En julbild.





Tjockisarna önskar god jul och gott nytt år!

Hör och häpna!

Här om dagen när jag och Jens var ute och åkte lite så stannade vi till på Glösbo möbel och fastnade för ett himla fint bord som ska få bli vårt inom kort! Kom även överens om en inredningsstil till kommande hus!
Det mina vänner, är inte lätt ska ni veta! Jens är åt det mörka hållet och moderna former, jag är mer åt det vit vit vit vita hållet och gammeldags.
Men nu så är det klart, det kommer att bli gammeldags inrett med blandning av rost och vitt. kommer bli kalasbra!
Tjohoo jag läängtar tills det blir dags!



Nyårsafton idag!
Kommer att bli en rätt lugn och skön nyår i år faktiskt. Blir middag med Micke och Helen med spel och mys! Skönt att inte vara i någon lokal och festa med flertalet människor faktiskt.

Nyårslöfte då?
Jaaa, lär väl bli att utnyttja gymkortet jag fick av Jens i julklapp!


ha en fin nyårsafton allihop! ♥


Nelly.com



.. Blev en liten beställning från Nelly.com! Hoppas att kläderna är lika fina på också :)


Julklappsinslagning!

Slog in lite julklappar nu på morgonen. Är uppe tidogt eftersom att en budfirma kom hit med ett paket på morgonen så passde på att slå in det på en gång!

Undrar jag varför dessa firmor alltid ska komma tidigt på morgonen.. Jag undrar vad de gör resten av dagen?..

Idag är jag hundvakt så det är plugg som gäller idag!!




Lucia.

..Utan att ha sett luciatåg. Tycker det är jättemysigt att titta på sånt!
Sov ut idag, behövligt! Riktigt skönt var det, gick inte upp förän 10.30 nångång. Man måste passa på när man får! Morgonen och förmiddagen spenderades här hemma med lite julkalenderstittande och småplockande.

.. På eftermiddagen knallade jag iväg till farmor och hälsade på.
Monica, Ella, Peter och Tommy kom förbi dom med så vi fikade och pratade lite, väldigt mysigt. Så kul och se att hon har fått det så fint och bra nu farmor. Innan bodde hon ute i skogen och satt och frös mest för sig själv i ett stort hus. Nu har hon små tanter som springer och hälsar på mest hela dagarna, de fikar och går till frisörskan och äter mat tillsammans och så. Så ska alla gammlingar ha det!

Sen har jag extraknäckt på jobbet idag. 2.5h, lite lagom sådär hehe. Sedan blev det käk i Finnfara hos päronen. Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en filt och kikar på Twilight som går på 5an. Nu fattas bara älskling här bredvid! Får dock vänta tills på torsdag innan han dyker upp.. Buhu.

Rotade fram papprena för autogiro på sporthallen också, jag och Johanna tänkte göra ett ryck med träningen så fort vi blivit fri ur förkylningen! Ska bli riktigt skönt!



Kunde inte hålla mig längre..

.. Nu har även jag beställt mig en One piece. Trodde faktiskt att jag skulle klara mig utan en men nu kunde jag inte stå emot den längre så risken är väl nu att man aldrig kommer vilja kliva ur den! En ljusrosa blev det! Får se det som en julklapp till mig själv höhö.

Ser fram emot att få spendera många myskvällar i denna, även i mina sjuka dagar ska jag krypa in i den här och må lite bättre :) hihi.



Turbulent dag!

..Hua mig. Vaknade med rinnande igentäppt näsa i morse vid 5 tiden. Somnade om till och från men drömde bara en massa mardrömmar så beslöt mig att gå upp när jag till slut vaknade igen för att inte riskera att somna om och drömma ännu en mardröm! Ingen rolig start på dagen..
Dessutom visade febertermometern 38 grader när jag steg upp.

Kuul att man ska till och bli sjuk nu precis när jobbet börjar på allvar inför jul på både arbete och skola..

.. Så soffan har varit min vän idag. Tog mig även iväg till Johanna och soffhängde där till greveholm på dvd. Mys!

Just nu ligger jag också i soffan (weeiho) och väntar på att bonde söker fru ska börja.
Tänkte göra mig en chaite till det! Mums! Har även Hypnotisören av kepler liggandes här bredvid mig. Har tagit tag i läsandet av den igen efter en paus på några månader. Vill så gärna läsa Eldvittnet men vill ha läst Hypnotisören först! :)

Får även avbryta mitt soffhäng då och då för att jaga en liten julgransplundrare som härjar här!
Suuuck!! Blir galen!!! Granen fick ju stå i fred i EN vecka iaf..


Felice den lilla rackarungen!♥


Och så var den över..

..Helgen.

Usch vad tråkigt! Nu är det fullfräs fram till jul som gäller så bäst att batterierna har laddats fullt under helgen nu! ingen lust alls att ställa klockan på 05.40 imorgon..
Blir Gävle och föreläsning fram till kl 12. Sedan tänkte jag och Johanna pysa iväg till Ikea en sväng och fylla på förrådet med doftljus!

Nu har mannen åkt iväg för jobb i huvudstaden.
Och här sitter jag frusen och ensam framför brasan med en kopp glögg..
Det saknas liksom något som ni kanske förstår!! Tänk om man fick ha honom hemma jämt..
Om två veckor kommer Roger Pontare hit till kyrkan och har julkonsert! Ska bli hur mysigt som helst.
Jag jens och svärmor ska dit och kika då nämligen, julstämning på hööög nivå!
Två dagar efter vankas det "Lillajulafton" i Finnfara.
Den första lillajulaftonen någonsin för mig!
Broder och hans sambo och lilla Ella ska nämligen till USA över jul.


Roger Pontare kommer till Bollnäs kyrka den 16 december.

Lördag!

... Och så var det lördag! Äntliigen slippa ställa klockan! Sista lediga helgen på året också kan man säga. Så det passas på att mysas och ta det lugnt denna helg. Ligger just nu i soffan och har en sovande Milton på magen. Myspys. Lugn helg för övrigt också, orkar inte ligga bakis någon av dessa dagar känner jag!

Har tänt doftljus överallt i alla rum (igen) så det luktar ljuuvligt här hemma. Måstein på ikea och fylla på förrådet i veckan tror jag! Det blir några ljus om dagen..

Idag åt vi tacogratäng till middag, satt i rummet vid brasan och åt. Verkligen mysigt!

Imorgon är det andra advent, gud vad tiden går!


RSS 2.0