Helgen!

Har inneburit jobb hela tiden, surt att man missade det underbara vädret ute! Hade helst velat legat på stranden idag och käkat meloner och jordgubbar och bara stekt. Blev till att käka ute nu ikväll i alla fall, det är ju morsdag! Så det var mysigt, satt ute på terassen på strand restaurangen. Nu borde jag verkligen plugga men jag tror faktiskt att jag skippar det... Jag vill ju ha loov! Nu..

I fredags klippte jag mig i alla fall, riktigt skönt att bli av med det slitna! På kvällen blev det fest, först i rengsjö sedan for vi vidare til Ren, sen in till Bollnäs på någon fest där, riktigt trevligt.. Tänkte jag säga ända tills jag kom på vad som egentligen hände på kvällen. Aja jag fick ju ett riktigt klart jävla svar i alla fall. No more säger jag bara, no more. Jag känner igen direkt förlust, "du" kan ju se det som att det är jag som tar avstånd från dig och inte tvärtom. Fy fan, trodde verkligen inte att du var så jävla falsk.

Aja bortsett från allt jävla skitsnack och alla missförstånd så var det en lyckad kväll i alla fall, mina kläder var hela när jag kom hem och jag hade inte ont i fötterna. Yeay.

Lördag var nog en av de roligaste kvällarna jag haft på länge. Träffades här i Finnfara jag och tjejerna och satt på bryggan i solnedgången och snackade lite, eller ja en hel del faktiskt. Vi kände oss lite hungriga senare på kvällen så vi drog in till stan och käkade lite och åkte en runda. Riktigt mysigt och roligt hade vi det, tack för den kvällen det behövdes verkligen!


Haha tyckte att jag fångade ett roligt ögonblick här! Anja läper nämligen nu vilket betyder att hon inte får leka med grannpojkarna, detta må förstås ha varit ett rejält frustrerande ögonblick för dem små. Se bara hur Angus slickar sig om munnen på andra sidan glaset! Haha.


Melon frossa!

Mmmh, har börjat frossa i meloner nu, så himla gott och så saftiga dom är nu då! Gott gott mellanmål!

Åh så underbart, lämnade in engelskan, biologin och höll mitt tal idag så nu är det gjort! Hade långt hål idag med så jag och flickorna tog en.. Haha just det! Fika på stan, svårt att gissa va? Men nu var det ett tag sedan vi fikade faktiskt.. Tror jag..

Nu ska jag ta tag i kemin och försöka läsa igenom lite så man är på hugget under lektionera till veckan och klarar av provet på torsdag!

Imorgon blir der paarty party! Ska grillas först i Rengsjö sedan bär det av in till Bollnäs för att fortsätta festen där sen blir det Ibiza night på tranan så då ska det skakas rumpa! Kommer bli en toppen kväll känner jag så jag är laddad! Bara det att jag inte har fixat något att grilla.. Typiskt. Hade ju kunnat fixat det nu när jag och mamma var och handlade mat. Typiskt! Jag får väl ta vad vi haver.. Eller också beställer jag med mig en sallad! Så blir det nog! As bra.


Ååh, detta skulle ju inte sitta fel just nu! Bild från Egypten, Hurgadha 2005.

Jag klarade det!

Yippie! Jag blev klar med biologi uppsatsen! Har suttit och pluggat nu mellan 15-19.30 oavbrutet, det tog sin lilla tid, men klar blev jag! Nu ska jag ta mig en lång skön och förtjänt dusch med lite peeling och hårinpackning! Uunderbart! Sen får det bli tv och mys i soffan!


Yeay yeay!

Jag känner mig taggad inför att plugga undan det jag kan ikväll nu! Har nämligen figurerat ut vad skönt jag skulle få det sen! Ifall jag gör klart biologi uppsatsen ikväll så har jag nämligen bara kemi och matte kvar och matten var ju ingenting, däremot kemin behöver jag nog de timmar jag kan skrapa fram till att plugga med det sen har jag för mig att vi även skulle skriva någon filmanalys i svenskan.. Drygt. Nu när man trodde att man hade gjort klart typ allt, nej nej då får man en ny uppgift som ska göras..

I alla fall så blev det lite roliga beslut idag också, nästa onsdag ska vi bege oss till fagernäs med klassen för att åka kanot och spela lite volleyboll och kanske bada om vädret tillåter, grilla lite korv och bara mysa det ses det fram emot! Sen på fredag samma vecka ska vi åka till Uppsala, även det med klassen då. Ska besöka något kemicenter och kolla på lite olika saker, sen blir det väl lite roliga avslappnande saker också antar jag.

Sen är det ju bara sista veckan kvar! Hjälp vad tiden har gått fort nu på senaste tiden! Det var ju typ nyss man kände att det var en evighet kvar..Nu är vi snart där!! Weeiho!

Haha, jag och Sara hade en liten trevlig promenad imorse på idrotten.. Ni vet väl hur barnet i er väcks till liv när ni går förbi en lekpark och ni ser en rutschbana som bara ser hur rolig ut som helst! Man önskar liksom att man var liten igen. Det hände oss i morse, så.. Vi tog oss ett åk, eller två! Haha.



Jaa ungefär så roligt var det! Haha.



Nej nu ska jag återgå till biologin om jag nu ska hinna blir klar ikväll, jag satsar på det i alla fall!


Today..

..Kommer fysikprovet gå åt helvete, man kan ju aldrig göra mer än sitt bästa eller hur? Jag går dit oich jag gör det bästa jag kan, vad mer kan jag göra. Ha ha.

Har idrott nu på morgonen, enormt skönt att bara kunna stiga upp på morgonen och ta på sig mjukisdressen. Däremot är det väl kanske inte världens mysväder att ha idrott i, vi ska ju vara utomhus också. Det blåser och det ser lite disigt ut, hoppas man får gå med stavar..

Ska lämna in min book review idag! Skönt när man äntligen blir klar med uppgifter och kan lämna in dem, detta är då mitt sista engelska arbete som jag någonsin lämnar in, i alla fall på gymnasiet!

Ikväll ska det tränas på talet som ska hållas imorgon och sen ska jag skriva en hel del på biologiuppsatsen hade jag tänkt.

Blä vad mycket plugg snack det blev nu.. Inte speciellt kul att läsa skulle jag gissa på! Men livet innehåller ju inte så mycket mer än plugg just nu..

Citat från veckan:

Linnea- Jag vill ha mitt liv tillbaks!

Det är grymt vad jag ska läsa i sommar, jag kommer gå in i mig själv, så mycket ska jag läsa!! Det bara kliar i fingrarna för att ha tid till att kunna läsa någon riktigt bra bok! Här är en liten lista över det böcker jag ska läsa i sommar:

-Twilight böckerna
-Da vinci koden
-Änglar och demoner
-Stieg larsson böckerna

Jag längtar!!


Är den så bra som alla säger tro? Vi får väl se!




Trötter!

Trött på allt som har med skolan att göra nu! Känner mig inte alls taggad för fysikprovet imorgon och tänker inte anstränga mig ett dugg för att bli det heller. Kursen fortsätter ändå hela trean så man har ju en tid framför sig att jobba på om det skulle vara så.. För nu vill jag bara ha sommar och ledghet!!!

Tog mig en ledig stund när jag kom hem, gjorde iordning en kopp te och la mig i stolen ute på inglasade och läste en stund i En shopaholic säger ja, älskar verkligen Sophie Kinsellas böcker om Becky Bloomwood. Hon är så himla rolig! Längtar tills man kan hyra filmen En shopaholics bekännelser har sett fram emot den så länge nu!

..Vissa dagar är svårare än andra. Ibland så kommer man på sig att man sitter i andra tankar än de man borde. De tankar man borde tänka, som man mår bra av. Ibland så rivs helt enkelt muren, den man tror att man har skydd bakom, plötsligt känns allt så meningslöst, inte ens värt ett försök att se framåt.
Jag vill, jag vill verkligen.

Jag säger som Håkan Hellström, "Om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre"


Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Frånvarande..

..Ojsan vad det har gått dagar sedan jag skrev nu! Inte bra! Har haft en hel del för mig så har inte tagit mig tid att koppla av här. Har haft en massa plugg och sen har jag även jobbat så dagarna är fullbokade..

Var in på stan idag och bokade en klipptid, underbart skönt måste jag säga. Slet ju lite onödigt mycket på håret nu när jag färgade det.. Ska spara så mycket det går på längden, jag har kommit fram till att jag ska ha långt. Passar inte i något annat...

Spanade in denna hårblåsen i vecko revyn för några dagar sedan, det verkar hur grym som helst! Den är till för alla hårtyper men funkar bäst på oss som har lite naturligt fall i håret. Den tar fram lockar i håret när man blåser det, så kallade "beach curls". Helt utan locktång alltså, den hade fått bra betyg från testpanelen så jag funderar på om man kanske skulle slå till..

Så ser den ut och kommer från Remington priset ligger runt 600-700kr.

Nya tider!

Okej okej, jag har nästan insett nu att det är nog egentligen ganska viktigt ändå att spara lite pengar.. Kanske. Så jag tänkte göra ett allvarligt försök till det. Har försökt några gånger att skriva månadsbudget men jag har bara tröttnat varje gång, eller glömt kanske stämmer bättre. Så nu ska jag göra ett försök, skriva upp allt jag köper och lägger ut pengar på, det är ju bra så man får en översikt. Kan ju föra den över bloggen så blir det lättare, slipper jag glömma bort själv liksom. Super, nu ska det experimenteras!

Nu börjar tankarna om högskola surra i huvudet som aldrig förr. Jag vet det är ett år kvar men hur fort går inte tiden nu då egentligen? Åren bara springer fram ju! Vips, så står jag där och ska välja liksom. Det jag väljer mellan idag är, Uppsala, Lund och Umeå. Troligtvis blir det Uppsala, jag gillar staden och det är inte så hiskligt långt borta. Andra alternativ är nog Lund, jag gillar skåne! Så himla vackert landskap och jag är nog lite svag för skånskan ändå. Umeå verkar toppen som universitet men jag skulle nog få en känsla av inburad där uppe, lite isolerad liksom. Just för att det ligger så långt upp i landet. Jag flyttar hellre neråt. Men flytt blir det i alla fall! Jag kan knappt bärga mig tills det är dax att stå på helt egna ben! Jag vill flytta nu! Om ett år då vet jag, då vet jag vad jag ska läsa exakt och vart jag kommer att bo och studera. Härligt!


Kan det vara här jag hamnar tro?


Funderar starkt på att göra en till tatuering, isåfall blir det en här i sidan! Jag vill!

What a night!

..Underbart trevligt hade vi det igår och hjälp vad mycket folk det var ute! Så himla roligt att mingla runt i folkmassor! Åkte hem vid 2 med Saras pappa, då var det skönt att krypa ner i sängen, hade fötter som ömmade! Vaknade ruskigt tidigt idag, klockan 8.. Jätte jobbigt, blir alltid så när jag har varit vaken sent, sen är jag skit trött dagarna efter istället. Helt knas.

Gick på stan en sväng igår efter skolan. Måsta köpa någon form av värmeskydd till håret då jag fönar det varje gång jag duschar. Hade läst mycket bra om Joico silk result så det fick bli en sådan i en påse med mig hem, fick även prov på några silikondroppar från Biosilk som man har i topparna för att de inte sk klyva sig eller se frissiga ut. Testade produkterna igår och wow vad härliga dom var!


Superduper för mitt barr!



Kände för en lättare men smarrig frukost imorse, man hade ju inte världens aptit måste jag säga, men detta gick i:

Melon och digestivekex med philadelphiaost! Mums!


Idag blir det lugnt och skönt, ska väl försöka plugga lite och sen kommer några pizzasugna bakisvänner hit, ska käka lite och bara mysa och kanske kika på film. Underbart! Jag känner ett enormt sug efter pizza och cola, ååh..


Peace and love!

..Har sökt som funktionär där nu, hoppas det går igenom skulle vara skoj som tusan!

Kort dag i skolan idag som sagt, riktigt skönt! Blev stan efteråt, kikade på present till Linnea. Hittade även en perfekt bh att ha under tublinnen och liknande nu i sommar, härligt! Åkte in till moster en sväng innan jag åkte hem också, hade fått mina ljus från party lite! Dom luktar hur gott som helst, päron iste!


Myspys!


129 kr från Lindex


Inte så kul blev det när jag kom hem, då hade jag fått rabattcheckar från Lindex, 30% på valfri vara. Suck.. Men jag kanske hittar något med fint!





Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen nu och myser, riktigt skönt med en sovmorgon även om jag vaknade några timmar tidigare än jag hade räknat med. Ska upp och käka en dunderfrukost idag hade jag tänkt, nu har man ju tid att tillaga och plocka fram allt gott!

Vaknade med en lagomt uppsvälld ådra i armvecket också, var till sjukhuset igår och tog prover på barnmottagningen (Dom ska skicka mig till "vuxensidan" nu eftersom att jag fyllt 18, attans jag som gillade alla roliga färger och söta björnar man kunde kolla på när dom stack i mig.. Sen var ju sköterskerna så gulliga och snälla också!) Besöket gick bra i alla fall, jag har ju mått jätte bra ett bra tag nu, har haft lite uppsvällda lymphköttlar bara, men det är en vanlig grej i det hela racet vad jag förstår. Ett ljus gick även upp för mig när jag var där, men det släcktes lika fort.. Doktorn frågade om jag åt p-piller, jag svarade nej och frågade om de fortfarande stod kvar vid att jag inte ska göra det. "Jaa, jag skulle nog avråda dig till det.." Attans! Jag som trodde att jag skulle få byta upp mig! Spiralen är inte så rolig ibland, det enda positiva är ju att jag kan ha den så pass länge.. Ibland funderar jag faktiskt på att äta p-piller i smyg! Ha ha.


You are so not my best friend.. Sometimes.


Frukosten väntar på mig i kylskåpet och jag är hungrig! Ciao. ♥

Gratis sms!

Wei ni har väl inte missat halebops sommarkampanj?Man kan nu och ladda mobilen med 300 kr och därmed få gratis sms till och med den 31 augusti! Mycket mycket generöst tycker jag! Perfekt nu till i sommar då man ska få tag på alla till alla grillfester som ska ordnas! Wiho, det gillar jag.

Har varit riktigt duktig nu och pluggat undan både svenskan och engelskan, läste ut engelska boken och skrev klart svenska uppgiften om romantiken så nu börjar jag 12.40 imorgon och slutar 13.50, det låter toppen bra det! Sen är det bara onsdag kvar och efter skolan på onsdag så blir det.. Fika just det! Haha. Sen bär det av hemåt för att göra sig iordning för kvällens dunderpartaj!

Ett stort grattis till Linnea som fyller 18år idag, tänk vad du har längtat till denna dag! Nu kan du vänta dig många kvällar/nätter då vi förblir ute natten lång! Åh finally har dagen kommit, den som tycktes vara så långt bort!

Åh äntligen har man gjort speaking i engelskan också, det nationella provet. Skönt att ha det gjort!

Få se nu är det alltså detta kvar:
-Svenska redovisning muntlig/skriftlig
-Hålla tal på retoriken
-Biologiuppsats
-Fysikprov
-Kemiprov

Suck.. Det var en del kvar såg jag.. Hade förträngt både kemi och fysikprovet.

Idag fick jag även reda på att jag blivit utvald till att åka på Linneveckorna inom biologi som ska hållas i Göteborg i september. Ska blir intressant och spännande, funderar ju nämligen på att läsa vidare inom molekylär biologi, så det ska bli nyttigt att få vara med lite och få en inblick i det hela så man känner om det är vad man vill eller inte. Har man tur så kanske man hinner med shopping i Götet också ;) Moaha!


Sommar sommar!

I hate..

Sundays! Usch, finns inget värre. Allt börjar redan när man vaknar, "Happ, det var den sovmorgonen på ett tag..". Fast det känns lite lättare nu faktiskt. Vi går ju bara måndag-onsdag i veckan så! Wiho. Imorgon fyller även Linnea 18 år!! Äntligen! På osndag ska det firas såklart! Men dunder och brak!

Igår jobbade man mellan 10.30-19.00 efter det blev det hem och färga håret (igen, blev lite missnöjd..), sen duscha och göra sig klar för utgång, jag blev klar på en timme! :O Och då duschade jag och färgade håret! Det är bra gjort det! Sen blev det förfest på bonden med ett gäng, sen vidare till tranan. Mycket trevlig kväll må jag säga! Fick skapligt ont i fötterna efter mina 13cm:are, så jag åkte hem ganska tidigt. haha. Nästa gång ska jag ta med ombytesskor!

Mamma ropade nyss på mig:
-PETRA!!! Nu har vi missat one tree hill..!!

Ja hon är ett fan hon med, även fast hon inte ville erkänna det i början! Haha.

Imorgon har vi nationella i engelska, speaking. Hua, gruvsamt! Det är inte det att det är svårt eller så men man blir ju alltid så nervös när det är nationella, det känns som att man verkligen måste visa vad man går för liksom..

Nej nu ser jag fram emot onsdag! Då ska det tänjas på alla sorters gränser, det gillar vi! Paaarty party!


Idag har jag shoppat:


Nu tror jag på kärlek vid första ögonkastet, jag var förlorad!


Klart man vill känna sig fin när man sover ^^,


Perfekt till leggins!


Kan inte gå nog av jeansleggins!


Äntligen har jag funnit er! Super snygga gladiator sandaler!


Slingor nu snart!


FIKA såklart!

Ja det blev nog lite mer än jag hade räknat med. Sällskapet bestod av Johanna, Johanna, Sara och Linnea. Underbart mysigt hade vi det!

Nu ska håret slingas! Slänger in en före och efter bild sen!

Tjao! ♥

Äntliigen!

YES! Nu har jag skrivit nationella i matte D! Underbart skönt att ha det gjort, till frågan om hur det gick, HA HA. Det är nog jag som får ha matte terminen ut i alla fall. Turen stod inte på min sida idag, inte hjärnan heller.. Usch.

Efter provet slutade vi i alla fall. Då drog vi ner på stan och tog en fika på NK, mums det satt fint! Man var helt tom i skallen efter provet det enda man tänkte på eller tänkte och tänkte, det enda som sades i hjärnan var typ cos, sin, tan, dubbla vinkeln, arcsin.. Ååh jag höll på att bli tokig!

Imorgon blir det gävle för fulla muggar!! Blev lite skeptisk när jag inte hade fått min lönespecifikation idag.. Men lönen borde ju komma in i alla fall, den kanske bara är försenad själva specifikationen alltså. Får hoppas på det!

Nu ska jag strax ta en promenad med Johanna och Sara, ska hämta lilla Anja också som är hos farmor. Det blåser väldigt mycket ute nu, hoppas det inte blir sådär jobbigt drygt att gå bara. Jag hatar när det blåser. Det får mig att slå sönder saker, jag vill inte slå sönder något nu.. Jag vill ha allt helt helst :) Det måste vara min sämsta egenskap, att när jag väl blir arg så blir jag ruskigt arg och det enda sättet att få ut aggretionerna är att slå sönder saker. Eller kasta någonting hårt och långt. Det har fått från pappa, han är precis likadan. Vi har nog haft sönder mycket ihop. Haha.




Oops.

Redan onsdag!! Imorgon är det nationella så jag funderar på att bli kristen för en kväll så jag kan be en bön om att det ska gå bra! Hua mig, men det lär gå okej i alla fall. Annars måste man ju vara värdelös -.-

Imorgon efter skolan så ska det bli fika för fulla muggar! Då ska jag allt fira att jag har skrivit mitt sista nationellaprov i matte! Det är ju inget sådant prov i E-kursen så det är skönt, man är ju alltid så nervös innan!

Fick hem min mascara idag! Ska provas imorgon, hoppas den lever upp till mina förväntningar som är väldigt höga må jag säga..

Åkte hem tidigare idag, skulle ha slutat nu klockan tre men jag tyckte det var ett klokare val att åka hem och plugga matte istället för att stanna kvar. Kommer säkert att drömma om matte inatt också, om integraler och dubbla vinklar.. Suck.

Nej som sagt imorgon ska det firas för sen är det värsta över!! Kvar att göra efter imorgon:

-Engelska B nationella speaking
-Svenska B muntlig/skriftlig redovisning om romantiken
-Fysik B prov
-Kemi B prov
-Biologi A uppsats
-Retorik, tal

Sen är det sommarlov!

Back to math..

Som alltid..

Självklart! Idag när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett paket (yippie alltid lika roligt!). Inte lika roligt blev det när jag såg vad som var där i.. Suck. Då hade jag sjävklart fått fel produkt! Blä. Så det är väl bara att skicka tillbaka nu då, ska nog fan köpa den där mascaran i butik istället så man får rätt någon gång utan nå krångel!

Var ner på stan en sväng nyss med mamma. Jag följde med på ett vilkor "om vi köper glass", haha det gjorde vi också så nu har jag precis mumsat på lite valnötsglass och det satt fint i magen kan jag tala om!

Måndagar måste vara de bästa tv-kvällarna. Tonårsliv, spårlöst och ballar av stål.

usch nu ska jag ta tag i mattepluggandet. Har mitt sista nationella prov i matte på torsdag! Lagom skönt! Ska läsa matte E till hösten också men det är det inget nationellt prov på så det är skönt! Fick även den sista uppgiften i svenskan för den här terminen idag. Nu känns det verkligen att man börjar närma sig lovet!

På fredag är det "Torsberg på stan" så jag funderar på om man skulle åka till Gävle då, eller funderar och funderar jag har nog bestämt att så får det bli! Missar ju inget i skolan ändå. Har hittat lite smått och gott på Gina tricots hemsida som jag ska kika efter:


Gillar den där korallröda färgen, hur snyggt som helst till brännan i sommar!


Dagens!


..Outfit! Underbart, jag har inga som helst planer på att byta om ^^


Det måste vara dagar som denna man bara är tvungen att baka en kladdkaka!

Gårdagen!

..Var en mycet trevlig eftermiddag/kväll/natt. Började i Rengsjö då det blev grillning, det var gott i magen! Sen blev det tranan, vilket blev helt ok efter några timmar då folket faktiskt rullade in sakta men säkert. Alltid lika roligt att träffa folk som man inte träffat på ett tag eller inte träffat alls!

Idag kommer min dag att bestå av en riktigt slö/mysdag hade jag tänkt. Ska boka ner mig i soffan, plugga lite och ta det lugnt bara.

Vaknade på det underbaraste sättet man kan i morse, det var min lilla plutt som satte tassarna på sängkanten och sniffade mig i håret och ville få hjälp upp i sängen och mysa. Så det blev en lång mysig stund med vovven innan jag gick upp!

Nu ska jag duka fram en stor god frukost till mig själv, jag var visst ensam hemma upptäckte jag nyss men lilla Anja är ju hemma såklart!



Det bästa med sommaren måste ändå vara det grillade köttet!!


Weei!

Äntligen äntligen fredag! Åh vad jag har längtat efter denna dag! Den här helgen ska bli den roligaste/skönaste/händelserikaste på länge har jag bestämt, ska försöka klämma in lite plugg också.. (Suck).
Ikväll får jag se vad som händer, sker väl något roligt och oväntat som vanligt, jag är ju lite av en "sistaminutentjej". Imorgon blir det utgång med ett gäng, ska grillas och festas innan i Rengsjö hos Johanna sedan blir det Tranan, antagligen. Ska bli skojigt!

Nu kan jag inte annat än att sitta och längta efter morgondagen, jag skriker efter sällskap! Usch, det är så ensamt när man är själv hemma!

Idag var det nationellaproven i engelska B. Listening och reading skönt att ha det gjort!

Tro det eller ej men det blev en liten mysfika idag efter skolan (IGEN?!), det måste ju vara få se.. tredje gången i veckan som vi fikar, shit. Inte konstigt att pengarna rullar.. Hoppas kilona inte börjar göra samma sak! Äsch man måste ju unna sig lite smaskens ibland... Ibland även tre gånger i veckan haha. Hoppsan, kanske inte lika bra. Aja jag får sköta mig nästa vecka istället!


Äntligen gjort!


Nu har jag tagit mig i kragen och äntligen beställt hem denna! Har höga förväntningar! :)

Äntligen gjort!


Nu har jag tagit mig i kragen och äntligen beställt hem denna! Har höga förväntningar! :)

Träning!

Jajemensan nu ska jag köra ett litet hemmapass innan jag tar tag i kemiboken. Blir lite olika övningar och pilates såklart! Vad skönt det är när man har fått tillbaka träningsandan sen är det ju så grymt roligt att träna också! Tänk att jobba som typ personligtränare.. Det skulle ju vara något! Tänk också vilken tränad kropp man skulle ha själv för är men en pt så är det ju nästan ett krav på att man själv ska vara i form och ha lite muskler! Det skulle ju vara den perfekta motivationen för mig till att träna! Aja nu ska jag köra igång!


Jag är laddad!

Godmorgon!

Usch jag blir nästan rädd! Det är redan torsdag, vart har veckan tagit vägen? Men inte klagar vi på det, vi springer ju mot sommarlovet just nu! Börjar klockan tio idag vilket verkligen behövs, en sovmorgon var inte helt fel att börja dagen med. Har tre lektioner idag sen slutar jag! Wei, då blir det hem och plugga, inte lika roligt..

Imorgon är det fredag! Undra om jag ska lägga upp något förslag och en mysig picknick imorgon, om det blir fint väder då såklart. Skulle vara mysigt sätt att inleda helgen på!

Nu ska det käkas lite frukost och pysas iväg till skolan! Ha en bra dag ♥



Hittade en fin hårfärg igår som jag kanske skulle ge mig in på. Kanske lite mer bruna slingor i annars var den superfin tycker jag!

Pluggande..

Har börjat med den sista inlämningsupggiften vi har i biologi A nu. Vi ska skriva en fördjupning om ett valfritt vilt djur. Jag valde delfinen. Riktigt intressant faktiskt, ska skriva om dess systematik, evolution, anatomi mm. "Delfinen är det enda däggdjur förutom människan som har sexuell kontakt för nöjets skull" har hittat en hel del rolig fakta må ni tro!

Blev skapligt irriterad idag när jag kom hem, slutade kl 11 idag btw, riiktigt skönt! Matteprovet gick ju ärligt talat piss. Jag förstår inte varför Robert ska krängla till det så mycke på proven! I alla fall så tänkte jag göra en beställning från HM men man tröttnar ju alltid när man kommer till kassan och ska betala och får se att vissa av kläderna kommer i början av juni, andra i slutet av juni osv. Usch vad tråkigt det är! Jag som ville ha mina shorts i skaplig tid, inte i slutet av juni.. Då kan jag ju lika gärna köpa dom i affären. Får ta en shoppingtur till Gävle nästa vecka när lönen kommer då!

Nu blir det käk snart, grillad kyckling med cous cous och chilisås! Muums.


Bild från Teneriffa, Loro Parque sommaren 2007.

My new shoes!



Eller, snart i alla fall. Blir att slå till nästa vecka! Åh jag älskar dom! Dom ser dock lite matta ut på bilden, de är mycket svartare i verkligheten! Kommer från vagabond ca pris 600 kr.

En dag i Gävle!

Var iväg till Gävle idag med klassen, och en massa andra klasser. Var och hälsade på på högkolan, lyssnade på folk som snackade om hur det var att plugga i Gävle och vilka program det fanns mm. Men Gävle är inget för mig, det blir Uppsala eller Umeå.. Lund låter inte helt fel det heller! Gud vad härligt, tänlk skåne! Åh jag älskar dialekten och miljön där nere! I alla fall så stannade vi tjejer kvar efter besöket, vad går upp mot en shoppingtur när man ändå befinner sig där? Men jag var duktigt, köpte inte mycket alls. En väska fick det bli, vilket även var behövligt då jag bara äger en massa oversize, ville ha en liten och lämplig man får ju så ont i axlarna av tunga och stora väskor! Så jag hittade en liten och helt perfekt på accent, 149 kostade den, helt perfekt!


Vad är en shoppingtur utan en latte och morotskaka?


Haha Johanna och Linnea!


My new bag!


Finns det något roligare än att jävlas med "den björn som sover"?

Hurtful




You don't know what you got till you're missing it a lot.

Så överlever man en regnig dag..


en mysig fika med mysiga vänner.

Militärpolisbal!

Jajemensan, igår kom jag hem efter helgens besök i Stockholm. Klockan 11 på förmiddagen åkte jag hemifrån, var framme i stockholm vid 13.30, gick skapligt fort! Johannes mötte mig på centralen så vi tog tunnelbanan ut till lidingövägen där militärpoliserna håller till. Johannes visade runt mig lite, shit vad stort det var där! Det fanns ju allt i en enda inghänngnad, massor av rum, en sjukstuga, matsal, stall, ja allt! Ståtliga hästar kan man ju säga att det var där!

Väl framme i Aronsborg där balen hölls var det jätte fint. Det låg vid vattnet, dock lite industriområden omkring men det märkte man inte av när man väl var där. Det byttes om och vi gjorde oss iordning för mingel och fördrinkar. Fick även sitta och läsa igenom en "vett och etikett" lista över vad man får och inte får under kvällen, tex var det speciella hälsningsfraser mm. Sedan var det dags för middag, trerätters såklart och gudomligt gott var det! Under middagen hölls det tal av några högtuppsatta inom militären, var häftigt att vara med och se allt! Efter balen var det dans, wienervals, vilket inte gick sådär jätte bra för mig och Johannes, vilket vi skyllde på varann, men vadå det är väl killen som för eller hur? Haha.

Sedan var det ombyte och dags för nattklubben! Mycket dans och trevligt folk må jag säga! Hade skapligt ont i fötterna efteråt! Självklart blev det en hel del efterfester lite här och var efteråt, men killarna, eller ska jag säga männen? Dom har ju trots allt muckat snart, i alla fall så hade de en dresscode som löd, havremått och topless. Havremått är "kepsarna" som de har under högvakten. I alla fall så tyckte de mer om att banka och väcka de som hade lagt sig och vandalisera deras rum än att sitta still i ett och samma, så det blev en hel del dörrknackningar och korridorspring. Kul var det!

Vid 04.00 låg man i sängen för att försöka sova efter en väldigt trevlig och händelserik kväll, underbart sköna sängar hade dom där i alla fall jag sov som en prinsessa! Vaknade kanske inte som en, då man var skapligt trötter då vi gick upp klockan 8. Då serverades det en hejdundrande frukostbuffé! Mums!

Sedan var det dags att lämna Aronsborg och åka hem till vardagen igen.

Här kommer lite bilder från kvällen:


Johannes och jag i väntan på middagen.


"Tänk om jag hade en sadel tänk om jag hade en häst!" Snapsvisor var det en del också.


Oxfilé som serverades med getostpotatis.


Det hölls en del tal under kvällen.


Nattklubb!


Dansgolvet!


Efterfest med dresscode.

Stockholm nästa!

Jajemensan, nu har jag precis packat klart det sista och sitter och tänker så det knakar på om jag har glömt något, men jag tror faktiskt inte det.. Annars kommer jag väl på det precis när jag sätter mig i bilen och ska åka. Brukar ju vara så. Hua, är lite nervös inför tågbytena och att hitta rätt på centralen och hinna med tunnelbanan, men jag borde ju kunna det där. Har ju gjort det ett antal gånger förr så. Äsch, det ska gå bra!

Imorgon kommer jag hem igen vid 15-tiden skulle jag gissa.

Spännande med militärpolisbal. det kommer nog att bli trevligt!

Ciao! ♥

Dagen efter och dagen innan!

Nu har man precis tagit sig en efterlängtad dusch! Gårdagen var helt galen och skojig såklart! Min klänning, mina taights, armband och tånagel gick sönder.. Eller ja klänningen gick upp i sömmen i fållen ner till, så det är bara att sy. Lika så taightsen som gick sönder i och med att armbandet fastnade i dom, det var även då armbandet gick sönder. Men båda går att laga! Däremot finns väl kanske inte såna stora chanser för tånageln, men den växer ju ut igen! Vem bryr sig om tårna föresten? I alla fall så började kvällen i Rengsjö, fick sluta tidigare från jobbet vilket underlättade väldigt mycket! I Rengsjö åt vi mat, och grundade lite inför kvällen. Väl nere på stan gick vi in på tranan där det var skapligt mycket folk! Alltid lika roligt att mingla runt i vimlet! Efteråt blev det max såklart, måste ju fylla på magen lite.

Idag så ska det packas, pluggas och lagas en massa saker från igår. Ska även grilla på kvällen här hemma sen åker jag vidare till Sara nere på stan, ska träffa tjejerna och mysa lite. Underbart! Nej nu ska jag sätta igång annars hinner jag inte med någontiong idag!


Haha tro mig, detta var den mest "normala" bilden jag kunde hitta från igår, den kommer från Johanna! Jag ser ju ruskigt beredd ut måste jag ju säga! Klänning från Elise Ryan, taights från Lindex.

RSS 2.0