Tuesday, bloody tuesday..

Värmen tar kol på mig, men inte klagar jag nej nej det är ju nu man ska vara glad och njuta av värmen. Ska ta mig en promenad med lilla Anja nu, då blir hon säkert glad! Hon ligger här under bordet med hakan mot stolspinnen, ser lite småroligt ut!

"jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv"

Nu vill jag bara att det ska bli lördag så man får komma bort ett tag.. Ibland är till och med lilla Bollnäs alldeles för mycket..

Då var det bestämt!

..På lördag åker jag till Stockholm med mammi och pappi! Ska hälsa på faster, Bengt och kusiner i Täby! Ska bli skönt att komma bort och ta det lite lugnt, lite semester! Ska hitta på skojiga utflykter där borta sen så kommer väl jag och Jennifer inta storstaden och shoppa en hel del också antar jag! Åh det kliar i fingrarna! Har sett en sån snygg byxdress på Åhléns som jag bara måste ha! Självklart var det slut på storlekar här hemma så jag får kika i Stockholm istället,  där borde det finnas tycker jag!


Såhär ser den ut, somrig och fin! Jag älskar den!


Var in till stan idag med mamma och moster, kikade runt lite, tog en fika och var till tandläkaren. Imorgon blir det förmodligen orbaden med flickorna, ska bli skönt att ligga och glassa lite, ha med sig fika och ligga och läsa nån veckotidning i solen, mums!


Peace and love!

Åh.. Har ärligt talat undvikit att skriva om detta tills nu bara för att jag saknar allt så mycket, vi har haft det helt underbart! Superbra väder och bara bra bra bra!! Mycket festande, bra spelningar, hårt men genomlidligt arbete och lite sovande. Men det hör ju till!

Det bästa med det hela var på lördagen, kl 00 började Håkan Hellström spela. När han steg ut på scenen och människorna runt omkring en började skrika som galningar och alla händer höjdes upp i luften gick det inte annat än att bara älska honom och sjunga med och hoppa/dansa. Jag stod nog inte stilla en enda sekund. Det var nog det lyckligaste och underbaraste ögonblicket i hela mitt liv. När han sjöng "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" kände man hur tårarna brände bakom ögonlocken, sån himla vacker och rakt igenom ärlig låt! Ni måste verkligen kika in på den här länken, det är från just peace and love den stunden: Håkan! 

Lite drag den blev när denna spelades då!!

En helt underbar vecka har det varit och den hade nog inte kunnat bli bättre!


Vårt boskap!


Festival!



Som vanligt blev det dåligt med bilder, suck.. Jag som skulle vara duktig och fånga alla härliga ögonblick men icke då, jag kanske få fixa mig en sån där rem man har runt halsen och sätter fast kameran i. Haha.


Åh, det här inlägget känns sorgligt att skriva, jag känner inte att jag vill skriva om det typ. Bara för att man längtar tillbaks och hur mycket jag än skriver och hur ingående jag än beskriver allt så kommer ni som läser aldrig att förstå hur bra det var så har ni chansen att åka dit nästa år, GÖR DET!!! Det ska jag!



Imorgon far vi!

Åh kan knappt tro att det är sant, det kändes ju så långt bort men imorgon åker vi til Borlänge och joinar Peace and love festivalen! Ska bli underbart skönt att komma bort ett tag och ta det lugnt eller ta det lugnt och lugnt, det blir jobb varvat med fest men det är inte helt fel!

Jag undrar jag hur resan dit kommer att gå, haha ser fram emot just bilresorna mest nästan, dom brukar ju bli roligast! Speciellt nu när det är jag Johanna och Sara som åker, det kan liksom inte gå annat än åt helvet.. Nä haha det kommer ju gå toppen bra det! Kan föreställa mig hur jag sitter där bakom ratten och kisar med ögonen för att se vad det står på skyltarna längre bort, bredvid mig sitter Johanna med fötterna i vädret och spanar ut genom rutan på pojkarna som passerar i förbifarten, bak sitter Sara och pratar på om allt mellan himmel och jord, släpper en rap lite då och då och fnittrar sedan lite hånfullt.

...Den resan skule ni väl kunna punga ut bra nog mycket pengar på att få följa med på va? ;) Haha.

Kameran kommer följa med och den ska jag ha i höggsta hugg hela tiden så jag kan pryda inläggen sen med härliga festivalbilder!

Nu runt kl 18 kommer sara Johanna och Johanna hit (ja det är två Johanna, jag är inte glömsk och skriver samma namn två gånger). Vi ska kika på Twilight som jag fick hem i brevlådan idag! Åh sicken investering! Käka lite kladdis och snacka som vanligt, kommer bli en mysig kväll innan vi ger oss av i vida världen i morgon haha.


Ååh... Det bara kliar i fingrarna till att måla av denna i blyerts!! Det ska bli!




Back on track!

Yes då var de där deppdagarna över, är man en kämpe in till det sista så passerar dagarna förbi ändå tillslut. Egentligen så har jag de underbara twilightböckerna att tacka, har börjat läsa dem nu och kan bara inte sluta, köpte den andra på stan idag har har redan slängt mig över den. Känner att jag borde lämna min lilla baby hemma nu när jag ska till Borlänge annars kommer jag vara bra osocial där jag kommer ligga i tältet och läsa alla lediga stunder. Då blir nog varken Sara eller Johanna särskilt glada. Tänk, i övermorgon åker vi!! Yeeay! Så som vi har längtat!

Var in på stan idag med flickorna, tog en fika och kikade runt lite, köpte boken som sagt och slog till på ett linne som jag spanat på ett tag, ett riktigt "Petra linne"! Nu är det mitt, tack och bock presentcheckar!


Mums på dig!


Så jag!



Linnea tyckte jag skulle köpa en rosa tröja som det stod " I ♥ fun in the sun" på, "den var riktigt du Petra" Haha, nåja.

Nej FY!!

..Usch och fy inte den minen nu kom igen! Det är midsommarafton så klistra på ett leende och se glad ut Petra! Bra, bra jobbat så ska det se ut!

..Det är inte lätt när det är svårt.

Suck..

Har skrivit två långa inlägg idag och båda två försvann. Kul!

Gör ett sista försök för idag.

Imorse blev jag helt till mig när jag vaknade. Solen lyste in genom fönstret och fåglarna kvittrade glatt. "Wei finvädret är här", tänkte jag jag hoppade upp ur sängen och satte på mig ett linne och mina nya shorts, invigning yeay! Dock gick ju solen i moln samma stund som jag bytte om i princip. Suck..

Har varit allmänt hängig idag. Har blivit förkyld och halsen har typ grott igen. Så jag har ägnat eftermiddagen till att sova vilket inte var helt fel faktiskt. Blev däremot riktigt fint väder på kvällssidan så jag och kusin beslöt oss för att ta båten ut och fiska lite. Precis som på gammla goda tiden! Så jag gjorde iordning lite deg och så begav vi oss ut på det blå. Det vi inte riktigt tänkte på var att om vi får napp så måste vi ju ta bort fisken från kroken också.. När vi väl fick napp och var mitt uppe i en trevlig pratstund så var vi inte så jätte sugen på att ta i firren direkt. Usch, jag ska nog inte satsa på att bli någon storfiskare. "Puckla bort den med åran eller nått" sa Jennifer. Ja vi försökte med det också, försökte även få den att lossna av sig själv men han satt stenhårt fast på kroken så vi hade inga andra alternativ än att ro in till land och be pappa hjälpa oss. Inte nog med det, när vi väl kom in till land så trasslade fisken in sig i näckrosbladen med kroken och reven och när pappa skull ta loss den därifrån så gick reven av och iväg simmade den stackars firren med kroken i käften..


Konstig hobby det där med fiske ändå, vad är det för kul liksom. Visst jag tycker också att det är kul men när man väl börjar fundera vad det egentligen är vi gör så är det ju ganska elakt. Vissa fiskar går ju inte ens att käka men ändå ska man fiska upp dem bara för att se på dem typ. Sen fippla loss dem från kroken och släppa ner dem igen lite sådär halvt skadade ibland ryker ena ögat också. Usch de lider nog mer än vi anar de stackars små liven..


I helgen ska det städas bil! Fick nämligen låna pappas saab till Borlänge nästa vecka! Pappa jobbar som mekaniker och har saaben som jobbarbil vilket betyder att den inte är av dem renaste sorten. Så jag ska putsa, skrubba och piska ren den i helgen hade jag tänkt. Den ska bli vår lilla festival-pärla! Kommer nog blir en riktigt rolig roadtrip över till Borlänge och peace and love med Sara och Johanna i bilen! Ska bli kul att se om vi kommer fram över huvudtaget! Haha jo det lär vi göra, vi brukar vara riktigt duktiga!



Jag var snabb med att välja kläder i morse, vilket jag tyvärr fick ändra på.. SUCK! Jag vill ha värme och sol!!!


Jag blir galen!!

Jag som hade skrivit ett så långt inlägg.. Sen bara POFF försvinner allt!!

Sommarlov!

.... Nu börjar jag känna att det är på allvar! Underbart! Gjorde american pancakes till frukost imorse och åt tillsammans med lönnsirap, bananer, blåbär och valnötter super gott blev det! Det är så skönt nu när man har tid att göra allt som man aldrig annars har tagit sig tid till, att läsa tillexempelt!

Har kikat på film nu på morgonen, "I taket lyser stjärnorna", riktigt gripande film, det var svårt att hålla tillbaka tårarna! Kikade även på Twilight igår för första gången (jag är lite seg jag vet), åh gud vad bra den var! Nu kommer man ju bara gå och vänta på att en vampyr ska komma in i ens liv och rädda en från alla faror vilket kommer leda till att man blir ensam hela livet haha.


Min frukost! Riktigt smarrigt kan jag tala om!


Slänger in en väldigt försenad bild på vad jag hade på mig i lördags också! Bättre sent än aldrig ;) Trevlig kväll blev det i alla fall!


Storstädning. Uurk!

Ja som sagt så har jag inlett min storstädning nu. Började inne på toaletten, tvättade en klänning som skulle handtvättas och sedan några necessärer som inte såg så fräscha ut innuti. Sen skulle jag plocka lite ordning i sminket så slogs jag utav tanken att jag kanske skulle ha rengjort penslar, borstar och sånt som man har till puder, rouge, ögonskuggor och allt. Har aldrig gjort rent något där, har istället köpt nytt när det börjat sett ofräscht ut men nu tog jag tummen ur arslet och gjorde det! Läste lite på internet om det först så jag visste hur jag skulle göra för att inte försöta dem. Vissa använder tydligen schampo men sen läste jag att det fanns risk att rester skulle finans kvar så jag körde på diskmedel som skulle vara susen, det tar ju bort fett och smuts och allt möjligt! Och okej, detta var inget roligt ögonblick. Massor och verkligen massor av gammla sminkrester och smuts åkte bort och färgade vattnet brunt när jag gjorde ren dem. De såg inte alls så skitiga ut men oj vad skenet kan bedra! Så jag tipsar er verkligen om att rengöra era små älsklingar där hemma, hur rena de än ser ut så är det skitiga som fan!

Super enkelt alltså!

1. Spola vatten på föremålet (borsten, penseln what ever..) Så den blir fuktig.
2. Ta en klick diskmedel i handen och gnugga in föremålet i det.
3. Skölj noggrant ut tills vattnet är helt klart!

..När proceduren är klar, gör om den en gång till om du aldrig gjort detta förr för bästa resultat!

Helgen!

..Har jag jobbat och hunnit med en utekväll med Sara, Gabbe och Johanna. Just precis nu inleds min fyra veckors långa semester! Känns underbart skönt! Tänkte ha en liten städkväll ikväll och städa undan en massa.

..Oj vad mycket sims jag kommer ha tid att spela nu! ^^, Wei!

Var iväg och köpte boken "Om jag kunde drömma" igår, den från Twilight serien. Har hunnit läst lite men inte tillräckligt för att bli beroende. Ska ge den ett rejäölt försök ikväll hade jag tänkt, spännande!


The sims 3

Behöver jag säga att jag har varit bra nog upptagen de senaste dagarna? Haha. Grymt roligt var det i alla fall. Först blev jag riktigt besviken när jag började spela. Grafiken var grymt dålig, man kunde knappt se gubbarnas ansikten, det var jätte suddigt och grumligt överallt. Jag höll nästan på att avsluta spelet när jag kom på att man kanske skulle kolla upp inställningarna, vilket jag gjorde och tur var väl det. Kontrasterna och allt var inställd på "låg". Så jag ändrade på det och vips så blev det hur bra som helst! Sedan dess har jag varit fast!


Weei!





..Ja så vad har mer hänt de senaste dagarna då jag varit lite frånvarande. Igår så tog kusin min studenten vilket innebar studentmiddag! Underbart trevligt och mysigt! På kvällen blev det fest, vilket även det var mycket trevligt såklart. Sov hemma hos Johanna inatt och var iväg en snabbis till skolan i morse. Nu är det äntligen SOMMARLOV!!!

Jobbar nu i helgen, får se om det blir utgång imorgonkväll. Mycket troligt. När jag har jobbat helgen nu så är jag ledig i fyra hela veckor! Underbart! Då vill jag ha finväder, please!



En riktig pedant!

..Ja när det gäller min garderob så är jag otrligt pedantisk faktiskt. Jag klarar tex inte av att ha ett eller flera plagg hängades eller liggandes i garderoben som jag aldrig använder. Jag vet inte varför det känns bara inte bra, haha. Vilket får mig att städa garderoben ungefär en gång per månad. När jag dammsuger så dammsuger jag även i garderoben, torkar av skor som blivit dammiga och hyllor.

Trots att jag städer den så ofta så ryker det inte många plagg per gång. Tex alldeles nyss när jag städade, rök en bh och några bh-band. Haha, inte mycket att hurra för. Man tänker ju liksom "Hmm men den här tröjan kan ju faktiskt komma till användning någon gång när det är kallt och jag ska ut på sjön och fiska några timmar".. Hur ofta fiskar jag? Typ en gång per år och då aldrig i mer än en timme. Aa ni ser. Bortförklaringar helt enkelt. Den där fula uttvättade tunikan, "Den kommer jag ju kunna ha när jag åker utomlandds när jag bara ska ha något att dra över bikinin", någon som känner igen sig i detta tänkande?


Aja, nu ska jag ta en kvällspromenad med Johanna! ♥

Skön dag!

Åh vilken underbar dag! Började klockan nio och slutade vid elva. Morgondagen ser ungefär likadan ut. Inte fick jag sim idag heller, ååh blä på nät beställningar!!!

Nu ska jag lägga mig och läsa en bra bok! Ta det lite lugnt, ta em smörgås, mums!


Usch jag kan inte förstå att något sånt hemskt kan få hända, för ni har väl inte missat den 16åriga flickan som blivit mördad? Troligen av två av sina klasskamrater. När man läser hennes blogg så tänker man liksom tankar som "Tänk om hon visste att hon skulle dö den kvällen.." eller "Hon skulle aldrig ha gått ut den kvällen". Det är verkligen grymt! Att mörda någon sådär!! Usch jag blir så jävla förbannad, klasskompisar till och med (om de nu är dom som har gjort det, men tydligen så hade bevisen stärkts.) de måste ju vara phsykist störda, de kan ju inte vara något annat. Jag hoppas verkligen att de få lida hela sitt liv för vad de har gjort. FY FAN!!!!  Här har ni flickans blogg, Therese.



Personalmöte.

.Blandat med skoj! Kom hem nu för ett tag sedan. Spenderade kvällen i freluga med "max gänget" hos Magnus (the boss) och Lena. Det grillades, pratades och sen körde vi femkamp. Riktigt trevlig kväll!

Var hemma idag igen. Lite småklen men ändå rätt pigg. Kändes lite ovärt att gå i skolan hade "typ" två lektioner med 4 timmars hål mellan dem. Så.. Nej tack. Var skönt med sovmorgon. Gav rummet mitt en riktigt städning och gjorde lite annat nyttigt och onyttigt. Fick ju inte mitt sims 3 idag heller (vilket om jag ska vara ärlig, var 80% av anledningen till att jag stannade hemma). Har jag en jävla tur så kommer det imorgon, har jag den vanliga oturen som alltid så kommer den nästa vecka.. Otålig som jag är!

På onsdag blir det paaarty party! Då kör vi hårt! Riktigt hårt. På torsdag ännu hårdare? Kanske. På fredag-Mys! Lördag? -Fest (dock en lugn sådan.. Blir jobb på söndag) Sen på måndag börjar min fyra veckors långa semester/sommarlov!

Weei nu leker livet med mig, eller är det jag som leker med livet..?

Nu blir det dusch, ska gnussa på lite extra i håret så kanske jag får ut lite överbliven färg! I hope!


Jag trotsar folkmängden..

..Och går med brunare tider istället för ljusare. I håret då alltså. Självklart blev det lite mörkare än jag hoppats på men så är det ju alltid, har nog aldrig fått samma resultat soim på förpackningen någon gång.. Blir alltid flera nyanser mörkare! Men aja, det tvättas ju ut och bleks lite i solen nu ändå så det blir säkert bra tillslut..


Fräschast ever..

Fy fasiken alltså vilken kvälle det blev igår.. Festkväll? Nej va. Jobbade hela dagen igår och ungefär en timme innan jag skulle sluta kände jag att en huvudvärk började komma smygande. När jag väl hade slutat och skulle räkna kassan började den bli olidlig. Det tog säkert en halvtimme att räkna den då det borde ha tagit en kvart. Det blev bara fel hela tiden och huvudet bankade på som om det var någon som hade världens partaj därinne!

När jag skulle ta bilen därifrån och åka hem så tvekade jag om jag ens skulle klara av att köra. Jag mådde nu illa också och det kändes som att jag vilken sekund som helst skulle kräkas rakt ut! Jag satte mig i bilen och trotsade sjukkänslorna, jag grät till och med när jag körde för det gjorde så förbannat ont! Var precis den huvudvärk som jag hade för två år sedan när jag åkte in till sjukhuset i Hudik, och jag är inte den som gråter för vad som helst precis.

När jag kom till Granberg hände det som inte fick hända!! Ooopsi. Pappa fick en lagomt fräsch bil att städa sen kan jag tala om. Jag stannade en sväng på vägen för att samla lite krafter och gråta ut lite (det var ju så synd om mig :P haha) sen fortsatte jag hem och ja hem ville jag ju ganska fort kan ni väl förstå. Så jag fuskade ganska rejält med det där som kallas "hastighetsbegränsningar". Hem kom jag i alla fall. La mig däckad i bilen så mamma fick typ bära ut mig. Huvudvärken var fortfarande olidlig.

Min kväll spenderades på soffan med baljan nedanför som mamma fick tömma stup i kvarten (uuuusch!!). Har ingen aning om vad det kan ha varit..

Idag skulle jag ha jobbat också. Kräkningarna är över (TACK OCH LOV!) Men huvudvärken spökar fortfarande dick inte lika som igår. Sen är jag allmänt klen, typ spagetti-ben. Så jag sjukanmälde mig idag. Måste samla lite krafter. Phu.. Vilken natt.


School's out for summer!

..Snart i alla fall! Gjorde sista provet idag, dock inte så seriöst, haha. Aja men kursen fortästter i trean så jag får ta tag i det med nya krafter då!

Var iväg på bal idag och kikade på kusin min, ååh så fin hon är! Vill ha bal nu jag med, och student!! Men men, bara ett år kavr i alla fall.. Haha, hoppas det går skapligt fort! Känner faktiskt på mig att trean kommer typ springa iväg. Hoppas hoppas!

Var ner på stan idag efter skolan, slutade kl 12 så det var skönt! Tog en låång fika tillsammans med Johanna och Johanna underbart mysigt att bara sitta och ta det lugnt. Gick och kikade lite på stan också. Hittade inget speciellt, tur är väl det! Mitt nys sims kommer ju förhoppningsvis hem till mig imorgon! Weei hihi.

Åh, jag har verkligen hittat den balklänningen! Det var kärlek vid första ögonkastet! Jag bara känner att det är den rätta ^^, Ska faktiskt kolla upp den till veckan och höra mig för om en beställning, även om det är ett år kvar men vad fan. Då slipper jag ju en liten del av "balhysterin" i vinter! Den är verkligen suuper fin, precis en sådan modell som jag har tänkt mig och färgen var verkligen super fin! Åh, jag kan se allt framför mig, klänningen, uppsättningen och allt! Längtar!!


Här har ni den.. Ååh är den inte underbar så säg!


Imorgon blir det en tripp till uppsala! Ska bli roligt! Weeiho, nu ska jag se till att denna helg och den sista veckan blir toppen bra!

Lifehouse-You and me:

Cause it's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to lose
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you


Älskar låten!


The sims 3..

Är nu beställt! Weeiha, jag kommer bli okontaktbar nu i flera dagar haha. Jag beställde från elgiganten eftersom att spelat bara kostar 369 kr där! Hur billigt som helst om man jämför med andra affärer eller sidor där det ligger på ca 450kr. Så gör ett klipp!

Idag har vi varit i fagernäs en sväng, ja vi blev inte där så länge. Det blåste så förbannat mycket så kanoterna fick ett eget liv kan man säga, ingen som kunde tämja dem så det blev inte mycket till kanot åkande. Vi spelade lite brännboll och sedan for vi hem till Robert och grillade korv och myste lite i solen (så länge den lyste, blev ju lite regnskurar sen..). Trevlig dag!


Weei!


Fagernäs!


Robban!


Hemma hos Robert


Stundvis var det fint väder :)

Skönhets tips!



1. Helosan fotsalva ger riktigt mjuka och goa fötter ca 30kr!

2. Foot spray (jag använder dock den från apoteket) spraya på fötterna efter du har duschat och fötterna håller sig torra, luktfria och fräscha hela dagen, perfekt nu i sommar när man ska ha mycket ballerina och sandaler!

3. Babylotion, ger rikigt mjuk hy och inte är dom dyra heller, ca 40 kr!

4. Som ett lager på babylotionen använder jag en doftlotion eftersom att babylotion oftast är parfymfri, just nu använder jag Escada summer heat ca pris runt 170kr

5. Biosilk silkesdroppar till håret, riktiugt bra för frissigt eller slitet hår, använder detta varje gång jag tvättar håret, fått mycket belönta priser i USA för bästa produkt mot slitet hår! Toppen bra! Kostar ca 180kr.

6. Joico silk result, skyddar håret mot värme samtidigt som den ger glans och mjukar upp håret. Kostar ca 140 kr.

7. För att få till volumen använder jag REF thickening spray i hårbotten och lite i längderna. Kostar ca 140kr.

En oväntad..

..Tupplur! Var så himla trött när jag kom hem vid 13.30 så jag däckade i soffan. Nu vaknade jag, hoppsan, det var den eftermiddagen det! Ajsing ajsing.. Jag hade väl kunnat sovit högt en halvtimme i alla fall..

Var in på såfan idag och köpte mina shorts! Ph vad nöjd jag blev, nu vill jag ha finväder imorgon! Ska ju till fagernäs då så det vore ju roligt med lite sol om man ska paddla kanot, grilla korv och vara ute helda dagen.

Var iväg och pratade med SYV idag på skolan (studie/yrkesvägledare) så jag ska till och ställa mig i kö på lägenheter i uppsala nu med detsamma. Det är upp mot ett års väntetid så det är väl bäst att man gör det nu när man ändå är igång. Skulle det bli några ändringar eller så så kan man ju alltid tacka nej, bara för att man ställer sig i kö så måste man ju inte ta lägenheten man blir erbjuden, men är den fin, bra och jag är säker på vad jag ska plugga till så är det ju heller inte så mycket att fundera över, då har jag ju en sen! Perfekt.

Nu ska jag ta mig en lång dusch, känner mig alldeles klibbig i ögonen även fast jag inte alls använder nå mycket mascara, men jag hatar verkligen att sova med smink! Det spelar ingen roll hur länge, det räcker med bara en timme så tycker jag det känns obekvämt. Hoppas man kan somna ikväll nu då bara när jag har sovit hela eftermiddagen..

Idag efter skolan, så gick jag ner på stan en sväng med Johanna och Johanna. Köpte shortsen och sen lunchade vi på Roys, fajitas och mineralvatten, mums!

Nej nu ska jag se till så jag får något gjort ikväll, måste slå en pling till mamma också som är nere på stan och klipper sig, behöver nämligen lite frn mataffären då vi ska matsäck med oss imorgon.



Måndagar..

Är absolut inte mina bästa dagar. Usch. En hel vecka framför sig men som tur är så är denna vecka inte alls så jobbig ändå. Det skulle vara kemiprovet på torsdag isfåfall.. Annars är vi ju "ledig" på onsdag och fredag! Blir fagernäs och uppsala så det blir trevligt!

Hittade två par shorts idag på Såfin i alla fall, riktigt nöjd blev jag perfekta nu när det börjar bli så himla varmt! Dock upptäckte jag när jag skulle till och betala att jag hade bankkortet i andra väskan som låg här hemma. Typiskt! Så jag la undan dem och ska betala dom imorgon! Jag hoppas på finväder på onsdag!


Här har ni shortsen! Blev ett par i denna färgen och ett par i mörkgrått. Super!

Imorgon blir en ganska lång dag känner jag på mig, kollar på film på både engelskan och svenskan, inte världens bästa heller direkt. Suck.. Men snart är det ändå sommarlov! Då ska jag utnyttja alla soldagar till tusen och picknicka som bara satan och missbruka grillfester och bara leeeeva! I really want my life back, as I said.

Nu ska jag nog ta mig en tupplur i soffan. Det borde jag väl hinna med?



Åh juste! Sara har även hon fått jobb som funktionär på peace and love så gissa om jag, Johanna och Sara längtar till den 22 juni nu? Det kommer att bli toppen bra!

RSS 2.0