En kärnfrisk familj.

Gjorde nyss en beställning på adlibris på boken En kärnfrisk familj- Så gör du som är skriven av en mamma i danmark som har en autistisk son. Familjen levde som många andra idag i stress och dålig koll på mat och motion. Då deras son blev allt sämre i sin autism och läkarna ej kunde göra mer läste mamman i familjen på internet om att lägga om kosten. Att det skulle hjälpa autistiska barn. Hon gjorde det och uteslöt mjölk och socker. Efter några månader gick deras son i en vanlig skola och är idag nästan fullt frisk. De lever ett vanligt liv igen och det tackj vare ändringen i kosten.

De senaste åren har jag och min mamma intresserat oss mer och mer om tillsatser och liknande i mat. Gått på lite föreläsningar och läst lite böcker och så. Tycker det är ett spännande ämne då det kommer upp mer och mer i media hur mycket tillsatser via kosten vi faktiskt får i oss och vilka åkommor detta kan ha med sig.

Beställde nu som sagt denna bok och tänkte faktiskt ta till mig en hel del av det som står i den. Göra en förändring. Kanske blir jag av med den ofta återkommande huvudvärken, stelheten och ömmandet i kroppen och sånt. Skulle vara roligt att testa! Tycker det är skoj med sådana här projekt!

Så från och med nu blir det ekologisk handling, no milk. No sugar.

Spännande! Är riktigt förväntansfull på boken!


5 Januari 2011

Äntligen är vi inflyttade i vår gemensamma lägenhet. Börjar få till det ordentligt med ordningen nu :)
Har fått det klart i sovrummet, bara ett väggord som ska smällas upp och det ska ske ikväll! Sen så!
Är det bara hallen och köket kvar huhu. En del att göra med andra ord. Men det är kul att ha lite och pyssla med också!

Nu sitter jag och väntar på att sambon ska komma hem! Åh vad underbart det känns att säga så!

Igår när jag flängde runt på stan åkte jag förbi bolaget och tanken slog mig att på lördag får fan lilla jag handla där till och med! Inte för att det känns lika stort som det gjorde när man fyllde 18 och krogen var ens andra hem. Då tyckte man ju att det skulle bli grymt att fylla 20. Nu känns det mest.. Vanligt. Haha. Kanske till mesta dels för att mitt alkoholintag har minskats kraftigt det senaste året. Jag borde nästan klassas som nykterist nu!


Sådär ja då har man beställt tårta tills på lördag också! En snövit fick det blir, min favorit! Vit marsipan och bitar av vitchoklad i grädden. Mums mums!


Bilder från sovrummet och vardagsrummet som är så gott som klart!













RSS 2.0