Impulsiv dag!

Imorse vaknade jag med inställningen att gå till skolan, två timmar senare var jag i Gävle! Yippie, var skojigt med något annat för en gångsskull! Det blev jag, Sara, Johanna och Linnea som åkte dit. Vi gick runt och kikade i lite affärer och käkade lunch. Själv hittade jag ett par jeansleggings och en jätte fin ring i silver! Mums!

När vi kom tillbaka hade jag tid för spraytan! Så nu är man ju inte blek i alla fall! Härligt, ändå så gjorde hon bara grunden idag, ska ju sprayas en gång till imorgon! Perfekt när det är utgång som gäller på kvällen!

Nej nu ska jag plugga undan lite grann innan jag lägger mig! Slänger upp en bild imorgon på hur brun jag är! ;)

Ciao! ♥

Tårta!

..Ja nu känner jag mig ganska mätt, har varit iväg och firat Monica (broders flickvän/sambo). Så nu har man blivit bjuden på en massa godsaker. Mumsigt!

Oj vad klockan sticker iväg! Nu är det ju redan sängdags! Över till och med, jag brukar alltid lägga mig så jag ligger i sängen vid 22. Ikväll får det bli lite senare.

Var iväg och hämtade ut biljetter till militärpolisbalen i helgen ikväll, pirrigt! Jag vet ju inte ens hur jag ska ha håret än. Aja det får bli som det blir huvudsaken att jag befinner mig där!

Nu längtar jag tills på torsdag! Ska bli en mysig kväll! Slutar jobba klockan nio så det blir lite hektiskt igen, åker direkt till Rengsjö från jobbet så jag borde vara klar vid 22.30 i alla fall. Synd bara att jag missar grillningen, hoppas det blir dåligt väder åt er tjejer! Haha. På kvällen drar vi förmodligen vidare mot tranan, om inget annat oväntat och roligt inträffar.

Nej nu är jag alldeles för trött för att komma på något skojigt att skriva om!

Godnatt ♥



"Nu vaknar blommorna på marken, nu smälter isarna tillslut.
Nu sjunger fåglarna i parken och vintern rinner ut.
Åh om du undrar mår jag bättre, jag har blivit van jag klarar mig.
Just när jag trodde att vi landat, när livet bara rullar på
och när jag kunde börja andas var det du som ville gå.
Åh så en dag så var det över och regnet föll och det blev kväll.
Åh vad det var som du behövde det vet du inte själv.."


Stressig dag!

Idag har mest bestått utav stress, självklart.. Aldrig ska det vara lugnt och skönt nu för tiden! Var iväg till Söderhamn idag med Sara och fyllde i tatueringen, Sara fick ju även sitt dermalsmycke utbytt! Det blev verkligen skit snyggt!! Synd att jag itne har någon bild på det.. Hade ju inte med mig kameran. Efteråt så hade vi lite tid på oss så då satte vi oss på ett jätte mysigt café och tog det lugnt, pustade ut efter en hel del springning fram och tillbaka på förmiddagen. På bussen hem hade vi det ovanligt skojigt för att sitta på en buss och tråka. Vi hade väldigt intressanta och roliga samtalsämnen plus att det var en svart jätte äcklig kuse som sprang omkring i Saras hår som jag inte vågade ta bort men som Sara satt och tjöt i panik över och ruskade på huvudet för att den skulle ramla av, det var roligt! Vi är så lika du och jag, på alla sätt och vis. Lika galna och knasiga, "Ni två skulle jag inte förvåna mig om ni hade gjort det och det, ni kan ju få för er vad som helst ni.." ungefär så tycker resten av flickorna om mig och Sara. Haha, klart man ska vara lite galen, livet blir ju mer spännande då!

Efter söderhamn blev det stan här i Bollnäs hittade några fina hårnålar som jag ska ha i håret i helgen under balen. Jätte fina!



Ifylld och därmed klar!


Hårnålar!


Redan..?

Redan kväll alltså, blää. Nu kan man lika gärna säga att det är måndag. Det blir ju inte mycket ledighet till direkt. Ett plus är att morgondagen inte kommer att bli speciellt lång. Jag ska ju iväg till Söderhamn med Sara och fylla i tatueringen sen ska Sara byta smycke på sin dermal. Så dit åker vi vid 12.30. Underbart! Slipper man resten av dagen! Hmm borde man vara nervös inför morgondagen? Nääe. Jag känner inget speciellt i alla fall. Nu vet man ju hur det känns, även om jag ärligt talat har glömt bort det. Det jag vet är i alla fall att det lovas finväder imorgon om så blir fallet kommer inte jag vara sen för att köpa mig en glass! När börjar de egentligen att sälja mjukglass? Jag vill ha!

Nu på kvällsidan så gjorde jag, Sara och Helen en beställning från Nelly. Tro det eller ej men det vara faktiskt Sara som handlade mest! För mig blev det en klänning, en riktigt snygg sådan! Tror den kommer bli super i sommar, den ser väldigt bekväm ut och ändå festlig, ja man kan nog ha den både till fest och vardag.

På tal om det, på torsdag då blir det party party! Sista april, REDAN!! Jaa jag gillart! Åh jag kommer så väl ihåg när man var liten, då innebar sista april en busig kväll nere vid stranden med mamma, pappa och alla kompisar. Vi hade tjatat till oss små smällare av olika slag och sprang runt den stora majkasen och värmde och kände hur kallt det var i vattnet. Det grillades korv och jag kommer fortfarande ihåg hur bra det smakade. Klockan 21 var det alltid dags för fyrverkerierna, man stod med stora ögon och kollade upp med himlen. Efter det så traskade man hem och sömnade sött i sin säng. En aning annorlunda ser sista april ut för en 18 åring. Det blir grillfest på eftermiddagen/kvällen sen blir det tranan där ett band kommer att spela, det blir även rockkaraoke. Känner på mig att det kommer att bli en superkväll! Kan inte bli så mycket annat när jag firar den med världens underbaraste vänner!


Här har ni min klänning, den kommer från fornarina och finns på nelly.com


I hate sundays!

Usch, söndagar är verkligen en dag som bara består av ångest. Ångest inför allt plugg man skjutit upp i helgen, ångest över proven man har till veckan och ångest över att det är måndag imorgon.. Tråkigt tråkigt, men jag ska göra mitt bästa för att detta ska bli en positiv och skön söndag.

Igår var en helt underbar kväll. Den började hemma hos Sara, där vi satt och pratade lite och hade det mysigt. Sedan drog vi oss in mot stan och promenerade runt en hel del, långnäs, karlslund, sedan hamnade vi på scandics baksida på en brygga och baar satt och njöt och pratade en hel del såklart!

Klockan 1 var det dags för mig att börja jobba, kändes så fuskigt när de andra kunde åka hem och sova, det ville jag också men det gick bra i alla fall! Lite smötrött idag inte sovit sådär super mycket men man kan ju inte sova bort hela dagen heller!


Anja satt och myste i solen idag!


Mys på bryggan!


Mys mys!


Ljusparty!

Var iväg på ljusparty idag med mamma hos moster som kusin höll i, köpte lite teljus med doften "Päron iste" luktade så himla gott! Efteråt följde jag med Jossan och Sandra till Sandras nya lägenhet på ren och hämtade lite smycken som jag ska låna av henne och ha på balen nästa helg. Därifrån tog jag och Jossan en promenad, gud vad varmt men underbart skönt det var!

Nu så har jag precis käkat mat, blev årets första grillning idag! Uunderbart! Nu blir det dusch sen så bär det av till Sara på stan vi tar väl en promenad med flickorna eller hittar på något annat skoj utomhus, inte kan man sitta inne nu heller!


Ljusparty, moster som syns bakom bordet, hihi!


Provade balklänningen idag också, lite spraytan, håruppsättning och smink på det så ska det väl blir helt ok hoppas jag!


Diorshow!

Jajemensan har bestämt mig för att nästa nya grej jag ska testa är Dior's mascara som heter Diorshow. Har hört att den ska vara något alldeles extra, vilket är precis vad jag letar efter. Kör med ACOs volym mascara nu, vilken är väldigt bra mot ögonen för den kliar eller irriterar inte alls! Men, den är ganska mesig av sig. Jag vill ha något med lite mer power i så fransarna åtminstone syns.


Here it is!

Blev grymt sugen på en smoothie nu såhär på kvällsidan så jag gjorde en på måfå.

1 dl filmjölk
1 dl mjölk

1 msk krossade linfrön
1 banan
1 dl blåbär
1 dl hallon


Fluffig och god blev den allt!

Äntligen, ÄNTLIGEN!

Är det fredag!! Åh jag verkligen älskar fredagar när dagen efter inte innebär jobb och ingen sovmorgon! Fast nu ska jag ju jobba imorgon, men det är ju på natten så jag kan sova hur länge jag vill först! På tal om att sova länge, det gjorde jag ju i morse, för länge också! Ställer alltid klockan på 05.55, vaknade i morse av alarmet och stängde av det, somnade om (typiskt), sen när jag vaknade så var klockan 07.05. Oops. Bussen går ungefär 07.15 så det var ju bara att glömma att jag skulle hinna med den. Så jag tog mammas bil ner idag istället. Vilket inte var helt fel!

Efter skolan så gjorde jag, Linnea, Johanna, Sara och Johanna en utflykt till Bolleberget. Mys! Först åkte vi till Ica såklart och köpte en massa gott fika, sen gav vi oss iväg! Mysigt, satte oss på den gammla "liftrampen" och fikade i fredagssolen. Haha när vi kom dit så fick Sara en liten rolig upplevelse, när vi gick ur bilen så hör man Sara lite halvt äcklad muttra för sig själv, "Höh, typiskt! Det första man ska se!". En kondom var det som låg på backen. Lite roligt att det var just Sara som upptäckte den.

Nu har jag precis käkat, ska ta mig en promenad med Johanna snart! Det ska bli mys. Sen får vi se vad som händer ikväll. Jag känner mig redo för vad som helst! Weeiha!




Fika, mums!


Sara och Johanna.

Promenad!

Varvad av jogging och lite power walk. Skönt att röra på sig lite, jag ska nämligen inte berätta vad jag har ätit för smarrigt idag. Nu är några delar av det borta i alla fall, förhoppningsvis! Promenaden spenderades med Johanna och lilla Anja. Idag på lunchen så drog vi en vända på stan, provade en såkallad "fransklänning" på Såfin (typ vero moda), den var riktigt snygg, en svart typ chan chan klänning. Men vet ni vad?! Jag köpte den inte! Duktigt gjort av mig.

Nu blir det lite fysikplugg. Uscha, känner mig verkligen inte peppad till det! Imorgon är det fredag vilket vi helt klart gilar! Ska bli så skönt med helg, jobbar ju lördagnatt men endå! Är ju ledig hela dagen och hela söndagen. På lördag blir det ljus-party hos moster som kusin ska hålla i. Det ska bli trevligt och mysigt såklart, jag är en riktig ljusnörd! Har grymt många ljuslyktor och allt vad det innebär, det måste nog vara det mest positiva med hösten, att tända och mysa till levande ljus!

Söndag har jag ännu inget planerat, kanske borde testa mig fram på lite olika frisyrer då som jag skulle kunna ha på balen.

Nej nu ska jag försöka ta tag i mitt oengagerade jag! Får se hur det går, antagligen blir det fiasko imorgon..





Onsdag.

Vart hemma ett bra tag nu. Fått en del gjort, dels har jag svarat på en undersökning vilket kommer ge mig 200kr, wei haha. Pluggat lite matte och fysik också, ska till med det viktigaste nu, nämligen kemin som vi har prov i imorgon. Det bådar inte gott..

Aja ska slå mig ner på något vackert ställe så kanske det går att koncentrera sig en aning..

Vill ni lyssna på en bra låt? Prova på The Verve-Drugs don't work. I like it!

Nej dags att ta tag i pluggandet vi närmar ju oss som sagt sommarlovet med.. myrsteg.



Det man inte ser, finns inte!

..Precis som mina nu undan gömda skolböcket. Usch, jag har verkligen tappat suget till att plugga nu men snart så är det lov! "Bara" åtta veckor kvar..

Idag så bokade jag in två tider för spraytan hos Lottas också, måste ju bli lite brun innan balen den 2a maj. Kanske inte har nämnt det men ska iväg på högvaktsbal i Stockholm med Johannes då. Ska bli spännade att se vad det kan vara för något, jag är ju inte speciellt insatt i högvakten. Var iväg och provade balklänningar i söndags också, det blir en ljuslila/rosa klänning.

Usch idag var jag iväg till tandläkaren också, det var inte speciellt roligt. Efteråt kunde jag ju inte hålla mig för att gå in på Lindex och köpa lite lyxiga underkläder, det var jag väl värd efter tandläkarbesöket? Det tyckte jag i alla fall!

Nu blir det alldeles strax käk, mammas stekta fisk! Mums det är nog den godaste fisk jag vet! Ska skriva in lite saker i almenackan nu och ta mig en lång härlig dusch sen blir det väl att slå sig ner till plugget. (Och tv:n samtidigt såklart!)

I feel good!

Wei vilken underbar dag det har varit, vill ni veta hemligheten? Jag har städat undan vinterjackor och vinterskor! DET gav en känsla av vår kan jag tala om! Fick hem mina vårskor från HM idag också, dom var jätte söta! Perfekt för åren/sommaren. Frågan är om jag inte ska börja använda dom i veckan redan! hihi.

Nu har jag suttit och läst lite kemi. Tog en rivarsväng ner till ica också, mamma ville ha lite saker därifrån och jag var snabb med att erbjuda mig att åka ner, skönt med en paus i pluggandet.

Nu snart börjar efterlyst! Sen blir det ju Ballar av stål också, åh jag älskar det! Soneby citysports och kanin kokerskan är mina favoriter! Tonårsliv är även det en dokumentär som jag börjat följa, den är riktigt bra! Handlar om tre stycken 18 åriga tjejer. En har anorexi, den andra har dyselexi och den tredje fick barn när hon var 17. Dessa tjejer får man följa i deras vardag. Min favorit är Monica som då blev med barn när hon var 16, det är otroligt att se vilken vändning hon har gjort i sitt liv, från droger till att bli en jätte bra mamma till en söt liten dotter vid namn Felice, riktigt sött namn också tycker jag. Hade aldrig hört det förr. I alla fall så får man följa deras vardag som innebär en hel massa olika saker. Tycker det är en jätte bra dokumentär serie! Den tipsar jag starkt om, du kan se alla avsnitten på svt:s hemsida.





Jag och lill snuttan.


Rosa drömmar!

Ååh drömde inatt om att jag hade köpt en liten chihuahua bebis. Jag vill så gärna! Nu när man har extrajobb så är det ju definitivt inte omöjligt heller. Har kikat runt lite på blocket och de ligger runt åtta tusen, om man inte ska ha stamtavla då, då hamnar de ju direkt mellan 15-20 tusen! Men inte behöver min lilla plutt en stamtavla, herregud för mig kommer den ju vara den finaste i alla fall! Då är det alltså kruxet här då, vart ska vovven vara på dagarna när jag är i skolan? Jag hade tänkt köpa den på sommaren, när jag har lov så har jag i alla fall tio veckor tillsammans med den innan den ska vara själv om dagarna. Jag går ju i skolan ca 8-9 timmar om dagen om man räknar in tiden det tar på bussen. Det är ju väldigt lång tid för en hund att vara ensam hemma, även om det sista jag gör är att rasta den och det första jag gör när jag kommer hem. Men det måste ju gå att få ihop på något sätt! Hunddagis finns det ju också då, men då kostar ju det runt 800 i månaden. Känns ju inte sådär jätte roligt kanske att punga ut.. Sen blir det ju det här när man ska flytta och börja plugga också, jag vill ju definitivt inte köpa en hund och sedan inte kunna ha den kvar av några skäl.

Sen tänker jag ju på atta fördelar också såklart. tänkt vad underbart att bara få känna att den söta lilla vovven är min! Något som jag tar hand och sköter om, som jag har stått helt själv för! Vi har ju hund nu också men heter man Petra så kan man aldrig få nog av vovvar, det måste verkligen vara det underbararse djuret på denna jord! Sen så är det ju "familjens hund", lilla söta Anja. Hon kommer ju att få stanna kvar här hemma när jag flyttar. Sen är hon husses-flicka också, hänger pappa hack i häl.

Nej en otroligt gullig, smart och busig liten långhårig chihuahua skulle passa mig perfekt! Det är något med små hundar! Sen tar ju en chihuahua inte så mycket plats i min (antagligen) trånga lägenhet sen heller, perfekt!



Söndag.

Idag mår man kanske som man förtjänar, i min situation är det lika med bra! Jag mår faktiskt helt ok, lite småtörstig och så men inget annat. Riktigt skönt. Trevligt var det igår i alla fall. Träffade en del som man inte träffat på länge, riktigt kul! Efteråt blev det max och fylla på magen lite, det satt fint!

Happ, imorgon börjar skolan igen. Yippie! Nja, inte riktigt kanske. Usch jag vill verkligen inte tillbaka till alla prov och plugg. Jag gillar lov! Nu blir det ju inte något mer lov heller innan sommarlovet, vilket kanske även säger att sommarlovet snart är riktigt nära? I want it so bad!

Funderar på om man skulle ta och käka lite frukost till några avsnitt av One tree hill, eller om man ska knäppa på Pearl harbour? Fast Pearl harbour är så sorglig, då blir jag bara ledsen men samtidigt är den så bra och vacker! Älskar musiken i filmen!

When I think back on these times
And the dreams we left behind
I'll be glad cause I was blessed to get
To have you in my life

When I look back on these days
I'll look and see your face
You were right there for me

In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be

Godmorning sunshine!

Hua vilka konstiga drömmar jag har drömt inatt, blandannat drömde jag att jag var en häst och hade en hästkompis och vi hoppade över en massa jätte höga hinder tillsammans, sen hade vi en flock också, flocken tyckte vi var jätte dumma och konstiga. Varje natt så hördes det trummor och ljud från kanibaler inne i skogen och flocken passade sig inte för dom, dom sov mitt ute på ängen i alla fall. Knasbollar. Tur att jag och min hästpolare var smarta nog att gömma oss varje natt! Haha vilken dröm va!

Ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Tänk idag är det näst sista sovmorgonen på ett bra tag :/ Blä! MEN det man måste komma ihåg är: för varje dag som går kommer sommarlovet närmare!

Typiskt, måste ringa och be och få en ny tid att fylla i tatueringen på måndag också.. Upptäckte att vi har engelska B nationella då.. Hoppas hon har en annan tíd till mig inom kort!

Ikväll ska jag till Andersson, vi ska pimpa oss lite innan utgång! Åh vad kul det ska bli! Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig bara..


Min partypingla!

Doesn't work.

I hope you're thinking of me
As you lay down on your side
Now the drugs don't work
They just make me worse
And I know I'll see your face again



Nya jeans!



I love them!

Fredagsshopping!

Wei fick slutade lite tidigare idag så drog en vända på stan och träffade på Almén och Andersson, vi tog en fika på krokanen och kikade runt lite. Självklart hittade jag lite att ta med mig hem! Fick bli en rosa kofta, en eyeliner, spets-tigths (10 kr!!!) örhängen, steps och en bodysplash som doftar liljekonvaljer!


Koftan kommer även denna gång från Lindex barnavdelning likaså spetstightsen! Wonderful! Alltid halvapriset där om man jämför med identiska saker från damavdelningen!

Fick hem mina jeans idag också. Dom var en aning stora, mest i benen så ska tumla dom en eller två gånger så ska dom nog bli bra, dom behöver ju inte vara extremt tighta heller lite måste ju lämnas till fantasin! Nöjd med jeansen till priset i alla fall!

Nu har man precis tagit en dusch, extremt skönt må jag säga! Kändes inte speciellt roligt att knata runt på stan med flottigt hår och en stanka av pommes och hamburgare, sen hade man ju världens snyggaste klädsel också, mjukisbyxor och nått halvdant linne. Wei haha.

Nu ska jag nog prova jeansen igen och höra med mamma vart jag kan tumla dom, hos broder kanske, eller moster! Får göra det så fort som möjligt, dom var ju dösnygga så jag vill ju använda dom!

Ikväll blir det mys hemma hos Sara! Det ser jag fram emot!

Ciao! ♥


Äntligen!

..Är man hemma! Skönt. Har jobbat mellan 11.30-19 idag. Min första dag i driven blev det! Shit vad nervös jag blev när jag såg att jag skulle stå där idag, var lite annorluna för att stå i kassan. Mycket att komma ihåg men det gick bra ändå. Kul att lära sig lite nytt så det inte är samma samma hela tiden. Nu har jag kommit hem och är skapligt slut, ska ta mig något att äta. Har lust att hitta på något men frågan är om flickorna är på G..  Aja vå får väl se vad som händer, annars är väl en lugn och härlig kväll framför tvn inte fel heller efter en hel arbetsdag. Borde ju plugga en del med tanke på att det redan är torsdag och jag har inte ens rört skolarbetena. Men men, det är ju Petra i ett nötskal det.

Hade fått mail idag om att mina jeans hade skickats ut från lagret från Gina tricot, så har jag tur så kommer dom imorgon! Weeiha, drömde inatt att dom var alldeles för stora! Hoppas det inte är så! Haha.

Typiskt, när jag kom hem idag så hade jag fått rabattcheckar från Lindex, 25% på ett helt köp bland annat. Jag som handlade en del där igår. Men om jag tänker efter så är det faktiskt några saker till jag skulle kunna tänka mig som inte blev med igår ^^,

Nu ska jag ta och städa lite i rummet, dra på lite musik och käka något smarrigt. Imorgon är det fredag vilket innebär jobb mellan 10.30-14.30. På kvällen blir det mys hemma hos Johanna i Rengsjö! Underbart det kommer vara behövligt!

Fick syn på schemat inför maj idag också, gissa vem som är låångledig? Jo jag! Jobbade ju skapligt mycket i april så det blir lite färre timmar i maj. 4 pass allt som allt! Skönt.

Nu kom mamma och pappa hema också, dom har vart ut med cadillacen såg jag visst. Så nu ska jag upp och pussas med Anja hon står redan och gallskriker och vill in framför dörren!

Ciao! ♥

Shopping!

Jajemensan nu har man lättat lite på trycket i plånboken och fyllt garderoben med lite smarriga nya kläder! Underbart känsla! Var på stan här i lilla Bollnäs, måste ju unna de amå affärerna här omkring också! Som broder säger- "Du unnar ju lågkonjunkturen du". Haha. Blev en trevlig dag med sällskap av Andersson, Almén och Linnea! Självklart hade jag med mig kameran!



Vad är en dag på stan utan en hederlig fika! Kladdkaka blev det för Linnea och Andersson.


Blåbärspaj och en latte för mig!


Andersson sitter och mumsar på kladdisen.


..Likaså Linnea!


Alméns smörgås såg inte så dum ut den heller!


Här kommer köpen då! En marinblå kofta från VILA.


Tur man har som kan fynda på barnavdelningen fortfarande! Denna söta lilla tröja fann jag på Lindex barnavdelning, 99 kr kostade den! Yey!


En t-shirt/tunika från Diesel.


Lite raffiga tights och en ögonfransböjare från Lindex.


En lite oversize t-shirt/tunika från Jc. Äntligen har jag en del långa tröjor som jag kan ha till tights!


Självklart var ju converse skorna slut i min storlek idag när jag skulle köpa dom så jag beställde dessa jeans istället från Gina tricot som dom hade fått påfyllning av! Äntligen!

Det var allt! :)

Då hör jag fåglar sjunga.

Fåglarna sjunger och kvittrar så otroligt mycket just nu så det hörs ända in. Riktigt mysigt! Har suttit och kikat på webtv nu ett tag. Funderar på att lägga mig och vila lite nu, skulle vara skönt. Imorgon kommer bli en händelserik dag. På förmiddagen ska jag åka ner på stan en sväng och umgås med flickorna, tänkte ta en fika och kika runt på stan lite, det är ju löning imorgon! Ska köpa mig ett par skor och kanske lite fler blusar! Sen blir det jobb mellan 16.30-20.30, efter det blir det hem och duscha och göra sig iordning, sen blir det fest! Måste ju passa på att leva loppan nu på lovet! Blev ju inte nå festande för mig i påsk så jag får ta igen det nu i veckan ist! Alltid trevligt att träffa folk och umgås :) 
 
Idag kom Linnea och Johanna på besök, vi bakade kladdkaka och kikade på Jalla Jalla, det var längesedan man såg den och gud vad vi skrattade! Den är ju riktigt roligt, "Dra till med en riktigt jävel nu så vi får upp den här jävla kuken någon gång, AAJ!" Haha.

En promenad tog vi oss tid till också, riktigt skönt att komma ut i det fina vädret.



Johanna och Linnea!


Kladdkaka med hallon och grädde.


Lill plutten myste med oss i soffan.


Stanna världen en stund!

Vilket härligt väder det ser ut att bli idag! Snälla kan inte bara solen stanna förevigt nu i detta tillstånd och smälta bort all återstående snö och tina upp marken från allt blött så vi kan få en tidig sommar! Vaknade på ett inte så rligt sätt i morse, var dödstrött och min lilla bebis satt och ylade här uppe vid ytterdörren, hon trodde nämligen att hon var ensam hemma. Efter en hel del ylande så fick jag nog och ropade ner henne, hon kom trippandes ned för trappen och viftade glatt på svansen när hon upptäckte en sovande zombie till Petra som låg i sängen. Hon hoppade upp och la sig tätt intill mig och sussade sött. Inte nog med det, jag hann bara somna om så ringer mobilen, -skyddat nummer. Nej tänkte jag inte dom där försäljarna igen! Jag struntade i att svara och sov vidare, några minuter gick, jag hann somna om och det ringer igen. Skyddat nummer, jag svarade och det var någon sjuksköterska från nånstanns som trodde att jag hade ringt dit men NEJ! Hon ursäktade sig och jag var då allt för pigg för att somna om igen, så nu sitter jag här!

Ska ut och kissa med lilla Anja snart, ska slå en pling till HM först och reda ut vilket byte jag ska ha på returen som jag skickade tillbaka.


Dessa små söta ballerina skor bytte jag till mig!



Min lilla tös!

Snart så kikar Johanna och Linnea förbi, vi ska baka kladdkaka, ta en promenad (har jag bestämt) och mysa i solen!

Ciao! ♥

Dagen efter.

Blev en ganska hektiskt dag igår. Vaknade efter den långa natten vid 11 någongång. Det var lika bra att gå upp då och inte sova vidare så man skulle få något gjort innand det var dags att fara igen. På eftermiddagen kom moster, Josefine, Ingrid och Bengt på besök det blev fika och prat i solen. Jag och Jossan bestämde oss för att vi ska ta en tripp till Gävle nått tag, shoppinggalna som vi är!

Vid kl 16 åkte jag iväg och jobbade. Oj, oj säger jag bara. Det var nog den jobbigaste dagen jag gjort hittills. Shit vad mycket folk det var! Slutade kl 22 så då var det bara att slänga sig in i bilen, köra hem som en galning (Jo jag märkte faktiskt att mammas lilla pärla kan komma upp i skapligt bra hastigheter..), slänga sig in i duschen, på med kläder, blåsa håret, fixa håret, smink, krimskrams och KLAR! Mamma skjutsade ner mig till tranan så jag var nere vid 11.20, perfekt tänkte jag. Nu kommer man ju när det är drag! Men nej, det var inte så värst mycket drag tyvärr. Jag som hade hoppats på mer folk. Alla var väl ute igår och låg bakis idag antar jag, torrisar!

Ååh vad mysigt! Nu är det bröderna lejonhjärta på tv:n. Hör det hit för musiken, så mysig och fin!

Mamma ville ha sällskap ner på stan så jag får väl lov att käka lite frukost och göra mig iordning, nej jag är faktiskt inge bakis idag vilket är så himla skönt!


Bjuder på en bild från sommaren 2008. Första grillfesten någon gång i maj blev den. Hoppas det finns samma möjligheter iår!

Trötter!

Hua mig, sitter här skapligt slut nu. Slutade vid 06.20 kanske imorse. Kom hem och låg nog i sängen vid 7. Nu vaknade jag, och tvingade mig upp så att jag skulle hinna med att göra lite innan jag ska iväg igen. Måste plocka fram och förbereda lite till ikväll! Yeeha!

Åkte iväg till Johanna i Rengsjö och umgicks med henne och Linnea, vi hade det as trevligt! Var ut och gick en sväng, sen spelades det spel för fulla muggar! Ett stort grattis till Johanna också som fyller 18 år idag! Nu du Johanna, får pappa din se upp ;)

Nu blir det frukost och småplock inför kvällen!

Ciao! ♥

En dag på stan i solen!

Åh vad underbart dage började! Har precis kommit hem från stan nu, var dit en sväng med Andersson och Almén. Vi tog oss en titt i affärerna och köpte oss lite glass och satte oss vid Vilhelmina passagen i solen och bara njöt! Hur skönt som helst, sen fick jag med mig den underbara, somriga toppen från Lindex också. Längtar tills på onsdag nu så jag får köpa min skor och lite fler somriga blusar! Jag har verkligen "sommarblus-mani" nu!


Denna fick bli min idag. Somrig och fin!

Weekendresa!

Åh vad jag är grymt sugen på att spara ihop till en weekendresa nu! Faster med familj är ju i Paris nu över helgen och vad jag har hört så har dom haft det super bra! Våren strålar ju i Paris nu! Jag kan inte låta bli att sukta efter att åka dit själv, och vad det inte så att du var sugen på att följa med Almén? Tänk att knata runt på gatorna där, kika på eiffeltornet, pariserhjulet, triumphbågen, och ett besök på Louvren så klart! Åh jag vill jag vill jag vill! Sist men inte minst, dra en shoppingtur på paris gator! Läste något om ett varuhus med nio våningar som skulle vara Paris bästa- 40 boulevard Haussmann. Johanna, säg inte att du har ångrat dig! Paris det är städernas stad, ja här blir man lycklig och glad!

Var ut på isen nyss en sväng, usch fy, BLÄ! Det skulle jag inte ha gjort, även om solen lyste och det var gör varmt så försvann lite av vårkänslorna! Jag vill ju att isen ska vara puts veck!

Funderar på om man skulle ta en liten tripp ner på stan.. Kanske man skulle försöka ragga med sig någon shoppingsugen männska!

Senare idag blir det påskmiddag här hemma! Det ska bli mums! Börjar jobba kl 1 inatt så jag måste även komma på ett bra sätt att hålla mig vaken på!

Ha en trevlig påskafton!  ♥


Långfredag!

Åh vilken underbar känsla av skön utmattning jag hade när jag vaknade i morse, bara det att få vakna själv. Utan alarmet! Underbart. Nu ska jag passa på att mysa runt lite innan det är dax att åka iväg igen. Ikväll blir det mys borta i Rengsjö hemma hos Linnea, det kommer vara uppskattat! Vädret ser ju inte ut att vara sådär super som alla sa idag heller, lite mulet är det. Hoppas det blir bättre på dagen så kanske man kan ragga med sig Johanna ut på en promenix!

Nu ska jag ta och duka fram lite frukost, får bli havregrynsgröt och ägg ska det kokas! Självklart!

Mamma surrade något om att baka en rulltårta också, det var längesedan! Ikväll blir det ju kladdkaka hos Linnea, åh vad jag längtar!

Frulle!


Påsklov!

Äntligen har påsklovet nått hälsingland! Idag var det inte så mycket skola, hade två lektioner och ett mega hål mellan dom så jag och flickorna drog ner in till "centrum" en sväng och kikade lite, köpte presenter till Johanna :) Sen blev det en fika på NK också! Provade ut ett par vita converse som det blir att slå till på på onsdag då löningen kommer!

Nu sitter jag här och kikar runt lite och käkar varmamackor med stekta ägg! Mums, påskmust också förstås!

Det är Adam och Eva på tv:n så ska nog förflytta mig alldeles strax!

Imorgon blir det jobb mellan 16-20 sen blir det att åka till Rengsjö och mysa med flickorna! Underbart!


Ciao! ♥

SLE

När jag kom hem ifrån jobbet idag så satt mamma och kikade på kanal 3:s nya program som heter Diagnos okänd. Där var det en ung kvinna med, 23 år som hade symptom som ont i lederna, trötthet, febertoppar. Under programets gång kom det även fram att hon hade Raynauds syndrom (vita fingrar). Jag kände mer och mer igen mig och som mina aningar stämde, hon hade SLE. Samma sjukdom som mig. Jag blir lika förvånad varje gång jag hör eller ser om någon som har det. För mig existerar inte SLE. När jag var 14år och hade så ont i kroppen att jag knappt kunde gå och ta på mig kläder själv sa en läkare till på Astrid Lindgrens barnsjukhus att jag hade SLE, en kronisk sjukdom som man lever med hela livet. Jag trodde verkligen att ja aldrig skulle bli bättre, så från och med den dagen ignorerade jag den totalt. Jag tog mina mediciner och skyddade mig inte alls från solen, som jag egentligen skulle eftersom att sol inte är bra för sjukdomen. Inte skulle jag låta bli att sola för det bara för att någon doktor sa att jag hade SLE! I höstas var första gången jag blev "aktiv" inom Unga reumatiker, det var först då som jag kunde ta tag i och acceptera att läget är som det är. Mycket berodde på att jag fått rätt mediciner och var symptom fri som gjorde att jag levde ett så gott som fullt normalt liv. Det var så skönt att träffa andra som hade samma problem som en själv!

Idag är jag fortfarande symptom fri, om man räknar bort stelheten som ibland kan komma på morgonen och reunads syndrom som jag alltid har när det är kallt åt händerna. Jag har mina skov, men dom har blivit allt färre. Jag ser ljusare mot framtiden även om min kanske kommer innebära fler beslut och mer nogrann planering än andras då jag till exempel måste planera i förväg innan jag skaffar barn pga att jag äter en del starka mediciner sen är det tydligen lättare att få missfall med SLE. Jag som vill bli sådär glatt överraskad när jag upptäcker att jag är gravid! Ännu en gång har jag skrivit något om min sjukdom, det är inte ofta. Som sagt, den har egentligen inte accepterats av mig själv ännu jag är enligt mig själv och kommer alltid att vara en frisk människa som kan springa, hoppa och böja mig som en gummigubbe.

SLE kommer alltid att vara en del av mig, inte jag av den.


Snart snart snart!!

..Är det påsklov! Åh vad underbart! Även om jag ska jobba en del så känns det även bra när man slipper gå upp till skolan! Mums mums mums. Slutade kl12 idag, riktigt skönt att komma hem tidigt! Nu hinner jag ju få en del saker gjorda innan det är dax att kila iväg och jobba. Ska noga lägga mig i min stora säng nu och gosa lite innan jag tar en promenad! Sen blir det att göra klart engelskan också, sen hinner jag nog inte med så mycket mer.

Imorgon är sista skoldagen! Åh så himla, himla skönt! Egentligen skulle man ju ha tagit sig en shoppingtur till Gävle nu på lovet, men det går ju inte. Inte när man ska spara pengar :) Jojomensan, jag har inte ändrat eller syndat ännu! Mycket bra!

Suck, blev lite putt idag när jag upptäckte att jag inte har någon sovmorgon imorgon.. Jag ska ju till tandläkaren vid kvart i åtta. Jag som egentligne börjar skolan kl 10.. Aja. Det blir tidig kväll igen ikväll då.

Nu ser sängen allt för frestande ut!

Ciao! ♥

Bekännelser.

Jaha, då var det redan kväll. Men ack så mycket jag har hunnit med idag om jag tänker efter. Jag har:
 
-Pluggat matte
-Städat och rensat lite i rummet
-Tagit en promenad med mamma
-Busat med Anja
-Träffat broder

Det var mycket för att heta Petra. Oftast brukar mina kvällar bestå av detta:
-Data
-Data
-...Data

Nej jag är ingen datanörd men man fastnar lätt vid msn eller någon annan rolig sida, t.ex nelly. Men nu ska jag bli bättre på att klara mig utan den! Se bara så mycket jag hann med idag efter skolan! Imorogn slutar jag dessutom kl 12 men då jobbar jag istället mellan 16.30-20.30. Så då hinns det ju inte med så mycket. Mamma såg mitt nya köp idag, hon blev inte direkt.. Glad. Haha. "När ska du börja spara pengar då? Du bara handlar och handlar, du kommer ju bli en sån som tar sms-lån och hamnar i lyxfällan och bla bla bla". Jaja jag SKA skärpna mig, men på de första lönerna man får i sitt liv så borde man få lyxa till det lite extra! Men jag funderar på om jag kanske ska börja tänka ekonomiskt från och med idag. Det skulle kunna gå :) Det enda jag känner att jag verkligen behöver nu är ett par sneakers. Funderar på ett par snygga converse, ett par vita skulle vara fint! Sen skippar jag nog att färga håret, det sparar jag ju en 1000 lapp på! Som jag kan lägga på annat ;) Nej nej! Okej phu, detta kommer bli lika svårt som för en alkolist att dra sig ur spriten. Men ok, jag ska bevisa för mig själv att jag kan gå på stan utan att köpa något, jag KAN spara pengar.

Tänk sen när jag har sparat en hög vad mycket jag kan handla då :D Haha, okej vettiga saker menar jag ju! Men vad ska man spara till? Hmm..

Åh jag har börjat känna lite vårkärlek nu som sagt! Såg mitt härliga jordgubbshalsband som hänger där och bara väntar på att få hänga runt min hals! DEN är vår! Tröttnade lite på den i somras men nu ser jag den med andra ögon, bara se hur fint det är!:


Summer!

I'm in love.



Idag fick jag hem denna skönhet! En Mulberry bayswater! Jag bugar och bockar medans plånboken står och gapar. Så måste det få vara ibland! :)

Nu ska jag ta mig lite käk och njuta av ensamheten innan päronen kommer hem. Åh, nu när jag sa päron, attans vad sugen jag blev på päronmilkshake!

Nu kan jag checka biologiprovet och svenska förhöret i alla fall! Weei!

Ciao! ♥

Paket till mig!

Idag kom min underbara klänning från Elise Ryan hem till mig! Den var efterlängtad, dock blir det till att sy in den lite så den hänger lite lätt. Men det blir nog inte att skicka tillbaka den iaf! Tänkte nästan ta och göra det först eftersom att jag verkligen suger på att sy med maskin men jag får helt enkelt göra mitt bästa, och tänk vad värt det kommer att vara mödan när jag har den på mig på onsdag! Yay!

Fick även en liten lapp om att ett paket anländt till spelbutiken till mig så imorgon ska jag hämta det! Åååh vad jag jag längtar. Innehållet visar jag här imorgon :D

Nu ska jag upp och käka lite sen blir det att plugga som satan..

Ciao! ♥

Vårtecken!

Igår var det verkligen debut för mina vårtecken. Har varit lite skeptisk ett tag men igår kom dom små underbara pirren i magen! Folk började äta på uteserveringen, andra gick i t-shirt, glassen behövde fyllas på hela tiden och jag var tvungen att köra på ac:n i bilen! :O Då är det vår!

Idag ser det lite annorlunda ut.. Grått och trist ute. Så det gör ju inget att man ska jobba hela dagen. Fy tusan, kommer det mer snö nu så vet jag inte vad jag gör!

Till veckan hoppas jag på paket paket paket! Shit, nästa vecka kommer ju att bli toppen! Jag känner vibbarna! För det första så är det utgång som gäller på onsdag igen, med Helen och Johanna! Weeiho :) Sen väntar jag ju på olika små paket som sagt, sen blir det jobb, onsdag, (torsdag), fredag, lördag, söndag. Lördag blir det väl någon typ av påskmiddag här hemma och på söndag blir det utgång efter jobbet. Slutar kl 22 så det blir lite hektiskt kan jag känna. Sen är det påsklov! Jobbar tre dagar under lovet så det är helt ok. Hinner ju vara ledig också, det är skönt!




Every song ends but is that any reason not to enjoy the music?

Himlen är oskyldigt blå.

VIlket toppen väder det ser ut att bli idag! Har faktiskt börjat få härliga vårkänslor nu! Börjar köpa söta sommarblusar och tar fram lättare och mer öppna skor. Just nu sitter jag även och lyssnar på lite musik som inte kan göra annat än att påminna om vårar och somrar. Himlen är oskyldigt blå med Ted gärdestad, sommartider med Gyllene tider. Lova att du aldrig glömmer bort mig, Per Gessle. Åh all denna ljuva musik!

Och du stannar en stund
och du stannar en stund
och låter mej försiktigt blomma ut
en liten sekund,
en kyss mot din mun
som en natt drar sej mot dag...

lova att du aldrig glömmer bort mej
lova att du aldrig glömmer bort mej
lova att du aldrig glömmer bort mej
jag glömmer aldrig dej...

du, snön har smält bort
snön har smält bort
och himlen är blå och gräset det gror...

och stora blir små
och liten blir stor
som om allt
bara gick runt...

Per Gessle-Lova att du aldrig glömmer bort mig


Nu blir det att göra sig iordning för att åka iväg och jobba. Synd att man inte kommer ha tid att njuta av vårsolen idag!

Ciao! ♥

Äntligen fredagkväll!

Åh vad skönt! Nu är det fredagkväll och skola och jobb är avklarade för idag. Då var det bara lördag och söndag kvar då. Efter skolan idag blev det en fredagsfika med Johanna, Johanna, Linnea och Sara. Alltid lika trevligt att umgås med er flickor! Har så tråkigt nu och är lite bitter över att jag inte kunde umgås med er ikväll, men det kommer ju fler chanser! På onsdag blir det ju party igen för Helen mig och Johanna så då blir det skojigt! Kanske, kanske att vi får med oss sara också :)

Kikade runt lite på stan efter skolan och kunde inte hålla mig för att lätta lite på plånboken för ett sött linne som jag spanat in på (Åhléns!?) brukar nämligen aldrig hitta något där men detta var verkligen hur fins och gulligt som helst, så jag kunde inte hålla mig undan, kommer bli toppen till en par shorts i sommar och under koftan nu i vår!


I like it!


Ha en fin fredagskväll! ♥

Elise Ryan!

Nelly.com har börjat sälja dessa skönheter på nätet nu! Klickade hem en, ivrig som jag blev! Bytte skorna mot denna, imorgon kommer den hem till mig :)


Klänning från Elise Ryan 599kr

Helt crazy!

Dagen efter idag då. Hade det riktigt trevligt och skojigt igår. Kvällen började hemma hos Sara där vi gjorde oss iordning och käkade lite mat och rabarberpaj! Mumsigt! Sedan kom Henrik och Sebbe över, vi snackade lite och grundade såklart. Gåturen ned till tranan tog oss ca en timme, eller mer. Det kanske är 2km att gå, jag vet inte men det brukar ta ca 20 minuter att gå ner i alla fall. Haha. Väl inne på tranan hade vi det skojigt och trevligt, minglade runt lite och dansade loss på golvet såklart!

I morse vaknade man med den vanliga känslan, torr i munnen, gårdagens smink, och med en trevlig bakfylle lukt som hade lagt sig som ett täcke i rummet. "Vatten vatten ge mig vatten!". Kom till skolan i tid vilket jag aldrig trodde skulle vara möjligt men tji fick Sebbe som trodde att vi inte skule komma upp! Halv nio var vi på plats och klockan 16 slutade vi. Bra gjort!

Nu har man precis kommit hem och slagit sig till ro. Lite smått hungrig efter att ha käkat ett mål på hela dagen, vilket bestod av lite potatisgratäng och något kallskuret. Men mamma har ju lagat en utav mina favoriträtter till middag - Risgrynspudding! Muums! Sen hade hon köpt hem Ben &Jerry's också! Min kväll är gjord!

Imorgon är det skola sen jobb på kvällen. Helgen är det också jobb som gäller. Så jag känner att jag kommer att vara ganska trött på söndagkväll.


Ciao! ♥


RSS 2.0