Myskväll

Ja hua mig hur jag har myst ikväll, riktigt riktigt skönt var det! Slutade jobba vid 17.30 då tog jag bilen till hemköp och snabbade mig in för att köpa deodoranten! Äntligen hihi! Sen så for jag raka vägen hem och tog en promenad med Anja och mamma, sen blev det en dusch och sedan tog jag med mig en köttbit och gick över till farmor/faster/farbror med familjer och så satte vi igång och käkade där borta, vissa åt surströmming så någon god doft fanns där inte. Så det blev kött, potatis och lite skåne till maten (vadå snaps är väl inte bara till för midsommar?) Under kvällen har det skrattats en hel del åt pappa och Per-Ove mesta dels.. Ojoj vilka knäppisar. De satt och berättade en massa rövarhistorier om deras alla roadtrips de gjort när de var unga.. Vilka gangsters säger jag bara haha och Per-Ove tycker att jag brås på dom. Haha.


Ursäkta den hemska kvalitén på bilderna!




Lilla Angus, eller "Banditen" som han kallas då han tycker om att jävlas med de andra hundarna hihi sötis!






På torsdag nästa vecka ska det äntligen bli av! Självklart snackar jag om dildopartyt hos Johanna haha, ska bli riktigt trevligt! För er som kanske tycker att det låter lite groteskt så vill jag bara säga att det inte är ett party då alla tar med sig en varsin dildo och sitter i ett rum och ja ni vet vad (vilket jag tyckte det lät som första gånger jag hörde det). Nej det är typ som ljusparty, det kommer att komma en tjej som håller i det och berätta om lite olika sexleksaker och skämtartiklar som man sedan kan köpa i en katalog som man får kika i, haha ska bli asroligt!

Ångest..

..Ja nu har höstdepressionen kommit.. Med blandade inslag. På ett sätt känns det konstigt nog lite småmysigt med tanke på alla myskvällar när det är mörkt utanför fönstret och man har tänt doftljus inomhus och kikar på någon bra film. Samtidigt känns det piss när allt mörker kommer! Då hinner man ju knappt komma hem från skolan så är det mörkt igen liksom, usch!!!

..Kom precis in efter en kvällspromenad med Johanna nu (dagens andra promenad ett plus i kanten för mig!). Funderar på att ta en dusch och krypa in i morgonrocken som har legat inpackad längst in i garderoben hela sommaren och sätta mig med en kopp te i soffan och njuta lite av den lediga kvällen. Måste snart lägga mig så man inte är så trött imorgon. Så får det bli!

..Måste in och göra ett akutköp imorgon innan jobbet föresten! Min deodorant är slut och har varit det i typ några dagar nu! AKUUT! Den jag använder är bara bäst bäst bäst, helt klaty bäst. Köper alltid barnängens aloe vera yoghurt deo, den är super!


Den gröna använder jag med aloe vera i perfekt när man är nyrakad under armarna och vill slippa den svidande känslan! Bäst i test, jo där ser ni minsann!

Godkväll!

..Jahapp då var de dagen över också, det är läskigt hur fort dagarna går! Jag som knappt hunnit med så mycket idag..

-Dammsugit och städat rummet
-Färgat ögonfransarna
-Tagit en promenad med Anja och Johanna
-Åkt ner till stan och hämtat farmor
-Kikat på två beckfilmer


..Okej jag har väl hunnit med en del ändå. Fick åka ner till stan för någon timme sedan och hämta farmor som varit där med faster och kusinerna. Philip har åkt på skatehallen idag och olyckligtvis ramlat och fått armbågen ur led, så de är påväg till Gävle sjukhus nu där han ska sövas och en ortoped ska fixa till den.. Usch stackarn! Hoppas att allt går bra!



Nu längtar jag helt sjukt mycket tills på lördag, alltså nästa lördag. Johanna fyller år på fredag och lördagen ska vi fira henne med dunder och brak! Synd att man jobbar på söndag bara, så lite koll på mig själv för jag ha. Men det brukar inte vara några problmen faktiskt, jag är ju en duktig flicka :)

..Nu ska jag nog t mig en kopp te och kanske en smörgås. Skulle sitta fint, läsa lite i boken också. Har ju inte så mycket att kika på på nätet nu längre när jag har bestämt mig för att spara pengar.. Vilket betyder no nelly.com no hm.com osv osv.. Men det kommer det att vara värt när jag ligger där i solstolen på Rhodos med en kall läskande drink i handen och spanar ut över havet!


Godmorgon!

..Åh skönt att man vaknade i skaplig tid idag i alla fall så att man inte sov bort hela dagen! Idag har jag inga speciella planer förutom att jag ska vara hundvakt då och städa rummet (hann inte göra det igår), sen ska jag nog färga ögonfransarna igen också. :)

..Nu ska jag ta och gå upp och ta fram lite frukost till 7th heaven som börjar på kanal fem 11.50, brukade alltid kika på det när jag vara mindre och fick se för några veckor sedan att de har börjat sända alla avsnitt i repris igen!


Godmorgon direkt från sängen!


Anja och jag alldeles nyss, min lilla gofis! (ursäkta den suddiga mobilbilden)



Vovve och healing.

Ja detta är två ämnen som har surrat i mitt huvud under kvällen. Jag har mer och mer insett att när jag flyttar själv nästa år kommer jag inte klara av att bo riktigt "själv", jag vill ju ha någon att komma hem till, någon jag kan gosa och mysa med i soffan och någon att skämma bort när tillfälle ges. Denna någon ska vara en liten vovvsing, för har jag inte rätt när jag säger att en hund eller vilket annat djur som helst är den bästa vän man kan ha? Den bryr sig inte om hur du ser ut, den skäller eller tjatar inte på dig när du inte gör det du ska, den gillar mys i soffan lika mycket som du gör, den älskar dig för den du är och inte för dina pengar eller ditt utseende. Där har ni kärleken i sin renaste form.

..har ju lilla Anja här hemma nu och jag vågar inte ens tänka på hur sorgligt det kommer bli att flytta ifrån henne, hon är verkligen en liten ögonsten men flytta måste man ju göra nångång.. Och när jag väl gör det så ska jag ha en rumskamrat med mig!

..Kruxet blir ju bara hur allt blir när man ska till och plugga på högskola och allt då man måste ha hundvakt och så, men jag har tänkt mer och mer på det där, egentligen är det ju just det som är det minsta problemet, jag menar det finns ju både dagmatte hunddagis och allt möjligt nu för tiden! Sen brukar man ju ha lägenhet i närheten av skolan så man har nära till och från. Det som är det verkliga kruxet (som många tvekar inför när de väl ska skaffa hund) är ju att man kanske oroar sig för att inte ha tillräckligt mycket med tid eller att man kommer att känna sig fast eller så, vilket inte alls hindrar mig, tvärtom! Det är det som bjuder in mig, jag vill ha något att pyssla med! Någon att ta hand om och vårda med hjärta och själ!Jag skulle aldrig aldrig köpa en hund för att sedan sälja den efter två år för att jag "inte har tid för den", då skulle jag ta mig tid! Man skaffar väl inte barn för att sedan adoptera bort det två år senare heller?! Det skulle jag aldrig ha hjärta till, tänk om man liksom skulle behöva lämna bort Anja nu, jag skulle hellre dö!


Jag har tänkt lite på hundraser och de som charmar mig mest är: Yorkshireterrier, Långhårig chihuahua, kinesisk nakenhund och dvärgschnauzer (som Anja).




..Mamma hade pratat med sin massör om healing idag, hon massören utför även det nämligen. Det kostade 500kr och höll på i ungefär en timme, hon kunde inte säga precis eftersom att man kan må antingen jättebra eller jättedåligt efteråt och hon vill ju inte släppa iväg någon som storgråter efter behandlingen liksom.. Att healas är ju som att fräschas upp inuti eller hur man ska beskriva det, man liksom städar själen. Vilket kan leda till att känslor som man har förträngt kommer blossar upp under själva healingen, vissa kan storgråta, andra asgarva, le åt något fint minne, eller blir förbannad över någonting. Det låter lite läskigt tycker jag men jag skulle gärna vilja prova på det. Skulle nog kännas skönt efteråt.




Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite, förhoppningsvis bli trött också :)
Sovgott! ♥

Äntligen!

..Vilken dag säger jag bara, men nu är den över och en ledig kväll väntar. Även så en ledig torsdag! Det gillar vi!
Ska ta mgi en dusch nu och mysa ner i soffan till en beckfilm som jag lånat av Sara, mys!

..Idag när mamma och pappa hämtade upp mig efter jobbet så var Anja med också, vi åkte i cadillacen, Anja blir helt till sig när man åker ned cabbat med den, hon blir så tokig och vill sträcka sig långt ut för att vinden ska blåsa i pälsen på henne. Man får hålla i henne hårt så att hon inte sträcker sig för långt. Det ser så himla roligt ut för hennes skägg och mustach blir som "backslick" runt nosen på henne!


Haha lyckades få en bild! :)


Att sova bort hela dagen..

..en ledig sådan dessutom! Känns inte så roligt, vaknade av att Anja gnällde på mig idag, hon stod nedanför sängen och såg så ledsen ut. Då var klockan strax efter 14. Hon var säkert kissnödig som aldrig förr! Gick ut med henne en sväng direkt och hämtade posten. Rätt rätt, hon kissade två gånger till och med! Nu ligger hon och sussar sött uppe i soffan medans jag osocialar mig lite här.

..Ska nog ta och städa rummet lite nu faktiskt, det behövs! Eller i alla fall en dammsugning..

Ikväll blir det en äkta myskväll med Sara och Johanna. Vilket kommer att innebära dresscode- Mjukisar! Filmtittande och gottigottiätande, mums!


Rushigt!

Jaa idag har det varit galet mycket att göra på jobbet, phu! Men så roligt vi har haft det ändå, härligt när det är bra stämning bland personalen även fast man är stressad och lätt irriterad! :)

..Klockan är nu 23.50 och jag ska snart ta mig en dusch med hårinpackning och ansiktsmask, sedan ska jag äta något och läsa. Hmm undra när jag kommer i säng tro? Aja, ledig imorgon i alla fall , HA!

Nej usch nu vill jag bara få bort saltet och oljan från kroppen (har stått vid fritöserna större delen av dagen). Ha en trevlig kväll

Snaark.

Nu är man lagomt slut, har jobbat idag med. Kom hem för någon timme sedan, nu ska det ätas och sovas för att jobba imorgon igen. 15-23 är det som gäller då.

Jaa, det har ju inte hänt s mycket eftersom att jag har jobbat nu hela dagarna eller nätterna, så jag får nog avsluta där.. Fan sikkert trökigt inlägg, detta hade jag ju lika gärna kunnat skita i. Aja ni vet ju att jag lever i alla fall.


Kungligt besök!

Jojomensan, här omkring i småbyarna finns det något som kallas för typ "bymella", det är ungefär som en dag när man visar upp hur det var förr i tiden oså (tror jag). Dom brukar tex sätta fart på gammla kvarnar och laga kolbulle och sånt. Så får folk komma och kika och äta och ha det mysigt. Pappa och farbror var på bymella idag i höstbodarna en sväng (ungefär 3-4 km härifrån). Då kom det plötsligt två feta lyxiga bilar in och en massa snubbar från SÄPO, vem var det som kom tro? Jo Viktoria Bernadotte, ganska häftigt!


...Sov skapligt länge idag i alla fall, fick jobba över lite inatt då det var grymt mycket att göra, för det första stängde vi ungefär 20 minuter sent eftersom att det var så mycket folk, sen blev det en hel del städning. Kvart i fem slutade arbetspasset och jag luffade hem, tog mig en dusch och la mig och sov. Halv ett vaknade jag idag, skaplig sömn i alla fall, ville inte sova nå längre, då hinner man ju inte göra så mycket förän man ska iväg igen.

..Idag ska vi ut och äta någonstans, vet inte vart ännu men det blir väl någonstans här i Bollnäs. Efter det åker vi hem till moster en sväng och kanske kollar in crusingen lite, sen börjar jag jobba kl 20-05 så det blir en låång dag!

..Imorgon börjar jag jobba igen 16.30 så då får man inte sova bort hela dagen heller av samma anledning som jag nämnde tidigare. Jobbar även på måndag sen på tisdag är jag ledig, det kommer bli skapligt skönt!


..Nu ska jag ta och t hand om min naglar, de blir ju så sköra när man tvättar händerna hela tiden på jobbet! Ska smörja in dem med olja och nagelbandscreme nu, det borde hjälpa lite grand. Kanske även borde fundera på att byta om från pyjamasen, klockan är ju ändå snart 15.. Oops!

Ska även "städa ur" min gammla mobil och lägga ut en annons på den så ,man får in lite cash! Såg på blocket att de tog runt 1000 kr för dem, fast min är lite repig, och laddaren är lite glapp sen har jag inte kartongen kvar så jag får nog dra ner på priset där! Dock funkar den som aldrig förr! Känns nästan lite sorgligt att sälja den bästa mobil jag någonsin ägt, men den var ju lite klumpig sen behöver jag en liten förändring så vad fan..




Vad var det egentligen som fick Viktoria att åka på bymella?!

Tårtkalas!

Idag vaknade man med ett ryck kl 12 och snabbade sig och gjorde sig iordning för att åka in till stan och träffa broder, skulle kika på present åt pappa som fyller år idag, hittade en skjorta och whiskey, det blev uppskattat som tur var! Träffade sedan på Johanna och Johanna så vi tog oss en fika på krokanen, hade Anja med också så vi satt på uteserveringen, som tur var klarade vi oss från regn, phu! Sedan tog vi en promenad ut till Långnäs och kikade på yran ett tag. Där var det folk! Jag och Johanna bestämde oss för att kanske vara med nästa år hihi skulle vara skojigt!

..Nu hålls det kalas här hemma för pappa. Kaffe och tårta står nu på menyn. Kommer sitta bra med lite koffein innan man börjar jobba kl 23. Känns som att man inte kommer att gå sysslolös ikväll på jobbet precis, när det är yra och fest överallt typ. Men roligt med folk! Så går tiden fort också. :)

Imorgon blir man ledig fram till klockan 20 då börjar ett långt arbetspass, slutar 05. Kommer nog vara skapligt trött på söndagen, då man även då ska jobba. Likaså på måndag, sen så har jag en ledig tisdag i alla fall.

...Idag blev det även bestämt att det kommer att hållas ett dildoparty nått tag framöver, ganska snart, haha kommer bli hur kul som helst!

Just nu längtar jag bara till att åka utomlands! Ska börja spara pengar på allvar nu! Önska mig presentkort på resia eller nått i julklapp också, wiiho vad kul det ska bli! Jag och Johanna har i alla fall bestämt oss för att åka, får se hur det blir med de andra smurfarna hur de bestämmer sig för att göra. Men en resa till våren blir det i alla fall! :D




Uew!

Sara jag och Johanna hade en minst sagt otrevlig resa hem, eller ja emellanåt i alla fall, det verkligen KRYLLADE av grodor på vägen, uusch!!! Hemma hos Andersson var det däremot väldigt trevligt, vi kikade på film och spelade lite spel, pratade och hade det mysigt.

Imorgon blir det brännbollsyran, tänkte ta mig ner och kika lite, kanske ta en fika på stan med flickorna? Får väl se hur det blir :)


..Nu ska jag lägga mig och läsa lite, moihi!


Godnatt!   ♥





"Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig.."


:)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/444067/just-dance?claim=bthjbys2cx3">Följ min blogg med bloglovin</a>

Dagens "villha"!



Velourset från HM.

Tröja 249kr
Byxa 149kr


Hujedamej!

Usch, värsta natten på länge, vaknade till och med av att jag grät, det var ingen trevlig dröm må jag säga.. Fy tusan!


..Lite bilder från igår, blev att vi var på Bolleberget istället och självklart försvann det härliga sommarvädret lika fort som vi kom dit..


Innan avfärd!


Mums för grillat!


Johanna och Johanna.  :)




...Ikväll blir det filmmys hemma hos Andersson, ska bli trevligt. :)



Äntligen!

... Weeeii nu har Sara fått körkort!! Rykande färskt, inte ens en timme gammalt! Grattis grattis grattis till henne!

Nu ska vi alldeles strax åka ner in till stan och köpa oss lite picknickmat och slå oss ner i någonstans och grilla lite och spela kubb, en helt alldeles underbar sommarkväll med andra ord! I'll bring my camera ;)

Idag har varit en lugn och skön dag, tog en promenad i solen med Johanna och Anja, sen har jag läst såklart, mums mums!


Ha en trevlig onsdagskväll! ♥


Snygga skor!



Pumps från HM 299 kr!





My next tattoo!

...Eller i alla fall samma ställe som jag vill ha den på. Snart snart snart I hope! Megan Fox på bilden btw.


Nattliga promenader och kladdkaka.

Jo det är vad min kväll kommer att bestå av, Sara kommer över strax så vi tänkte mysa ner till någon film eller bara sitta och prata lite, Ska möta henne på vägen hit och följa med henne halvvägs hem sedan någon gång ikväll/natt. Mamma och pappa jobbar imorgon kom jag på så vi får nog hålla våra trutar i ganska milt tonläge, men det borde väl inte vara något problem ;) Skönt att slippa vara ensam och härda ut en kväll ensam. Jag hatar kvällar, speciellt när man har tråkigt.. Det är som gjort för en riktigt deppkväll då..


Bjuder på en liten ögonorgasm, mjaou!  ♥

Ny design!

Jag är ju inget proffs direkt och jag har inte tålamodet för att sitta och läsa mig till hur man gör allt på bästa sätt heller, men tycker ändå att det blev bättre än hur det var förut, bloggen känns även lite mer personlig när jag fick en bild av mig själv på min header och eftersom att jag har gjort den själv och inte har någon allmän så känns det bra ändå. Min bloggtitel "Just dance" är egentligen taget ur luften men jag behöll det då jag ändå tycker att det passar bra in, jag valde det när Lady Gagas låt "Just dance" var som mest poppis, jag gillar texten "Just dance, It's gonna be ok", den passar mitt tankesätt, jag är väldigt dålig på att bearbeta saker, jag igonerar de hellre och låtsas som att allt är bra när det egentligen inte alls är så. Men det passar mig bra, jag är väldigt bra på det! Undrar egentligen vad som skulle vara värst, att strunta i allt och låtsas som att allt är bra eller att ligga och gråta och tycka synd om sig själv hela dagarna..

Att gråta är inte min sak, det undviker jag alltid så långt det går, får man mig att gråta så gör man det bra. Tårarna gör bara allt så mycket värre. Det får mig att må ännu sämre.

Nog pratat om det! Vilken vänding, från bloggdesign till tårar och gråt! Uäh jag måste rycka upp mig tror jag!

Kanske får jag besök ikväll, skulle vara skönt att inte vara ensam. Sen har nästan min syn blivit suddig av allt läsande, behöver nog en paus från det i några timmar.



Tisdag.

Andra dagen av ledighet och jag är trött som en gris. Tänkte ta mig en riktigt slödag idag så man kan ladda upp inför nattpasset som väntar imorgon. Idag har jag även hunnit läsa ut den tredje boken ur twilightserien och börjat på den fjärde, den är otroligt att jag ens kunnat slita mig för att kika till datan en sväng, ska strax klä på mig nu och fortsätta mitt läsande! Man har inte mycket till socialtliv när man läser dessa böcker må jag säga, jag sitter helst isolerad i ett rum och läser hela dagarna, det gör mig gott!

Imorgon tänkte jhag öndå hitta på något skojigt innan jag ska jobba på natten så det blir nog någon tur eller liknande med vännerna, längansfull! :)


Ja, eftersom att jag inte har så mycket mer som kretsar i mitt huvud nu än Bella, Edward och tråkiga minnen så ska jag nog inte skriva så mycket mer just nu!




"Om allt annat förgicks och han återstod, skulle jag ändå fortsätta finnas, och om allt annat återstod och han gick förlorad, skulle universum bli mig en övermäktig främling".

You

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed.

Lördagen!

..Var helt grym!! I alla fall den mesta tiden. Jag och Linnea dansade så vi trodde att vi skulle drunkna i skummet. Åh, det var underbart, så lätt man kände sig och så man flög fram.. Haha jaja lite alkis varning där kanske. Oops. Men ibland är det helt enkelt hur jävla skönt som helst och lämna alla bekymmer och dränka sorgerna i sprit och goda vänners sällskap. Varje kväll? Ja tack! Ganska behövligt.

Efter den galna visiten på tranan blev det max, jag och Sara köpte med oss lite käk hem. Klarade oss från fula gubbar på hemvägen gjorde vi också, nice! Tog mig en värmande dusch innan jag la mig det var skönt! Man var ganska kall efter att ha gått hem i en kort blöt klänning..

Idag har jag jobbat för fulla muggar, var riktigt mycket att göra idag! Typ kö till dörren från klockan 12-19, hua mig! Men nu så är jag ledig i två dagar, efterlängtat!

Nu så ska jag hoppa in i duschen och göra hårinpackning och lägga en ansiktsmask, mm vad skönt det ska bli!

Ha det så bra! ♥

Hard work work!

Har jobbat nu två dagar i rad, bara de sista två kvar nu i helgen sen är jag ledig måndag och tisdag, ska bli underbart skönt! Var ganska mycket idag att stå i.

Imorgon blir det skumparty för hels slanten, jag jobbar ju till kl 20 först, så jag får köra min vanliga metod, skynda skynda skynda!!!

Har fått min mobil nu också och den funkar jätte bra! Är jätte nöjd med den :)

..Nej nu måste jag fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon kväll och läsa lite i boken, mmm jag är fast! Läser långt in på nätterna!



.. Haha Anja är så söt. Vi sprang precis runt i huset och letade efter henne jag, mamma och pappa. Ropade för fullt men hon kom aldrig (hon kommer alltid när man ropar) vi blev lite småtthysteriska och trodde att hon var ute någonstanns, kikade ut men såg henne inte. Ropade och letade inne igen, då hittade pappa henne, då hade den lilla plutten gjort kväller och gosat ner sig i mamma och pappas säng på övervåningen, där låg hon och sussade för fullt. Lilla snutten våran ♥


Anja.








"Du är den enda som någonsin rört vid mitt härta, det kommer alltid att tillhöra dig.."


I won't cry..

No I won't, no I won't...


Too stupid and scared to realize that life goes on.




JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG

Skön dag!

.. Igår var man som sagt på bilbingo, för mig gick det rakt åt pipsvängen som väntat. Jag vinner aldrig! Vi hade det trevligt i bilen i alla fall, jag Jossan och Carola satt i en bil.

Carola sov över här så jag fick henne självklart att se Twilight, och hon tyckte den var bra och även hon föll pladask för en viss Edward (Yes!!). Idag var vi ner på stan en sväng och tog en fika. Kikade lite i affärerna, hittade en knallrosa tubklänning som skulle vara en perfekt partyblåsa, dock var den i storlek M men jag prvade den endå, alldeles för stor såklart.. Suck. Så det blev inga inköp, fick dock ett sms om att jag hade fått ett paket till spelbutiken vilket innehöll min nya mobil! Äntligen! Så nu har jag suttit och pillat på den ett tag. Det som är bra med att köpa en ny mobil är att sms som man har haft i ca 2år och inte velat raderat av olika skäl försvinner, likaså med bilder och videoklipp.. En nystart helt enkelt.. Undra om jag inte ska lägga över vissa ändå.. >.<


Imorgon börjar allvaret igen, jobb. Jobbar hela veckan ut nu så kommer nog vara ganska slut om kvällarna. Nästa vecka jobbar jag kväll/natt vilket i alla fall ger lediga dagar (nåja det som är kvar efter att jag har vaknat sover väl bort hela dagen när man har jobbat hela natten). Ska på något sätt bli skönt att jobba igen också. Komma in i lite rutiner, inte ha det alldeles för slappt, sen får man ju inte glömma löningarna heller!

Jag Carola och Jossan ska nog försöka åka till Sågmyra och kika in på Lager 157 någon gång i Augusti och då vill man ju ha lite pengar att röra sig med. Ska även försöka att spara lite..


Ajsing ajsing, nu fick man ett mail från Nelly. "Inte hitta något fint nu Petra, aja baja!"


En kaffemaskin skulle inte vara så dumt att ha hemma, göra egen latte precis när man vill! Muums.




Haha jag och Carola för ett X-antal år sedan i mitt gamla rum!





Kat von D

Är hon inte den snyggaste kvinna som skådats i en tatuering så säg! Hon är som gjord för att vara täckt av konsten som klär hennes kropp så otroligt bra!








Kolla in hennes otroligt skickligt gjorda tatueringar här ! Enjoy.

Don't worry, be happy!

Jaja jag får väl dra på smilbandet ändå.. Det är ju ingen brådska med mobilen faktiskt..

Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning lite inför eftermiddagen. Ska iväg och spela bilbingo som sagt. Hihi, hoppas jag vinner något stort! Carola vinner väl antar jag, den lilla bingoberran! Efteråt följer Carola med hit och sussar här skulle jag tro i alla fall? Om det nu blir så så ska jag försöka få henne att titta på twilight, hon har ju inte sett den! Själv såg jag den senast igår, självklart kunde vi flickor inte hålla oss från att kika på Rob Pattinson och dregla lite extra. Jo faktiskt, det blir så att man kollar på filmen ibland enbart bara för att få se honom. Mums!


Fika på stan med flickornaigår. En latte och en tobleronemazarin, Krokanen lär lätt ha den godaste latten i Bollnäs i alla fall! I åhléns påsen som skymtar i bakgrunden ligger inget annat än den trdje twilight boken! Weei!


Johanna och Linnea :)


..Och Johanna :) Sara var också med men lyckades inte få någon bild på henne. Det är i alla fall hennes smörgås som skymtar i nederdelen av bilden :P





Kanske kanske kanske så kommer jag få ett datum att hålla mig efter eller till i höst. Ett datum eller snarare en dag som jag har längtat efter, som jag har tänkt igenom länge nu. Jag vill nu!



Min vanliga JÄVLA otur..

Suck... Hade hoppats på att få mobilen med posten idag. Gick med förhoppningsfulla steg mot brevlådan och öppnade upphetsad locket, för att hitta ett ynka litet brev där i, TILL PAPPA. Suck.. Gick in på datan för att spåra paketet via kollinummer (eller vad fan det heter) och fick se detta! : 
 
2009-07-1412:04Coop Extra HudiksvallFelsorterat. Försändelsen försenas

Då är det nån jävla idiot som har sorterat fel såklart! ÅÅH!



BLÄ.

Tack och lov..

Att jag vaknde på en bättre sida idag vilket betyder- en bättre dag! Gör mig i ordning för att åka ner på stan och ta en fika med flickorna nu. Ska även köpa den tredje boken ur twilight serien (vilket betyder att jag kommer att läsa resten av dagen) sen ska jag även läman in en ledighetsansökan på jobbet. Två dagar innan sista inlämningsdag (alltid i sista minut, alltid).


..Nej nu ska jag göra ett ryck så jag kommer ner i tid :)

Imorgon åker nog jag och mamma på bilbingo med mostrarna och kusiner, trevligt trevligt. Hoppas man vinner också! Jag har aldrig tur i spel. Otur i spel, tur i kärlek? HA HA HA.

Utläst!

Yes, nu är den andra boken "när jag hör din röst" ur twilight serien utläst. Imorgon ska jag köpa den tredje :)
Förövrigt har det varit en väldigt seg och tråkig dag idag. Vilket leder till att jag inte har ett skit att skriva om.. Man kan ju hoppas på en bättre dag imorgon?


Just crap.












Den 6/7-07, det är ett datum jag minns. Det var dagen du fick mitt blod att bokstavligen rusa genom mina vener. Mina händer som blivit vita/blå av det kalla vattnet. Blodkärlen hade dragit ihop sig, vilket vanligtvis brukade ta en timme att bli "återställt", du fick dem att bli varma och normala igen genom att snudda med dina underbara läppar mot mina, det tog bara några sekunder så var de som vanligt igen. Säg vem är det som kommer kunna överträffa det?

Vilken fantastisk vändning!

Boken som började lite halvt segt och fick mig att tappa suget av att läsa. Nu är den så spännande och beroende framkallande att jag inte kan sluta! Gissa vem som kommer vara uppe hela natten?







It helps me not to think of you..

SPA kväll!

Åh nu ska jag ta mig en lång härlig dusch med inpackning och ansiktsmask! Låter inte helt fel huh? :)
Ansiktsmasken heter strawberry souffle (kommer nog lukta lagomt smarrigt av den!), hårinpackningen kommer från nivea som jag köpte efter att ha läst en test i en tidning då den fått bäst betyg (fick långt bättre betyg än det dyra märket kerastase), budget-favorit helt klart!

Ca pris 75kr.


Jag bara kände att jag var tvungen..

.. Att slå till på en t-shirt som jag hittade idag på Pepes! Har kikat på den ett tag och suktat men aldrig riktigti tyckt att det har varit läge för att slå till, så idag när jag och Jennifer var ner på stan en sväng så kikade jag på den på Jc igen tog den från hyllan kände på tyget och kände att jag ville ha den! Men jag hängde upp den igen på väggen och gick vidare, när vi kom in till Pepes kikade jag lite halvhjärtat igenom plaggen på reastället. Till min stora förvåning hänger där just denna t-shirt i min storlek och det var den sista som fanns kvar! Åh ibland har jag faktiskt tur! Så jag fick med mig en t-shirt hem i alla fall. Inte direkt någon stor investering men jag gillade den :)


Here it is!




På vägen hem åkte vi in på hemköp och köpte lite frukt, ananas och choklad och myste ner i soffan till en Beckfilm när vi kom hem. Mys mys!


..Nu ska jag mysa ner i hamocken till twilightboken, underbart!


P.S : Johanna, muslibrödet finns vid brödet på mataffärerna, på hemköp ligger de vid brödhyllan och på Ica kvantum ligger de lite avsides vid brödet. Lättare att hitta det på hemköp alltså. Nu vet du ;)

Shopping- Min terapi

..Synd bara att det inte har en långvaranda effekt..
Köpte en ny mobil igår! Fick något ryck att gå in på nätet och kolla på rean på teknikprylarna. Har ju en sony ericson z610i nu, en blå. Har haft den i kanske 2-3år. Den är väldigt bra och så funkar alldeles utmärkt, enda minuset är att den är ganska stor och tjock, tar mycket plats i fickor. Så jag var in på prispress.com och köpte en svart sony ericson W302 tror jag den hette för 1127kr med frakt inräknat. Mycket bra pris tycker jag! Pratade med broder medans, han jobbar på elgiganten så han vet ju en del om mobiler. Han sa att man fick väldigt mycket mobil för pengarna för det köpet, och att det hela är som ett roulettspel om den krånglar eller inte. Man kan ju ha tur att få en helt felfri mobil sen kan man ju ha oturen att få just en sådan som krånglar också.. Jag får hoppas på det bästa helt enkelt.

Mobilen jag köpte var väl inte direkt den senaste vilket ni kanske la märke till på det suveräna priset, men om den är ny eller om den har de senaste funktionerna spelar ingen roll för mig, jag är ingen mobilnörd! Jag behöver inte ha super bra ljud i mobilen för jag har ju min ipod som jag lyssnar på, behöver heller inga super funktioner då det enda jag har min mobil till är att smsa, ringa och ibland ta nått kort. Vilket den här mobilen klarar alldeles utmärkt så för mig var det ett rent kap alltihop!

Dessutom hade den fått bra betyg, 4/5 :)


Här har ni den :)


..Nu sitter jag och käkar lite frukost! muslibröd och juice. Mumsigt!



Petra testar ;)

ÖGONFRANSFÄRGNING!




REBECKA svart färgning till fransar och bryn 39kr Rusta

+ Var lätt att blanda och helt okej att applicera
+ Snabb verkningstid (5-15 min)
+ Mycket bra pris
+ Naturligt och fint resultat

- Väteperoxiden som var i produkten gjorde att det sved en aning i ögonen under verkningstiden

Mest plus alltså, prisvärd och bra produkt!

Dagens inköp!


Svart baslinne från ONLY 40kr (REA!!)
Ansiktsmasker olika sorter 12.50kr st. Rusta
Ögonfransfärgning från Rusta 39 kr.

Ska bli spännade att prova ögonfransfärgningen, har aldrig färgat fransarna förr. :)


Mina två måsten i necessären.


En läppbalsam från MOR med smak av marshmallow gör läpparna lena och mjuka. Bättre alternativ än tex lypsyl då det är något i lypsylen som gör att läpparna blir beroende av det och torkar mer än mjuknar upp. Denna läppbalsam innehåller bara rena ingredienser och mjukar läpparna på ett mer naturligt sätt.

Finns att köpa på eleven.se för 199kr.  Själv har jag två stycken, en i väskan också som alltid hänger med!





Nivea young Be beautiful är en fantastisk produkt nu på sommaren då man sällan orkar ha både fondation och puder i ansiktet (det rinner ju bara av i solen). Denna dagcreme innehåller pigment som gör dig brun och även täcker skavanker (du behöver inte ha puder över, denna räcker gott och väl) , fondation och dagcreme i ett alltså! Perfekt och hur smidigt som helst, jag använder den varje dag!
Prisvärd dessutom tror det kostar runt 80kr på Åhléns, lindex och liknande!


Fint underklädesset att piffa upp vardagen med


Bh och trosor från ella M 249 resp. 99kr hos Lindex   ♥

Ganska roligt missförstånd.

Haha det var så roligt igår kväll när jag Jennifer och Philip satt här hemma i soffan och kikade på tv på Sex education. På programmet visade de närbilder på könsorgan med olika könsskjudomar, det dök då upp ett underliv i närbild som hade klamydia (alltså det syntes inga symptom), då utbrast Philip 12år äcklat "Uääh vad är det där? Ett rövhål?!" Haha, jag och Jennifer fick oss ett gott skratt. Jahapp, då vet man alltså vad man liknar där nere då, det var ju roligt att veta!

..Nu alldeles strax ska vi bege oss ner på stan, jag mamma Jennifer och faster. Vi tänkte trotsa regnvädret och kika lite i affärerna istället.



Usch det är hemskt vad man tappar lusten till att göra saker när det är sånt här skitväder.. När man börjar jobba nästa vecka kommer väl solen antar jag.. SUCK!




Trist trist trist..

Usch detta trista gråa väder, FÖRSVINN! Var i alla fall lite optimistisk idag och drog med mig Anja ut på en lång promenad i regnet.. Inte tänker jag låta de där skyfallen hindra mig från att gå ut! Anja blev nog dock inte så glad för det beslutet, jag fick mest dra och tjata på henne när hon gick för att hon inte skulle sega och stanna hela tiden. Blöt blev hon också och huttrade och hackade tänder när vi kom in, duschade henne i varmvatten och virade in henne i en fleecefilt, sen så mådde hon också bra av promenaden! Nu ligger hon i soffan och myser!

Ska skjutsa mamma till Rengsjö nu och hämta mat på vägen hem till mig och pappa. Kycklingsallad, mums!


Michael Jackson.

Kikar på minnestunden nu som säkerligen majoriteten av folket där ute gör. Säga vad man vill om Michael men nog kunde han underhålla med sång och dans!



The king of pop 1958-2009  ♥

Städning!

Åh vad skönt nu har jag verkligen städat mitt rum kan jag säga. Dammsugit, torkat golven, putsat fönstret, skakat och vädrat gardiner, mattor, sänghimmel och kuddar och täcke. Så skönt när det luktar fräscht när man ska sova och att krypa ner i rena sängkläder när man är ny duschad, det är det inte mycket som slår!

..Nu kommer kusinerna fram snart så kanske man skulle kunna dra ihop en filmkväll ikväll! Det låter lite sådär slött och mysigt. Man kanske inte orkar göra så mycket mer heller om man har suttit i en bil i tre timmar.

..Mums nu håller mamma på med min favoritmat! Det blir hemmgjord, pannerad fisk, sås och färskpotatis! Till efterrätt senare ikväll blir det glass varma hallon och smält vitchoklad! Det ni!

På fredag och lördag ser det ut att bli uppehåll i Gävle vilket innebär att det säkerligen blir furuvik någon av dagarna. Sen ville de ha med mig ut på lördagkväll, vilket det lutar åt att det blir faktiskt! Är ju sista lördagen på typ ganska länge antar jag då jag börjar jobba nästa vecka.

Nu är det käk! Ha en trevlig tisdagskväll! ♥

Stockholm!

Självklart glömde jag kameran hemma, typiskt! Helt underbart skönt och roligt har vi haft det i alla fall!

På lördagen när vi kom dit så åkte vi direkt till Täby centrum och shoppade lite, jag och Jennifer luskammade affärerna till max! På kvällen blev det mys med grillning på balkongen/verandan och prat hela kvällen/natten. På söndagen åkte vi till Gröna lund och åkte oss trötta i attraktionerna. Jag och Jennifer lurade upp Philip i fritt fall, vilket gjorde typ hela dagen! Skrattade så mycket så jag nästan inte kunde gå ur stolen när vi hade åkt klart, han skrek som en liten tjej! Efteråt blev det middag på ett supermysigt ställe som hette Cypern. Där åt jag entrecote, mums!

Måndag, (idag) blev det shopping igen, hittade lite till som vanligt.

Imorgon kommer kusinerna hit och ska vara här i Finnfara en vecka. Ska hitta på lite roligheter då också, ska till Furuvik någon dag och kika på aporna (och de andra djuren såklart), ska bli skoj! Var ju hur längesedan som helst man var där!


Lindex? Ella m? REA? GAAH, jag kunde inte hålla mig, underklädesslukaren i mig väcktes till liv!


Hittade även en frän huvtröja på HM :)


Slog även ÄNTLIGEN till på ett par vita converse. Skulle ju köpa dem i mars men då var det ju slut såklart. Nu hade dom även höjt från 600 till 700 på alla, suck... Men jag var verkligen i behov av ett par skor så!



Shopping shopping!

Åh snart står jag inte ut längre! Blev ju inte bättre när man läste Johannas blogg och såg att hon hade varit ute och fyndat idag! Jag vill nu nu nu! Blev i alla fall bestämt idag att vi åker direkt till Täby centrum imorgon. Underbart sätt att inleda dagen på!

Kom precis in från en promenad med Anja och Johanna nu, riktigt skönt! Nu ska det ätas fiskburgare och sedan ska jag packa det sista, nu närmar det sig!! Weei.

Hurtful

Nu önskar jag att jag aldrig hade träffat dig, att det som hände aldrig har hänt.

Det skulle vara lättare på så vis, när minnena gör ont istället för att vara något vackert att minnas.


Fint under..

Är det något jag verkligen gillar och måste ha nytt hela tiden så är det underkläder! Hur fräsch och fin känner man sig inte när man har köpt ett nytt underklädesset och sätter på sig efter en lång härlig dusch? Det roligaste med att vara tjej är ju att det finns så mycket fina underkläder att välja mellan, killar har ju inte så mycket att välja på.. Det är som en hel djungel av spets, paljetter, siden, bomull, volanger..  Suck, Jag skulle kunna spendera en förmögenhet på underkläder!!

Satt och kikade lite på internet alldeles nyss efter just underkläder och hittade några godbitar! Har dock inte beställt något då jag som sagt sparar pengar till lördag! Då blir det underklädesshopping (även fast jag egentligen inte behöver några fler.. Men man kan aldrig få för mycket av.. Något man gillar?)


Brun balconette bh 499 kr La redoute
Gammelrosa push up med bruna detaljer 149 kr Haléns
Ljusblå push up 79.50 (rea) HM
Ljusrosa push up med vit spets 149 kr Ellos
Svart push up 39.50 (rea) HM


Lingeries are a girl's best friend? ♥

Dessa varma sommarkvällar..


Kycklingsallad satt inte helt fel i magen ikväll :)

Rött, saftigt och kladdigt.

..Det är jordgubbar det! Köpte mig en liter för 10kr idag, köpte även en halv liter körsbär, Linnea stod på torget och sålde. Det var gott att ha med sig på stranden det sen! Tog en fika idag med Andersson och Almén, kikade lite i affärerna med hittade inget speciellt, håller mig tills på lördag!

..Nu ska vi nog strax åka in till stan och äta middag på strandrestaurangen. Blir nog en kycklingsallad för mig, deras sallder är så otroligt goda! Mums.


Jordgubbar.. Mums!


Blev finnfara stranden idag!

De é sommar!

.. Tog mitt första dopp idag! Bättre sent än aldrig, tog bilen till Orbaden med Johanna, riktigt skönt att ligga och ta det lugnt och svalka sig emellanåt. Lite senare kom Johanna och Rose-Marie och sällskapade, riktigt trevligt! Blev alltså en lång härlig dag på stranden för vår del, det var behövligt.

..Imorgon måste jag komma ihåg att ringa och boka biljetter till Götet i September, det är sista bokningsdagen imorgon (ute i sista sekund som vanligt). Så glömmer jag bort det då så ligger jag kanske inte så bra till.. Ska iväg och ta prover också, usch. Efteråt blir det i alla fall fika på stan en sväng och kika runt lite, ska hålla hårt i plånboken då jag såklart sparar tills helgen då det blir Stockholms-shopping! Wei ser verkligen fram emot det!

..Just nu sitter jag och smuttar på lite kaffe och väntar på att Harpers's island ska börja. Det är någon thriller/skräck serie som har börjat gått på 4an om kvällarna, det är typ bara DÖDA DÖDA DÖDA som gäller i den så njaa inte riktigt min stil, det honner liksom knappt bli spännande innan blodet sprutar.. Det är ju spänningen och de kalla kårarna man är ute efter!

Brände mig riktigt ordentligt idag, solade ju bara ryggen borta i Borlänge så jag var ju vit som ett lik på magen, vilket jag tänkte att jag skulle ta igen  idag då. Så låg man där i solen och tyckte att det aldrig hände något, fuskade lite med att smörja in sig och sen när man åker hem och ställer sig i badrumsspegeln så ser man ut som ett rödljus ungefär.. Typiskt! Har dränkt in mig med aftersun och aloevera gel så hoppas att det lägger sig lite och går över till det bruna hållet..

Anja glassar även hon i solen!


Johanna på Orbaden!


Andersson gillade vädret.


Mys!



RSS 2.0