Läängesedan!

Oj nu var det längesedan jag skrev några rader här och berättade vad fasiken som försiggår i mitt liv just nu.
Sitter just i detta läge och hoppar på nålar kan man säga, ska snart iväg och jobba för andra gången på Rusta. Går introduktion där denna vecka och jag är en sådan som vill kunna allt på en gång så jag blir så besviken på mig själv när jag inte kommer ihåg hur något ska gå till (sitter just nu och klurar på hur fan det var man gjorde bytesreturer med kvittona).. Jaja, antar att det är ok att fråga om hjälp de första gångerna, huhu!


Ska först iväg och inhandla lite småsaker (löning i dag tjoho!) till lägenheten som jag förhoppningsvis kommer att få nycklarna till redan idag om de är färdiga med renoveringen, hoppas hoppas hoppas!!
Vill så gärna kunna flytta in på riktigt nu, känns som att jag inte riktigt har något rum här hemma längre då det är fullt av kartonger i detta läge som väntas på att få packas upp nere på stan!

Går mitt sista pass i Växbo i morgon, oj vad sommaren har gått fort kan jag tala om! Har ju ändå varit där sen maj.. Kommer ihåg vad nervös jag var då också när jag skulle lära mig allt så jag kunde sköta allt själv och det gick ju bra, hoppas det kommer att gå bra nu på Rusta med!


..Nej en nyckel till lägenheten skulle inte sitta helt fel idag kan jag tala om. Mamma fyller även år idag så det blir lite fika på kvällssidan. Mys!



I morgon kommer även världens bästa pojkvän hem från jobb i huvudstaden, oj vad jag har saknat honom! ♥
Bilden är tagen i Öregrund i början av sommaren :)

RSS 2.0