Lediga dag!

... Tänk att dessa lediga dagar har en tendens att bara springa iväg! Man hinner ju liksom inte med nåt tycker jag!! Idag var jag och Johanna till huddik en sväng och kikade lite. Fick med mig lite smått och gott hem. Tänkte lägga ut bild imorgon :) imorgon föresten har vi en väääldigt lång dag framför oss. Hua. Klockan står på 4.45 och sedan väntar både seminarium och föreläsning i Gävle.. Är inte hemma förän 12 timmar senare. Då blir det matlagning som hette duga! Hemmagjorda (såklart) köttfärsbiffar i sås och potatis tänkte jag ställa till med då, mums!

.. Ligger och smålängtat eller storlängtar faktiskt tills på lördag nu. Då blir det nämligen "halvåtta hos Linnea!", trerätters och en massa vin och tjejmys. Kommer bli gryymt!

Nej nu måste jag försöka somna annars tar man sig väl aldrig upp imorgon!

<3


Flickbesök!

.. Efter en förmiddag i Gävle har jag haft en lugnoch skön kväll framför tvn med premiäravsnittet av familjen annorlunda och sedan Titanic tillsammans med flickorna! Nu väntas en efterlängtad skönhetssömn med smånötterna till kissemissar!

Kunde inte låta bli att hålla mig för skratt när Familjen annorlunda var i bild. Jag ser Jens framför mig med tio ungar som skriker, gnäller, smutsar ner, har sönder saker och åker i luven på varann. Haha vilken syn det hade varit! Han hade slitit av sig håret sitt efter bara en timme.

Nej nu lite sömn!

Godnatt!


Who are you?

.. Ja ni är inte många men verkar ändå som att jag har rätt trogna besökare då ni håller er kring ungefär lika många besökare varje dag. Så jag undrar nu, vilka är ni? Vart kommer ni ifrån?
Länka gärna era egna bloggar :)





Fluffbabes!

... Fluffbabes.se är en sida som jag faktiskt gillar! Haha lite min stil på gosakerna de säljer där om man säger så. Rosa och glittrigt! Tur man har en sambo som sätter gränser! Annars hade det garanterat varit mer rosa och gulligt i vår lägenhet :)

Men i alla fall så blev det ett litet köp därifrån nu. Har gjort slut på min bodybutter som jag hade därifrån som jag verkligen gillade. Fluffy marshmallow hette den, ja den luktade sviiingott precis som man tror när man hör namnet! Dock fanns den inte kvar nu utan har ersatts med en annan som heter Rosa moln, men det ska tydligen vara något liknande. Inte innehåller det en massa parabener och skit heller vilket, är superbra! Så en sådan burk blev det och även en liten personlig kaffemugg! Hihi.




All I want is a coffee and a pedicure. ♥

Musselsoppa!

.. Jag och älskling testade att göra musselsoppa till lunch idag, blev riktigt gott med vitlöksbröd till. Dock fegade vi ur båda två på musslorna och plockade ur dom efter några tuggor. Man vet ju liksom inte vad det är man äter riktigt, man rensar dom ju inte precis som med annan mat. Lite läskigt ju! Men smaken var prima!

Nu har Jens varit iväg och häntat matlådor då han åker iväg till Sthlm igen om nån timme bara. Själv tog jag en snabbis med dammsugaren och moppen så nu luktar det rent och fräscht här hemma!

Helgen har varit superhärlig!
I fredags var jag ut med tjejerna på lite galej och igår åkte jag och Jens häst och släde i Homna med min familj och släkt! Verkligen en mysig och unik upplevelse!:)

Imorgon drar allvaret igång igen, Gävle och högskola it is!


Plugghäästeen.

... Fy helvete vad jag har pluggat idag. Eller ok, några pauser har man ju sådär lite smått oskyldigt gjort men har ändå varit aktiv! Nu jävlar hoppas jag att det stannar i skallen tills imorgon också!

Har blivit en jävel på att sälja saker i alla fall! Skitkul ju, köp och sälj på facebook is the shit! Kul med lite extra caching på saker som ändå bara står.

Nu sitter jag och väntar och väntar och väääntar på att Jens ska komma hem!! De blev sedan från Stockholm idag. Gillar inte..! Men nu är de väl snart i Gävle eller nåt. Buhu!


Ljuspåsen har anlänt!

... Idag kom ljuspåsen från Tradera med posten! Den passade jättebra i sovrummet så där får den stå kvar :)

Var tvungen att knäppa ett kort på Milton, tänk vad katter har roliga ställningar för sig när de sover! Så söt!!


Speedad!

... Av allt kaffedrickande! Sen jag blev student har jag nog mer än dubblerat mina koppar om dagen! Nu på kvällen har jag druckit 2 stora tekoppar med kaffe. Alltså fyra vanliga. Och ja, man blir ju faktiskt piggare! Plugga plugga pluuggaa heeela natten lalalala nana yeah! Fy fan vad kul! Nja.


Idag när jag kom hem från Gävle så gjorde jag mig lite köttbullar med sås och potatis. Allt från grunden! Herregud säger jag bara vad mycket godare mat blir när man gör ALLT själv, istället för att köpa euro shoppers pulvermos och mamma scans köttbullar med pulversås. Uek! Nä ska det lagas mat ska det fan lagas också!


.. Nu har jag precis tagit mig en lite pluggpaus och bäddat rent i sängen och slängt in lite tvätt i maskinen. Hade behövt dammsuga också men klockan var lite väl mycket för att släpa fram den nu såg jag hihi så det får bli imorgon! Sen så är det fint i hörnen när sambon kommer hem!






Uppe med tuppen!

... Eller nä fan, jag vaknade nog till och med FÖRE tuppen idag! Blev väckt av en otroligt gosig liten lurv. Har nog aldrig varit med om att Felice varit så gosskjuk på morgonen nångång. Han la sig bredvid mig med sitt hvud på kudden och kurrade högt som en gräsklippare. Låg och rullade runt och tog med tassen på mig och naggade och puffade med nosen. Så det var väl bara att lyda order och gå upp då! klockan var 06.27.. Hade ställt klockan på nio så jag behöver ju inte ha brådis idag direkt. Rätt skönt att komma upp i tid! Då hinner jag plugga lite oså.

Har gjort en brasa nu i kaminen och bryggt lite kaffe! Sitter i soffan med morgonrock och teddyfilten jag köpte igår. Rätt mysig start på dagen må jag säga! Det som dock gjorde det hela lite avtändande var att jag nyss var in och betalade räkningar. Det är aldrig kul!

Kom på nyss att jag verkligen äääälskar känslan av nytvättade handdukar att torka sig på, eller varför inte nytvättade lakan att krypa ner i! Ååh, hur kan man inte älska känslan av nytvättat?!



Detta doftljus kanske vore något för mig! Hihi! :)



Lite nytt!

... Hittade trots allt lite fynd på eriksh! Blev ett silverfat och två blommor i stål/metall som jag inte har en blekaste vad de har använts till men jag har de nu till kronljushållare! Så köpte jag ett blockljus och ett äppelljus och vips, så hade man ett fint ljusfat med lite dekor på också! Det fick hamna på köksbordet!

Köpte även världens finaste och mjukaste teddyfilt på rusta! Jens blir väl galen nu ;) Jag älskar filtar och har hur många som helst!!

Har precia kommit hem från fikat hos bror nu! Nu böir det plugg och bandy! Kom igen nu Bollnäs!!


Flowers!

... Hittade en ny passande växt till sovrummet idag på Mobackes! Blev även lite rosor att förgylla köket med. Det är så trevligt med en färsk och fräsch blombukett i ett rum tycker jag!

Nu väntar jag på att Johanna ska hämta upp mig så ska vi ta en tur till eriksh. Och kika om det gömmer sig nå fynd där! En skön paus i pluggandet om inte annat!


Tradera.

... Jag har nu vunnit två auktioner på tradera! Var längesedan jag var aktiv på den sajten nu men nu har jag hållt lite koll på den i några dagar och två små fynd har jag lyckats med hittills! :)


Denna fina ljuspåse köpte jag för 46kr!


Och detta iphoneskal köpte jag för 55kr!



My precious!

... Är tillbaka! Även om den är i en annan skepnad och lite mer skinande än förr så känns det bra att vara påklädd på fingret igen! Önskar dock att min gamla kommer till rätta nån gång..


Tidig morgon

.. Eller tidigt och tidigt, nu är det väl rätt human tid! Ska iväg till tant doktor nu strax så sitter pch sörplar lite morgonkaffe. Ska även iväg till Mobackes och köpa present åt bror. Han fyller nämligen år imorgon och han var ledig idag så det blir lite tårta hoa honom ikv med familjen!:)

.. När jag ändå är på mobackes så ska jag nog köp mig en ny murgröna (tror jag de heter). Mina har en förmåga att sakta dö! Vet inte vad jag gör för fel!! Ska höra mig för efter tips idag :)

Den ser liksom lite opigg ut. Haha..


Vuxenpoäng?

.... Eller kanske pensionärspoäng till och med? Har nämligen blivit en jävel på att köpa på mig lager av saker och frysa in eller lägga på hög! Men är det inte lämpligt ändå att alltid ha köttfärs, kyckling och bröd i frysen? Eller en hel hög med toapapper och hushållspapper. Jag undrar egentligen hur jag blir när jag blir gammal. Då har man väl en hel affär i förrådet ;)


... Nu blir det korvmackor och guldbaggegalan!!:)


Bunkrat upp!

... Nu jävlar i mig kommer det inte ta slut på sköljmedel i första taget förr oss! Det var palet pris på ICA, 5 för 89:-. Alltså nästan 60:- i rabatt! Passade på då! Jag är en sån som tycker det är skojigt med tvätt- och sköljmedel. Jag kan stå i affären och lukta länge innan jag bestämmer mig för vilken sort :) Hehe.


Familjen annorlunda

... Tjoho!! Såg att familjen annorlunda ska börja igen! Det har alltid varit ett av mina favvoprogram. Tycker det är så mysigt! :)

Får se hur många knoddar familjen Jonsson-Nilsson lyckas producera. Jens har alltid sagt 2 men jag envisas med 3, minst! Haha. Nä men en 3-4 är väl lagom ^^,



Bild från google.


Måndag.

.. Usch och fy vilken orolig sömn det blev inatt. Fattar inte alltså, min kropp och psyke har verkligen inte lätt för att vänja sig vid saker. Även fast Jens har åkt iväg varje söndag i över ett och ett halvt år så är det fortfarande lika svårt att somna bra! Likaså är det med att ta blodprov, var iväg och gjorde det i morse på sjukhuset. Har gjort detta nu sen jag var 14år alltså i 7års tid men måste fortfarfarande ha emlaplåster! Jäkla nålar alltså i armvecket alltså. Men att tatuera sig är inga problem, knasigt!

Har varit hundvakt idag till Anja. Så var ut och gick med Johanna en sväng sen så tog vi oss lite fika här hemma. Mysdag! Nu har pappa varit hit och hämtat Anja så ska snart sticka iväg till ica och storhandla. Skriva nota fört bara! Utan en sådan glömmer jag alltid bort något!


... Sedan är det bara att slå upp boken och parkera näsan i den resten av kvällen. Tenta på fredag igen. Kuuul!!






Män..

... Att bädda sängen och vara man är inte alltid så lätt tydligen.

Aja, han gjorde i alla fall ett tappert försök min slarvige sambo <3

Bild från i morse!


Ice chai

... Ååh så gott! Gjorde mig en ice chailatte nu till spårlöst snart börjar. Så himla gott! Ska köpa latte art mjölk imorgon så det blir riktigt, riktigt bra! :)

<3


Ny design!

... Tyckte att den gamla grå/svarta designen inte var så skojig längre. Eftersom att jag är urusel på datakoder och photoshop och allt vad det heter så hittade jag en gratis färdig design på Designadinblogg.se! superbra ju. Fanns en massa olika stilar!

Tyckte denna passade mig. Med kaffe, tidning, sommar, katt och målarpenslar. Som handen i handsken faktiskt!


Helgen!

... Helgen har varit otroligt givande och kurerande! Blev väldigt lugnt då det var en snuvig och sjuk älskling som kom hem i torsdags. Fredag var det som sagt tenta som gällde. Så det var riktigt skönt att komma hem till en lugn hemmakväll då kan jag tala om! Till middag blev det hemmagjord pizza också, mums mums! Och NEJ ingen cola till, bubbelvatten alá soda stream it is! Duktig duktig, varit utan min älskade dryck i närmare en månad nu! Inte illa pinkat! (och all annan läsk också för den delen då jag tidigare bara drack cola så..)

Nu sitter jag och väntar på att broder ska komma förbi med Anja. Ska vara hundvakt åt henne imorgon! Älskling har tuffat iväg för ca en timme sedan så lite ensamt är det allt. Eller mycket! men nog har man att sysselsätta sig med ändå. Ska nog ta och göra mig lite te och se lite tre kronor sen ska det pluggas lite också!

Ikväll börjar även en ny säsong av Spårlöst. Programmet där människor letar upp sina föräldrar som de aldrig träffat i livet. Riktigt spännande och känslofyllt brukar det vara så blir nog en paus till det!


... I fredags tog vi oss en trip till Valbo jag och Jens i brist på annat. Var in på Biltema, Jula och Ikea såklart. Sen blev det två fika också, hihi mums mums! Så himla skönt det där att åka iväg med den man älskar och strosa runt i lite affärer och inte ha bråttom hem till något! Blev lite doftljus och batterier på Ikea annars kom vi hem tomhänt!

Muuums. Doftljusen från ikea luktar faktiskt riktigt fräscht. Har bunkrat upp med ett helt lager nu. Just nu är det de med äppeldoft som jag har fyllt hela våningen med!





Ett stoort härligt..

.. Skummbad fick det bli ikväll! Gaah är helt slut efter denna dag! Har haft heldag på skolan med föreläsning och sedan seminarium med redovisning. Somnade som en stock på tåget på väg hem!

Hade tur och blev bjuden på mat hos Johanna och Marcus ikväll! Mycket trevligt!:) sedan blev det en promenad med Johanna och Linnea. Så nu ligger jag här i badet och myser med lite tända ljus! Ska nog köra ett pass yoga innan sängdags också!

Imorgon är det torsdag vilket innebär att Jens kommer hem!!:):) tyvärr innebär det också tentaplugg då jag har tenta på fredag..

<3


Gävle

... Nu blir det tåg till gävle för en lååååång dag.. Börjar med föreläsning till 12 sedan seminarium/redovisning till 16. Ikväll kommer jag att sussa sött!!

.. Synd bara att man ska upp till tandläkaren 8.15 såklart. Ska ringa dit under dagen och se om de fått något åtetbud så man får liiite sovmorgon i alla fall! Skulle liksom inte sitta så jävla fel.

<3

Felice är vaken han med som ni ser, sötnöten!


Åhléns fynd!



... Var in på Åhléns med Johanna på kvällssidan då hon skulle köpa sig en spegel. Kunde inte hålla fingrarna i styr då jag hittade dessa gobitar! Badkulor som doftar hjortron med guldglitter i (maaha) och två duschcremer med doft av cocos och jordgubbsmilkshake! Låter ju inte fy skam! De luktar himmelskt!





Love will always be the guiding force in our lives.



I love you

Kärleksmums.

... Det blev några kärleksmums!

Ingredienser:

  • 150 g smör  
  • 2 st ägg
  • 3 dl strösocker
  • 3 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 1.5 dl mjölk
  • 4.5 dl vetemjöl

Glasyr:

  • 50 g smör  
  • 3 msk starkt kaffe
  • 1 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl florsocker

Garnering:

  • 1-2 dl strössel

1. Sätt på ugnen på 225°C. Ta fram en ugnsform, ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper.

2. Smält smöret/margarinet och låt svalna.

3. Knäck äggen och tillsätt socker i en bunke.

4. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.

5. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig.

6. Vispa snabbt ihop med elvisp.

7. Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta smöret.

8. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.

9. Häll och bred ut smeten i formen.

10. Grädda i nedre delen av ugnen i 225°C i 10-15 minuter. Gör under tiden glasyren.

11. Låt kakan svalna under bakhandduk tills glasyren är klar.

12. Smält smör eller margarin i en kastrull. Ta bort kastrullen från plattan.

13. Tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker.

14. Vispa till en jämn smet.

15. Bred glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm.

16. Strö över strössel. Låt glasyren stelna.

17. Skär kakan i fyrkantiga bitar när glasyren stelnat.


Ingen smickrande bild precis, ska ju ta med mig de på en gång! Men gött sörrni!


Not my day...

... Dagen börjar med att jag upptäcker att min förlovningsring har trillat av fingret. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!!!! Detta såg jag när jag kom fram till skolan i Gävle. Sprang runt som en galning överallt där jag gått men ingen ring.. Antagligen har jag tappat den på vägen dit. På bussen, tåget eller när jag gått till och från dessa. Faan helvetes jävla ankskit!!! Var snabb att ringa försäkringsbolaget och gjorde även en polisanmälan så snälla snälla medmänniskor där ute, ha liiite medkänsla och respekt om ni hittar den och lämna in den till snuten istället för pantbanken (även om pantbanken kan kännas lockande såhär i januarimånad.. huhu).


Var in till Petterssons guld och beställde en ny exakt likadan, men hoppas verkligen att den gamla kommer till rätta. Pengarna kvittar ju liksom för det är ju inte bara ett materiellt värde i ringen, den var ju med från start liksom..

Nä usch och fy, nu ska jag baka bort min lessamhet och sedan pysa iväg till Linnea på lite tjejmys!


 


Galet sugen..

... Gaah blev sådär galet sugen på att baka en riktigt chokladig långpannekaka rikligt med färgglad strössel på! Mest för bakandets skull. Så roligt att pyssla med något! Aja på tok för sent för att börja slamra med bakmaskin nu så får väl pygla med något annat. Städa vidare kanske? Har snart städat allt som gårkänns det som. Hatar att ha det ostädat! Men nu så går diskmaskinen på max och det doftar härligt från tvätten på torklinan. Då mår man!


Denna makapär bakar jag med. Köksmaskin från Kenwood!


Snabb och enkel kyckling!

... Lyckades somna om igen i morse, men inte förän 8.30! Men skönt var det! Sedan blev det plugg resten av dagen typ. Var iväg på stan och ut till Dollarstore en sväng med Johanna också. Köpte mig ett pannband på Åhléns äntligen! Har aldrig någonsin ägt ett sådant så det var på tiden att införskaffa sig ett om man säger så, så lämpligt när man har uppsatt ju!

.. Till middag idag blev det Kyckling och ris.
Här har ni ett kanonrecept verkligen som är jättegott, snabbt och framför allt enkelt!


4 st  kycklingfiléer
1 dl  vitlökssås (creme fraiche+0,5-1 pressad vitlöksklyfta)
1 dl  färdig bbq sås
0,5 dl  aprikosmarmelad
2 msk  soja
2 dl  grädde

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Dela fileerna i bitar och lägg dem i en ugnsform. Vispa samman resten av ingredienserna och häll såsen över kycklingen. Grädda i 200 grader i 45-60 minuter. Servera med klyftpotatis eller ris och en god sallad

Serveringsförslag: Klyftpotatis eller ris

Recept från kokaihop.se



Kollar på Mammor och minimodeller nu. Herrejösses säger jag bara. Nä det var annat när man själv var liten. Då hade man overall och pippilotter tills man var 10 bast. Det var ont om små barbiemodeller då.


Skönt men oskönt..

.. Att inte kunna somna om efter att älskling har åkt iväg till Sthlm på jobbvecka. Vet inte vad det är men jag känner mig alltid som en sårad och naken liten fågelunge i väntan på döden när han åker huhu fyyyaligen. Reagerar på varje ljud och är tvärsäker på att varje bil som åker förbi utanför är mördare och tjuvar som tänker stanna till!

Nä det är bara att inse, kommer inte somna om nu så lika bra att man går upp! En liten kopp te i soffan under filten låter ju faktiskt inte så dumt och vill jag så är det bara att somna om :)

... Idag blir det plugg med Johanna. Ska göra en presentation på en uppgift till seminariumet på onsdag! Kvällen bjuder på ett corepass! (har lurat med mig henne höhö)

Sen måste jag bara dammsuga idag! Man får katthår i munnen av att bara andas typ. Hårtussarna på golvet ska vi inte ens tala om! Nackdelen med långhårig katt är att man måste dammsuga varannan dag! Eller kanske är det en positiv grej? Alltid rent och fint höhö.

En bild på Milton och Felice från igårkväll. De hade kurat ihop sig i sängen. Såå sött! De trivs verkligen ihop. Precis som två bröder :)


Blåbärskräm

... Muuums börjar dagen med att göra magen glad av lite hemgjord blåbärskräm av äkta skogsblåbär!

Igår blev det hallonkräm, av icahallon men gott ändå! :)

Idag blir det Finnfara med älskling och äta gomat!

<3


Finnis!

... Ligger i soffan nu hemma hos föräldrarna i Finnfara och är mätt och belåten! Är lite slö efter aqua boxen må jag säga! Men skönt var det!

Nu gäller det att hålla sig vaken tills det är dags att hämta älskling på stan när han kommer med bussen från Stockholm efter bandyn. Det blev återigen torskning ikväll... Trist som fasiken! Nu jävlar får vi rycka upp oss!!!
För nog fan vill vi stå på studenternas i år igen!

<3


Mysdag!

... Dagen började med mysfrukost i soffan till ett avsnitt av Tre kronor. Jag vet inte när jag hade tvn på senast haha! Men roligt åh.

Nu har jag varit ut med Anja i blåsvädret så nu har vi kommit in och gjort en brasa och en kopp kaffe!

Snart blir det en sväng med dammsugaren och sedan blir det aqua box på eftermiddagen med Johanna! Spännande!

Plugg måste även hinnas med!

Kvällen är ännu oklar.. Blir antingen middag med vänner eller mys hos päronen. Får se!

Ikväll/natt kommer hjärtat hem äntligen!

<3


Fynd!

... Var och fyndade idag på Erikshjälpen när jag kom hem från Gävle med Johanna. Hittade en vit söt tekanna! Hittade en på Åhléns igår men den var så konstig i "örat" som man håller i.. Och denna var perfekt för ynka 45kr! Niice.

Huhu känns så tomt att det är torsdagkväll och ändå är det ingen Jens här hemma.. Men jag fick med mig Anja hemifrån päronen iaf! Så blir inte så ensam över natten i alla fall. Höhö!

... Blev även lite halvless i förrgår när jag dammsög och Felice hade ner en blomkruka så den gick i tusen bitar!! Så idag när jag och Johanna var till Majas så hittade jag två krukor i tyg/järn som omöjligt kan gå sönder om de går i golvet! Två till priset av en. Åter igen, niice!


Söt tekanna!


Tåliga blomkrukor!

Nu blir det nåt avsnitt av Tre kronor sen sängen!

Godnatt ♥



Kallt!

... Mysse på!
Kallt ute! Hua bua.

<3


Godmorgon!

... Helt otroligt, tog mig upp!!

Återkommer med bilder på sheer cover resultatet imorgon när jag har mer tid på mig. Det är inte nyttigt att knäppa bilder på sig själv nyvaken såhär tidigt när man sovit fyra timmar! Höhö.

Ja men då ska man väl ut och starta bilen då innan man rullar iväg till station och hoppar på tåget...

Huj!


Slut!

... Ja nu är det slut med läsk, godis och fikabröd (fikabröd får dock ätas på födelsedagar..) eller egentligen så var det slut på det för redan en vecka sedan och jag har hållt mig i skinnet mina vänner! Jag som tidigare drack cola flera gånger i veckan!

Jag mådde så himla bra senast jag tog detta beslutet och gjorde samma sak fast då tränade jag inte så väntar mig snabbare och bättre resultat denna gång!:)

Det jag vill uppnå med detta:
- piggare och mer energi!
- gladare!
- bort med gäddhänget, bli lite fastare helt enkelt!

Höhö. Ska väl inte vara några problem va?

Var btw in på hälsokraft idag och köpte mineralfoundation från Sheer cover då min förra från Mary K tagit slut. Ska bli spännande att testa SC! Är jag morgonpigg imorgon bjuder jag på före och efter bild!

Godnatt!
<3

-


Cupcakes!

... Har haft en supertrevlig kväll med tjejerna! Bjöd på lite önskat födelsedagafika, cupcakes! Satt och drack kaffe och käftarna glappade som bara den tills nyss ungefär. Riktigt skönt och behövligt :)

... Bollnäs förlorade på åsen ikväll.. Tusan också. Hoppas de tar hammarby på fredag då istället!

Nä nu får det allt snart bli sängen om man överhuvudtaget ska orka ta sig upp imorgon!

Natti!


Pussgurka!

... Ååh det är så svårt att låta Felice ligga och sova ifred. Min pussmun kan liksom inte låta bli att leta sig dit, så sööt!

Har gjort en översikt över plugget nu på förmiddagen och lagt upp en planering som det är bäst för mig att följa!

Nu ska jag byta om och vakna lite till liv så jag kan baka, städa och plugga lite till!

Höörs!


Kärlek.

... Ville bara säga att kärleken är underbar! Kan ärligt talat säga att jag inte kunnat haft det bättre :) Så lycklig som jag är tillsammans med min underbaraste bästa sambo och blivande man!

Nu ska jag somna så gott och drömma massa fint!

<3


Lite nytt!

... Var in på Åhlens idag när jag kom hem från Gävle och köpte en muffinsform, ett välbehövligt förkläde och en liten termos!

Var även in på Lisas och köpte en gräddsnipa som jag letat efter ett tag nu och så hade jag sån tur att jag hittade en som matchar mitt kakfat! Från miljögården kommer de båda :)

.. Var tvungen att knäppa på tulpanerna jag fick av svärföräldrarna också, gud vad jag gillar tulpaner.. Så fina!

Bakom gräddsnipan skymtar brödlådan jag fick av svärisarna i present också! Suuuperfin, love it!


Vill kunna pausa lite!

.. Skulle vilja ha ett tidtagarur för dygnen nu och kunna trycka på paus så att klockan inte ska springa iväg så väldigt på kvällarna. Man hinner ju liksom inte med någonting! Föresten så kan ju även det bero på att jag har grävt ner mig i Tre kronor och kan inte sluta kolla på serien heller! Haha men så galet roligt och nostalgiskt ju!


Blev ingen yoga ikväll, dammsög och tvättade golven inför morgondagen istället. Men nästa vecka så!
Ska även simma ett par längder med Johanna imorgon, skönt!

... Imorgon som sagt så kommer ju flickorna över på lite fika. Ska göra två sorters cupcakes. Choklad med chokladfrosting och hallon med rosa frosting med vitchoklad i. Låter väl inte så galet va? Har faktiskt aldrig gjorde cupcakes riktigt någongång. Gjorde två liknande för kanske 3 år sedan men lade inte ner så mycket tid på dem så de blev sådär.. Nu har jag till och med köpt speciella muffinsformar och strössel, joorå sörru!

Nu ska det sista plockas undan här hemma sen blir det nog nåt avsnitt till av Tre kronor och sedan sängen!

Åh, en dusch på det också!


Tung dag.

... Började dagen med att försova mig. Lyckat! Sen var tåget sent också så man blev ännu mer sen. Men men gick rätt bra på föreläsningen ändå, är rätt mycket repetition nu
som man känner igen från gymnasiet!

Sitter på tåget på väg hem till Bollnäs nu med Johanna. Ska in på åhlens innan jag åker hem och kika efter termos och muffinsplåt!

5% kvar av batteriet nu bara, skit också!

Hujj!


Badskumt

... Fick en bok i present av familjen som jag misstänker att mamma ligger bakom. Badskumt av katarina Johansson. Handlar om konserveringsmedel och tillsatser som finns i kosmetika och hudvårdsprodukter.
Känner redan nu att jag kommer bli skadad på riktigt av att läsa denna!!

Visste ni föresten att vi svenskar använder 110 ton kosmetika och hudvårdsprodukter VARJE DAG?! Helt sinnes! Vill man ens veta vad dessa 110 ton egentligen innehåller och hur de påverkar vår hälsa tro?

Nyttig läsning i alla fall.


Helt slut.

... Det är helt galet vad slut man blir efter en heldag på högskolan. att dagen avslutades med tenta gjorde ju inte en piggare direkt. Man blir alltid så tom i skallen efteråt! Sen var tåget ersatt med buss på väg hem vilket betyder tidsmässigt längre resa.. Somnade x-antal gånger på bussen kan jag tala om!

Hade tänkt att jag skulle krypa ner i sängen tidigt ikväll men så blev ju icke fallet ser jag nu när jag tittar på klockan.. Aja, får ju långledigt efter torsdag så då ska det sovas (pluggas).

... På onsdag kommer flickorna över på lite födelsedagsfika här hemma. Så imorgon ska det handlas lite inför bak oså städas lite. Tänkte baka chokladcupcakes! Lite less på tårta faktiskt.. Så det fick bli cupcakes istället!


Receptet kommer från Leila Lindholm som jag tänkte testa! Ser väl lagom smarrigt ut?!


Nej nu ska här krypas ner under täcket! Gud så skönt det ska bli!





Back on track!

... Då sitter man på tåget på väg till Gävle igen efter ett långt och skönt jullov. Skulle dock vilja ladda batterierna en vecka till men det är väl bara att ta tjuren vid hornen!

Tjo!


Hualigen..

... Fya det var hårt att gå upp såhär tidigt! Skolan drar igång nu i veckan igen och eftersom att Jens skulle åka iväg och jobba nu så passade även jag på att trippa upp samtidigt så att man inte riskerar att somna om.
Till och med småkissarna är trötta.. Hård morgon!

Lång dag idag. Dagen börjar med föreläsning på nya kursen och sedan tenta på eftermiddagen. Låter väl som en dag man skulle betala för va? Nooot.

... Längtar så sjukt mycket till imorgon då jag ska gå på första yoga-passet på sisådär två år snart. Ska bli riktigt skönt att kunna koppla av igen!

Igår fyllde jag ju som sagt år och dagen blev jättefin och helt perfekt. Vaknade upp med mannen i mitt liv och plockade lite här hemma innan familjen kom på eftermiddagen på fika! I presenterna gömde sig gosaker som pengar, presentkort, bok och brödlåda! Perfekt!

Fick presentkort på Åhléns av Jens så nu ska jag nog ta och köpa de där fina vinglasen som jag suktat efter länge.. Hmm jaa får nog bli så om man inte hittar något annat fint! En liten termos skulle även sitta fint att ta med kaffe i till skolan! Det är i alla fall ett köp som är säkert!



(Bild från google.) Riktigt fina va? :)


Termos från Vildmark, Åhléns.
Vildmark håller värmen riktigt bra, nästan för bra! Det blir aldrig kallt!



.. Fick ett sms av Jens nu, "15 grader kallt ute, burr!" Jaha, myyyyys. Får nog ut och starta bilen och skrapa rutor i god tid skulle jag tro!

Ha en fin dag!




Nattinlägg!

... Fick bli ett väldigt sent inlägg idag! Har nämligen varit klen mest hela dagen. Började dagen med att vakna med huvudvärk men den gick över då jag var på boxning med Johanna på förmiddagen sen efter duschen kom den tillbaks värre än någonsin.

Så resten av dagen låg jag och sov och kräktes om vartannat. Skiiitkul!
Bästa Jens lagade jättegoda kycklingrullader som jag äntligen kunde äta när jag vaknade runt 23.30. Då satte jag även igång att städa lite och baka tårtan tills imorgon som jag då inte hunnit och kunnat gjort idag.

... Men det gick det åh! Det enda som jag inte hann med idag som jag tänkt var att plugga.. Aja nya tag imorgon!

Imorgon (eller idag) fyller jag även 21 så det blir lite fikagäster här under dagen, myspys!

<3

Får se om jag kan sova nåt nu då! Har ju inte gjort så mycket annat än att just sova idag..


Arabia

.. Det är väl ingen som har missat samlingen av muminmuggar från Arabia? Huuur fina och söta som helst! Jag har bestämt mig för att börja samla på dessa! Vill ha alla på en gång!


Den här i ljusrosa gillar jag mest! Tänk vad mysigt att dricka varm choklad ur den. Ååh, mysfaktor på hög nivå!




En dag på vift!

... Dagen började med simning på sporthallen. Tog några längder med Johanna och satan vad jobbigt det är att simma! Hade helt glömt bort hur det tar på krafterna faktiskt! Men skönt efteråt!
När vi var klara bastade vi en sväng och sedan hämtade Johanna (en annan Johanna hehe) upp oss med Sara så åkte vi till Alfta till en affär som heter Ekmans, hade aldrig varit dit förr. De hade i alla fall jättemycket fint där! Hur hade jag kunnat missat den guldklimpen?!

Fick med mig en diskborste och en disktrasa hem!

Hämtade även ut träningskläderna jag beställde idag! Allt var tip top utom adidas jackan som jag fortfarande tvekar på om jag ska behålla.. Den är ju jättekort! Hade velat att den skulle vara lite längre.. Aja får se hur jag gör med den!

Nästa träningspass blir på lördag - Box! :)


Träningsoutfit höhö! Självklart ska Felice vara med på ett hörn..


Diskborste från Iris hantverk, superbra! Disktrasan är i 100% bomull. Har mina i lin tidigare så ska bli kul att testa i bomull! Älskar dessa disktrasor faktiskt, kommer nog aldrig återgå till engångstrasorna man köper på ica.. Dessa kan man ju tvätta och ha kvar hur länge som helst! Sen är de fina också ^^

... Nu blir det lugna gatan tills jag ska hämta hem min bästa man på station! Då blir det middag och mys!




Onsdag.

.. Dan före veckans bästa dag! Imorgon kommer äntligen sambon hem igen! Vill vill vill inte sova ensam en endaste natt till helst. Fyaligen, man tycker ju att man borde ha vänjt sig vid det här laget men icke!
Helgen kommer att bestå av bandy på fredag- derby! Edsbyn-Bollnäs! Sen ska det bakas på lördag inför söndag då jag blir ett år äldre. 21 är väl ingen ålder att fira direkt men jag tycker det är så mysigt att bjuda på fika och sitta runt bordet och prata och mysa!

Satans skitväder ute idag! inte ens missarna vill vara ute längre stunder. Lortiga blir dom åh!
Det snö-regnar..

Sitter och smuttar på en kopp kaffe nu innan frukost. Sedan blir det sporthallen och simma några längder med Johanna. Ska även hämta ut min klocka sen, måste komma ihåg det den här gången! Den hade tappat några strasstenar så lämnade in den på lite fix.

.. Sen tänkte jag hinna med att baka kakor idag! Rödkanter eller brysselkex tror jag de kallas för också. Det är iaf mördegskakor med socker runt kanten som är färgat med röd karamellfärg! Supergoda!


Mina go-hjärtan!




Vigselring.

.. har nog funnit min true match av den uppsjö av vigselringar som finns nu.
Får lägga den på minne till den stora dagen ;) Men vacker är den.. Åååhå!
Den kommer från Schalins, samma som förlovningsringarna vi har.


Förlovningsring från Schalins serie Romans.


Den önskvärda vigsel ringen från Schalins serie Norrsken. Vill ha!!



Som vanligt igen!

... Nu är det sig likt i köket igen efter att julen dansat ut!
Nu vill jag gärna ha vår också! Känns som att vintern ändå är över på nå vis när julen är över. Nu är det ju inge snö heller så, skittrist!

Skulle vilja hitta ett par nya fina gardiner till köket, gärna i någon färg men ändå sådär lantligt och stilrentmysigt.

Matchen slutade 3-3, så ett poäng iaf! Riktigt fartfylld och spännande andra halvlek! Kul!

Nu blir det lite film innan jag kryper ner i sängen.

Ska btw börja med yoga igen! Gjorde ju det under två års tid på gymnasiet och nu när jag skaffat gymkort tänkte jag att yoga ska vara en rutin! Skitroligt!!

Ha en trevlig kväll!


Bandy

Lite kaffe och glass till kvällens tvsändna bandymatch!

HEJA BOLLNÄS!


Nu så!!




... Var in på stan en sväng med Johanna nu på eftermiddagen när jag blev hundfri. Köpte present till broder, en ny almenacka till köket och så löste jag in mitt presentkort på sporthallen till ett årskort på gruppträningar/bad! Känns kanonfint att komma i gång igen kan jag säga!!!

Var ju därför bara tvungen att gå in på sportamore.se och Nelly.com och klicka hem lite nya träningskläder!
Blev ett par tights och linne från Nike, jacka från adidas och en sport bh från stay in place!

Nu ska här tränas!




Om du lilla tomte..

.. har virrat bort dig och inte hittat ända hem till Nordpolen igen så får du hemskt gärna göra ett till besök hemma hos mig. Gärna med detta i din säck:



(Bilder lånade från mixin.se och Ljuvali.se)

Söta tallrikar, gräddsnipa, sockerskål och kaffekopp från Miljögården och servisen Maison. Muffinsformar och brödbox från Ib Laursen. Flytta in hos oss nuu!

Har jobbat hela dagen idag, sedan blev det en tripp till Johanna med mat och trevligt sällskap med tjejerna!
Nu börjar huvudvärken komma smygandes igen (vaknade med skiten i morse) så nu är det väl dags att man kryper ner under täcket. Imorgon är jag hundvakt hela dagen, ska även försöka hinna med att handla och uträtta lite ärenden på stan efteråt!



RSS 2.0