Aunt Sally's blåbärspaj!

Ja ikväll är det jag som står för efterrätten, till middag serveras det enchiladas och till efterrätt blir det blåbärspaj. Var in på recept.nu och hittade ett recept som lät smarrigt från Leila bakar. Så det kan ju inte gå helt åt pipsvängen med det hela, allt hon gör ser ju så himla gott ut!
Här har ni receptet:


Ingredienser

Mördeg:
300 g kallt smör
8 dl vetemjöl
1 dl florsocker
2 st ekologiska ägg
1 msk kallt vatten (om det behövs)
Fyllning:
500 g frysta björnbär (två paket)
500 g frysta blåbär (två paket)
2 st citroner, rivet skal av
2 dl strösocker
3 dl potatismjöl
Pensling:
1 st ägg
1 msk mjölk
Råsocker

Gör så här

1. Mördeg:

2. Nyp ihop tärnat kallt smör med vetemjöl och florsocker.

3. Tillsätt äggen och arbeta samman tills degen precis går ihop. Knåda inte. Tillsätt vatten vid behov.

4. Plasta degen och låt den vila i kylen i minst 30 minuter.

5. Fyllning:

6. Sätt ugnen på 175 grader.

7. Klä ett pajskal med cirka 2/3 av mördegen.

8. Rör ihop de djupfrysta björnbären och blåbären.

9. Tillsätt socker, potatismjöl och citronskal och fyll pajskalet, se till att blandningen fördelas jämt över pajskalet.

10. Kavla ut resten av degen till en avlång platta och skär ut 7 stycken 1 ½ cm breda remsor och lägg remsorna som ett rutmönster över bärfyllningen.

11. Vispa upp ägget med mjölken och pensla remsorna. Strö råsocker över.

12. Grädda pajen gyllene i mitten av ugnen i cirka 35-40 minuter.




Lördagspromenad!

Äntligen har man tid att ta sig en promenad! Man hinner ju aldrig göra det under veckorna, usch vad deprimerande. Man är nästan inne dygnet runt. Inte så konstigt att man får ont i huvudet. Nej nu vill jag ha de ljusa kvällarna och nätterna här, då det känns som att kvällen aldrig riktigt börjar! Sommarnätter, ååh!

Nu ska jag ta mig en promenad med Sara, Anja får även hon följa med såklart.

Idag är en speciell dag. I 1.5 år har nu jag och Johannes gått hand i hand. Sjukt var tiden har gått fort, samtidigt känns det som att det alltid har varit vi. På ett bra sätt! För varje dag som går så älskar jag honom bara mer och mer! Du är allt älskling!



Jag och Johannes.

REA fynd!



Denna enkla men snygga tunika/klänning hittade jag inne på Såfin idag (ungefär lika med Vero moda)
130 kr fick jag ge för den, veckans fynd med andra ord! Tänk den med ett par piffiga leggins och pumps, yummie!


Ljuva fredagar!

Fredagkvällar måste vara det absolut bästa som finns. Då har helgen inte börjat ännu, eller jo på sätt och vis men man har fortfarande en hel lördag och söndag att se fram emot. Så ikväll ska jag hålla mig vaken och njuta lite extra länge. Har precis gjort kväller (dvs borstat tänderna och tvättat ansiktet och bytt om till pyjamas= en stor t-shirt). Min förkylning börjar även att lägga sig mer och mer vilket är väldigt skönt! Äntligen har man fått tillbaka de där energikickarna! Flickorna åkte för nån timme sedan, vi har myst hela kvällen, kikat på film, tecknade Anastasia (min favvofilm när jag var liten), sedan satt vi och snackade bara att busade lite!

Imorgon blir det körslaget!! Då håller vi hus i Rengsjö hos Andersson, ska bli mycket trevligt och ack så spännande! HEJA BOLLNÄS!

Imorgon ska jag ta mig en promenad hade jag tänkt, sedan blir det att göra undan lite plugg (suck). Någon gång under helgen så måste det ju ändå göras..

Söndag=IKEA!!


Linnea, Sara och jag busar lite.


Bebisen och jag busade lite efter att gästerna gått, tänk att en toffel kan vara så rolig!

IKEA

På söndag blir det en utflykt till Ikea med mamma, Tommy, Peter och Monica. Hur roligt som helst! Älskar att åka iväg sådär en hel dag och shoppa och kika lite, äta nånstanns och bara ta dagen som den kommer. Mys! Blir ett långt stopp på Ikea då båda mina bröder precis har flyttat till nya lägenheter. Åh vad jag bara känner hur mycket jag också vill flytta! Tänk vad kul att få packa upp allt på ett nytt ställe och bestämma vart allt ska stå och vad man ska ha, köpa nya saker och inreda allt! Jag kommer gå i extas dom där dagarna när jag precis har flyttat hoppas mitt länekonto är fett då, annars blir nog den månaden ganska knaper, tänk vad mycket man kommer vilja köpa då! Till badrummet, köket sovrummet ja allt! Tur att Ikea finns, där kommer nog jag att handla mycket! Billigt och satans så snygga saker dom har! Spela roll att kvailtén kanske inte är det bästa. Det är väl roligare då att kunna byta upp sig lite oftare och ha snyggt hela tiden än att sitta där med samma gammla soffa och tvbänk i 20 år!

Sorgligt nog kommer det nog ta ett tag tills jag får uppleva dn där underbara känslan.. Eller ja det beror ju på hur jag väljer att göra. Tar ju studenten om ett år (Shiit är det verkligen bara ett år kvar!?) Då börjar jag ju förmodligen att plugga direkt, antagligen i Uppsala det beror på hur min situation ser ut då, programmet jag ska läsa finns ju på många ställen i Sverige. Första åren kanske det blir så att man bor i studentkorridor. Då har man ju inte direkt mycket space att inreda och brda ut sig på.. Skulle vara roligare att få eget direkt, men samtidigt är det ju kul att bo tillsammans med alla galna studenter också! Aja jag får se hur jag bestämmer mig för att göra. Flyttar jag själv direkt så blir det ju en massa extra studeilån..

Som sagt så har bröderna Nilsson flyttat till nya lägenheter så man kommer väl att få vara en liten smaktyckare på söndag! Weei, hoppas jag kan vara med när allt ska upp sen också!

Har hittat lite saker jag med, kunde ju inte hålla mig från att tjuvkika lite på Ikeas hemsida, så man vet vad man ska titta efter på söndag!

Detta vill jag lägga handskarna på (mest dekorationer då mitt rum är ganska litet och trångt nu så får inte in så mycket mer möbler) :



Påslakansett från ALVINE 199 kr
Ofelia pläd 249 kr
Galgar 8st 35 kr
Plastblomma 19 kr
Rosa Vas 59 kr

Slappdag!

Ååh vad skönt jag kom till skolan i morse med en positiv inställning då dagen skulle bli relatvit lugn och skön. Jag skulle ju bara ha tre lektioner. Lyckligtvis hade jag bara två så efter att ha börjat kl 10 så fick jag åka hem igen kl 12! Det var skönt! Så nu är jag hemma igen, funderar lite på vad man skulle kunna hitta på. Jag vill ju inte ta tag i plugget direkt! Jag som hade tänkt myst ner till ett nytt avsnitt av One tree hill men till min stora besvikelse så finns inte avsnitt 16 att ladda ner ännu, konsigt. Det brukar ju komma ut på tisdagar! Aja, jag får väl göra nått annat då..

Jag älskar att säga det: Imorgon är det fredag!!!! Ååh så underbart, inte för att jag har slitit och vart i skolna hela veckan då, men att vara sjuk tär faktiskt på krafterna det med. Så att få helg nu ska bli underbart! Ska träffa flickorna både i morgon och på lördagkväll. På lördag är det ju körlslaget och då måste vi ju vara trogna tittare och rösta på TEAM HANNA!! Så är ni osäkra på vem ni ska rösta på så lägg en röst på Hanna!!Nu tar vi hem detta Bollnäs! En riktigt myshelg är jag laddad för.

Ciao!

Det okända.

Sitter just nu och kikar på Det okända. Sjukt bra! Älskar när man kan mysa ner till det på onsdagskvällarna eller ja mysa ner, det är juy faktiskt en aning läskigt också! Terry Evans är ju så klockren så det är skrämmande! Nu blev det paus och mitt batteri till datan dör snart och orkar inte hämta sladden där nere. ( Jag är för rädd just nu) haha. Så jag får avrunda nu.

Tjao!

Fraktfritt!



Joco silk result 139 kr.

Läste om denna fönlotion i en hårtidning när jag satt och väntade hos frissan senast. Jag har problem med att mitt hår lätt blir så slitet när jag fönar det (vilket jag gör efter varje hårtvätt). Denna fönlotion skyddar håret mot värmen från fön, plattång, locktång och gör håret mjukt och glänsande. Har inte hunnit provat den själv ännu men ska göra det så snart som möjligt!

Föresten visste ni att baresso.se alltid har fraktfritt? Super! Där säljs nämligen hur många olika hårprodukter som helst, ska beställa denna därifrån inom kort!


Sjukling.

Idag igen, nej usch vad tråkigt detta börjar bli nu! Nu ska jag bestämma mig för att bli frisk, så deså! Är man inställd på det till tusen så borde ju kroppen vänja sig, HA! Just därför ska jag skirva på mitt tal nu som jag ska hålla imorgon, det är inte klart ännu, oops. Lägger jag på en rem nu så blir det snart klart i alla fall!

Fick kappan idag som jag beställde! Ååh så skön den var, blev förvånad först över materialet, det är nog ingen kappa man kan ha i nått regnväder eller så.. Jag får börja med att alltid ha ett paraply i väskan helt enkelt. Lite surt eftersom att jag hade tänkt börja använda den så snart som möjligt men det kommer nog inte vädret att tillåta fören i april. Tråkigt. Jag som vill använda allt så fort jag har köpt det, annars hinner man ju tröttna på grejerna..

Ett stort GRATTIS till Emma som fick körkortet idag!!!!!! Shiit vad kul! Nu kan va åka ikapp på hertsjö-rakan! Haha.


Nej plugg om sagt. Adjö!


En nödvändig grej.



Fyndade denna otroligt klassiskt snygga kappa på Nelly.se och ja det var ett impulsköp men ack så nödvändigt. Jag menar, inte har väl jag nån tunnare vårjacka? Nej tänkte väl det :) Kommer bli hur bra som helst tillsammans med min svarta friis company väska (om tyvärr inte har användts så mycket) och en snygg sjal!

Första dagen..

Idag orkade jag pallra mig till skolan trots den stänida förkylningen och känslan av att vara klen och sjuk, men jag klarade mig genom dagen vilket jag är mycket stolt över nu när jag sitter här och skriver. Dock var dagen inte smärtfri. Bortsett från allt som har med förkylning, ledvärk och feberkänsla så dök det upp en hel del andra saker idag också. Saker som legat och ruvat på ytan som nu bubblar upp och tar form. Ärligt talat så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva om den saken. Allt känns så förvirrat och knasigt. Jag är besviken arg och samtidigt förstående. Just nu skulle jag bara vilja ha Johannes här och lämna allt tjafs åt sidan och bara krama mig genom hela dagarna..

Efter skolan idag så tog jag mig en prommis runt vågen och genom stan sedan avlsutade jag min runda på kyrkogården. Var så himla skönt att bara gå gå och gå. Att rensa huvudet, det hinner ju bli så mörkt när man kommer hem från skolan så man hinner aldrig ta sig tid till att gå ut. Så det var verkligen behövligt. Stannade till vid farfars, Veronicas och Angelicas grav också. Usch vad hemskt det känns att säga så, deras "grav". Det är inte ofta jag går dit. Idag tog jag själv intiativet till att göra det. Jag vet inte hur jag ska förklara det för hur mycket jag än vet och blir övertygad om att dom faktiskt ligger där under jorden så fattar jag det aldrig. Dom finns liksom inte där, inte där under. Dom finns ju i min närvaro precis som förr bara det att jag inte kan se dom. Inte under backen i den kalla fuktiga jorden. I februari blir det fem år sedan Veronica gick bort. Fem år.. Efter en lång tid brukar man oftast glömma hur folk ser ut i detalj eller hur som låter när dom pratar. Veronicas skratt kan jag spela upp precis när jag vill. Jag har hört det så många gånger så jag vet precis hur det brukade låta. När jag pker ner till skolan ibland så brukar jag slänga ett öga till andra sidan vägen på huset där hon bodde med sin mamma och pappa. Huset där jag Veronica Sara och Malin lekte. Där vi bytte sudden och busringde, drack oboy och sov över. Huset där vi pratade om vad vi skulle bli när vi blev stor, vad vi skulle jobba med och hur vi skulle se ut. Veronica hann aldrig uppleva sin tid här på jorden som vuxen, hon hann heller inte uppleva sin 13 års dag. Hon dog dagen innan. Just den tanken på allt hon inte hann uppleva svider nu när allt börjar hända här i livet. Detta år skulle hon ha fyllt 18 år kanske ha tagit körkort och gått på gymnasiet precis som alla vi andra.

Ärligt talat så skrämmer döden livet hur mig. Haha hur det lät "livet ur mig". Tanken på vad som finns efter livet, blir allting bara helt svart? Som om vi aldrig har funnits? Föds vi om på nytt eller går vi in till "ljuset" där vi träffar våra nära och kära? När jag kommer in i en sån där mörk period då sådana tankar bara finn i mitt huvud blir jag samtidigt arg som låter mig slösa bort livet på att tänka på det. Det kommer sen, för vi ska ju alla dö. Någon gång.

Nej fy vilket deppigt inlägg.

<3

Vardagslyx (förkylningslyx)



2 kiwi
1 apelsin
1 äpple
2 bananer
150g vit choklad

Skiva ihop frukten och lägg i en ugnssäker form. Riv över chokladen.
Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.

Servera med vaniljglass.

(Kall glass "kittlar dödsskönt" i röd och svullen hals)

Da vinci koden.




Har fått för mig att jag måste läsa boken. Jag gjorde ju aldrig det under "Da vinci hysterin". Har endast sett filmen så nu blir jag sugen på att läsa boken också då dom oftast brukar vara bättre. Någon som läst boken och har något bra att säga om den?

Drömmar i ljusblått.



Calvin Klein 229 kr Nelly.com. I like it!

Måndag.

Hade ställt in mig på att gå till skolan idag men så blev det inte tillslut. Blev kvar i sängen istället till 13.30 ungefär. Usch vad man förlorar krafter vid förkylning. Egentligen ska man väl vara hemma så länge som förkylningen varar men jag ska fan ta mig till skolan imorgon! Kanske inte var en sån bra idé det där med krogen i lördags haha, men det var trevligt i alla fall!

Usch vad kort i orden jag blir nu. Allt står helt stilla. Ska nog ta mig en tupplur.

Ciao!


Helgen!

Helgen har inneburit en massa trevligt och lite mindre trevliga saker. Förkylningen har suttit i men febern har släppt, skönt! I lördags så åkte jag, mamma och pappa till Vallsta för att fira Johannes. Där bjöds det på en massa gott! Körslaget kikade vi på också såklart, och ack så bra att vi har fått till FINAL! Jätte roligt verkligen! Nu gäller det att rösta som tusan nästa lördag! Efter körslaget drog vi vidare ett gäng till Arbrå på förfest innan tranan. Väl inne på tranan hade vi det jätte trevligt, skapligt med folk och trevligt sällskap! En lyckad kväll med andra ord. Runt fyra tiden var vi tillbaka i Vallsta igen för att sussa ner i en varm och gosig säng. Hua mig vad kallt det var där ett tag!

Idag mådde man förvånansvärt väldigt bra, jag som alltid brukar bli bakis, men inte denna gången inte, som tur var! Är även stolt över mig själv som höll en jämn nivå genom hela kvällen, ha! Inga minnesluckor här inte! Annars har det bara varit en riktig degdag, bara tagit det lilla lugna och bara varit. Skönt det också. Synd bara att man fick sota för att man bar pumps igår kväll ett tag utomhus. Förkylningen och svullnaden i halsen har kommit tillbaka en aning. Ska nog försöka ta mig till skolan imorgon i alla fall. Ni får skylla er själva om ni blir smittade, ha ha.

Nu är det i alla fall halvt bestämt att vi ska till fjällen den trettonde februari. (Säger halvt bestämt ifall att det skulle bli nått hinder) Ska bli grymt skönt och mysigt att komma bort lite och bara njuta en helg tillsammans med flickorna. Vi har planerat helgen lite grann och än så länge ser det ut såhär: Vi åker på fredagmorgon (tar ledigt från skolan, weei!) Fredag den trettonde ha ha yippe kul när man såg det, eftersom att jag ska köra.. Haha. Ni åker på egen risk tjejer! På frdagen blir det skidåkning på kvällen, efter det blir det fest. Bakislördagen kommer att bestå av fjällpromenader och mys, kanske lite skridskoåkning också. På kvällen ska vi göra en dundermiddag och äta oss feta. Söndag åker vi hem till Bollnäs igen, om vi tar oss fram från början då vill säga. Haha jag är verkligen dålig på att hitta och liknande när jag kör bil. Sara ska vara min kartläsare i framsätet! Hur som helst så är jag säker på att det kommer att bli en trevlig helg som jag sent kommer att glömma!

Just nu är jag hemma i finnfara och firar broder som fyller år idag, grattis till honom! Johannes åkte tillbaka till Stockholm idag så nu ser man inte honom på ett tag heller. Blä!

Aja nu ska jag slita mig!

Ciao!


Fredag!

Vanligtvis brukar jag dansa runt på fredagar och vara så stolt och glad över att jag klarat av veckan och at helgen är kommen! Den känslan saknar jag idag, att vaar sjuk är inget vidare. Ibland så brukar jag önska när jag är i skolan och har mycket att göra att jag ska bli sjuk och får ligga hemma och mysa framför tvn, men när man väl är sjuk så är man hellre i skolan. Faktiskt! Nu har jag även börjat tappat lukt och smak, vilket är så himla typiskt nu när helgens smaskigheter snart är här, ikväll ska vi äta pizzabullar och fruktsallad med vit choklad till efterrätt. Imorgon är man bjuden på kalas och på söndag fyller broder år så då blir det ju en hel del då också. Typiskt! Det känns ju lite onödigt att sitta och smälla i sig en massa tårta, kakor och andra onyttigheter när man ändå inte känner någon smak och kan njuta av det.

Sen hade jag ju tänkt att jag skulle plugga undan lite också nu när jag ändå är sjuk och är hemma liksom men orken är ju som bortblåst! Man orkar ju ingenting, nej nu får den här förkylningen och febern dra åt skogen!

Är så sjukt sugen på att färga håret och köpa in lite nytt i garderoben nu!

Nej nu ska jag gå och rädda vovvsingen från dammsugaren, hennes värsta fiende. Blir alltid så sur och hoppar på den och morrar när mamma sätter igång den!

Ciao!

 
Jag och Anja.

Sommardrömmar!

Har suttit och drömt mig bort ett tag på nätet nu, hittat några läckerheter som jag verkligen gillar! Några i lyx några i budget! Det är stunder som dessa man känner hur mycket man vill ha ett jobb i sommar så man kan unna sig lite lyx!




Vit väska från Louis vuitton 21060 kr. (Hallå, man kan ju alltid drömma?)
Slitna jeans från HM 398 kr
Rosa linne från HM 79.50 kr
Svart linne från HM 98 kr
Rosa skor från HM 149 kr
Svart väska från friis company 549 kr
Christina Aguileras parfym Inspire ca pris 350 kr (Luktar gudomligt!)

Sjukling.

Yippie, igårkväll bröt förkylningen ut på allvar och inatt kom febern. Åkte in till skolan imorse för att göra kemiprovet sen åkte jag hem igen. Så nu är man hemma och knarkar alvedon och honungsvatten. Plugga på fysikprovet och skriva på talet ska jag också göra, så får vi se om jag åker till skolan imorgon eller inte, kanske bara åker in och gör provet du med.

Nej nu ska jag stänga ner här och göra iordning lite myspys här hemma och krypa ner i soffan till någon bra film.

Ciao!

Plugg, plugg plugg!

För det första så ska vi säga ett stort grattis till älskade Johannes som fyller 20 år idag!

Imorgon är det kemiprov så att skriva ett långt inlägg har jag inte riktigt tid med nu. Sitter med kemiboken framför mig! Så nu jäklar ska det köras när jag äntligen är på gång!


Ciao!




 Johannes <3

Tid för stress!

Och ändå så kan jag aldrig komma igång med plugget! Det är så lugnt och trivsamt när man kommer hem och tänder ljus och pyser ner i mjukisdressen så att man glömmer bort allt som har med plugget att göra, man tänker att "men så farligt är det ju inte", sen näösta dag i skolan så blir man påmind och inser att provet på torsdag och fredag inte kommer att flytta sig utan att det är ganska stor tid för att börja plugga till det! Hur många gånger jag än har lovat mig själv att ta tag med saker i tid så händer det ingenting! Det är väl bara att inse att det är sån jag är. Jag har väl "genen" antar jag..

Var iväg och klippte mig idag! Jätte skönt, senast jag klippte mig var ju i Juli! Håret har tyngts ner så länge nu så det har legat platt och livlöst i flera månader! Nu är det uppklippt och fräscht! - och plånboken tom..

Nej nu ska jag faktiskt sätta igång med pluggandet, man måste ju komma nån vart! Har ju talet att skriva på tills på torsdag också! Jag som tyckte att allt skulle bli så lugnt och skönt nu när man slipper plugga på körkortsteorin. Tur att jag är klar med den nu och att jag gjorde undan det under de första veckorna efter jullovet, hade jag haft den också nu så hade det varit totalt kaos!

Back to chemistry.


Shoppingdag!

Var till Gävle idag med mamma och kikade lite. Fyndade rejält inne på Gina tricot, en tunika i leopard och en vanlig vit baströja. Fick även använding av presnetkortet på Lindex, köpte lite nya underkläder. Åt gjorde vi på Coffee lounge sedan tog vi en fika innan vi åkte på Wayne's coffee. Lyckad dag blev det minsann även om plugget kom lite i skym undan.. Får fjäska lite för Robert imorgon och fråga om jag får göra matteprovet nästa vecka.

Igår var jag iväg till Rengsjö en sväng, träffade flickorna och passade på att ha lite söndagsmys. Det är ju inte ofta man är ledig måndagar!

Nej nu ska jag göra lite nytta och stänga ner här ett tag!

Ciao!


När man trodde att man hade klarat sig..

Då blir man självklart förkyld och får halsont. Så himla typiskt, jag är väl fortfarande i början av själva förkylningsstadiet så det lär väl knappast bli bättre de följande dagarna. Bara inte det sätter sig på bindväven och lederna!

Har precis kikat klart på de delar som finns upplagda på svt av dramaserien "De halvt dolda". Riktigt bra serie faktiskt, kanske inte nått som man kollar på med snacks en fredagkväll, men den var väldigt stark och full av budskap. En tankeställare.

Imorgon blir det Gävle med mamma. Ska kika runt lite i affärer och äta lite oså. Mysigt!

Det känns så oant nu när man inte längre har en sån där tung sten i bröstet och ett högt tryck över axlarna om allt teoriplugg och hur mycket man vill klara skrivning och uppkörning. Nu har jag allt det där gjort! Nu har jag mitt körkort som jag ska ha hela livet- förhoppningsvis! Skönt så in i bomben! No more Driver, no more trafikantkunskap, no more ligga uppe hel natten och oroa sig för kör/skrivprov. Ååh! Måste in på Driver imorgon och tacka min körlärare för allt, skriva en radda i gästboken måste jag också göra!

Kommer ihåg när jag brukade sitta och läsa i den när man väntade på körlektion, man läste alla lyckliga meningar som folk hade skrivit "YEES jag klarade det!" och man undrade när man själv skulle få skriva samma sak. Imorgon ska jag skriva min mening i gästboken!

Nu har jag kommit in i en sån där, "GudVadTråkigtJagHarNuSöndagsÅngest", men man är ju ledig från skolan imorgion så man borde ju inte känna det där! Undrar jag vad man ska hitta på.. Tittat på film och tv har jag gjort hela morgonen, spela sims-Nääe, jag har nog nött ut det för några veckor framåt nu faktiskt. Jag orkar inte göra nått drastiskt heller eftersom att man är lite små hängig av förkylningen. Plugga- Nja, usch det orkar jag verkligen inte..

Jag hittar väl på nått! Ingen tröst shopping på nätet ska det bli iallfall så deså!

Varmt honungsvatten är min last just nu!

Ciao!

Heja team Hanna!

Ikväll är det dags för körslaget igen och självklart kommer rösterna att gå till team Hanna! Go Bollnäs! Jag röstar faktiskt inte endast för att dom är härifrån utan även för att dom har talang så deså!

Nu sitter jag och smaskar på lite lördagsgodis. Måste ju fira dagen efter liksom!

Fick precis ett paket av tommy, peter och Monica nu, en rosa rattmuff och ett par rosa tärningar! As coola! Haha. Jag som pratade om en rattmuff igår för att ratten var så kall att hålla i när bilen hade stått stilla ett tag. Helt perfekt!

Ikväll är det koktkött, potatis och pepparrotssås här hemma, det värsta jag vet! Jag får rysningar av bara lukten! Så jag själv ska äta lövbiff, hasselbackspotatis och bea. Mycket godare!

Idag efter plugget tog vi en fika på NK, mycket trevligt! Så skönt att bara sitta och ta det lugnt och snacka en massa.

Ikväll blir det mys hemma hos Sara!

Ciao!


Skola en lördag.

Nu sitter man och myser i morgonrocken, ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en kort kort skoldag. Ska visa upp Naturvetenskapliga programmet idag och förhoppningsvis värva några 93:er till hösten! Jag hamnade i biologigruppen så vi ska visa en labb om cellens delar. Synd bara att vi gjorde den labben när jag gick i ettan, början av ettan till och med! Sen är jag osäker om om jag överhuvudtaget var med den gången. Haha, det bådar inte gott. Vi får iallfall en drickyoghurt och en smörgås, det var väl generöst! Sen företsen så är vi ju lediga hela måndag också!

Efteråt blir det en liten åktur med flickorna! Ska ta en fika någonstanns också. För mig blir det säkerligen en chailatte. Har så ont i halsen nu, och täpp är jag med! Usch, nu börjar man väl bli sjuk antar jag..

Nej nu måste jag sätta igång så att jag kommer iväg sen!


Ciao!


Äntligen körkort!!

Ja nu hörrni har Petra Nilsson äntligen fått körkortet i handen!!!! Nu kan jag sticka när jag vill, vart jag vill och helt utan nån som sittar i framsätet och säger åt mig hur jag ska göra och när! Så himla underbart! Har precis bränt ut en skiva som jag ska dunka på imorgon när jag tar bilen in till skolan (ja vi ska faktiskt till skolan imorgon, vi har öppet hus på Torsberg). Efter skolan blir det att sticka ut och käka nånstanns med Andersson och antagligen några fler! Hur trevligt och underbart som helst.

Gissa om jag var nervös idag, jag skakade och stammade (okej kanske inte riktigt stammade). Jag var så himla nervös och stört säker på att jag skulle faila. Men jag klarade det!!! Även fast jag hade "Kugg Berit" som dom tydligen kallade henne. Haha.

Ett stort grattis till mig själv som stod ut dessa månader med körningar, teoriplugg och plugget på plugglinjen (natur) HA HA, I MADE IT!!



Ciao!


Nyblivande fadder!

Nu har jag blivit fadder till att världens isbjörnar genom världsnaturfonden. Det gör så ont i hjärtat på mig när jag läser om alla tjuvjakter och klimatförändringar som sker dagligen och som hotar en stor del av världens alla djur. Genom att skänka 100kr varje månad så gör jag en viktig insats genom att hjälpa till, både i forskning och i arbete med att få ha vårt största rovdjur kvar.

"Isbjörnens rike.

Isbjörnen lever i Arktis och är helt anpassad efter ett liv på isen. Idag finns det uppskattningsvis 20 000 till 25 000 isbjörnar i världen. Studier visar att två tredjedelar riskerar att försvinna till år 2050, som följd av den globala uppvärmningen och issmältningen i Arktis. Vi behöver ditt stöd för att vända utvecklingen - agera genom att bli Isbjörnsfadder redan idag!"
 
Kanske tycker du att jag slänger bort 100 kr i månaden på något onödigt, men jag bryr mig verkligen och vill göra en förändring även om min insats är liten till världen så har den betydelse i mängden och i längden.

På WWF:s hemsida kan du bli både schimpans, tiger, östersjöns, panda och späckhuggarfadder. Din insats betyder något, tillsammans kan vi åstadkomma mirakel!

Här har du något att läsa, svider det inte lite i hjärtat när du läser detta så säg..

Tigerfadder Idag finns det bara ca 3500 vilda tigrar kvar, en minskning med hela 96% sedan början av 1900-talet. Nu krävs det krafttag för att rädda världens hotade tigrar.

Späckhuggarfadder
Späckhuggarna är, som Arktis mest kemikaliedrabbade däggdjur, en indikator på hur havet mår.
Hjälp oss att skydda späckhuggarna
och arbeta för ett levande hav.

Pandafadder
Idag uppskattar man att det inte finns fler än 1 600 jättepandor kvar. Hjälp oss att rädda den hotade jättepandan och skydda deras livsmiljö.

Östersjöfadder Östersjön mår inte bra. Hoten är många och resulterar bland annat i massiv algblomning och döda bottnar.  Vi har alla ett gemensamt ansvar att rädda vårt unika innanhav.


Djungelfadder
Bergsgorillan, en av våra närmsta släktingar, är akut hotad. Idag finns
det endast ca 700 bergsgorillor kvar. Hjälp oss att stoppa tjuvjakten och rädda dem.



Den omtalde spikmattan!

Ja igår provade jag mammas spikmatta innan jag gick och la mig, den ska tydligen hjälpa om man har svårt att sova. Ärligt talat trodde jag inte att den skulle få mig att somna snabbt, men det var faktiskt skön att ligga på efter någon minut då man vant sig vid smärtan, och ja jag somnade faktiskt som en stock efteråt! Jag kände mig hur pigg som helst men jag somnade direkt! Hur skönt som helst, jag som alltid brukar få ligga och filosofiera i flera timmar innan jag somnar om kvällarna!

Nu blir det lite pluggande, ska börja på mitt tal om tillsatser i maten som jag ska hålla på retoriken nästa torsdag! Spännande! Lånade hem boken "Äkta vara" av Mats erik Nilsson idag, jag kommer att utgå från hans böcker i talet nämligen. Nej nu måste jag sätta igång så det blir nått av det hela!



 Spikmatta eller "Shakti matta" från Hälso kraft ca pris 680 kr.

Gammal kakao?

Kan kakao bli gammal? Skulle just till att baka lite chokladbollar och såg att kakaon gick ut år 2006, den var trots allt oöppnad och kanske att jag inbillade mig, men luktade det inte lite fränt av den? Någon som vet om kakao blir gammal bokstavligen? Det kan ju vara så att den bara tappar smaken, ja det återstår väl att se hur bollarna smakar!

Iallfall så kom jag att tänka på oss människor och vårt sovande när jag stod där och rullade bollar. Tänk vad mycket vi sover egentligen! Vi hinner ju knappt komma hem från skola/jobb innan vi måste krypa ner för att orka upp nästa dag. Tänk om det vore så att vi bara behövde 2-3 timmars sömn per dygn istället, då skulle vår "normala" sovtod börja vid 04.00 på morgonen och barnen kanske går och lägger sig vid 02.00. Då skulle vi ju ha hur mycket tid över som helst för att göra annat roligt! Vi sover ju liksom en tredjedel av vårt liv! En tredjedel!! Det är ju hur mycket som helst, tänk vad mycket annat man hade kunnat gjort i livet på den tiden om sovtiderna hade varit annorlunda, om vi hade varit lite utav "nattugglor" helt enkelt. Detta är ju knappast något varken jag, du eller vår regering kan förändra men kanske evolutionen och moderjord, jag får försöka be om det helt enkelt, kanske vara uppe längre om nätterna så att ag blir tröttare på dagarna så att en mutation sker i min kropp som ger mig mindre behov av sömn som jag sedan kan föra över med min gener till kommande generation.. (Det är vid sådana här tillfällen man upptäcker hur vetenskaplig och störd i tänkandet man blir när man går natur..)

Tål att tänkas på, detta kan ni fundera över när ni lägger er ikväll och har svårt att sova! Haha.

Trissvinnare!!

Haha ja det är precis vad jag är, vann precis 25 kronor! Det hörrni är stor tur det om man heter Petra Nilsson, jag har nämligen ALDRIG tur i spel. Haha men rik blev jag väl kanske inte direkt, men rikare! Ha!

Idag blev jag bjuden på fika på stan av käraste, goaste och underbaraste Gabbe! En chailatte och en chokladboll (Hehe, ibland får man faktiskt synda mitt i veckan) , blev det för mig! Smarrigt. Gabbe den lilla lyxätaren tog sig en stor räksmörgås. Det såg väldigt gott ut, jag har faktiskt ärligt talat aldrig smakat en räksmörgås, är inte så jätte mycket för räkor, fast jag tror att det bara är nått som jag själv har intalat mig på något konstigt sätt för när jag väl äter det så är det super gott! År 2009 får bli min räkmackedebut!

Ikväll får det nog blir lite "slömattepluggande", imorgon har man hål i fem timmar så då blir det antagligen lite övningskörning med pappsen, det hinner ju alltid bli så mörkt om man ska köra först när man kommer hem från skolan! Ååh vad jag bara vill kunna slänga skylten "ÖVNINGSKÖR" åt helvete nu och dra på hög musik och bara köra iväg med kortet i handen!!!

Oops, nu fick jag precis mail från Nelly.. Hoppas det inte är nått erbjudande im fri frakt eller nått, jag vill kunna spara pengarna nu tills jag ska till Gävle nästa måndag! 

Köpte föresten en ny mascara idag på apoteket, vilket då också var ytterst nödfall eftersom att det kliar ibland av den som jag använder nu, så jag misstänker att jag är lite känslig mot just mascaror.. Hoppas denna funkar bättre!


Mascara för känsliga ögon (innehåller ingen parfym eller konstiga ingredienser). Finns på apoteket för 109 kr.



 

Teori teori teori!!!!

Här pågår det hård pluggning verkligen! Man måste ju vara beredd och kunna det mest när dagen kommer då man har uppskrivning.

Köpte aftonbladet idag då jag fastnade för löpsedeln: "Gömda-bråket. Liza Marklund till läsnarna: Jag är ledsen. Nu ändrar förlaget i boken" Efter att jag läst artikeln så kunde jag inte annat än att tyck synd om Liza, herregud vilka besservissers det ska finnas därute! Allt ska vara i minsta detalj rätt, annars är det ren lögn alltihopa!
 
Det hela handlar om boken Gömda som Liza Marklund skrivit med hjälp av "Mia Eriksson", en bok om Mias livshistoria om att fly från Sverige och att gömma sig från sin man som misshandlade henne. I boken har man självklart (vilket ju alla förstår) bytt ut namn och utseenden som beskrivis i boken, även platser och händelseförlopp, för att skydda de inblandades identitet. Självklart tycker jag! Nu anklagas Liza för att ha utelämnat vissa uppgifter om hur allt gick till.

Tillexempel så beskrivs Mias andre man Anders som ljushårig och från norrland, när han egentligen var ifrån sydamerika och har ett spanskt namn. Vissa av hennes läsare känner sig lurade nu när de har fått veta sanningen, rättare sagt 53%. SOm Liza själv säger "Jag har bytt ut namn och personliga detaljer och platser och händeleförlopp för att skydda de inblandades identitet. Boken handlar om en kvinna som misshandlas av sin fästman, att hon flydde till Chile och sen fick asyl i USA". Grunden helt enkelt.

Jag kan inte förstå hur folk orkar sätta sig emot detta och anklaga detta för en bluff. Okej att omslaget kanske ljuger när det står "En sann historia". Men alla fattar väl att böcker inte är några repotage? Att man i böcker följer en grundhistoria och måste tillägga vissa saker för att få ihop en story av det hela?

Jag har läst Gömda, Asyl och Mias hemlighet (Denna bok har dock bara "Mia Eriksson" del i) och jag tycker att Liza har gjort ett kanonjobb och fått ihop en bra story av en händelse som är vanligt förekommande här i Sverige som vi flesta blundar för.

    Tack för mig!
  


I hate mondays!

Hela fyra dagar kvar tills helgen tar sin början! Jag som redan är helt slut och inte skulle säga nej till en sovmorgon..
Fick skriva in två stycken prov nästa vecka i almenacken också, det gör ju inte hela saken bättre precis. Idag fick jag mina Malaco Truely på posten som jag fick som tack för att jag svarade på nån värdelös frågeformulär på internet, dom där godisbitarna var ju inte direkt goda, hårda och torra var dom. Inte nått för mig, dom åkte i soporna.

Imorgon blir det tidig morgon eftersom att jag ska in til Driver och träna lite teori.

Idag så blev det några oskyldiga inköp på stan också. Apoteket hade halvpriset på några olika produkter då dessa skulle byta förpackning, så jag passade på att köpa mig en nattcreme för 32kr!! Super bra, jag som blir så torr under natten, har aldrig användt nattcreme förr faktiskt. Köpte även en hårinpackning från Nivea då min andra från Gliss är slut. Intense repair hette den, någon som provat så tala gärna om vad ni tyckte om den! Gott luktare den i alla fall.

Aja nu ska jag ta tag i pluggandet sen så sa mamma nått om Guldbaggegalan, kan det vara kväll tro?

Ciao!

Tiden rinner iväg!

Vart har helgen tagit vägen?

Det går så himla fort så jag kan inte förstå hur man hinner med allt. Lite sovmorgon har man imorgon iallfall. Det behövs verkligen!

Nu har mamma och jag bokat in en shopping dag i Gävle den 17:e, yippie!


Undra om man skulle ta och lägga sig tidigt ikväll? Så man kommer upp och är pigg och alert på mattelektionen imorgon då D kursen börjar på allvar.


Ciao!

Frånvarande!

.. Oj vad frånvarande jag har varit nu i några dagar. Det har hänt så mycket så jag har inte hunnit sätta mig ner och skriva! Jaa nu är man 18 då alltså, var iväg och fixade VISA kort i fredags! Haha. Det var nästan det jag längtade mest till! Sen blev jag ju ännu gladare då jag upptäckte att det var helt gratis då man är student, lucky me!

I torsdags -den stora dagen- hade jag lite gäster här på smörgåstårta och fika. I fredags kom flickorna hit och myste. Igår var jag ut på krogen med kusin och ett gäng till, mycket trevligt hade vi det! Träffade på en massa gammla kompisar!

Helgen har även gått åt till att plugga körkortsteori. Det har gått oförväntat bra faktiskt! Nu är det bara att köra på som vanligt fram till den stora dagen kommer! Gud vad jag vill ha mitt körkort NU!



Bjuder på en bild från Tranan igår, jag och kusin Johanna inne på "damrummet". Haha.


Sista dagen som 17åring!

Ja imorgon är det min 18års dag! Helt sjukt vad fort tiden går, jag kommer så väl ihåg hur mycket jag och min kusin Carola längtade efter dagen då vi skulle fylla 18 för ungefär två år sedan. Den låg ju så himla långt bort då tyckte man, och nu är det imorgon! Ärligt talat så känns det inget speciellt, vilket jag är lite besviken på, förut såg man ju det att fylla 18 som en jätte stor grej och ååh vad mycket det var som skulle förändras! Okej, jag får ta körkort och det är en förändring som verkligen kommer att utnyttjas, sen allt annat som man får göra, typ köpa cigg och snus, jag menar jag varken röker eller snusar ju så det blir ju ingen "woow jag får köpa själv" grej direkt. Sen gifta mig gör jag väl inte direkt heller nu, haha! En sak som jag ser fram emot är iallfall att fixa nytt kontokort så att jag kan betala direkt på internet när man beställer saker därifrån, det ska bli skönt att slippa övertala mamma och pappa varje gång, eller ta på postförskott som kostar hur mycket extra som helst!

Johannes fyller ju 20 nu snart också, bara nån vecka efter mig, frågade honom igårkväll hur det kändes, ooh ja ni vet killar är väl kanske inte så eftertänksamma och ångestladdade med att fylla år ändå. Han tyckte inte att det skulle bli nått speciellt att fylla 20. Dagen innan jag ska fylla 20 kan jag tänka mig att jag kommer att ligga ångestfylld inför den dagen, då är man aldrig tonåring igen, då är man helt plötsligt mycket äldre, jag tycker att det låter väldigt mycket vuxnare med att säga "Jag är 20år" än "Jag är 19år". Allt låter så mycket mer seriöst och allvarligare! När jag fyller 20 kommer jag säkert att få panik med allt som har med utbildning, villa och barn att göra, jag vet inte varför och faktiskt så är 20år väldigt ungt ändå. Det är bara nått jag har fått för mig. Då kommer det kännas som att allvaret börjar.

Imorgon börjar ju som sagt skolan igen också, vilket kommer att innebära en massa plugg framöver. Just nu sitter jag med kemin framför mig, något jag skulle ha gjort för längesedan man nu är det ju dagen innan och ja då är jag i farten. Just in time! Sitter man och dricker kaffe som en galning medans man läser om olika aggregationsformer i kemiboken så håller man sig tack och lov ganska vaken, jag har precis druckigt upp min fjärde kopp nu..

För övrigt så hoppas jag att någon rik affärsman i Kina råkar säga några nummer fel vid en banköverföring så det ploppar ner några miljoner i mitt bakkonto istället.

Nu tycker lillvovven att jag är tråkig och får ett utav sina utbrott inne i vardagsrummet. (Springer och hoppar runt och slänger med något i luften som inte existerar.)



Ha en trevlig sista kväll på lovet alla härliga studenter, imorgon börjar allvaret!


Tisdag!

Oj vad fort det går nu! Om två dagar börjar skolan igen!! Lovet har ju bara börjat känns det som. Lite skönt ska det bli att komma in i rutinerna igen, men jag kommer verkligen att sakna alla långa slöa dagar man har haft och njutit av i nästan tre veckor nu.

Igår var vi som sagt till Gävle en sväng, riktigt lyckat och trevligt var det! Jag gjörde världens fynd inne på HM, den där rosa velourdressen med Betty Boop på som jag har lagt ut en bild på, en sådan fast en svart med Mimmi på hittade jag! Billig som attans och skön som satan! Den myser jag runt i nu om dagarna. Köpte även Hello Kitty läpglanset som jag skyltade om, tre stycken minituber för - hör och häpna- 39kr!! Ett nytt roughe och en borste till köpte jag också, likaså en tröja på Gina Tricot.

Nu har jag inte så mycket för mig, hade tänkt plugga idag men jag är ju som jag är, tar tag i allt i sista minuten. Så jag får väl sitta imorgonkväll. Kul!

Snart så kommer Johannes förbi och sedan blir det tacogratäng till middag, mums!



 
Johannes och jag i skolan. På torsdag är man tillbaka där också..

Slö söndag!

Ja det kan man verkligen kalla det för. Har inte gått ut på hela dagen! Det är väl kanske inte så positivt då, har ganska ont i huvudet och brist på friskluft kan man ju säga. Hör och häpna! Jag har faktiskt pluggat lite idag, öppnat och slagit igen kemiboken sen har jag läst lite i körkortsboken också, eller vänta nu.. Var det igår? Vilken koll man har nu när det är lov..

Just nu sitter jag bara och väntar på att morgondagen ska komma. kl 8.48 går tåget mot Gävle!

Nu ska jag få lite hjälp av Peter och installera Sims 2 apartment life! Det ni, hoppas jag inte blir beroende igen, det är ju som en drog ett nyss sims spel!

Nej nu blir det kaffe!


Ha det så bra så hörs vi!


Shoppingtur!

Äntligen kommer det att bli av en härlig sista shoppingtur med tjejerna innan skolan börjar igen! Vi kommer att bege oss till Gävle på måndag för att slappa till och spendera lite pengar på det goda här i livet, kläder, fika och ännu mer kläder! Ååh vad jag längtar nu! Har suttit inne på blandannat HM:s hemsida och kikat på lite godbitar som jag ska kika närmare på när jag är på plats!


Här ser ni vad jag har hittat för piffigt:

  

Gillar verkligen Hello Kitty läppglanset, så söta förpackningar!

Nötande..

Ja nu sitter jag och nöter lite och läser i körkortsboken, och det är så konstigt för jag tycker att jag kan allt i den men det är så himla konstiga frågor på "träningsprogramet" som jag brukar köra på trafikskolan. Jag hoppas att själva uppskrivningsprovet utgår mest från körkortsboken..

Kom hem från en långpromenad med vovven för en stund sedan. Gick över isen en sväng, det är riktigt mysigt att gå ute nu faktiskt men riktigt kallt var det nästan -10!! Så det bet rejält i kinderna efter ett tag. Hälsade på farmor på tillbakavägen. Hon har blivit så dålig att gå nu för hon har fått ont i knäna så jag hjälpte henne med att hänga lite tvätt.

Igårkväll hade jag en sådan otroligt långtråkig och rastlös kväll så jag höll bokstavligen på att gå under! Ikväll ska det inte bli en repris på gårdagen! Blev jätte sugen på att åka till Gävle idag men så blev inte fallet. Hade varit skönt att åka iväg lite om så bara för en dag. Skolan börjar ju snart igen och då kommer man knappast ha tid över, speciellt inte de första veckorna när jag håller på med körkortet för fullt också, sen ska vi börja skriva tal på retoriken som vi ska hålla sen, och det blir nått nytt och det lär inte vara lätt att skriva ett intressant tal som folk ska orka lyssna på i en kvart/halvtimme eller så men det ska bli roligt att lära sig!

Ikväll blir det ju körslaget igen så rösta på Bollnäs vettja!! Det ska iallafall jag göra.

Nej nu ska jag gå upp och se hur det går för pappa med kinagrytan, ååh det är så himla gott!




Ha en trevlig lördag allihop!

Lilla uppkörningen!

Ja gissa om jag blev förvånad idag när jag kom till Driver. Där stod min körlärare Micke och sa att "Idag Petra ska vi ha lilla uppkörningen", phu gissa om jag blev stört nervös! Jag trodde det skulle bli en vanlig körlektion! Men det var bara att finna sig i situationen och sätta sig och göra som man blev tillsagd. Det gick bra iallfall, ska kolla upp några saker innan uppkörningen annars var det helt ok. Teorin blir jag däremot helt störd på snart!! Usch vad jag verkligen inte gillar den! Då menar jag inte alla dessa vanliga trafikregler, nej man ska ju kunna allt som har med reaktionssträcka, bromssträcka, sidkraft och allt! Hur den ökar, om den fördubblas, ökar i kvadrat eller till och med fyrdubblas! Jag kan inte komma på vad jag ska tänka på så att jag inte blandar ihop allt! Gissa om jag har lite panikångest inför uppskrivningen..

Idag kom mina filmer på posten också som jag beställde av en impuls kan man säga, Anastasia och PS. I love you.

Nu ska jag ta och ringa mamma så hon får köpa hem lite fredagsgotti till de filmer och tv-program som kommer bli ikväll. Lite ost, kex och frukt skulle ju passa som handen i handsken!


I helgen är pappa ledig så då ska jag försöka få honom att åka lite skoter med mig! Har inte åkt på hela vintern!


Jag som hade tänkt gått ut och gått idag, men nu börjar det redan skymma och jag har ingen lust att gå med ficklampa och se upp för björnar överallt! Hua, som klimatet har förändrats nu så är det säkert inte alla björnar som har gått i ide ännu. Dom kanske är jätte hungriga och blir hur glada och uppspelta som helst när som ser mig trippa förbi och jag har ingen lust att bli deras middag!


Ha en trevlifredagkväll!


Nyårsfirandet!

..Började med en snabb med mycket god middag här hemma, potatisgratäng och fläskfilé. Typiskt nyårsmåltid i detta hus! Själva nyårsfesten höll rum i Växbo. Där var det en massa trevligheter på listan som skulle göras under kvällens gång, ABBA singstar, bada i tunna och lite spel såklart. Själv hade jag inte med mig några badkläder, tänkte att jag inte skulle bada nått, man hade ju liksom klätt upp sig, fixat håret och var smkinkad och allt det ville man ju inte förstöra och gå sunkig sen resten av kvällen.. Men det blev så att jag badade ändå. Det såg ju så varmt och mysigt ut där i tunnan!
I tunnan skålade vi även in det nya året! Tack alla som var med under kvällen, jag hade det iallafall jätte trevligt!

Just nu ska jag alldeles strax äta lite frukost sedan kommer bror min och hämtar mig för att skjutsa ner mig in till stan, har körlektion nu på förmiddagen. Min sista!

Jaa så nu är det alltså 2009, undrar jag hur detta året kommer att bli, vad kommer man att tänka på detta års nyårsafton? Kommer jag att göra något jag ångrar? Kommer jag åstadkomma något fantastiskt? Kommer jag att vara ledsen? Kommer jag att vara lycklig? Antagligen kommer man att hinna med en hel del under året. Jag vet bara inte varför jag alltid har sådan ångest när det är nytt år, det ska ju hända roliga saker det här året!

*Jag fyller 18 (om 6 dagar)
*Jag tar körkort (Inom mycket kort)
*Mina flickor fyller 18 (Vilket kommer att innebära mycket festande detta år!)
*Jag slutar 2an och börjar 3an! (Roligt att börja med projektarbetet!)
*Kusin tar studenten, så det bli bal och studentfirande!
*Jag ska sommarjobba..
*För jag vill kunna köpa en hund till hösten!!






Halva Jens till vänster, Modd, Johannes (Lägg märke till min pojkväns fluffperuk!)

Jag har det!

Nu har jag kommit på mitt nyårslöfte. Att dricka måttligt!


Skriver och berättar om min nyårsafton imorgon när jag har fått lite sömn :)

RSS 2.0