Lite lägenhetsshopping (Åh jag älskar hur det låter!)

Var in till stan idag med mamma och kikade lite, hade inte tänkt köpa något men var ut till Albert och Herbert och hittade en massa fint som jag ville ha! Eller massa och massa, men mer än jag tänkt mig i alla fall..


Dessa fina skålar fick följa med mig hem, älskar dem!

Suuuuperfina enligt mig!

Köpte även ett 12-pack med glas!

Köpte även två ljusstakar som passar till de jag redan har, de främre köpte jag idag!

Detta köpte jag till min utklädnad imorgon. Hmm undrar vad jag ska vara? Haha, det kommer bli super!




Ikväll blir det
mys här hemma med familjen, har köpt hem lite god mat idag så det kommer bli skönt! Imorgon däremot, då blir det allt annat än lugnt. Åh jag längtar!!!

 





Tidig morgon.

Gårdagen var helt klart godkänd, var väl inte världens drag på förfesten men trevligt folk så det gick ändå. Inne på tranan var allt också helt ok. Träffade en hel del gamla kompisar från mellanstadiet, riktigt riktigt roligt! Vi bestämde oss för att ha en "klassfest för oss som gick ut 6an ihop", jag och Johanna får försöka dra ihop något, det ska bli skitkul!

..Kom i alla fall hem runt 2 eller nåt. La mig direkt och var uppe kl 7 i morse, bra där!

Har städat hela huset sen idag, hoppas mamma och pappa märker något när de kommer hem! Haha bäst för dem! Har även städat och rensat i mitt egna rum. Usch vad jag kommer sakna det sen när jag flyttar. Jag blev så himla nöjd med det sen vi gjorde om det för ett och ett halvt år sedan. Tänk om man kunde liksom ta med sig hela rummet med golv och tapeter och allt vad bra det skulle vara!

..Fick även en positiv överraskning idag när jag kom på att jag ska sälja mobilen, vilket innebär en extra inkomst där! Yeay! Hade helt glömt bort det, ska lägga den i lådan och göra den redo för försäljning och skriva ihop en annons så snart som möjligt!


Lite kassa bilder från igår, mobilen är ju inte den bästa kameren direkt. Men man ser ju konturerna av människorna i alla fall! Hah.








..Nu sitter jag och väntar tills klockan bli 17.30 då flickorna ska komma hit på lite torsdagsmys! Ska bli skönt att ta en kväll med lite filmer och mys i soffan!


Fest!

Var in till stdan idag med Johanna och fixade lite ärenden på banken, efter det fick vi ett ryck att åka runt och kika i lite affärer utanför stan så vi åkte en sväng till dollar, rusta och A&A. "Ekonomishoppade" kallade vi det för. Haha. Hittade lite smått och gott som följde med hem.


Stannade till på MR bean och tog oss en varsin latte gjorde vi också. Satt och skrattade åt en massa gamla minnen! Inte världens finaste utsikt från cafét måste jag ju säga som ni kanske ser. Hehe.


Köpte med mig lite spaprodukter hem. Åh vad mys!



..Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för kvällens äventyr!

 


Tidsfördriv. :)

Vilket är ditt tidigaste sminkminne?

När jag köpte min första mascara från Isa Dora med min kusin. Jag var jättemallig över den, mest för att jag köpt den för egna pengar. Haha.


Hur lång tid tillbringar du i badrummet på morgonen?

Jag är rätt så snabb av mig faktiskt. Sminket tar inte mer än 10 minuter, håret tar ännu kortare tid. Så kanske allt som allt 20 minuter.

Vilka skönhetsprodukter får alltid följa med i din väska?

En handkräm, läppbalsam från MOR cosmetics (min absoluta favorit) och något läppglans och ett rött läppstift (som dock sällan kommer till användning, ska bli bättre på det nu i höst, det är ju så snyggt med röda läppar!)

Har du någon favoritparfym?

Amor amor cacharel är min absoluta favorit.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?

Jag är väldigt noga med hyn faktiskt. Försöker göra ansiktsmask en gång i veckan. Smörjer även in mig med natt och dagcreme varje dag. Använder även en ögoncreme under natten. Rengöring två gånger per dag. Är också väldigt noga med att inte sova med sminket på, det är det värsta jag vet!

Är du noga med att ta hand om ditt hår?

Det är jag faktiskt, så noga jag kan vara i alla fall. Plattar det inte alls ofta nu motför vad jag gjorde förr. Använder heller inte locktång. Däremot fönar jag håret efter varje gång jag tvättat det men använder alltid värmeskydd. Hårinpackning snålar jag inte med heller likaså balsam.

Brukar du unna dig någon skönhetslyx?

Att gå på salonger händer ytterst sällan, nästan aldrig. Däremot brukar jag lyxa till det med lite dyrare produkter ibland, mest för att köpa sånt som inte innehåller en massa skit utan som är bra för hyn eller håret.

Vilket är ditt bästa skönhetsknep?

Babylotion! Man blir så himla mjuk av det, den är ju oftast parfymfri så jag brukar först använda babylotion sedan en bodylotion med doft över. Man blir verkligen babymjuk!

Vilken beautytrend tycker du känns hetast i höst?

Pälsmodet, definitivt! Dock tänker jag inte köpa mig någon pälsjacka, det får inte bli för mycket av det goda. Däremot kör jag på små pälsdetaljer som halsdukar och västar. Röda läppar är också något jag tänker köra på. Att bli lite höst brun/röd i håret tycker jag också hör till.



Parfym Amor amor 30ml ca 360:-
♥Maxfactor false lash effect ca 160:-
♥Biosilk silkesdroppar ca 130:-
♥Babylotion ca 40:-
♥Gliss hårinpackning ca 50:-
♥Dermalogica skin multiactive toner ca 300:-
♥Åhléns brun utan sol 85:-

 

 


Uf arbete.

Idag har vi jobbat en massa med Uf-företaget. Har gått vädligt bra och mycket framåt. Skönt! Nu är första kudden färdig och fler är halvfärdiga! Känns skönt att vara igång.

..Har känt mig allmänt trött idag. Vet inte vad det är. Tur att man har lov i två veckor nu.

Har städat rummet ganska mycket idag, eller rensat kanske man skulle kalla det. Hittade en skrivbok från när jag gick i 8an:

"Jag lade märke till honom redan första gången jag såg honom.
Det var helt omöjligt att missa honom, med sitt småruffsiga hår och sådana extremt blåa ögon som man bara skulle kunna drunkna i.
Jag hade redan en pojkvän då, men när han "den andra" kom in i samma rum som jag fick han hela min värld att stanna till.
Han behövde bara le åt mig så smälte jag som en isbit i solen."

I åttan alltså, blir lite besviken när jag läser det. Det var liksom fyra år sedan. Fyra år.. Hur länge till ska han vara fast i mitt huvud?

Aja, vill inte trilla ännu mer i deppträsket än vad jag redan är så över till något annat, roligare.

..Imorgon ska jag in till stan med Johanna en sväng. Ska till banken och fixa lite till företaget. Sen blir det fest på kvällen! Yiho! Åh vad glad jag blev nu när jag skrev det, haha hade totalt glömt bort det! Undrans vad man ska ha för kl'äder på sig då.. Hmm. Skulle vara skönt med något mer vardagligt/bekvämt. Det är ju trots allt en onsdag liksom, så det är ju inte direkt festfestfest. Vore skönt att bara ha nå leggins och någon snygg top eller så. Så får det nog bli! Tror jag har en oanvänd som hänger i garderoben till och med, dags att den kommer till användning med andra ord!



Äsch, det får nog bli detta och ett par killer heels och en massa armband till! Black it is! Legginsen är ormskinsmönstrade men blixten döljer det.


Ett steg närmare.

.. Var in till stan idag med Johanna och Johanna, satte oss på krokanen och tog en fika och snackade UF. Lite klokare blev vi allt! Imorgon sätter vi igång på allvar.

Efter fikat blev det en spontansväng till Söderhamn till Barnenshus där vi skulle kika på lite saker till Halloween. Köpte mig en peruk, vi kom nämligen på idag vad vi ska vara. Haha kommer så så jäkla roligt!

När vi ändå var i Söderhamn gick jag in till studion där Fia jobbar också och kollade upp pris och tider. Har jag tur och det blir någon som avbokar någon tid så gör jag den (tatueringen) innan jul. Annars blir det efter i mars eller april. Hoppas på så snart som möjligt!

Blev något otroligt trött nu så jag funderar på att krypa ner i soffan under en filt och göra en kopp te eller liknande och läsa lite i boken som jag lånade på biblioteket nu innan lovet. (Luftslottet som sprängdes)


Kat von D, typ världens coolaste och snyggaste kvinna!


Anja, min lilla fislisa!

..Just det, färgade håret ikväll med, eller fyllde i utväxten kanske man ska kalla det. Samma färg fortfarande alltså, kastanj! Jag gillar den :)




My next..


Megan fox's tatuering över revbenen.

Har ju funderat på en till tatuering ända sedan jag gjorde min första. Hehe ja det är beroendeframkallande! Har alltid varit inne på att ha den över revbenen, tycker det är så himla snyggt! Har även funderat ut text och så. Dock har jag funderat länge på vilken stil jag vill ha på texten, har inte hittat någon som jag riktigt föll för så då kom jag på, varför inte skriva själv så blir det precis så som jag vill ha den? Så jag gjorde en liten skiss nyss. Ganska vind och sned men det ska jag fixa till!


Ungefär såhär hade jag tänkt mig den. Fast som sagt rakare! hehe

Detta blir då min andra "text-tatuering", märks det att jag är lite "into texts"? En bild kanske säger mer än 1000 ord, oftast men jag tycker ändå att de finaste budskapen gömmer sig mellan raderna i en fin text. Citatet har jag hämtat från tv-serien One tree hill och det har verkligen fastnat på hjärnan. Det rymms så mycket mening i den.

Så ja nu är det bara att boka in en tid och köra på! ♥

 


Underbart skön dag!

Åh, nu ligger man här i soffan med Anja och myser. Ljus är tända på brordet och det börjar reda mörkna utanför fonstret. Vaknade runt kl 15-16 idag. Var skönt att sova efter gårdagens rabalder! Ikväll blir det lugnt och skönt! Ska strax till och göra iordning middagen som kommer att bestå av thaimat! Ska slänga ihop en gryta med kyckling, kokosmjölk och en massa annat gott! Till det blir det fullkornscouscous. Mums! Sen får man ju inte glömma all sweetchili som kommer serveras till!

... Har spenderat min inte så än långa dag i soffan, har kikat på ett avsnitt av Lyx fällan och blivit förskräckt över hur folk sköter sin ekonomi. Inte INTE hamna i samma fälla Petra!


Detta ska vi äta ikväll! :)

... Nu ska jag börja med maten! ♥


Freedag!

Äntligen är fredagen här och lovet! Härligt härligt. Har tagit en lång dusch nu och ätit tacos med mamma och pappa så nu sitter man och slösurfar lite. Funderar över om jag ska gå över til Sara ikväll eller inte.. Hmm.

..Ska ju upp tidigt imorgon till högskoleprovet.. Uffa känns inte alls nå kul att gå upp kl 7 en lördag! Sen jobbar jag natt imorgon också, kul! Kommer vara skapligt trötter på söndagen men duktigt som jag är så har jag bokat in ett träningspass kl 15 så upp måste jag haha!

Idol nu! :)

Klockan är..

Kvart över åtta och jag skulle lätt kunna gå och lägga mig i sängen och slockna på en gång. Är sjukt trött, så funderar nästan på att ta och göra så. Finns inte så mycket att att sysselsätta sig med nu ändå. Förutom att messa en massa med nya mobilen då, haha är sjukt nöjd med det. Den har jättesköna knappar, vilken är anledningen till att jag skickar hur många sms som helst hela tiden.


.. Jag vill ha freeedag! Har för mig att jag skulle göra något imorgon efter skolan.. Men kanske att jag är ledig ändå! Skulle vara riktigt skönt att komma hem tidigt och ta en promenad eller liknande. Ska nog boka in ett träningspass på söndag i alla fall. Man får så dåligt samvete när man låter kortet ligga en hel vecka då man har månadskort. Har ju inte så lång tid kvar på det nu!




Sådär nu har jag bokat in lite träning inför veckan också!

Såhär fick det se ut:

Söndag: Nordic power
Måndag: Core
Onsdag: Core
Torsdag: Boxning

.. Sen ska vi väl klämma in en massa härliga höstpromenader också. Man kanske skulle ta en promenad på morgonen innan man äter frukost. Körde på det i någon vecka förra hösten. Det blev man väldigt pigg av! Synd bara att jag är så rädd och fjollig av mig.. Tänk om det skulle komma någon fulgubbe i nån bil och plocka upp lilla mig. HUU! Eller om jag skulle stöta på en björn. Uääh! Ja ni ser... Men jag ska försöka med det. Kan ju dra med mig mamma de dagar hon är ledig!

Nej nu ska jag gå och göra kväller!

Nattinatt!

 

 




Ny mobil.

Gissa om jag blev glad idag när nya mobilen kom! Yeay yeay! Är hur nöjd som helst med den! Än så länge kanske man ska tillägga, har ju bara haft den i ca tre timmar.

..Imorgon är det fredag och jag äääälskar det! Synd bara att lördagen kommer att innebära tidig morgon också då jag ska göra högskoleprovet då. Sen jobbar jag natt då också. Men på söndag får jag sova hur länge jag vill! Underbart! Lovet kommer att vara såå välkommet!

Idag beställdes det även biljett till premiären av New moon i Gävle. Ska på en special visning då de först visar Twilight och sedan vid midnatt visas New moon! Jag LÄNGTAR!


I love it!


Dagens "vill ha"


♥ Jacka i fuskpäls från Cubus 699:-

Orkar inte.

"Du måste se framåt och gå vidare"

Ja, jag vill jag vill jag vill. Finns inget jag hellre vill. Varför i helevet går det bara inte då?????


Projekt!



Skulle inte detta bli hur snyggt som helst?!
Denna ska stå i min hall sedan, med en svart grov duk på och en bordslampa i det vänstra hörnet, perfekt som avlastningsbänk.

.. I lådorna ska jag förvara mössor, vantar och liknande. Plattång och hårblås. Åh jag längtar!

..Knopparna har vi köpt på Sussies Harmoni, de är av dansk design. Riktigt fina!

 


Stuck..

Breathe you out, breathe you in
You keep coming back to tell me
You're the one who could have been

And my eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back

Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you
Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try so let's just, say goodbye
Forever...

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under..



Petra provar..

Fick mamma att köpa hem två te-sorter som jag aldrig testat på idag. Ett utav dem var detta cocos/vaniljte. Det var riktigt, riktigt gott. Doftar ljuvligt också! Det andra var ett chaite från Lipton. Oj vilken teälskar man har blivit..

..Nu ska det bryggas lite kaffe hos familjen Nilsson. Provade på ett nytt lite finare kaffe idag på Lisas saker och ting som heter "Guldrutans kaffe", det är tydligen ett kaffe som bara serverades på de finare restaurangerna för ett tag sedan. Ska bli spännade att se hur det smakar och om man känner någon skillnad!


Mys/hetsdag!

Idag var jag väldigt duktig tycker jag! Gick upp vid 05.45 och åkte med mamma och pappa in till skolan till kl 7, satt där och pluggade fysik, började inte förän kvart över nio. Duktigt av mig där! Dock är jag enormt trött nu..

..Efter skolan eller ja hade egentligen mattelektion sista timmen men då jag ligger ca 100 sidor efter i planeringen känner jag ingen stor lust eller lockelse att gå dit.. Ja ja jag VET! Jag måste, ska ta tag i det där under praktikveckan. Föresten är jag inte den enda som ligger efter, så detså! Nog om mattesnack, uääh, det fick jag ju nästan sura uppstötningar av.. Har köpt en ny mobil idag!!

Beställde den från elegigantens hemsida så hoppas på att den dyker upp i övermorgon eller nåt.. Det skulle ta 1-3 arbetsdagar så det bådar gott! Åh jag vill ha den nu nu nu! Vill inte ens titta åt min gammla längre! Jag gillar den inte alls längre, den dög till en början men nu saknar jag den som jag hade innan.. Så jag har köpt en som påminner väldigt mycket om den på utsidan och på hur den är uppbyggd med funktioner och liknande. Känns bra!


Denna mobil fick bli min! Känns jättebra, har läst mycket positivt om den och frågat folk som har den så jag hoppas på det bästa nu! Dessutoim tycker jag att den är grymt snygg också!

Som sagt efter skolan tog jag en promenad till Elgiganten, vilket är ganska långt faktiskt. I alla fall att gå, plus att jag hade klackskor... Inte det bästa kanske, har skapligt ont i fötterna nu! I alla fall gick dit och pratade med broder och kikade på lite olika mobiler men eftersom jag hade kärat ner mig i denna så höll jag fast vid den, beställde den från elgigantens hemsida när jag kom hem, det skiljde nästan 600kr i att köpa den på nätet eller i butik, helt sjukt! Dom hade ändå inte den vita inne så det gör inget att jag får vänta i någon dag, fast jag längtar som tusan tills jag får den!

..När jag gick tillbaka från elgiganten in till stan mötte jag upp mamma på Lisas saker och ting och gud vilka fina prylar dom har där inne! Hittade en jätte mysig burk som man har kaffe i. Fast det får dock vänta tills lite längre fram! Ska önska mig en hel massa sånt där i julklapp hade jag tänkt!

..Jag har även kommit på ett litet projekt som jag ska börja med här hemma! Har en jättefin byrå som jag har ärvt efter mormor, en vit med en spegel över som jag skulle vilja spraya svart och byta knoppar på! Hittade jättefina knoppar på Susies Harmoni idag som skulle passa utmärkt! Åh jag ser den framför mig när den är färdig... Den kommer bli skitnsygg!!! Den ska få stå i min hall sen, som man kan ha som avlastningsbänk och ha vantar, mössor och sånt i. As bra! Det märks att jag har flyttfeber va? Haha!

Måste försöka boka in ett träningspass i veckan också någon dag, jag får spasmer snart!

 


Ingen bra dag.

.. Jag vet inte vad som händer, men den här dagen har inte varit speciellt bra alls. Jag brukar alltid åta en rejälv frukost, gröt eller liknande. Idag har min aptit varit på noll, hela dagen. Åt en madarin till frukost. Glas vatten till lunch, mandarin när jag kom hem och två skivor blodpudding till middag. Så nej energin idag har inte varit på topp precis..

Nu ska jag ta en kopp te i alla fall. Alltid något. Fysik är också något jag helst skulle slippa ikväll..


Hett tips!

Mighty Greens är en näringsdryck som du kan köpa på hälso kost. Mighty greens ger dig all näring och energi du behöver, den blandas ut med juice eller vatten. Själv blandar jag min med apelsinjuice. Det blir riktigt gott! En perfekt investering nu på hösten så kroppen skriker efter näring för att orka med mörkret!

Ingredienser:
Korngräs
alfaalfa
vetegräs
sojalecitin
spirulina
äppelpektinfiber
komaltgroddar
råriskli
bipollen
ananas
dulsealg
FOS
chlorella
rödbeta
havregräs
råggräs
ryskrotextrakt
vindruvskaleextrakt
pepparmynta
bidrottninggelé
acerola
aloe vera
ingefärsrot
blåbärsblad
Luo Han Guo fruktjuiceextrakt

.... Proppfull med nyttigheter med andra ord!


Jag ser det snöar!

Jaha, då var vintern här igen alltså? Detta var vad man fick se när man vaknade i morse:

Vintern har gjort entre!

.. Självklart vaknade man två timmar innan klockan ringde idag också.. Varför vet jag inte, drömde i och för sig en väldigt otrevlig dröm och vaknade som vanligt med hjärtat galopperande i bröstet och en gråtattack i efterföljd. Fun! Däremot kanske det även beror på att jag har sovit väldigt, väldigt mycket nu i några dagar.. Hoppas det där trötta är borta nu! Jag har allt för mycket att göra!

.. Har bara två lektioner idag så det är skönt i alla fall. Ska fixa lite med PA på lunchen också sen så åker jag hem och tar tag i fysiken.

Mr Vinter, du skulle inte kunna tänka dig att passera utan julen i år? Jag vill bort..


Varför?

Varför går helgerna så himla fort nu för tiden för? Det hinner ju knappt bli fredag innan det är söndag igen.. Antar att man ska se det från den positiva sidan- Vi springer mot studenten! Weiha!

Har precis tagit en lång dusch nu med hårinpackning och ansiktmask inkluderat, aldrig känner man sig fräschare! Kikar just nu på OTH med mamma och med någon konstig oro känsla i magen.. Vet inte om jag mår illa eller om jag har ont bara... Skum känsla.

..Imorgon ska jag banne mig till skolan i alla fall. Sovmorgon plus att vi inte går lång dag alls imorgon. Sen måste jag hämta fysikböckerna också som jag så smart som jag är glömde i skolan. Har prov på tisdag. Duktigt!

Har i alla fall börjat med samhällen idag, plus att jag tänkte skriva klart talet ikväll, det borde jag i alla fall få ett plus i kanten för!

Sista veckan nu sen så är det lov + praktik! Hård körning med andra ord!


Lördag!

..Härlig mjukstart på lördag också, sitter som vanligt och dreglar över lägenheter och inredningsprylar. Att jag även drömde om studenten inatt gjorde ju inte saken bättre. Åh vad jag längtar!

..Sitter och slöäter lite frukost nu, om ni undrar hur man gör det haha så tar man typ en salig blandning av det man känner för. Har nyss ätit en banan och en mandarin nu, sen kikade jag in i kylskåpet och tog en Actimel, nu ska jag koka lite te och kika om det finns något annat tilltugg till det. Så ja, små ängder av lite olika saker, det är en slöfrukost det. Haha.


Börjar jobba kl 16 idag. Har inte bestämt mig för om jag vill slöa fram tills dess eller göra lite nytta.. Skulle vara skönt att ta en promenad. Jaja, får se hur det blir..

Nu ska jag återgå till mitt lägenhetstittande! Weiho!


Det var nära..

..Vaknade i morse med den vanliga trötta och deppiga känslan, vilket fick mig att stanna hemma. Jävla skit! Jag som inte skulle falla ner i den där svackan igen.. Men lugn, nu har jag bestämt mig! Beslutet kom nu när jag låg i soffan och kikade på tv, det är så jävla tråkigt att vara hemma och dega, även om kanske kroppen behöver det.. Jag ska inte låta detta dra ner mig! Nu jäklar är det upp till kamp!

..Doktorn ringde nyss också, blodplättarna var fortfarande låga, vilket troligen är orsaken till att jag känner mig trött och hängig. Jävla SLE.. Men som sagt, eftersom jag lärt mig att ignorera starka känslor ett bra tag nu så lär ju detta inte bli någon större match att ignorera!


Här har ni ljuslyktorna som jag köpte igår, jättemysiga! De ska stå på mitt soffbord sen! Ha!



... Nu ska jag ta en dusch och bara låta vattnet skölja av alla dåliga känslor och allt skit som jag har tänkt på de senaste dagarna/veckorna. Ska ner och klippa mig 14.30 också, wei! Skönt att bli av med de slitna topparna!




Jag har bestämt mig..

Jag ska INTE vaccinera mig mot svininfluensan. Tacka gör jag Peter Wilhelmsson för det. Har varit och lyssnat på honom nu i några timmar, jädrar vad han kan den snubben alltså! Jag är helt mållös. Kan inte förklara varför jag inte ska vaccinera mig för det kommer ta några timmar, men har ni chansen så gå och lyssna på honom när han föreläser om detta. Jättebra föreläsning!

..Jag har hittat ett bot mot mitt klädshopping beroende! Haha det gar nu bytts ut mot inredningsshopping beroende! Jag tittar ni mycket hellre på kastruller och fina glas än underkläder och blusar. Haha helt sant faktiskt, jag kommer handla ihjäl mig när jag väl flyttar!

Hittade två jättefina ljuslyktor från märket Kayene idag på Zaxotyger. Jättefina var dom verkligen! Jag kunde inte hålla mig utan köpte två stycken, jag kunde se dessa framför mig på mitt kommande soffbord i vardagsrummet i den kommande lägenheten! Haha. Slänger in en bild på de imorgon. De ska få pryda mitt nattduksbord tills jag flyttar, de är alldeles för fina för att ligga i silkespappret tills dess!

Nej nu ska jag och lägga mig, behöver den ynka sömn jag kan få!


Nu pyser jag!

Nu har man fräschat till sig lite, pudrat på ansiktet så jag slipper se så blek och glåmig ut, man får ju inte skrämmas i onödan. Haha.

Ska hämta mamma nu så ska vi ta en fika på krokanen och invänta föreläsningen, ha en trevlig kväll allihop!


Fick bli nya tröjan ikväll. 


15 Oktober.

Oj vad tiden går fort! Känns konstigt att vi redan är två veckor in i oktober. Snart är det bara en månad kvar till första advent. helt sjukt!

.. Tänkte inte alls på att det var den 15:e idag så jag fick en positiv överraskning när jag tog ut ett kontoutdrag i morse. Lön! Weiha! Ska nog till att beställa datorn jag fastnade för ikväll! Yippie!

Åkte in en snabbis till skolan i morse, gjorde provet bara sen åkte jag hem igen. Känner mig så konstig och klen och deppig så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Var även in till sjukan i morse och tog prover igen. Det var något prov som inte var helt bra senaste gången så de skulle ta igen och se om det blivit nå bättre.

..Så nu har jag bara tagit det lugnt här hemma. Legat i soffan och kikat på film. Det behövs verkligen ibland. Blir ingen träning ikväll heller som ni kanske förstår. Tråkigt tråkigt!

Ska nog ta och göra lite te nu så man får upp värmen i kroppen! Sen måste jag väl ta och fräscha till mig lite. Ska hämta mamma när hon slutar jobba kl 17, så ska vi åka och käka någonstans sen blir det föreläsning på folketshus tror jag det var. Föreläsning om influensan och hur man undviker förkylningar, om det är värt att vaccinera sig mot den nya influensan eller inte. Typ det ska Peter Wilhelmsson prata om. Ska bli spännande faktiskt. Hoppas inte den allt för vanligt förekommande huvudvärken dyker upp lagomt tills dess bara..

Åh jag vet inte hur många gånger jag går in och kikar på olika lägenheter nu, eller ikeas hemsida om dagarna. Jag längtar och längtar så det är inte klokt! Mamma sa igår att "Det är väl smartare om du bor hemma ett tag medans du jobbar och sparar lite pengar", Nej nej sa jag, jag vill flytta NU!! Jag står inte ut snart! Vill ha eget eget EGET! Kosta vad det kosta vill!

Den här planlösningen gillade jag. Denna lägenhet finns på Hedhamre. Helt ok område. Denna har alltså balkong, vilket är ett jätte stort plus. Den har även en stor hall, och en sovalkov. Sovalkov är ju toppen om man inte vill köpa sig en tvåa. Man får undan sängen från tv-rummet vilket är toppen bra! Nej denna skulle nog passa mig som handen i handsken!


Blir denna min i eftermiddag tro? I hope so!





Jag kom på att..

Den här julen kommer bli den första på två år utan dig. En jul utan din närhet och kärlek. Jag kommer inte behöva hålla utkik på vägen utanför förnstret för du kommer inte komma och överraska mig i år på julafton. Jag kommer inte skriva "God jul älskling" på något paket, för du finns inte längre där. Du är inte min längre, du är allas, din egen, kanske någons, men inte min. Det finns inget "vi" det finns inget "oss". Julen för mig är en tid fylld av kärlek, kärlek till familj, vänner och sin älskade. Att inte få dela den med dig kommer kännas tomt, dystert, ovant och återigen tomt.

Tänk om jag kunde bestämma helt själv. Nu bestämmer jag mig, nu älskar jag inte dig längre. Nu betyder du inget speciellt för mig. Tänk om det vore så enkelt. Det borde vara det, i alla fall efter den tid som har gått.

De brukar ju säga "Du måste släppa taget och gå vidare", "Du måste träffa någon ny, någon som får dig att tänka på annat", "Släpp honom, låt bli att tänka på det". Hur ska jag kunna träffa någon ny när jag ändå inte kan släppa dig.


"Hej, så du vet så är jag kär i en annan och jag kommer alltid att jämföra honom med dig men det är lugnt va?".


Ja ibland är det bara inte min dag. Idag är en sådan dag. Precis som alla andra dagar.




Hua vilken dag..

Usch, har gått som en zombie hela dagen känns det som.. Har varit så grymt trött även fast jag gick och la mig vid halv nio igår. Helt sjukt! Fick även världens huvudvärk i skolan så jag var tvungen att åka hem med 13-bussen. Det var riktigt skönt. Säckade ihop på soffan när jag kom hem, var tvungen att mätta magen med något så jag snabbade mig och slängde ihop en varm smörgås, huvudet dunkade så hemskt när jag var uppe och gick. När den var varm och klar så lade jag mig på soffan igen, tänkte bara vila lite, men då somnade man såklart, för att sedan vakna upp någon timme senare och då var ju smörgåsen jättekall. Men huvudvärken däremot var nästan borta så det var skönt!

..Nu sitter man med en kopp te och pluggar kemi. Inte så jätteroligt precis men det är roligare att plugga själv hemma än att sitta i skolan och lyssna på läraren i alla fall. Vad kan det bero på? Haha, ja alla har ju inte världens bästa lärare tyvärr.. Tråkigt när man ska tycka illa om ett ämne bara för att man inte gillar läraren.. Kemi är ju faktiskt intressant!

Nu stack pappa iväg och hämtade lilla Anja som är hos farmor om dagarna. Sitter och längtar tills hon kommer inspringandes genom dörren med sin viftande svans och piper/skriker av glädje. Hon är så go den lilla plutten! Jag kommer dö av längtan när jag flyttar hemifrån! Jag får sitta hundvakt åt henne så ofta jag kan!

..Nej åter till kemin!




Partybild!


Haha hittade en skön bild på mig och Bäckman från Tranan i lördags. Dansgolvet var cemtrum såklart!

Möte med näringsterapeut!

Idag efter skolan åkte jag, mamma och pappa till Hudiksvall och besökte Friskhuset. Där fick vi träffa naturläkaren Leif Östberg. Han skulle kika lite på mig och bedöma vilka viaminer/mineraler jag bör äta. Det var riktigt intressant att prata med honom faktiskt! Han var jätteduktig och han började med att lysa i mina ögon och sa hur jag var som person och vad som var typiskt för mig och sånt. Jag blev paff över hur rätt han hade om allt! Var riktigt, riktigt häftigt! Sedan fick jag ligga på en säng och han testade genom olika aminosyror vad jag hade brist på och så. Så nu har jag en massa pillerburkar här bredvid mig med tabletter som jag ska äta som ska göra mig piggare och få ner stressen jag har inom mig.

"Leif är certifierad närings- och hårmineralterapeut och är medlem i NMTF (näringsmedicinska terapeutförbundet). Leif undervisar bl. a. terapeuter/läkare inom funktionsmedicin samt arbetar även som produktspecialist för Holistic AB. Leif har arbetat som mentor för programledaren Anna Skipper i TV-programmet "Du är vad du äter". För drygt tolv år sedan började han studera funktionsmedicin i USA genom "Institute of Funtional Medicine", dr Jeffrey Bland, naturläkaren Peter Wilhelmsson och näringsterapeuten Bertil Wosk.""

Riktigt kunnig snubbe med andra ord! Ska iväg och träffa honom igen sen när jag har käkat de här pillren ett tag för ett återbesök!

.. På vägen hem i bilen satt jag bara och tänkte på hur jag skulle vilja ha i min kommande lägenhet.. Åh vad jag längtar! Jag vill flytta nu nu NU! Det skulle vara så grymt skönt! Att inte känna att man behöver ta bilen vart man än ska, och att man kan ta hem kompisar lite när som helst utan att behöva ta hänsn till någon som vill sova.. Åh!

Nej nu ska jag göra i ordning lite kvällsfika och kika på sista avsnittet av Svenska hollywoodfruar!




Vill flytta..

Känner verkligen behovet av att ha ett eget litet krypin.. Visst det är billigt och bekvämt att bo hemma. Men jag skulle lätta kunna offra några slantar och dra in på utgifter om jag så hade möjligheten till det, bara för att komma närmare allt, gymmet, affärer och ja det mesta. Att tvätta, laga mat och städa, det ser jag bara fram emot! Jag tycker om att ha det städat och fint och att pyssla och göra snyggt!
Så jag ställde mig i bostadskö idag! Men det blir väl inte av att jag flyttar förän efter studenten ändå, man måste ju ha inkomst så det räcker också till hyran och allt, men bara man vill så går det!

Tänk vad kul att inreda en hela lägenhet alldeles, alldeles själv. På sina egna vilkor! Bestämma vilka färger man vill ha på väggarna, vilka handdukar man vill ha i badrummet, vilka utemöbler man ska ha på balkongen, vilka vinglas man vill ha, vad man vill äta till middag. Ja allt!

..Det första jag ska göra när jag flyttar är att måla om alla väggar vita! Väggen som tvn ska stå emot ska däremot vara mörkröd/brunaktig. Sedan kommer det vara mycket lättare att inreda lägenheten. Åh, tänk vad kul att gå runt på Ikea och kika på möbler. Soffa, textiler, ååh!






Det kommer inte bli någon svårighet med vad man ska önska sig i julklapp, födelsedagspresent och studentpresent med andra ord!

 


Jag ska köpa en..

Ny dator!

Med lite hjälp av broder så tipsade han mig om en bra minipc. Tror den kommer att passa mig perfekt! Min som jag har nu har ju nått åt på nacken, är rätt sliten med andra ord. Plus att jag råkade göra sönder en av tangenterna idag när jag skulle rengöra den där under..




Den finns alltså i svart och vitt.. Frågan är då vilken jag vill ha.. Hmm. Blir nog svart, den vita ganska kommer se ganska sliten ut efter ett litet tag bara. Plus att svart är ju ändå svart liksom!

Kul! Nu har jag en anledning till att spara pengar också! Inga mer kläder på ett tag alltså! Nice!


Nytt i garderoben!


Vit stickad tröja med lite olika detaljer! Jätteskön och gosig!


Grå tröja med dragkedja och svart volangdekor. Gillar denna skarpt!

Båda tröjorna kommer från den amerikanska klädkedjan Forever 21.


En hungrig sate.

Ja det är jag det. Lite småtrött också men inte nå bakis i alla fall! Riktigt riktigt skönt, det var nog all friskluft och bakiskäket på max som jag får tacka för det!

Hade det riktigt riktigt trevligt igår i alla fall! Kvällen började hemma hos Jossan, käkade lite mat och drack lite vin tillsammans. Gjorde oss i ordning för att sedan kila hem till Melinda. Där stannade vi ett tag och snackade en massa och grundade och hade det trevligt. Sedan bar det vidare till Malin, åh vad jag blev avundsjuk på hennes lägenhet! Skitfint hade hon! Jätte, jätte mycket skor! Jag har aldrig sett någon som haft så mycket alltså, alla var uppställde jätte fint i hyllor mot väggen i hallen så det såg ut som en skoaffär typ. Åh, där vill jag bo! Haha.

..Sedan blev det tranan såklart! Minglade runt en hel del och shakade loss på dansgolvet! Lite över 00 började Markoolio att lira. Han inledde kvällen med repliken "ÄR NI KÅÅTA BOLLNÄS?" Gissa vilka som var snabb med att ställa sig längst fram vid scenen? Haha. Där stod vi och diggade låtar som "Sommar och sol" "SOla och bada i pinacolada", "Pendeltåg", "Millenium två" och ja alla de där låtarna! Och ja där stod han och hoppade och skuttade runt på scenen och sjöng en massa gamla godingar, drack öl gjorde han med, och när den var slut så fick han en till. Haha skulle aldrig orka hålla igång som han!

En mycket trevlig kväll var det i alla fall tack till alla som gjorde den värd att minnas!


Jag och kusin Josefine! Bild lånad av jossan :)


Jag och Melinda hemma hos Malin. Bild lånad av Jossan :)


Haha jag och Bäcke inne på tranan. Där var han piggelin ;)
Bild lånad av Bäcke :)

Tommy och Monica kom hem från USA igår, vilket betyder att jag fick mina tröjor som jag beställde från Forever 21, shit vad fantastiska dom var! Jätte sköna! Superduper nöjd! Slänger in bilder på de sen! :)

 




Ready to party!

..Nu ska jag hoppa in i duschen, peela, raka benen, fixa naglarna, hårdroppar, ta fram kläder, fixa fossingarna, tejpa fötterna och SEN är jag redo för att parta natten lång!

Who needs water when we've got alcohol?

Haha okej då mycket ska jag nog kanske inte gå för ikväll. Har ingen lust att ligga däckad hela dagen imorgon.

 


Duktigt av mig!

Nu har jag beställt klipptid, nästa fredag 14.30! Ska bli riktigt skönt att bli av med dessa slitna toppar. Är lite rädd som vanligt för att det ska bli för kort men ska vara noga med att säga till om att bara bara BARA ta det slitna så jag får en kalufs kvar på huvudet när jag åker hem igen. Äh det ska nog bli bra!

..Sitter just nu med en kopp te och en smörgås. orkade inte göra någon gröt idag. Men äh man står sig nog ett tag på detta också!

Ska till och städa rummet nu snart sen så blir det duschning och packning inför dagens äventyr!




Äääntligen!!!!

..FREDAG!! Dagen jag väntat på hela veckan. Åh vad skönt det ska bli med sovmorgon! Ikväll blir det Idolmys här hemma med blåbärspaj. Mums!

Idag har vi knäppt skolfoto blev helt ok faktiskt. Brukar aldrig bli speciellt bra på bild men det får fan duga! Haha.
Efter skolan var vi iväg och fixade en hel del med UF-företaget. Så nu snart kan vi börja sy kuddarna! Ska bli riktigt, riktigt roligt att äntligen komma igång!

Hmm, undrans jag vem man ska heja på på Idol ikväll.. Finns ju så många bra det här året.. Men mina favoriter är nog ändå Mariette, Calle, Erika, Karolina och kanske Tove. Mariette är ju bara föör grym! Hon har sådant himla vackert ansikte också, och håret är ju grymt! Jaa, ska bli spännande att se hur det går ikväll för deltagarna! Men jag tror nog att det blir Nicklas som får åka hem..

Nej nu så piper ugnen för pajen är färdig snart!

Imorgon blir det party party all night long! ♥




Core.

..Jajemensan ikväll blev det ett pass core. Var väldigt trött ikväll så hade lätt för att tappa koncentrationen och skratta med kusinerna haha men så ska det ju vara ibland!

Vaknade runt 05.45 imorse. Jättekul.. Har varit vaken sedan dess. Kunde inte somna om på grund av bakiskänslan. Uscha! Så egentligen skulle jag ha satsat på att komma i säng i tid ikväll men nu är klockan redan 20.40 och jag ska hinna göra klart tv skolarbeten och duscha innan det blir dags för sängen. Hade tänkt skynda mig som tusan. En timme borde räcka för att göra klart det jag har kvar! Så nu jäklar ska jag köra på!

Imorgon blir det skola som vanligt, sedan blir det boxning på kvällen! Ska bli riktigt roligt! I helgen blir det utgång på lördag, Markoolio uppträder på tranan så jag ser fram emot mycket folk den kvällen! Ska bli riktigt roligt att mingla runt i dimman!

Träningen inför nästa vecka hade jag tänkt lägga upp såhär:

Tisdag: Boxning
Onsdag: Aerobic muskel
Fredag: Spinning?
Söndag: Spinning


På måndag ska jag
till Hudiksvall och prata med någon mineralexpert eller hur man ska kalla honom. Han vet i alla fall mycket om vitaminer och mineraler och vad man ska äta beroende på vilken sjukdom man har. Så ska bli spännande att se vad han tycker att jag borde stoppa i mig för piller, hehe.

 

För någon dag sedan kom jag och tänka på hur jag mådde sjukdomsmässigt för ca tre år sedan. När jag tänker tillbaka så får jag nästan en chock och fattar inte hur jag orkade med allt som jag gjorde. Jag gick ju liksom i skolan varje dag trots att jag knappt tog mig ur sängen själv. Jag kommer ihåg att när jag vaknade på morgonen, från den stunden att jag slog upp ögonen så kände jag hur smärtan var överallt i hela kroppen.

Jag fick ta hjälp av den ena armen till att flytta på den andra när jag skulle till att ta mig ur sängen, sätta mig upp ta några djupa andetag innan jag bestämde mig för att resa på mig. När jag väl stod upp så kändes det som att skelettet nere vid ankelkulorna skulle trasas sönder. Men jag tog mig upp och jag gick i skolan. Vilket jag är jäävligt stolt över att jag gjorde. Nu när man mår bättre så blir det lätt att man klagar över en liten förkylning eller liknande. Men när jag tänker tillbaks på hur jag mådde förr så är jag jävligt glad över att jag kan gå riktigt och träna idag!


..Nej nu ska jag ta tag i skolarbetet så jag kommer i säng någon gång!

 


Bakis en onsdag..

.. Var på influttningsfest igår nämligen hos Marie och Coffe, mycket mycket trevligt var det! Vår klass hade även turen att vara lediga idag så man behövde inte tänka på att man skulle orka upp tidigt idag heller. Åkte dock hem ganska tidigt ändå, jag blev så grymt trött! Men man ska ju avsluta när allt är på topp, hehe! Vaknade runt klockan 6 idag.. Inte speciellt roligt. Får nog bli en eftermiddagslur senare. Ska ut och ta en uppfriskande promenad snart med Anja. Hon ligger här och myser i min säng nu. Har tänt lite doftljus här nere så det är riktigt mysigt!


Min lilla gofis just precis nu!

Gick in till stan igår på hålet och kikade lite, blev kär i en tröja inne på Såfin (typ vero moda) som jag slog till på. Köpte även lite bus från Åhléns. Tänkte prova på deras egna eftersom den fått sådana hyllningar i media, måste ju prova om den är så bra som alla säger, priset var ju super i alla fall, 85kr!


Var lite svårt att få en bra bild, sitter jättefint på i alla fall!


Testade denna igårkväll. Idag ser den jätte jämn och fin ut. Jag gjorde misstaget att inte peela mig innan jag smörjde på den men jag tror det funkade ganska bra ändå. Fick en liten chock nu när jag knäppte på lyset och såg att den glittrade väldigt mycket. Gillade det inte alls vid första anblicken men nu nån minut senare tycker jag att det ser riktigt bra ut faktiskt. Vem vill inte ha en vampyrglittrande hy? Haha nej, men den ser faktiskt väldigt fräsch ut när man skimrar lite i hyn. Skitbra betyg enligt mig!


Höstmys.


Tänk vad lite tända ljus kan piffa upp en tråkig söndagkväll.

Bevis på hur pepp jag är på kemi.



Inspiration till träning!

Nu när det har börjat tränats på allvar är det lätt att man slinker in på sportaffären och vill förnya garderoben med lite sportkläder. Detta vill jag ha:

Lila sporttop från HM 149:-
Svarta trekvarts byxor från HM 149:-
Svarta långbyxor från HM 199:-
Svart sportbh från HM 149:-
Rosa vattenflaska från Stadium 39:-


Tjejig och tjejig?

Igår hemma hos Andersson hade vi en hel del livliga konversationer tillsammans, flickorna och jag. Jag och Johanna satt brevid varandra i soffan som pratade om att hur kul det skulle bli att gå ut nästa lördag tillsammans. Sara och Linnea satt mittemot oss och pratade om något annat.

Jag-Tänk vad kul att stå där och sminka sig och fixa håret och..
Jag och Johanna i kör- ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH (Världens glädjetjut när vi levde oss in i situationen)
Sara och Linnea kastade irriterade blickar åt vårt håll.
Linnea- Ni är så typiskt tjejiga ni..

.. Ja nog delar du och jag Johanna ett stort intresse för kläder, smink, hår och allt sådant roligt. Men visst är vi stolta över det? Oja!











Ändrade planer.

Trodde jag skulle klara av en ledig söndag i soffan med plugg och tv. Icke då. Rastlösheten kom ikapp mig. Klockan 16 blir det spinning på nordic!



Jag gillar't!


Mys-söndag!

..Idag ska jag göra så mycket som ingenting. Nästan i alla fall och vet ni vad? Jag gillar det! Var längesedan man hade en sdan här dag när man inte har ngot inplanerat (nu bortser jag naturligtvis från högen med plugg..).

Ska göra frukost nu snart hade jag tänkt och lägga mig i soffan och kika på idol som jag missade i fredags då jag var på bio. Mys! Undras om man skulle ta och koka risgrynsgröt? Åh det skulle ju vara för jädra gott! Så får det nog bli!

Har krypit in i en gammal t-shirt sen jag var tio ( haha ja den är inte för liten faktiskt) och ett par stooor stora pyjamasbyxor. Redo för en mysig söndag med andra ord. Usch hatar söndagar egentligen, man får bara en massa ångest som gäller följande vecka.. Usch!

Hade ingen rolig dröm i natt heller. Hatar att vakna av att man gråtit sönder kudden. Yeay.


..Nej åter till den mysiga dagen. Den ska levas ut!


Flickan som lekte med elden.

..Jajemensan igår var jag, mamma, moster och kusin Josefine iväg och kikade på den. Den var som väntat mycket mycket bra och väldigt spännande, så har ni inte sett den, SE DEN! Sevärd till tusen! Innan bion var vi hemma hos moster och myste, käkade och drack lite vin. En underbart härlig fredageftermiddag/kväll blev det!


Nu har jag precis kommit hem. Har varit ner på stan en sväng! Som vanligt kunde man inte hålla fingrarna borta från lite olika saker så fick med mig lite smått och gott hem. Hittade en päls-halsduk och en tunika på Lindex. Halsduken är en sådan som man sätter fast på jackan med hjälp av dolda klämmor. Så jackan ser ut som en helt annan typ, jättesnyggt! Verkligen en uppfiffning. Tunikan jag hittade var också jättefin. Kan se mig den framför mig till ett par svarta leggins och ngra snygga pumps till! Mums!

..Var även in på guldfynd och hittade ett fint armband. Ett rosa flätat med ett hjärta och rosabandet-symbol på. Man skänkte även 10kr till bröstcancerfonden när man köpte det. Jättebra!

Efter ett tag kom även Johanna ner, s vi kikade runt lite tillsammans för att sedan ta en fika på NK. Mycket mysig höstdag med andra ord!


Armbandet från Guldfynd.


Svart pälskrage från Lindex som jag satt fast på skinnjackan. Syns inte så bra kanske.

Fikamys!


Mamma och Brittis, utslagna efter käket igårkväll. Haha!

Men Jossan var på G!

Mat/Vin-mys!




.. Nu ska jag göra en helrenovering av mig själv haha, dusch, hårinpackning, ansiktsmask och ja hela köret!


Boxning!


Nu åker det av snart! Weiho!


Är ju bara tvungen att lägga upp den här bilden. Vi har svenska C i en och en halv timme på torsdagar, detta är vad Sara hade fått ner på word när timmen var slut. Givande lektion. Haha.


Nya tag.

..Har ryckt upp mig lite från den alltid s oundvikliga svackan. Kommer när man minst anar det, även om den finns där hela tiden så är jag väldigt duktig på att ignorera den men ibland är man ju för svag för det också. Det är då allt rinner över en.

Nog med det! Idag var jag och köpte gymkort! Börjar redan ikväll med boxning med Emma, ska bli hur roligt som helst! Har sett fram emot detta så himla länge nu. Hoppas det inte blir allt för mycket magövningar ikväll.. Har sådan grym träningsvärk sedan jag gjorde en massa situps på pilatesbollen i förrgår. Har nog aldrig haft sådan här träningsvärk, det gör rikigt jävla ont faktiskt. Men, då borde det ju ha tagit bra också! Det är verkligen ett tips, att göra situps på en pilatesboll för man känner inte alls lika mycket av att det är jobbigt eller så då, jag körde 100 stycken i ett race och det gick hur bra som helst.. Dock kommer det ju efteråt men ändå! Haha.

Åååh är verkligen jätte pepp på boxningen nu!! Älskar verkligen att träna! I alla fall träning när den är som roligast, vilket för mig är på tex gruppträningar. Har ingen alls motivation till att träna på gym. Måste ha någon som pushar på mig, och det gör de verkligen på grupträningarna. Så har du svårt att komma igång med träning och tycker att gym är tråkigt, börja då gå på gruppträningarna, det är för jäkla roligt alltså!


..Nu ska jag knåpa lite på Sara och min spalt som vi ska ha med i skolboken.

:)





RSS 2.0