Trött på allt som har med skola att göra..

Undra om det går att bli mer skoltrött än så här om man heter Petra Nilsson? Nej jag tror faktiskt inte det, på senaste tiden har jag verkligen varit riktigt trött på allt! Lämnat in allt i det sista, gjort uppsatser dagen innan inlämning, inte pluggat till proven bla bla bla. Jag skulle kunna kräkas på allting! Det hade varit skillnad om man hade gått i trean och sett ljuset nu i tunneln när det bara är två månader kvar. När man går i tvåan känns det bara som att man surrar runt i en enda cirkel och inte ser ett jävla ljus alls.

Skrev i alla fall klar svenskan idag som ska in nästa vecka. Plus i kanten för mig!

Engelskan som ska in på torsdag sitter jag med frsmför mig nu, har nästan gett upp dock. Fysiken på fredag *hånskrattar*. Suck..

Men som sagt imorgon är det onsdag (lill-lördag). Det ska inget få förstöra för då ska jag sväva i det blå och flyga fram på vingliga ben och känna hur extremt lycklig jag är för dessa timmar då ruset varar i mina vener. Torsdag är en annan historia.

Tears stream, down on your face. When you lose something you can not replace.


Godmorgon!

Nu sitter jag och väntar på att Segis-Sara ska anlända ;) Funderar samtidigt på att tanka hem Taylor Swift's album! Sån hima härlig röst hon har, och låtarna är sköna att lyssna på. Idag blir det skola sen hem och plugga arslet av sig, fysik och en engelska uppsats som ska bli klar. Yippie. Det låter lovande. Ska ju ut imorgon så då hinns det ju inte med så mycket.

På torsdag ska jag antagligen iväg på massage och craniosacaral bahandling, spännande! "CranioSacral terapi balanserar stress och trauman i nervsystemet, höfter, korsrygg, nacke och huvud. Det Craniosacrala systemet är det rytmiska flödet av ryggmärgsvätska från hjärnan och kraniet ned till korsbenet. Systemet är kopplat till alla celler, vävnader och hinnor i kroppen, samt till nervsystem och hormonsystemet. Metoden utvecklades av Dr John Upledger i USA och kom till Sverige i slutet av 1980 talet."

Nu är det skovisning på nyhetsmorgon!

Ciao ♥

Ge mig vår!

I morse när jag var på väg till bussen så var det -1 grader kallt ute. Jag gick där vrång och bestämd om att ha skinnjackan öppen hela vägen fram. "Kom igen nu, det är inte kallt, det ÄR inte kallt, det är vår det är vår, det är VÅR!" Så desperat är jag efter våren nu. Jag vill kunna ha mina söta ballerinaskor och gå där med glajorna på och kisa upp mot solen med skinnjackan öppen! Fick hem mitt paket från HM idag, suck.. Det blir en till retur. Skorna var självklart lite trånga så jag ska byta de mot en storlek större. Tröjorna var däremot väldigt bra! Skönt. Ska skicka tillbaka skorna till Nelly imorgon också. Så det blir två paket att släpa på.

Sitter och lyssnar på en massa The cardigans låtar nu, åh. Nina Perssons röst, så himla härlig! Älskar deras låtar.


Petra sommaren 2008, snälla ta mig tillbaka till värmen!

No one knows what it's like..

Have you ever wake up from a really good dream; try to get back to sleep? Or you got the flu, and you promise yourself that you'll appreciate normal so much more if you could just get back to it? That's the way I feel. I just want things to go back to the way they were..




Söndag-vilket innebär jobb. Morgondagen innebär skola. Helgen som kommer innebär jobb, veckan efter innebär skola, helgen innebär jobb. SEN är jag ledig helgen som kommer efter det. Jag längtar!

Fysikprov på fredag, yippie! Har en känsla av att jag kommer få sitta en hel del med den till veckan. Har jag tur så dyker det i alla fall upp två goda överraskningar till veckan! Eller just det! Onsdag blir ju uunderbar! Det är den kvällen jag och Sara ska ta varandras händer och försvinna från omvärlden i några timmar, looking forward to it!

Ciao ♥


Hard work work!

Ja nu sitter man och tar det lilla lugna innan det är dax att fara in till stan och jobba. Hoppas på att det blir en skapligt lugn dag idag. Vore skönt! Äsch, när man väl är där, har bytt om och kommit igång så brukar det inte vara något större problem :)

Nu har äntligen filmen Män som hatar kvinnor kommit till Bollnäs, eftersom att jag har frestat mamma så mycket om hur j**la bra den är så ska hon gå på den i veckan med moster tror jag. Jag har ju gått på den två gånger nu men tror ni verkligen att dt hindrar mig från att gå en tredje gång? Nej, jag ska nämligen följa med dom! Haha, helt sjukt tre gånger!! Jag äälskar spänningen i filmen och ja allt det läskiga som gör den sådär mystiskt och äckligt bra.

Imorgon blir det jobb igen så kommer inte ha tid för så mycket mer i helgen. Jag är ju ändå sysselsatt och inte sysslolös för det hade nog varit sämre tror jag :)

Nu blir det mys i soffan innan jag åker ner!

Ha en trevlig lördag! ♥

Go Laila!

Har inte följt Let's dance ett dugg detta år, dela för att det inte är så jätte underhållande enligt mig och för att ja, det lätt blir lite tråkigt helt enkelt. Ikväll fick det dock bli en kväll framflr tv:n och mamma kikade på just Let's dance så jag slapp ju inte undan. I alla fall så såg jag nyss Laila och hennes danspartners egnna shownummer. Jäklar!! Jag satt i soffan helt paralyserad med tårar i ögonen, gud så himla vackert det var! Jag som normalt inte berörs av dans men detta var verkligen magiskt!

Tack Laila för detta magiska ögonblick!



Rastlös!

Den enda långa lediga kvällen nu innan det blir jobb hela helgen. Ändå sitter jag och småhoppar och är stressad över att hinna koppla av innan jag ska upp imorgon. Vilket kanske inte är så jätte bra så jag tänker nog stänga av datorn nu och ta det lugnt i soffan ett bra tag. Det låter som en bra idé!

Fick mina skor idag och ja till min mycket vanligt förekommande otur så passade dom ju inte såklart. Eller jo en passade men den ena var för liten, knepigt.. Så det blir att skicka tillbaka dem. Ska nog byta mot en klänning men ja som vanligt med min otur så är ju min storlek slut. Jag blev ju inte direkt förvånad.. Ni som känner mig vet vad jag menar!

Åh jag längtar så otroligt till The sims 3 kommer ut!! Releasen är i juni och DÅ ska jag köpa det!!! Åh jag kommer att bli fast, jag vet! Det är så himla roligt, hihi. Tro inte att jag är någon datanörd som sitter och spelar spel hela tiden för det är jag inte, men sims kan man inte nnat än älska!

Nästa vecka blir det att ringa Fia för att beställa en tid för att fylla i tatueringen! Den har läkt väldigt fint och alla skorpor har lossnat nu, allt som det ska! Riktigt skönt och lika nöjd som förr äa jag såklart!


Ha en trevlig fredagkväll allihop!






The sims 3. Lite skillnad på "gubbarna" må jag säga :)


It's a riddle how lovers can stay alive.

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan va ska jag ta mig till
För jag vet att 100 år från nu
Så kommer det alltid vara du, när jag blundar.


Äntligen!

Nu så var skoldagen över och man är äntligen hemma igen. Skönt! Nu blir det att ta igen lite av det man har missat i vecka t.ex. Det okända och One tree hill! Yummie. Få vad ledsen jag blir, har inte fått något bekräftelsemail idag heller från Nelly om att de har skickat mina skor.. Suck, jag som vill ha dem NU!

Idag på retoriken började vi att planera en debatt! Hur roligt som helst, jag och Louise ska vara för plastikkirurgi och möta Sara och Jenny som ska vara emot det! Spännande!

Kanske borde ta mig en tjugpminutrare på spikmattan idag också, känner att det skulle vara behövande med lite endorfiner och lyckorus som den sägs få kroppen att utsöndra.

Har fått ett enormt sug efter att börja träna på allvar igen och köpa mig ett gymkort. Saknar verkligen boxningen och coren, det var så himla skönt att givande. Man kände att man blev starkare och starkare och orkade mer. Till och med min hållning blev avsevärt bättre efter några gånger. Jag sjunker lätt ihop i ryggen och axlarna vill gärna åka fram. Träningen var väldigt bra för att motverka det. Jag vill igen!



Ciao ♥

Hektiskt!

Hua mig nu sitter jag här, lagomt stressad och luktar pommes. Var inte så mycket att göra men har inte hunnit varvat ner mellan skolan och jobbet sen nu när man kom hem så blev man så slut i benen efter att ha lufsat runt hela dagen. Jag som trodde att jag skulle komma hem till något skojigt idag men inget paket i brevlådan till mig inte. Knepigt jag som alltid brukar ha tur med leveranstiden från Nelly men denna gången gick det lite segare. Jag som vill se mina underbara skor!

Fick se schemat för april idag, det blir mycket att göra kan jag säga! Men det blir en skaplig summa pengar också då får man väl tänka!

Var in på Cut and colour idag och frågade om lite priser då jag funderar på att färga håret, känner flr en förändring! Även fast det kanske är inte världens största men ändå, alltid något!

Imorgon hoppas jag på en full brevlåda med paket till mig!


Denna hårfärg funderar jag på, en aning mörkare kanske men snarlikt :) Yeay!


Ciao!

Terapi.

Känner för att One tree hill, Ben & Jerry's och en skön mjukisutstyrsel skulle vara min bästa terapi just nu. Fy så skönt. jag orkar inte ta tag i något just nu, vill bara försvinna i några dagar (eller kanske år?) Eller till sommarlovet börjar skulle vara perfekt. Är så skoltrött nu så jag skulle kunna spy på allt.

Har upptäckt det positiva i Björn axéns Volume master. Susen för mitt inte så volymaktiga hår, vill helst ligga som en slickad katt runt skallen. Men nu har jag grävt fram volume mastern som sagt efter att den legat i byrålådan i ca 2 år. Så det var ju toppen att den äntligen börjar komma till användning!

Idag föresten provade jag på GB:s nyhet, Nogger med mint smak. Den var faktiskt riktigt god och i sommar tror jag den blir ännu godare då solken får smälta den samtidigt som man äter och låter sig svalkas!

Nu ska jag ta och kika på Ballar av stål och Tonårsliv, missade ju premiären av bägge två. Typiskt mig!

Ciao ♥

..

Hur gör man för att överleva? För att inte krypa in i sig själv och förbli i ett mörker? Hur inser man att allt inte är som förr? Hur älskar man utan att kunna ge? Hur ignorerar man vad hjärtat vill?

Du finns i mina tankar hela tiden.

Till dig.. tryck,  Lyssna och minns.


Shoes are a girl's best friend.

Nu var måndagen gjord, skönt! Det är verkligen måndagar som känns som allra tyngst. Då har man liksom hela långa veckan framför sig. När jag kom hem så stötte jag på en positiv överraskning, nämligen att Nelly har fri frakt denna vecka! Till min stora förvåning så fick jag se att de hade fått påfyllning av de snygga skorna som jag spanat in flera gånger men aldrig hunnit på! Så det fick bli en beställning ändå, jag som hade tänkt hålla mig men äsch! :) Skor får man aldrig för mycket av!


Muuums!


Nej nu är jag hungrig som en varg så nu ska jag bussa på mamma lite så käket blir klart snart! Ja, precis. Vi är en typisk Svensson-familj, mamma som tvättar och lagar mat. Pappa som byter däck på bilen och eldar i spisen!




Nu har jag helt plötsligt tre små paket som ska komma till mig inom kort! Åh vad kul!


Ciao

På ett silverfat tack.


Lite fräscha vårkläder från HM, väska från Mulberry.

Vem vill inte ha kläder GRATIS?

Just det! På den här sidan samlar du poäng helt gratis genom att utföra en olika erbjudanden och besöka olika hemsidor självklart är även det gratis! När du sedan har samlat ihop dina poäng så växlar du in dem och får ut presentkort på tex Gina tricot, Nelly eller vart du vill! Allt detta helt gratis allt som krävs är din tid och engagemang! Värt ett försök eller hur? Ta chansen och bli medlem idag! Klicka bara på länken och börja samla poäng du med!

http://www.gratismode.se/?c=26362


Umeå?

Har suttit och kikat lite mer ingående nu på kandidatprogrammet i molekylär biologi. Då upptäckte jag att det även fanns att läsa i Umeå. Så kanske man borde dissa Uppsala för Umeå? Är grymt sugen i alla fall ännu mer sugen blir jag ju när både Sara och Johanna vill det också! Tänk om vi tre skulle dela lägenhet där liksom. Det skulle vara underbart roligt! Åh vad jag längtar tills det blir dags att söka och leta efter bostad! Tänk om vi tre kan göra det tillsammans då!? Det skulle ju vara hur roligt och fantastiskt som helst! Åh vad jag längtar!

Då ska min lilla chihuahua bebbe flytta med också!



Jag vill nu nu NU!

Can't let go..

Romeo save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come..

Everyday is a sunday evening.

Idag är en sådan dag då jag bara ska ta det lugnt hela dagen och verkligen suga i mig ledigheten. Imorgon börjar plugget igen och det är back to school. Onsdag blir det även jobb efter skolan vilket det även blir hela helgen så nu ska jag verkligen bara njuta idag.

Hoppas att min lilla skönhet anländer i veckan också.. Hihi :)

Nej nu ska jag ta mig en liten kopp varm choklad och boka in mig i soffan med filtarna, tänkte kika på reprisen av Robinson 11.30 också, har aldrig följt Robinson förut så jag är inte speciellt insatt heller så det skulle ju vara lite roligt att se vad det är för tok egentligen.

Ciao!

HM <3

En liten beställning från HM fick det bli idag. Alltid lika roligt att beställa från internet så man får gå och vänta på paketet, känns om lillajulafton när det kommer! :)

Just nu är hela familjen bokad framför tvn, det är nämligen SM-final i bandy, Edsbyn-Västerås. Det var inte lika roligt som jag trodde att kika på det så jag satte mig och nätshoppade lite istället!

Snart så ska jag göra mig iordning för middag hemma hos Sara! Ska bli så himal trevligt att träffa alla och bara ha det mysigt och trevligt tillsammans!



Ingen stor beställning precis men ja hittade i alla fall det jag var ute efter!

Hur gör man?

Hur gör man när man har tappat livsglöden och har en känsla av att den aldrig, aldrig kommer att komma tillbaka?

Favorit i repris!

Jajemensan ikväll blir det bio igen, Män som hatar kvinnor för andra gången! Den var så himla bra så jag bara måste se den igen, sen kostar det bara 40kr om man är skolungdom åh vad underbart! Så ikväll blir det Jag, Linnea, Sara, Johanna, Lars, Johanna, Niklas och hans polare på bio! Skojsigt! Shit vad många vi blir märkte jag precis! Alltid roligt med mycket folk :) Ååh det ska bli så kul att se den igen, det är verkligen en favorit! Jag har aldrig gått på samma film två gånger på bio men denna gången är det verkligen så värt det!


Sitter och kikar på lite bilder på datan och nej det var inte så värst roligt.. Det känns som att tiden står stilla, som att jag drömmer. När jag vaknar så är allt som det brukar igen. Snälla snälla, låt mig vakna..

Dermal anchor!

Här kommer lite bilder från Gävle idag då Sara äntligen fick sin efterlängtade dermal! åh så snyggt det blev, så himla avis!


Märkning!


En förväntansfull och lite smått nervös Sara.


Poff! Så var det klart (fick inte ta några bilder under själva insättningen). Men här är resultatet :)
SNYGGT!

Mighty green.

Godmorgon! Nu sitter jag här med min alldagliga frukost framför mig. Är väldigt förväntansfull och i extas för dagen! Ska bli hur spännande och roligt som helst, tänk om fyra timmar har Sara sin Dermal!! Helen följer med hon också, ååh vilken mysdag det kommer att bli! Fast, först ska vi ju till skolan en sväng och ha kemi i en halvtimme, suck..

Igår var jag hur duktig som helst och skrev klart mitt tal till retoriken! Så ikväll blir det svenskans litteraturanalys som ska göras. Sen är jag redo för en LEDIG HELG!

Längtar tills på lördag, då blir det "finmiddag" hemma hos Sara! Vi hade tänkt äta klyftpopatis, lövbiff och någon god sås till. Sen blir det ju någon smarrig efterrätt också såklart! Kladdkaka kan jag tänka mig. Det är ju traditionen.


Havregrynsgröt med krossadelinfrön, havssalt, lingonsylt och mjölk
En morgondrink, mighty green. Superbra kickstart för dagen, laddad med vitaminer och bra saker för kroppen!


Fyndigt!

Buhuu, nu får vi allt tycka synd om mig.. Här sitter Petra som är febrig, snuvig och har halsont. Inte så jätte kul. Jag som hade hoppats på att slippa bli sjuk på ett tag! Men imorgon då blir det knarkning av alvedon och mucoangin för DÅ ska jag följa med Sara till Gävle för hon ska göra sin Dermal anchor! Weihoo, jag ska vara fotograf så vi får lite bilder att fylla vårt lilla fotoalbum med sen!

Slutade klockan 11 idag, det behövdes verkligen. Kändes som att jag gick i trans när jag var i skolan. Totalt slut.. Efter skolan så gick jag en sväng på stan med Johanna medans vi väntade på bussen. Självklart hittade jag något.. Jag som hade tänkt spara pengar. Men det var ju ett enormt fynd som sagt så det var tillåtet att synda lite :)


Vit bh 149 kr
Svart bh 169kr
Svart bh 169kr
Alla kommer från Lindex, nu var det ju rea så alla kostade 25kr/st TJUGOFEM KRONOR!!! Det kan man kalla fynd!
Mumsi.


Denna skönhet läker oväntat bra och fort! :)






Jag HATAR det!

Weei tisdagen är över vilket också betyder att matteprovet är GJORT! Fast, det var ju inte direkt sådär superbra gissar jag. Hade inte hunnit pluggat nått så jag avslutade mitt prov med en liten hälsning istället, "Detta gick rakt åt helvete :) ".
Får köra järnet på nästa prov istället. Jaha så nu har man "bara" svenska analysen och talet kvar att skriva klart tills å fredag då. Jag måste verkligen verkligen göra det, för är jag så duktig och följer inlämningsdatumen så kommer det att betyda PLUGGFRI HELG! :D DET var längesedan!

Min lilla baby (tatueringen) sköter sig riktigt bra! Den ser ut att läka så himla fint och nu är det nästan inte alls nå svullet eller rött! Inte fjällar den färg heller! Men jag ska väl inte ropa hej innan jag kommit över bäcken, då börjar väl allt snart antar jag..

Åh, jag har kommit på min värsta fiende och hat, VINDEN! Jag verkligen HATAR när det blåser så jävla mycket så tt håret är i ögonen hela tiden och man blåser tillbaka 3 meter för varje steg man tar. jag HATAR DET! Var på sådant himla dåligt humör när ja äntligen hade tagit mig hem idag efter att ha tampats med den hårda blåsten på vägen hem. Jag slet mig i håret så en hög strån lossnade, jag slängde väskan hårt i väggen så min salva nästan sprack. Jag insåg själv att jag var tvungen att lugna ner mig, så jag muttrade lite surt til svar på mammas frågor om dagen samtidigt som jag gjorde mig iordning för en dusch. När jag sedan var klar kändes det bättre, tur är väl det. Jag kan verkligen bli riktigt förbannad ibland på saker som ja, saker helt enkelt, stolar som står i vägen, vinden, och saker som ramlar ner. Har nog fått det där ifrån pappa. Han är precis likadan.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa klart svenskaboken. Har bara några ynka sidor kvar! Funderar även på om det är värt att stanna uppe och kika på Lost ikväll. Det är ju så himla bra! Synd att de har bytt tid från kl 21 till 22.40. Det är riktigt sent om ni frågar en sömntuta som mig.. Jag behöver många timmars sömn!

Ciao!

Gaddad!

Att man kan bli så lycklig efter en tatuering, jag förstår inte! Jag fullkomligt ÄLSKAR den! Jag är förälskad i den jag älskar att ligga och titta på den, jag ska vårda den med mitt hjärta! Haha, jag är så nöjd så jag kan gråta. Det var så värt alltihopa! Pengarna, smärtan och väntan. Världens duktigaste och trevligaste Fia som tatuerade mig, Does it hurt i Söderhamn. Ja vad ska jag säga, jag är NÖJD!!!

Efter tatueringen så blev det en tripp till gävle för lite shopping ovh nog shoppade vi allt! Sicken trevlig dag vi hade! Tack Sara för att du följde med mig och fotograferade och var mitt söta lilla stöd!


Gjorde det ont? Var du nervös? Nja alltså jag var inte nå nervös innan man när jag väl låg där på britsen och lade fram handleden och hon började torka av den med en massa medel DÅ blev det verklighet! Då blev jag nervös, men mest förväntansfull. Angående smärtan så ja visst gjorde det ont det vore lögn att säga något annat, men jag överlevde ju!


Lite bilder såklart! :



En lite smått nervös och mycket förväntansfull Petra!


Full fräs!


Underbara resultat!


En enormt nöjd och glad Petra!


I MADE IT!


Chai latte fick det bli i Gävle!


Shopping!


Män som hatar kvinnor!

ÄNTLIGEN, äntligen äntligen har jag sett den! Jag måste ju säga att jag hade väldigt höga förväntningar över denna film, alldeles för höga. Vet ni vad? Filmen överträffade mina förväntningar till tusen!! Den var helt fantastisk, grym, förjävlig och rå! Ja jag vet itne vad jag ska säga om den, den var så himla bra, jag vet inte om man riktigt kan säga "bra" om allt det hemska i filmen för usch och fy hur rå den var.. Spännande och rysningar genom hela filmen! Sen var det ett stort plus att dom hade tryckt in lite humor då och då i den annars så hemska och sorgliga filmen. Värt var det att se den i alla fall! Nu är jag hur sugen som helst på att läsa de andra böckerna. Ska nog skynda mig att läsa ut svenskaboken och slänga mig in i en av Stieg Larssons! Lisbeth alltså, shit vilken brud! Så himla skön och grym tjej, vilket mod och styrka hon utstrålar!


Märkt för livet!

..Eller ja inte riktigt än men imorgon är jag det! Är jag nervös? Nja faktiskt inte, inte än i alla fall. Blir säkert ikväll när jag ska lägga mig eller imorgon när jag sitter på bussen! Tur att jag har min andra hälft, Sara med mig ;) Det känns verkligen jätte bra och jag har velat gjort detta så himla länge, så imorgon händer det äntligen! Det kommer att bli super bra! Sen efteråt ska jag till Gävle och shoppa lite så morgondagen kommer att bli en enda stor rolig grej helt enkelt! Bara en massa skoj hela dagen lång.


Detta underbara konsverk kommer att sitta i min vänstra handled imorgon! :) Jag tycker den är väldigt vacker!


Har tagit en promenad med mamma nu, så nu blir det lite slögöra. Skönt! Man måste ju ta vara på söndagarna! Har skrivit upp lite saker jag ska kika efter imorogn i Gävle också.

-Baslinnen (verkligen ett måste!)
-Någon fin kofta
-Några fina romantiska blusar lite volanger är fint!
-En massa jeansleggins! Så himla sköna åh ack så användbara!



Jaha då var ju melodifestivalen över och avgjord då också. Jag vet inte rikrigt vad jag ska tycka är ju inte sådär jätte insatt faktiskt. Men låten var faktiskt riktigt skön i refrängen! Åh ja det brukar ju gå hem när det är unikt och lite udda i eurovision så vi kanske ligger bra till, vem vet! Själv röstade jag ju på H.E.A.T, jag tyckte dom var grym! Faktiskt så har jag börjat gilla Caroline AF Ugglas låt mer och mer också, jag gillade verkligen inte den ibörjan. Men nu så är den faktiskt rikrigt fin och framförallt känslosam!

Nej nu ska jag få ut tummen ur arslet och se till att få nått gjort, det värsta är när man inser om kvällarna att man har spenderat mer än halva dagen framför datan. Det är inte kul!

Ha en bra söndag allihopa!

Puss.

Kroppsideal.

En tanke slog mig imorse när jag stod och bredde mina smörgåsar. Den "Perfekta" killen/tjejen, kan någon berätta för mig hur denne ser ut? Om 100 personer skulle svara på den frågan, för sin personliga åsikt om saken och inte om vad "samhället" anser att den perfekta människan ser ut, så skulle jag få in 100 stycken olika svar. Några kanske skulle vara snarlika för visst finns vi några stycken som tycker nästan samma sak om olika grejer. För vissa kan ju välbyggda killar med mörkt hår vara den "perfekta" killen, för andra kan lite mer knubbiga killar vara den "perfekta. Samma sal för tjejer, vissa tycker att tjejer som är smala är perfekta andra gillar inte smala alls och vill hellre ha lite knubbigare tjejer. Hur vi än skulle försöka och sträva efter att vara perfekt i allas ögon så skulle vi aldrig lyckas. För det finns alltid folk som gillar något annat hellre än det vi har. Tur då säger jag att vi alla faktiskt ser väldigt olika ut, så varför skulle vi sträva efter att se likadana ut allihop?

Att sträva efter perfektion är som att sträva efter att kunna gå på vatten eller något annat omöjligt.

Melodifestivalen!

I, I can walk a thousand miles to be with you
I'd catch a falling star!
I can walk a thousand miles whenever
No matter where you are!

Rösta på HEAT ikväll, jäklar vilka sköna grabbar! Låten är ju grym! :D


GRATIS mode!

Kom igen nu hörrni, bli medlem! Helt gratis, du samlar poäng genom att delta i olika erbjudanden som tex att besöka lite olika hemsidor, eller delta i tävlingar (som också är gratis förstås). När du sedan har samlat ihop lite poäng kan du växla in dem mot presentkort på tex, Ginatricot, nelly mfl! Så klicka på länken här och bli medlem idag!

http://www.gratismode.se/?c=26362

Skor i massor!

Åh så skönt det var att få sova imorse. Har nog inte uppskattat en ledig och skön dag så här mycket på länge. Angeltävlingen har precis slutat nu, var ner en sväng och kikade lite, det var dåligt med fisk! Tur att jag inte hade gett mig in i något lag så jag var tvungen att vara där mellan 9-12! Träffade Johanna en sväng där nere också, åh vad jag längtar tills vi ska till Gävle på måndag! Kommer bli så otroligt roligt och skönt att komma bort en dag och göra en liten utflykt bestående av shopping och mys!

Just nu sitter jag och skriver på mitt tal till retoriken, ett argumenterande tal om kärnkraft. Självklart är det ett tal mot kärnkraften då jag själv är det så kändes det också bra att hålla det så. Även om det är en utmaningen att hålla ett tal och vara för något som man egentligen inte är.

Jag har hittat ett utav världens snyggaste skor på nelly.com, vill ha! Men Petra är duktig och håller sig hon, kanske även beror på att alla storlekar var slut, men ändå! Gillar verkligen Nellys egna märke Nelly shoes det verkar hur bra som helst, jätte bra priser och gud så snygga skor! Ta bara en titt här så får ni se:


Muums!

Filmer jag vill se NU!


I like it aha aha!

NU är helgen här på allvar och lördagen kommer att invigas med en sovmorgon!! Hur underbart som helst! Har precis druckigt lite te och ätit lite nötter och kikat på Familjen Annorlunda. Hur bra som helst! Nu blir det snart käk, ikväll är det hamburgare som står på menyn, inte några djupfrysta här inte nej vi ska göra allt själv, köttet och så! Det blir godast tycker jag.

Sedan ska jag städa undan lite till flickorna kommer, ååh vad jag har bra vibbar inför den här kvällen! Vi ska äta kladdkaka och paj, popcorn och kika på Patrik 1,5, Småstadsliv och Svullo! Haha det kan ju inte bli annat än roligt!

..Och vet ni vad jag är otroligt glad och i extas över en grej just nu som jag ska visa er här på bloggen om ca en vecka. Den måste nämligen fraktas över oceanen först! ;) Ååh I want it now!

Idag blev det lunch på stan, det var kalops i skolan och ja, jag har inga bra minnen från kalopsen i skolan om man säger så. Hua, usch och fy! Det var nämligen i 9an någongång som det var kalops och i min kalopsgryta så hittade jag världens vidrigaste, senigaste bit! Det var typ en stor senklump med en massa rör i, typ ådror och vener! Jätte äckligt! Brukar kalla den för "Davy Jones" ni vet han den bläskfiskliknande figuren i Pirates of the Caribean. Den såg nämligen ut som hans skägg.. Usch! Så det fick bli lunch på Krokanen istället och det var ju inte helt fel det heller. Fredagsfikat efter skolan drog vi in på också, sen gick jag på stan i en timme utan att köpa en endaste grej, och ändå fick jag ju lön idag så jag tycker att jag var extremt duktigt som lyckades hålla mig, det blir ju Gävle på måndag! Weeihoo!


Nej nu ska jag hjälpa mamma med burgarna!


Ha en uuunderbar fredag, min kommer att bli perfekt!



Mysigt, senbiten såg ut precis såhär kanb man säga, en enda klump med en massa äckliga ihåliga rör i!


Snart snart snart!

..Är denna vecka över! Imorgon är det fredag och jag äälskar det! Så himla skönt, och vilken underbar helg jag ska ha, jag bara SKA ha det! Sitter just nu och knaprar på lite valnötter och hoppas på att jag ska få en bra koncentration på det jag läser i biologiboken. Har prov imorgon och biologi är det roligaste jag vet (av alla skolämnen) men jag kan ändå inte få någon motivation! Vad är det för fel? Jag är helt skoltrött för tillfället och skulle bara vilja ta studenten imorgon och försvinna lång härifrån. Men det går ju inte så jag får härda ut dessa veckor som är kvar, göra det bästa av situationen och sen ta nya tah i höst igen. Under sommaren tycker jag ändå att jag måste hinna suga i mig lite energi och motivation..

Från och med nu ska jag nog faktiskt börja skriva en "budgetdagbok" och skriva upp precis ALLT jag lägger pengar på. Skulle vara intressant att se vart allt har hamnat när man står på samma ruta med samma fråga i slutet av varje månad "vart tog pengarna vägen?". Dte är nog nyttigt att skriva upp allt också så man får en "aha-upplevelse" sen när man läser den och inser att man faktiskt kunde dra ner på ett och annat.. Kanske jag ska bli den sparsamme och snåle Petra? Njaa.. Vi får väl se.

Jag har alltid varit och är helt tokig i Sophie Kinsellas böcker om Becky Bloomwood. "En shopaholic" nu har ju filmen "en shopaholics bekännelser" börjat på biograferna och jag känner hur det kliar i hela kroppen på att vilja se den! Den och "Män som hatar kvinnor" är filmerna jag suktar efter just nu!

Tänk om man ändå kunde bli en sådär perfekt människa som höll koll och planerade allt. Alltså inte planerade vad man ska göra och säga under dagarna men som liksom kunde skriva in "ikväll ska det pluggas matte" "onsdag-skriva klart svenskauppsatsen" och verkligen göra det också. Jag försöker och vill vara sådan men jag failar alltid! Kanske bara är att inse att jag inte är en ordningssam person..

Ge mig en kopp motivation och en liten bulle med enerig att doppa med, tack!


Yogi te och Lindts mörka choklad borde väl få upp motivationen en aning i alla fall?

Godmorgon!

Gud så skönt det var med en sovmorgon idag! Nu sitter jag och äter lite frukost, havregrynsgröt med krossade linfrön och ett stort glas apelsinjuice med mighty green i. När jag vaknade i morse så var jag stupsäker på att det var helg.. Men nej det var ju inte ens fredag.. Men i morgon så! SEN är det helg! Ååh vad jag ska njuuta! (och plugga...) Suck..

Idag blir en helt vanlig torsdag. Inget speciellt som inträffar. Så vi får väl se om det dyker upp några överraskningar under dagen!

Ciao!


Titanboan-13 meter lång orm!

Naturnörd som man blir, men ändå! Det är fascinerande! I början av 2009 fann några fossiljägare i Colombia ett fossil av en orm som levde för ca 60 miljoner år sidan, ca 5 miljoner efter dinosauriernas tid. Men denna orm var inte vilken orm som helst, den uppskattas ha varit 13-14 meter lång(!) och vägde upp mot ett ton. Kan ni tänka er! Mysigt det skulle vara att ha ett sådant litet husdjur, tycker ni inte? Storleken tros bero på tidens varma klimat. Denna upptäckt kan ge mer fakta att grunda växthuseffekten på och hur den har påverkats under åren då man innan denna upptäckt trodde att det var mycket kallare i de tropiska zonerna under den tiden. Coolt tycker jag, vem vet vad mer som kan ha existerat före vår tid?


Bilden visar till höger en ryggkota från en boaorm som är 5 meter lång. Till vänster ser ni fossilet av en ryggkota från en Titanoboa som då ska ha varit upp mot 14 meter lång!

Slöhög..

Hua mig vad slö jag känner mig! Så här får det ju inte vara, jag måste rycka upp mig..
Nu är den jobbigaste dagen på skolvekan avklarad! Weeihoo! Jag överlevde!

Igår var jag på mitt första "jobbmöte" och det gick ju bra! Var trevligt och kul att träffa alla privat. Man kände ju knappt igen alla utan maxkläderna. Haha. Man är ju så van att se dem med vita skjortor och med en hamburgare i handen! Trevligt var det och det var mycket att prata om.

Nu vill jag ha helg och lugn och ro! På fredag blir det myskväll här hemma med tjejerna och på lördag är det angeltävling här nedanför på sjön. Alltid lika roligt att träffa grannbona, värma sig vid elden och grilla lite korv! Och hålla koll på angeldonen såklart!

Ciao!

Ny design!

Jag är verkligen ur dålig på att designa och göra snygga headers osv. På google genom min vän Sara hittade jag min räddning. Där fanns nämligen en sida som en kille hade gjort där han delade med sig av olika stilmallar, då fastnade jag för denna! Tyckte den var ren och fin!

Inviger denna med att göra en liten "test", sånt är ju alltid roligt! :

Mode-testet

Beskriv din stil med 3 ord.-Oj vad svårt, jag är en riktig mixer ju: rockigt, vardagligt, docksött? Ja en riktigt mixer som sagt.
Vad innebär mode för dig? Själva modet är ju inte direkt så jätte viktigt men självklart faller man för vissa trender.
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker?- Hm, Gina tricot, Vero moda. Ja det vanligaste helt enkelt.
Shoppar du second hand?- Har aldrig provat på det faktiskt, men skulle bar gärna vilja hitta ett riktigt vintage fynd!
Vilken är din favoritdesigner?-Hmm.. Svår fråga. Är inte så värst inne på designer. Tiger of swedens designer?
Vad är din favorit i vår?- Skinnjackan helt klart!
Hur mycket shoppar du för i månaden?- 1000-1500.
Dyraste plagget respektive billigaste?- Men gudeligen.. Dyraste inom de senaste månaderna blir min skinnjacka. Billigaste blir t-shirten jag fyndade på Jc för 35 kr!
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?- Haha förmodligen, om inte mer, då ska ju jag ha min feta lön!
Brukar du tröstshoppa?-Alldeles för ofta, tyvärr!
Högklackat eller lågklackat?-Högklackat så det smäller om det!
Vilken är din drömväska?-En vit jag spanat in från Louis vuitton!
Vilket blir ditt nästa köp?- En svart vår väska från friis company
Vilka är dina stilikoner?- Hmm inga speciella faktiskt. Det blir väl att man kikar i tidningar och sånt.
Favoritplagg just nu?- Måste säga skinnjackan här också!
Favoritaccessoarer?- Armband och krims krams!


Måndagsångest.

Vem lider inte utav det? Hua mig, heeela veckan ligger framför fötterna på en.. Uscha, men när jag tänker på det så lär faktiskt söndagsångest vara värre. Då har ju veckan inte ens börjat, nu har jag ju faktiskt härdat mig igenom måndag så imorgon är det tisdag och vi är en bit inne i veckan i alla fall! Haha, nog kan jag tänka positivt om jag bara vill!

Denna veckan är ju väldigt tråkig måste jag säga då det itne händer någit speciellt.. Eller jo lite saker finns att se fram emot. Fredag- LÖNING :D, Fredag-Pajmys med tjejerna! Åh det ska i alla fall bli mysigt! Fredagsfika blir det säkerligen av också, annars ska jag se till så att det blir av! Det har ju absolut blivit som en liten tradition, tänk om man skulle räkna ut hur mycket pengar det blir på ett år.. Hah fy så hemskt, men man måste ju få unna och njuta lite i livet också!

Nu är det käk sen funderar jag på att ta mig en kopp te, poppa lite popcorn med grillkrydda (var aaaas längesedan jag åt popcorn nu så jag börjar på abstinens!!) Sedan ska jag nog kika klart på OTH så jag kan ge Linnea den imorgon i skolan.

Föresten är du kanske lika som jag, helt galen i att shoppa och inhandla nya saker till garderoben? Isåfall har jag världens grej här! Först var jag själv riktigt skeptiskt till om jag skulle gå med eller inte, ni hör ju hur det låter liksom "gratismode" jo men tjena tänkte jag, ska man sitta och samla poäng tills man dör eller vadå? Nej faktiskt inte, det var över mina förväntingar (som då inte var så höga men ändå) det går faktiskt riktigt fort tills man kommer upp i bra poäng och kan ta ut presentkort på tex, Nelly, Gina tricot eller någon annan affär. Allt är helt gratis, även sättet du samlar poängen på. Allt som krävs är ditt engagemang och tid, så ge det en chans! Klicka på länken här och bli medlem-även det helt gratis såklart!  http://www.gratismode.se/?c=26362


Ciao!

Jobba järnet!

Ååh idag är det jobb igen sen så jobbar jag inte på över två veckor! Vilket ska bli väldigt skönt att hinna med lite annat också :) Weeihoo, därför ska jag köra järnet idag och vara positiv äna ini småtimmarna! Kl 20 slutar jag, då blir det hemfärd, funderar på att göra något i form av en belöning, kanske köpa lite Ben & Jerry's? Mums.. Fast jag har ju min stor stora belöning den 16:e! Åh jag längtar så att jag kan kräkas, angående smärtan, det finns väl inget som klår ett brustet hjärta eller? Så det lär ju vara en baggis!

Nej nu ska jag klä mig och ge mig av!

Ha en lugn och trevlig söndag allihopa. Min kommer att vara ganska hektisk!

Ciao!

Lördag.

Idag har det varit jobb hela dagen. Jobbar även imorgon vilket är ganska bra då man har fullt upp i helgen vilket betyder inga lediga tankestuder för mig! Yippie..


Nej usch vad tråkig jag är, nu blev det ett kort och trist inlägg.. Jag får skylla på mitt värdelösa liv, ha.. ha.

Det värsta som kan hända..

I don't know how to get by
Seems like we can't make it alright
Never wanna say goodbye
I can't let go
So give me one more try
You're everything I need..



Nu är helgen här äntligen! Någon riktig slapphelg ska jag väl inte påstå att det blir.. Det är ju jobb hela helgen som gäller. När jag har mina lediga timmar är det plugget som fyller upp den tiden. Så jag ser fram emot nästa helg istället. Det är ledighet det! Sen måndagen efter är det ju dagen DET! Weeiha! Känns verkligen jätte bra!

Nu ska jag skynda mig på lite grann. Ska hämta upp Johanna nu snart och dra ner på stan till Sara. Så vi får väl se vad vi flickor hittar på ikväll, tror vi blir ganska många, kul! Idag blev det en fredagsfika efter skolan, som alltid! Är så himla mysigt att sitta och mysa och prata om helgen, veckan och allt! Jag tänkte i morse att "vad skulle jag göra om jag inte hade mina underbara vänner?". Då skulle jag vara helt körd vid det här tillfället. Hua det vågar jag inte ens tänka på.. Hur dåligt och vad som än händer så får ni mig att kunna le i alla fall, det är ju inte så att jag glömemr bort alla mina bekymmer och allt är bra för jag gråter inombords. Det har jag alltid gjort. Jag gråter väldigt ofta för jag är väldigt känslig för saker och ting. Jag gråter till filmer, låtar, händelser, ja allt! Men, det är inte många som har sett mig gråta, jag kan inte göra det framför folk.. Ni är ytterst få som har skådat det.. Jag vet inte varför, kanske är det för att inte visa svaghet.

I alla fall så får ni mig att för stunden känna en glädje. Ni är som alkohol kan man säga! :P Så vad vore jag utan er? Antagligen alkolist, haha.

Egentligen har jag inte riktigt tid med detta nu men, vill ni veta min värsta mardröm? Min absolut värsta mardröm är att jag om kanske en sisådär 5-10 år, träffar en kille som ja ni vet han är trevlig och allt sånt, en sån där typisk svenssonkille som är lämplig att skaffa barn och gifta sig med, en sådan man kan nöja sig med. Man tror att det man gör då är rätt och av kärlek, men egentligen så gör man det för att dölja och klä över något annat. Sen lever man tillsammans med den killen, får barn och allt bla bla bla. Samtidigt som man tänker på "honom" han som man verkligen älskade en gång, som aldrig hade fått en att känna något liknande. Han som en gång sa att han älskade mig tillbaka. Han som man tittade på stjärnfallen med, solnedgångarna och kände äkta trygghet och kärlek med. Att man nu istället skulle nöja sig med den här andra killen, den "trevliga svenssontypen". Leva ett helt liv med honom och aldrig kunna ta tillbaka det.
Det är min mardröm..

En impulsiv dag!

Idag har varit överraskande bra dag. Ignoration och ett påklistarat leende är verkligen super.. Dagen började med en sovmorgon, vääldigt skönt måste jag säga! Sen bar det av till skolan för att göra kemiprov, gick nog helt ok skulle jag tro, hoppas på ett G i all fall :P Slutade klockan 12 då man fick jobba hemma på retoriken så jag tog en prommis ner till stan för att byta min bh som jag beställde från Lindex shop online. Den var lite stor, jag är ingen Pamela, Elita eller Linda Rosing direkt så det blev ett litet byte på den. Bytte den mot en underbar rosa tröja men svart rosor på, gillade den verkligen! Såg framför mig hur jag kommer i den i sommar med ett par vita jeans och kilklackat till :) Ååh!

Bussen som skulle gå hem klockan 1 missade jag såklart då jag sprang förbi krokanen urförsäljning på smycken och ja, jag fastnade där i röran. Hittade tre söta örhängen i silver. 35 kr betalde jag totalt för dom! Det kan man kalla utförsäljning må jag säga!

Gjorde ett nytt försök på att åka hem med bussen som går klockan 14. Hann på nätt och jämt, där träffade jag Sara. Vi hoppade av första hållplatsen då vi bestämde oss för att träffa tjejerna på NK. Så det blev en liten mysig fika där.

Just det! Igår hade jag en sån där "första upplevelse", ett rådjur sprang ur för mig precis framför bilen på 90 vägen. Tvärbroms kan man verkligen kalla det och hade den lilla stackarn varit osmart och vänt på vägen igen så hade jag kört på den. Tur också att det bara var ett, dom brukar ju komma i en liten flock.




Min söta lilla tröja.

The day.

I did everything I could, just to have you close to me. To follow and live in my dream. Today I woke up, please let me go back to sleep. Love can kill anyone..


Nu har jag varit duktig och beställt tatueringstid! Längtar som en tok! Den 16:e mars blir den efterlängtade tatueringen av. Äntligen! :D






En shopaholics bekännelser..

Hamnade på stan idag efter skolan med Gabbe, Johanna och Carro. Vi tog en fika på Krokanen (måste ju växla lite mellan NK och krokanen ibland). Sedan var jag på jakt efter en almanacka (får inte plats med allt i min gammla längre) och en ny ögonfransböjare. Hittade en perfekt almanacka men tyckte dock att den var lite dyr.. 130 spänn för en liten bok att skriva i liksom. Det är ju nästan en T-shirt! I alla fall så var jag in på Jc efter att Johanna gick till bussen. Hua det är farligt att gå på stan själv. Då hittar jag alltid en massa och tycker att det är så himla bra och att jag verkligen behöver det jag hittar. Sant så sant, jag var in på Jc och kom ut med en liten påse innehållande en kofta och en T-shirt. Äsch, det är ju snart lön..! Var in på Lindex också och hittade ett fint armband, eller det var fyra stycken ihophörande armband.

Nu är jag hemma igen och ska till att käka lite! Fick även brev idag om att mitt körkort har kommit! Så ska hämta ut det imorgon hade jag tänkt, weei! Tur det att jag får ett nytt leg då jag nästan blev nekad att gå in på krogen i helgen med mitt gammla. Dom trodde inte att det var jag! Men jag kan förstå dom faktiskt, jag har nästan vitt hår och ser ut som en köttbulle i ansiktet. Käkade kortison då kortet togs så jag var lagomt svullen i ansiktet då. Sen hade jag precis blonderat mig så jag klandrar dom inte, jag är faktiskt väldigt olik mig! Men det var ju lite surt att jag inte höll på att komma in på mitt egna leg, haha gud så jag tjatade och övertalade dom att det verkligen var jag på bilden! Dom släppte in mig tillslut med mycket misstänkta blickar..

Men nu så får jag ett nytt imorgon! Ska bli skönt att slippa ha det stora A4 pappret i väskan också som är det "tillfälliga" körkortet. Nu kan jag sätta det i någon pärm eller nått!


Dagens inköp!

Yogi te.


Är du som jag en te-älskare så rekomenderar jag starkt detta te. Det är så himla gott, värmande och kryddigt. Det är ekologiskt och endast "riktiga" ingredienser i. Inga aromer- precis som äkta te ska vara! Detta har blivit lite av en drog för mig nu, tredje koppen för idag sitter jag just nu och slurprar på. Har precis kikat klart på Familjen Annorlunda och jag bara älskar det! Sånt himla mysigt programm!

Nu vill jag ha vår! Snälla snälla kan det inte bli lite varmare ute nu så snön smälter och man kan få byta ut den stora pylsig jackan mot en fräsch skinnjacka och de varma vinterskorna mot ett par lätta sneakers! Tänk vad skönt nu i sommar när man kan ta en runda i stan klädd i linne, shorts, ballerina och ett par feta solglasögon och med en smarrig mjukglass i handen såklart!


Linnea, Johanna och Carro. Sommaren 2007!


Underbart mysig grillkväll på stranden, Helen och Carro! Sommaren 2007.

 
Sommarkväll på Långnäs! Sara, Jens Johanna och Lars.



Åh vad jag har fastnat för låten Stronger than Jesus med A camp, sån himla härlig och fin låt! Bjuder på lite av texten.

Who told you love is the Alfa and Omega?
And that your heart will lead you to the only one?
It's a curse, it's the hammer that will break you,
It's a poison hidden in a bon bon

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

it's a riddle how lovers can stay alive
but we bloom and breathe in all decline


Jag älskar den..

Rosa drömmar.

Åkte hem två timmar tidigare idag. Var så slut så det finns inte. Ska nog ta och sova lite middag nu snart.

Kunde inte låta bli att kika lite på Lindex web shop igen och hittade ett riktigt smaskigt underklädesset. Åh vad fins det är, längtar till löningen kommer! Förstår inte varför det kan vara så himla roligt att köpa underkläder. Det är ju liksom inget man visar hela världen när man går förbi på stan precis. Men visst känner man sig fräschare när man själv vet att man tillexempelt har nya underkläder på sig eller har målat tånaglarna? Så tycker jag att det är. Sen finns det ju så himla mycket fina saker att välja på också när man är tjej och letar efter nytt under! Tänk att vara kille på den fronten. Vad har man att välja på, boxer, boxer eller boxer? Ja jag vet att det finns Y-front också eller vad det heter men majoriteten använder sig väl av boxer vad jag har förstått. Gud vilket stort utval, eller kanske inte. Vi tjejer har ju så mycket att välja på, alla möjliga färger, modeller, former, glitter, spets och ja allt möjligt! Tänk att få designa och öppna en egen underklädesaffär! Det skulle vara roligt! Jag skulle nog ha desginat de flesta i typ romantiskt/docksöta modeller. Detta par som jag hittade på lindex web shop faller mig precis i smaken! I alla fall trosorna. Bh:n var helt ok, hade jag fått bestämt hade det vart lite mer pyls på den, mer spets och kanske några rosetter.



Bh och trosa ur Ella M:s kollektion. I love them!

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem efter jobbet. SItter och kikar runt lite på internet nu innan jag ska ta tag i allt plugg som jag tänkte göra undan lite av ikväll. Imorogn börjar jag klockan nio så lite sovmorgon har jag.

Sitter och dricker lite Pucko just nu. Gud vad glad jag blev när jag upptäckte förr att det fanns att köpa pucko i tetror. Det som är så himla gott!

Igår så köpte jag och mamma ett te också som var så himla gott. Yogi te classic hette det och smakar gudomligt, lite kanel och kryddig smak är det på det. Väldigt rofyllande och värmande.

Nej nu har jag inte längre tid att sitta här! Nu blir det te och plugg.. Suck.

Ciao!

Fy vilken dag.

Jahapp då har man nyss vaknat då efter nattpasset på max. Slutade efter 05.00 och var hemma vid 05.45. Sen har jag sovit till nu, och nu börjar man jobba om två timmar igen.. Lena och Robert kommer nog inte vara så glada på mig i skolan till veckan skulle jag tro. Har inte hunnit plugga ett skit. Eller jo har läst nån sida ur svenskaboken. Men men det är väl sånt man får ta då. Lediga kvällar hela veckan i alla fall så jag får väl plugga häcken av mig då.

Ingen frukost nu utan pang på rödbetan! Dagen får starta med en brakmiddag istället. Buffalo wings och potatisgratäng. Mums! Funderar på att ta med mig svenskaboken till max så kan jag ju läsa i den under min halvtimmesrast. Haha.

Nej nu har jag alldeles för mycket att göra för att ha ro att sitta still och blogga!

Ha en trevlig söndag :)

Ciao!

RSS 2.0