångång i jan-mars. Hur bra som helst!


Skapligt sugen!



..Har suttit och pillat lite med min otrooliga talang (inte precis) i word. Har två planer på gång, en tid är bokad, den andra kommer bokas inom kort. Maha! Resultatet ser ni här, dock lite missvisande då stilen på texten inte stämmer exakt med den jag vill ha, sen är den till höger lite för lång än den jag har tänkt mig.

... Can't wait!

Funäsdalen!

Hade en trevlig helg i Funäsdalen i helgen som var med Sara, Andreas och Jesper. Bjuder på lite bilder som får tala för sig själva!:








Fan fan faan..

Det skulle ha varit du..



.. Sitter just nu med en hel hög med plugg att ta tag i. Biologi och matte står på schemat ikväll, matten kvar nu. Phu. Prov imorgon, yippie. Taggad? Nä. Kommer bli skönt att ha det gjort oavsett hur det går.

När denna vecka är gjord kommer jag äntligen kunna andas lite. Nästa vecka innebär endast en inlämning och ett prov, denna vecka är det betydligt mer.

Har varit på stan och tagit tag i en massa "attgöra" idag. Lite julklappsplaner bland annat. Kommer nog bli superbra! Vill ha jul och lov nu!


Ett dilemma iår kommer att bli vart man ska festa på juldagen, tuppens eller tranan? Hmm.. Blir oavsett lugn juldag för mig då jag jobbar dagen efter.


 

Vill ha Håkans dvd nu!! Åh vad jag ska njuta och lyssna när den spelas.. Kommer bli som att spola tiden tillbaka..


Håkan Hellström live under peace and love på DVD!





... Nu har jag beställt denna underbara utgåva och längtar som ett barn på julafton tills den dimper ner i min brevlåda! Detta var den mest fantastiska och underbaraste konsert jag någonsin varit på, gillade man inte Håkan speciellt innan så älskade man honom efteråt! Jag gillade honom redan innan och ja efteråt var jag.. Död! I alla fall så var detta hans enda spelning under 2009 och de har spelat in en live-dvd av alltihop! Detta var en självklarhet för mig att beställa såklart, vem vill inte uppleva detta igen liksom! Som Håkan själv sade: 

-"Jag har aldrig förr sett solen gå upp under en spelning men det gjorde den i Borlänge, man kan se hur

det ljusnar under konserten. Det var en sån där sommarnatt som man aldrig vill ska ta slut och jag är

glad över att den finns kvar nu."




..Dvd:n finns att beställa på peaceandlove.nu för 149kr! Denna kommer att värma mig i vinter!

 




Favorite.

"I love you, so don't make me choose. Cause it'll be him. It's always been him."


Som jag hade dig förut.

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent att säga som det är

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt
Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut    ♥




Ledighet!

.. Idag blir det en ledigdag då det är SACO-mässan som gäller för de flesta i skolan. Själv var jag lite seg med att anmäla mig så det blir inget för mig och de som inte ska dit är lediga. Skönt som tusan! Ska därför (försöka) plugga lite matte idag.

Ska nog springa ut med lillskiten nu så hon får kissa lite. Sen ska jag mysa ner i soffan och kika på några avsnitt ur paradise hotel, haha helt sjukserie, men det är ju sådana som är roliga att titta på!

Glider runt i min sidenrock och mystofflor idag, tummen upp!

Köpt på Gina tricot!



Bild lånad från google.

..
Jag bara måste ha en vovve när jag flyttar, annars kommer jag gå under! En långhårig chihuahua är det ni ser på bilden, helt underbar!


Förkyld.

.. Petra blev hemma idag. Kände mig inte alls nå vidare bra i morse. Halsömmandet fortsätter, likaså snuvigheten. Men nu framåt kvällen är det helt ok faktiskt så imorgon blir det skola som gäller. Ska då läsa upp mitt svenskatal som jag sitter och trugar med nu, det går framåt och bakåt i omgångar.. Nu när jag äntligen har motivationen och orken så saknar jag fantasin. Kommer inte på något mer att skriva och det är på tok för kort! Aja, får väl ge det några försök under kvällens gång. Just nu sitter jag med hårfärg i, skönt att bli av med den (enligt mig) synliga utväxten.


Nej nu ska jag lägga färg i längderna sen så ska jag ta tag i talet igen!

Psst.. Imorgon blir det förmodligen så att jag går på New moon för tredje gången.. Haha galet. Men vad gör man? :D


RSS 2.0