Trööött!

... Har nu bestämt mig för att skippa big brother ikväll och istället krypa ner i sängen ovanligt tidigt! Är såå himla trött! Inte för att jag har gjort nåt ansträngande idag direkt men vaknade kl 7 trots ledig dag! Typiskt ju..

Var iväg till Röste och hälsade på Bella idag, satte oss ute i solen och drack kaffe! Riktigt härligt! Sedan käkade vi lunch på stan innan det var dags för mig att klippa mig på Donna hos Helen! Riiiktigt skönt var det kan jag säga! Så härligt med genomklippt hår och inga slitna toppar!!

.. Efter friserbesöket blev det en tur till Rengsjö till Majas med Jossan! Jag vet inte hur många varv vi gick där och suktade efter allt mellan himmel och jord! Tog en fika paus också. Kom därifrån med en svart medicinlåda i plåt som jag länge tänkt beställa från nätet men det har alltid varit slut så nu tog jag chansen när de hade dem där :)

Nä nu ska jag släcka lampan och sussa! Imorgon kommer hjärtat hem!!! Åååh vad jag längtar!!!

En bild på söt Felice när vi myste i soffan alldeles nyss :)


Vårkänslor!

... Första gången idag som jag får vårkänslor för i år! Åh vad jag äälskar den känslan! Man blir så fylld av energi.
Sen har jag en tendens att bli sugen på att städa, rensa, köpa nya gardiner, dukar och fixa och pyssla också! Tror jag måste åka upp till Växbo lin nåt tag och kolla efter en fin löpare. Skulle vilja ha en från Våga-serien i lime. Skulle bli så vårfräscht! Nä måste ta mig dit snart nog!

.. Idag skulle vi ha haft föreläsning i Gävle mellan 9-12 men missade tåget med typ 2 min! Så jävla typiskt.. Så vi åkte och handlade brakfrukost och stack hem till Johanna och käkade där och drack oss pigga på kaffe! Myspys! Sedan åkte jag på dollar en sväng med mamma och inhandlade lite nödvändigt. Sen pyste vi vidare till Sörbo för att hälsa på Bror, Monica och Ella! Var där ett tag och fikade och var ute i solen och drog Ella i pulkan, hon är såå söt! Man blir galen!!


Nu ska jag plocka lite till här hemma och sedan pysa till Johanna igen, kvällen spenderas där då vi båda är gräsänkor ikväll!



Denna vill jag ha i lime! Ge miiiig!



Myser

... Har just tagit en dusch och bakat en blåbärscheesecake som jag tänkte ta med till Sörbo imorgon om det blir en visit dit med mamma!:)

Gick jättebra i Gävle idag och kursen verkar jätte intressant! Lämnade även in portföljen för föregående kurs och det känns uunderbart!

Nu har jag smält ner lite vitchoklad och bunkrat upp med jordgubbar att doppa med och sen lite kanelmandlar och loka med äppelsmak! Ska nämligen kika på familjen annorlunda nu :)


Måndag igen.

... Måndag igen och kursstart i Gävle står på schemat! Ska bli riktigt intressant faktiskt. Första momentet är beroendelära.

Kursportföljen till föregående kurs ska in idag den med. Gjorde klart den i morse! Helt galet, som vanligt ute i sista minuten! Huhu. Men nu så!

Denna vecka ser grym ut än så länge. Några lediga dagar så jag kan hälsa på lite vänner oså sen är det bandy fredag och söndag. Lördag är det personalfest i rocktema som gäller! Kommer bli så himla skoj! Ge mig helg nu!


Jobbardag!

... Idag blir det jobb hela dagen. Både kassa och vitvaror är det som gäller idag! Gött med lite variation :) Får se hur det går för mig på vitis bara.. Huhu var ju år och dar sedan jag var där en längre stund! Men äh vad fan det ska gå fint det!

Ikväll blir det mys framför tvn bara. Köpa lite brie och vindruvor sen är kvällen räddad! Mums!

Imorgon är jag ledig, eller ja ledig och ledig. Måste skriva klart slutuppgiften då som ska in på måndag! Jobbar ju söndag också så imorgon är liksom the last day! Oh my god. Men man arbetar som bäst under stress och press! Jag iaf..

... Idag blir det en blåbärssmoothie till frukost! Gotti gotti! ♥

Fick min klocka från Sportamore igår, den funkade klockrent, nu jävlar ska det intervallas!

Ha en underbar fredag!


Känner ni igen er??

... Är erat nattduksbord också fullt av "måsteha"saker? På mitt nattduksbord ryms det både lampa, ljus, foto, handkräm, universalkräm, vaselin och läppbalsam just nu.

Universalkrämen kommer från Weleda och heter skin food, smörjer mina torra händer med den innan läggdags.

Läppbalsamet heter hemp balm och kommer från body shop. Sover alltid med den!

Vaselinet har jag på ögonfransarna under natten för att återfukta dom. Har fått för mig att de ska växa bättre då..

Handkrämen kommer från love+toast och luktar djävulskt gott! Doften heter sugar grapefruit.

Tur att vi har nattduksbord med skåp och lucka nertill så man kan slänga in allt där!

Nu ska jag försöka få min skönhetssömn! Natti natti med er!


Smoothie!

... Idag har det pluggats och jobbats! Kom nyss hem från jobbet och det gick bra även fast det var ett tag sedan jag jobbade och ännu längre sedan jag stod på vitvaror! Men sålde en spis och en frys innan det var färdigt! Maaha!

Senast jag jobbade reserverade jag en kombinerad blender och matberedare från kenwood vilken hade kommit idag! Så nu har jag premiärkört den och gjort en superdupergod smoothie, kusin tipsade om lite recept igår när vi promenerade på kvällen!

I min smoothie hade jag:
-Banan
-Ananas
-Vaniljyoghurt
-Kesella
-Linfröolja

Ett hett tips är verkligen att ha i linfröolja hörrni! Det finns att köpa på hälsokostaffärer. Oljan innehåller massa omega 3, 6 och 9. Vilket är väldigt viktiga fettsyror! Linfröolja är den mest omega 3 rikaste oljan, alltså mycket bättre än fiskoljan! Lämnar heller ingen smak i smoothien, så iväg och köp nu!


Denna har jag nu införskaffat mig! Ligger runt 1000-lappen hos oss på Elgiganten!


Denna linfröolja använder jag mig av! Ekologisk såklart :)





Dagens andra..

... Promenad ska snart avverkas! Haha. Var iväg och köpte handledsvikter nu på eftermiddagen så tänkte testa dessa! Beställde även en klocka nyss från Sportamore som man kan ta tid med. Perfekt om man ska springa intervaller sen! :) Rosa och fin var den! Hihi.


.. Imorgon är det seminarium på morgonen sen åker jag raka vägen hem för att äta lite mat och sedan dra iväg och jobba! Ledig på torsdag vilket kommer innebära plugg. Sedan blir det jobb hela fredagen, ledig lördag-plugg. Och jobb söndag! Sen får jag en liten minihelg mån-tis :) Dock utan älskling då..

Räknar ner till BB ikväll nu! Maha, sorgligt roligt ju!


Såhär rosa och fin är min klocka som jag beställde med stoppur på! Blir alldeles perfekt ♥
Klickade hem den från Sportamore.se




Promenad.

... Nyligen kommit in efter en låång promenad i solen och blåsten!! Ont i öronen som satan nu kan jag tala om! Man var ju inte direkt själv om att vara ute och gå kan jag ju säga, mötte folk hela tiden fast man gick skogsvägar! Folk var ute och gick, åkte skidor och vette tusan allt. Hundar till tusen var det ute också! Roligt! Tror folk börjar få lite vårkänslor nu :)

Tänkte faktiskt ta mig i kragen och åka till Intersport i eftermiddag och inhandla diverse saker! Nytt pannband skulle jag behöva (som inte släpper igenom en massa blåst!!), en fleecetröja, handledsvikter och en träningsklocka! Sen är jag nöjd :)


Nu har jag en kycklingfilé i ugnen som jag väntar och väntar på, Hungrig!! Ska ätas med sallas och potatisgratäng :) Mums!





Ny inspiration

... Kollade på Efter tio med Malou alldeles nyss och fick lite ny träningsinspiration! De pratade om löpning och jag blev lite sugen på att börja med det :) Tänkte börja med intervallträning och successivt öka upp tiden så som de tipsade om i programmet. Tyckte det lät klokt för att hitta ork och lust att fortsätta efter första passet! Hade jag inte varit hundvakt till i eftermiddag så hade jag satt igång direkt! Imorgon är det plugg och jobb som står på schemat men sen på torsdag tänkte jag att jag skulle börja!

Bra med några dagars "tanketid" innan också, behöver nämligen införskaffa mig handledsvikter och en träningsklocka! Båda två i rosa såklart ;) maha.

Nu blir det snart en rask promenad i solen (dock blåser det rätt rejält!!)

Hur många äter semlor idag mån tro? Själv skippar jag nog!






Pojkvänsersättare

... Under veckorna så har jag faktiskt hittat en underbar etsättare till min trolovade sambo. Han är varm, go och medgörlig. Han heter vetekudden! Det lär då vara den bästa uppfinningen någonsin!

Säger nu tack och godnatt!


Monday.

.. Då var det en ny vecka igen då alltså! Denna gång innefattar den både skola, jobb och ledighet!
Hade lite svårt att somna om inatt eller ja, i morse efter att Jens åkt iväg till jobb. Men tillslut så somnade jag om och ja, där kom även mardrömmarna. Det slår aldrig fel alltså!!

Nu sitter jag med kaffekoppen och inväntar Johanna för en promenad i solen! Ååh vad jag vill ha vår och sommar nu!! Tänk att göra i ordning ute på inglasade och sitta ute i morgonsolen och ät frukost!! Vill vill vill!!!

... Är hundvakt idag till lilla Anja också, missarna tycker det är riktigt roligt faktiskt med besök. De går och stryker sig mot henne och vill gärna leka och kela med den intressanta vovven! Haha :)

Ikväll blir det att styra kosan mot Vallsta och fira Sara som fyllde år igår :) Tårta tårta tårta!! Ska även på presentjakt på stan i eftermiddag då. Får se vad vi hittar för spännande!

Ikväll är det ju även Familjen Annorlunda och Big brother på tv som bara inte går att missa. Får kika på det på webtv sen när jag kommer hem!



Livar upp med en äkta sommarbild idag! Året var 2010 och platsen är Öregrund. ♥

Nytt!

... Hämtade ut ett paket igår som innehöll en tavla i betong som jag ropat in på en auktion på tradera för ynka 40kr!:)

Den passade riktigt bra på tavelhyllan i sovrummet!

Idag har det varit lugna gatan här hemma. Var ut på en liten promenad med älskling och sen bra tagit det lugnt. Har nu precis kollat på dokumentären om ozzy osbourne och herrejösses säger jag bara, vilken lirare! Ett under art han fortfarande lever.

Nu blir det kontoret och sedan tacomys till premiären av big brother! :))

Ha en fiin kväll hörrni!


Går inte att undvika

... Att söndagar tillslut kommer, likt förbannat! Triiiist men men man får väl inte sura ihop läppen totalt utan göra denna dag mysig och bra som alla andra såklart! :)

Gårdagen blev riktigt lyckad och trevlig hade som sagt lite gäster här och vi åt mat och höll ett öga på schlagern medan vi spelade olika spel och skrattade och hade oss! Just nu är jag såå glad att vi tog reda på disk och sånt inatt så man slapp den bördan idag iaf det blev ju ett litet berg om man säger! Kom inte i säng förän fyra tiden nämligen!


Idag känner jag att jag är sugen på glass!! Glass i stora lass! Höhö nä men skulle vilja testa en sort som jag nyss fick nys om. Det är en viss Glenn Strömberg som samarbetat med SIA och tagit fram små glassdeserter. De ser riktigt smarriga ut och av att dömma om det man läst på bloggar så ska de smaka superbra också!

Undrar jag vart man kan få tag på dessa i Bollan?..
Nån som testat?



Lördag.

... Underbara härliga lördag! Åh vad jag njuuter av att ha det ledigt tillsammans med hjärtat. Det har man inte varit bortskämd med! Men nu börjar man nästan bli ^^,
Igår blev det lite galej och bandy såklart, dock blev det ingen vinst men heller ingen förlust. 1-1 mot broberg blev resultatet.


Idag har det städats och handlats lite. Väntar lite gäster ikväll så det kommer bjudas på mat. En trerätters blir det! Kräftstjärtssoppa till förrätt, baconlindad fylld fläskfilé med potatisgrätäng till varmrätt och chokladtryffelkaka med grädde och bär till efterrätt! Lät väl helt ok!? :) Hihi hoppas man lyckas med allt också då!


Beställde även en prenumeration idag! Köper alltid bilagan "Leva och bo" med expressen på helgerna och har inte haft en tanke på att det går att prenumerera på tidningen! Såg att de hade ett erbjudande nu som gav 12 nummer av Leva och bo för endast 199kr. Så jag slog till! :)


Nä nu ska badrummet få sig en liten uppfräschning ovh även jag själv i det! Haha sen är det dags att börja med käket!


Ha en fin kväll! ♥





Chokladtryffelkaka

Ingredienser:

Botten:
150 g smör
2 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl

Topping:
1 dl vispgrädde
50 g smör
300 g blockchoklad mörk, hackad

Till servering:
1 liter jordgubbar, halverade
Vaniljglass


Värm ugnen till 175°C. Smält smöret, blanda i socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och sist mjölet.

Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten.Grädda i ca 15 minuter, kakan ska vara lite lös i mitten. Låt kakan svalna i formen.

Topping:
Smält smöret och tillsätt grädden, låt koka upp. Tag av från värmen. Blanda i hackad blockchoklad. Bred ovanpå kakan och låt svalna.

Servera med jordgubbar och glass.

Recept från matklubben.se





Det där lät väl inte så pjokigt?!

Sen kommer ju älskade underbara sambo hem idag också! Vi han ju inte fira någon vidare Alla hjärtans dag i tisdags så vi tänkte mysa på lite extra nu i helgen istället. Håller med många om att alla hjärtans dag egentligen inte är så himla viktig att fira för visst ska man vara lika uppmärksam och kärleksfull mot varandra alla andra dagar också. ♥

Kommer nog dock få äta upp så gott som hela kakan själv då min man inte är nå vidare av en fikamänniska (Whaaaaaaat hållå??!!) Konstligt men sant! Själv är man ju fikoman ut i fingerspetsarna!


Ha en fin dag!


Vintage

... God förmiddag!
Såg att det var några som undrade
om jag gjort designen på bloggen själv, tyvärr mina vänner! Är verkligen kass på sådant så jag har hämtat denna från designadinblogg.se! Finns en massa fina designer där gratis att ladda hem, massa olika stilar :)

Igår blev det en liten trip till Mobackes trädgårdscenter med Johanna. Vi kikade runt lite och avslutade med en fika på Lilla K. Jättegod chokladtryffelkaka åt vi! ska minsann testa göra en själv ikväll! Hittade ett recept som lät mycket bra :) Delar med mig under dagen!

Gjorde sen lite fynd på lite olika affärer när vi åkte omkring lite. En kellogsplåtbox till köket och en liten söt bomullsburk till badrummet :)



Vintage kellogs! :)


Passade bra på hyllan tillsammans med de andra småburkarna :)


Hittade äntligen en burk till bomullen också! Nu fattas det bara en vit trådkorg, ny tvättkorg och en medicinlåda!




Partylite

... I förrgår hade jag ljusparty här hemma. Min kusin är konsult för partylite och eftersom att jag äälskar deras doftljus och fick slut på dessa för inte allt för länge sedan och ville beställa fler så drog vi igång med ett litet ljusparty. Så det blev lite folk här och fika! Trevligt :)

Blev såklart lite inköp också, hade tänkt att inte köpa några ljuslyktor då jag redan har så många men ack, det blev en ändå! Sen en massa paket med doftljus såklart!

Det blev:
Doftvärmare+doftolja
Teljuspaket med doft av bananblad, svarta körsbär, jordgubbsrabarber och bärkompott!



Här är doftvärmaren! Körsbärsblomster är det som mönster. Skitfin! :)



Herrejösses

... Vaknar av att det är blod på kudden, tänker "vad fan... Vad kommer det ifrån?", går sedan till badrummet och i samma ögonblick som jag ser mig själv i spegeln så kommer en flashback om att jag vaknade inatt av att jag rev mig själv i ansiktet. Sant så sant. Kul att gå omkring med detta sår i fejjan! Blir ju rädd för mig själv ju..

Träningsvärken från när jag och Johanna var på core i måndags sitter kvar som satan fortfarande! Kan knappt ta mig ur sängen huhu. Men bra åh! Att det tar!

Nu blir det kaffe framför lyxfällan sedan ska jag ta tag i pluggandet!

Höörs!


Askalas!

... Fy bubblan bad man har mått gott idag!! Inte alls så bakis (lärde mig nog en läxa förra helgen) sen så har vi varit ute mestadels hela dagen på vift! Har spenderat hela för och eftermiddagen på sjön i solen med varm choklad och korvgrillning! Blev en del skoteråkande också, ååh älskar när det kittlar i magen av allt adrenalin när man susar iväg!!

Gårdagen var också riktigt trevlig och vi kom inte i säng förän kl 4 i morse! Blev väckt vid nio av en myssugen kissemiss!

Nu går tvättmaskinen på högvarv, karln ligger och skrubbar sig ren i badet och jag har intagit soffan! Kan bli en söndagspizza ikväll känns det som!

<3


Bortbjuden

... Nu är det snart dags att bege sig mot middagen hos Micke och Helen!

Blir nog lite schlagertittande åh!

Ny tröja från Lindex idag! Superskön! Blir nog en till i annan färg!:)


Underbara lördag

... Började dagen med en sovmorgon! Hur skönt som helst! Sedan blev det en visit till bror, monica och Ella i Sörbo där det bjöds på mat och sedan lite bus och pulkaåkning med lilla Ella! Hur mysigt som helst!:)

Nu har jag fläkt ut mig i soffan framför dumburken. Får se hur länge man har ro att ligga! Ikväll bjuds det på mat och trevligt sällskap hemma hos Micke och Helen! Ska bli riktigt trevligt :) :)

Ha en fin kväll!


Underbara torsdag!

... Började dagen med ett pass yoga! Hur underbart är inte det?! Det ska minsann bli en rutin som jag ska hålla hårt på! Åh jag fullkommligt älskar yoga, insåg det verkligen nu när man väl tog sig tid och satte sig ner. Mmh ♥


Idag är det jobb som står på schemat! Lite ovant må jag säga, var ju ett tag sedan nu! Sen när man väl kommer hem vet man att älskling är hemma och det är ju inte få skam! :) Helt underbart!

Nej nu ska jag kika efter lite yoga-dvd:s, nån som har tips på någon bra? :)



En liten..

.. Fika i väntan på tåget som rullar mot Bollnäs efter en dag med seminarium!:)

Imorgon väntar jobb all day long! Längesedan nu!


Onsdag!

... Dan före dan! Som varje onsdag hihi.

Ska strax iväg till tåget nu och pysa till Gävle för att ha seminarium! Peppar med lite musik på mtv! Rätt bra sätt tt börja dagen på faktiskt! Grått ute idag... Inte kul! Men nog blir det en promenad när man kommer hem ändå!

Loove!


Ny topp idag, från Lindex! I like it!


Soovmorgon!

... Gånger hundra typ!! Brukar aldrig sova såhär länge! (Klockan är ju typ elva på förmiddagen)förutom när jag stänger av mobilen, tror jag slappnar av på ett helt annat sätt då och då kommer dessa underbara mornar, man känner sig såå utsövd! Underbart!

.. Idag blir det söderhamn och grupparbete, sedan ska jag nog spendera kvällen i Finnis hos mammi och pappi.

Nu en dusch!


Lille Felice är alltid så gosig och kelsjuk på morgonen!


Måndagen har passerat!

.. Då var snart måndagen över för denna vecka! Är inte det skönt så säg!?
Imorgon väntas plugg igen, denna gång i söderhamn då vi ska ha gruppträff och planera inför seminarium!

Nu tänkte jag pysa iväg till Linnea för en myskväll! Det känns behövligt :) Först ska jag pussa lite på mina pojkar (kissemissar) som ligger och sover för fulla muggar idag!





Love




I miss your laugh, I miss your smile
I miss everything about you
Every seconds like a minute
Every minute's like a day
When you're far away

Wish you were here
The stove is getting colder babe
I wish you were here





Nä hörrni, att ha en man som jobbar borta under veckorna är inte roligt när "sakningsattackerna" slår till. Och de gör dom ganska ofta ska jag säga!




Måndag igen!

... Ja då var helgen slut igen och nya tag inför en ny vecka! Helgen har varit rätt skön faktiskt. Lördagen var det bandymatcher på tv sen så blev det en sväng ut till Sörbo också då broder håller på och flyttar dit med sin lilla familj nu! Så jag åkte dit en sväng och höll lilla Ella sällskap, passade på att mysa och busa massa.
Åh de är ju så härliga de små liven!

På kvällen vankades det "Halvåtta hos Linnea" där det bjöds på trerätters och en vinflarra gick ner det också. Trodde bestämt att man skulle klara sig undan bakfylla igår eftersom att man "bara drack en flaska vin", men ack så fel jag hade..
Blev riktigt klen och "tillfrisknade" inte förän kl 19 på kvällen!! Då hade jag sovit och spenderat huvudet i toan hela dagen, kuuul! Inte ens en klunk vatten fick jag behålla.

... Så jag kan ju lova att det var gött med pizza när man ääntligen kände att huvudvärken och illamåendet började släppa! Muums!! sen får man ju aaalltid så dåligt samvete när man bara har legat sådär en hel dag. Usch!! Så jag började tvätta lite och plocka på kvällssidan också, bara för att ha fått gjort nåt nyttigt under dagen! Huhu.

Nu sitter jag i soffan med nya kaffemuggen från fluffbabes (hihi) och laddar upp inför en dag i Gävle. Har föreläsning om genus idag! det brukar vara väldigt intressant faktiskt :) Har även för en gångs skull varit tidigt ute med att ladda upp med böcker inför nästa kurs och har fyndat en hel del på kurslitteratur.se! kanonbra sida!

Nästa kurs är faktiskt anledningen till att jag egentligen sökte till hälsopedagogutbildningen.
Den heter Livsvillkor och levandsvanor och hälsa. Den kursen tar upp mycket om beroendelära som missbruk av olika former av narkotika och även stresshantering med mer. Ska bli riktigt intressant!




Egen müsli!

... Slängde ihop egen müsli nu på eftermiddagen av lite sånt som man iftast har i skafferiet. Ska bli gott till yoghurten imorgonbitti :))

Gick jättebra med frågorna i morse med gruppen inför seminariet imorgon. Blev klara på en timme! Sen trippade vi vidare till waynes och tog en välförtjänt fika.

Nu har jag precis städat lite här hemma, så nu blir det en kopp kaffe i väntan på att älskling ska komma hem :) älskade torsdagar!!


Fruuulle!

... Nu lite frulle vid köksbordet (hör och häpna!). Brukar ju lätt hamna framför tvn i soffan när man äter själver men inte idag! Laddar upp med lite bra musik nu inför trippen till Söderhamn. Ska ha gruppträff och skriva lite inför seminariet imorgon :)

Igårkväll tog jag en promenad med Jossan, riktigt trevligt och härligt! Så skönt när man kommer ut :) Blev massa prat också såklart! :)

Nu ska jag nog in och klura lite och få lite inspiration till ny tatuering. Ingen som har tips på sida som översätter från svenska till hebreiska?!


Ikväll kommer Jensii hem!! Åh vad jag ska pussa sönder honom då!!


Recept!


Chokladrulltårta med smörkräm!


Bild från tasteline.se


Ingredienser:
4 ägg
1 äggvita
1,5dl strösocker
1dl vetemjöl
0,5dl potatismjöl
4msk kakao
1tsk bakpulver

Fyllning:
125g smör
1.5dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
Ev. Lite pressad citron

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
Blanda vetemjöl, potatismjöl, kakao och bakpulver och rör i smeten.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i ca 8 min.
Sockra på rulltårtan och stjälp upp den på ett annat bakplåtspapper.
Låt svalna en stund under en handduk.
Dra sedan bort det bakplåtspapper som varit i ugnen.

Vispa rumstemperat smör med florsocker, vaniljsocker och äggula tills det blir poröst. Pressa eventuellt ner lite citron. Bred fyllningen på rulltårtan. Rulla samman på längden. Förvara rulltårtan svalt innan du skär den i skivor.





Rulltårta med smörkräm!

... Hade inget bättre för mig nu på eftermiddagen när jag kommit hem från Gävle (läs orkade inte göra något ansträngande) så jag bestämde mig för att baka lite! Fick bli chokladrulltårta med smörkräm, den ligger på avsvalning nu så har ej testat ännu :) Men det luktar gott!


... Hade seminarium i Gävle idag. Var rätt segt faktiskt.. Vi diskuterade om hur kommunikation kan uppstå och hur det utvecklas. På vilka sätt man kan komunicera med varann, verbalt, kroppsspråk och liknande. Rätt intressant men det blir rätt djupt när man sitter sådär i tre timmar och tänker på hur vi människor når fram till varann utan eller med ord.


Slänger in lite bilder på det jag hittade i Hudiksvall igår!



Kökshanddukar med vackra spetsdetaljer.


Votivljus från Yankee candle. Köpte två stycken men det ena har jag börjat använda redan ;) Dofterna heter vanilla cupcake och den andra hette strawberry ice cream om jag inte minns helt galet. Luktar ljuuuvligt!


Nu ska det göras smörkräm!





För god för att vara sann.



Du är en saga för god för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varann
Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?


Baaam!!

... Måste bara flika in en sak till nu på morgonen!! Trots att jag endast sovit knappt frm timmar inatt vilket är min (minimumgräns!!) så känner jag mug extreeemt kär och lycklig idag!! Känns som att inget kan få mig ner till botten idag heller! Maaha!! Känner mig faktiskt som hon i alwaysreklamen, lika lycklig trots att röda veckan orecis har inletts! Har väl aldrig inträffat förr. Men ha!

Just idag är jag staark! As in the soong!
(fan jag låter ju nästan full, men nej då ska ut och köra nu så deså!)

Woop woop!


Moorgonkaffe!

... Hualigen, det enda som tog mig upp i morse var att jag imorgon får sova längre, taaack för det! Nu laddas det med kaffe inför den långa dagen. Skulle ju alldeles haft en matlåda idag åh.. Aja får väl köpa mig nåt där..

Hörs!


RSS 2.0