Orkar inte..

Jag orkar inte låtsas som att allt är okej längre. Orkar inte le och göra saker när jag helst av allt vill gömma mig under täcket och gråta. Jag vill inte minnas det som var, men jag vill heller inte glömma det. Jag vet att det är omöjligt, jag vet att det inte går. Jag inbillar mig att du undviker mig, tycker att jag är dryg och jobbig. Inbillar mig att du helst av allt skulle vilja att jag aldrig hade existerat i ditt liv. Inbillar mig att du tycker att allt som en gång handlade om oss bara är något strunt som du har förträngt. Inbillar mig att om något år har du glömt bort vad jag heter, vem jag är, vem jag var. Vilka VI var..

Jag trodde inte att det skulle bli lätt, men jag jag trodde kanske inte heller att det skulle bli såhär svårt. Det har liksom ändå gått ett halvår. På sådan pass långtid borde människan kunna vänja sig, glömma, förtränga. Varför minns jag då allt lika tydligt som om det vore igår? Varför är du den första jag tänker på när jag vaknar? Varför känns det som att jag aldrig kommer kunna ge någon annan det jag en gång gav dig? Hur ska jag kunna uppskatta, älska någon när du fortfarande finns kvar? Hur ska jag kunna träffa någon och känna att jag älskar denna fullt ut? Jag kommer ändå alltid vara beredd att bryta upp med personen om du skulle återvända. Jag skulle alltid vara redo att släppa allt för din skull.

Det går bara inte.. Det är inte möjligt. Man ska aldrig säga aldrig. Jag vet. Tyvärr så är detta ett undantag.

Jag fattar inte ens att jag skriver det här, HÄR till på köpet. Kanske hoppas jag att just du läser detta. Att du förstår att jag tänker på dig varje dag, att jag är beredd att göra vad som helst för att få det att funka. För visst var det något speciellt?.... Jag trodde att jag hade varit kär innan, jag trodde att jag hade älskat någon. När jag träffade dig, föll allt på plats. Jag hade aldrig varit kär innan, (sorry ex's)... Men nu var jag det.

Förlåt för detta otroligt beklagande och "ÅhDetÄrSåSyndOmMig" inlägget.. Jag var bara tvungen..



Jag och broder, julafton 2007. The time of my life.


Peppad för att träna!

..Har nu bestämt mig för att köpa ett gymkort igen. När det förra gick ut var jag för snål för att köpa ett nytt, jag lovade istället mig själv att träna hemma. Vilket rann ut i sanden som vanligt.. Förra hösten tränade jag som mest, det blev upp till fyra pass i veckan ibland. Mycket styrka och kondition som core, boxning, och step, jag hade såå kul! Inte nog med att jag hade extremt roligt, jag blev starkare och fick bättre hållning också (jag har väldigt svag bäcken och svank vilket gör att jag sjunker ihop lätt när jag sitter ner osv.) Coren hjälpte otroligt mycket och jag kände snabbt ett resultat därifrån.

.. Så nu ska jag köpa ett gymkort till veckan och köra igång. Frågan är om jag inte ska köpa det redan på torsdag och köra mitt första pass då! Jag är så grymt sugen så jag hoppar omkring här hemma av glädje, skönt att man känner sådant engagemang för träningen!

Mitt mål: Till jul ska jag känna att jag har fått tillbaka den förlorade styrkan och känna mig starkare i min hållning.

Egentligen skulle jag bara vilja åka ner ikväll till gymmet och köra järnet! Men jag åkte hem tidigare från skolan idag, känner mig sjuk och har frossa. Inte speciellt roligt.. Så jag får nog hålla mig hemma ikväll, ska nog ge mig ut på en promenad/joggingtur senare i eftermiddag i alla fall.

Nu jävlar!                           (Bild lånad från google.)


Vänner.

.. Jag måste ha en väldans, väldans tur att ha de vänner som jag har. Vad hade jag gjort utan dem liksom? Hur nere och ledsen jag än är så kan de alltid få mig att le. Det värsta är kvällarna och nätterna. När man ligger själv i sängen och tankarna bara flyger runt likt en virvelvind. Då känns allt verkligen värdelöst, då ser jag bara mörker. Det bästa är då på morgonen, när man ska iväg till skolan och man möts av leenden och blickar som glittrar och utstrålar kärlek och lycka. Det jag ser tillbaka i mina vänners ögon, det får mig att le. För stunden glömmer jag allt vad bekymmer heter och de får mig på andra tankar. Att dela ett gottskratt och att känna att de lyssnar på vad man har att säga, gör hela dagen för mig.

.. Utan er vet jag inte vem jag skulle ha varit idag eller vad jag skulle ha sysslat med.

En riktig vän är en person som du ska känna att du kan berätta vad som helst för, någon du kan lita på. Någon som får dig att må bra när du mår som värst, någon som kan få dig att se det ljusa i det mörka. Någon som stöttar och förstår, någon som ser i dina ögon när allt inte står rätt till. Oftast har man en vän, en bästavän som uppfyller de här kraven. Jag har den turen att ha fler än så. Ni vet vilka ni är, jag uppskattar er verkligen!



Every song ends, but that's no reason not to enjoy the music.

 


Middag ikväll!

..Nu har man kommit hem från skolan och en massa möten angående UF. Har ju startat ett företag nu med Johanna, Johanna och Sara, så det har blivit en del att göra på eftermiddagen och allt ser verkligen jätte ljust ut! Jätteskönt!

..Ikväll blir det middag på Spicy cow med Johanna, Linnea, Sara och Johanna. Underbart mysigt! Imorgon blir det jobb, likaså på söndag men sen är jag ledig nästa helg, underbart skönt!

Vad tom jag kände mig på ord.. Är så trött så jag skulle kunna lägga mig och sova lite, men det hinns inte med! Ska hoppa in i duschen nu och sedan smörja in mig med baby lotion, finns verkligen inget bättre! Man känner sig så mjuk, så mjuk! Brukar använda mig utav en parfymfri och sedan lägga ett lager doftlotion ovanpå. Men nu köpte jag en baby lotion som det var en mild doft på. Behöver jag säga hur gott den luktade?

Nej nu blir det duschen! ♥

En kopp kaffe och..

..Idol såklart! Myspys! Ska ta och lägga mig i tid ikväll också, en lång dag att se fram emot imorgon, tur att den börjar med två timmars yoga.

..Idag hämtade jag ut mitt paket från HM som kom en vecka för tidigt! :O Det var inte likt HM, men inte klagar jag inte! Rena rama julafton ju. Allt var perfekt, väskan var så snygg! Tröjorna var lite stora.. Tog ju en storlek större. Men stort=mysigt får jag gå efter. Blir säkert bra!

Nej nu ska jag återgå till kaffekoppen. Har sådan konstig känsla i kroppen.. Tror nästan jag håller på och blir sjuk. Har sån trötthetskänsla och får frossningar och fryser så lätt. Illamående är inte heller ovanligt nu för tiden. Inte så roligt. JObbar hela helgen nu sen är jag öedig ett bra tag. Nästa helg kommer bli den första lediga helgen på jag vet inte hur länge! Underbart skönt! Har alltid haft fullt upp nu i flera helger. Antingen har jag jobbat eller också har jag varit borta. Denna helg vankas det klassfest, annars är den blank om man bortser från Rättviksmarknaden eller Valbo. Haha, låter som att helgen inte blir så "ledig" ändå. Men sovmorgon blir det i alla fall!

ÅH, bonde söker fru börjar snart igen! På onsdag rättare sagt (såg reklamen nu på tvn). Yeay vad kul!

Nu börjar idol!


Shopping och fika.

..Helt underbart skön dag! Var in till Lindex och kollade in den nya lokalen och shit vad fint och snyggt det var där! Svart inredning och ja, helt perfekt! Hittade två sjalar och en väst därinne. Jätte nöjd!

..Nu har jag lite lätt illamående och frossningar.. Inte speciellt roligt.. Vill inte bli sjuk nu!

Har sovmorgon imorgon till klockan 10 i alla fall så det ska bli skönt. Hoppas man inte åker på magsjuka innan dess bara! Hua, nej så ska vi inte tänka nu.

Ska ta en lång dusch ikväll och lägga mig i tid. Måste hinna se avsnittet av idol och Svenska Hollywoodfruar också. Haha det är så grymt roligt! Sitter och skrattar och häpnar över dessa fåfänga fjortis-tanters beteenden.

Nej nu ska jag lägga mig och vila lite innan Therese kommer, ska ju snacka lite Mary Kay med henne ikväll. Spännande!

Här har ni västen jag fyndade på Lindex. Riktigt snygg är den! Hittade den på barnavdelningen och hade 30% rabattcheck så 175kr fick jag ge för den. Helt fantastiskt pris!


Längtar och längtar..

...Tills min beställning från HM kommer! Borde komma nästa vecka.. Yeay! Vill ha väskan.. Och den stora stickade tröjan.. Och en fin fina blusen.. Åh vilka bilder som poppar upp i huvudet! Älskar verkligen hösten egentligen! I alla fall på klädfronten, allt blir helt plötsligt så bekvämt. Stora stickade tröjor, tights och strumpbyxor. Stora gosiga halsdukar och sköna jackor och skor.

..Gillar verkligen väskan jag beställde från Hm.. Och tröjan från forever21. De är verkligen min stil! Jag har en väldigt varierad och blandad stil. Ibland vill jag ha det rosa och gulligt, och ibland kör jag lite rockigare med nitar och svart och mörkfärgade kläder. Just nu är jag nog mer inne på de mörka färgerna faktiskt. Det bor nog en liten rocker/darker inom mig ändå. Haha, det ska gärna vara sött men ändå raffigt på något sätt.

Denna gillar jag skarpt! Den är mörk i färgen men lite söt i modellen. Just my style!

Väskan får tala för sig själv, svart och dragkedjor.. MUMS!







Nu blir det Idol snart, kvällens höjdpunkt! Var in på hemköp och köpte hem lite olika meloner och vindruvor till kvällens tv program, eller ja idol rättare sagt, blir inte så mycket mer. Ska nog lägga mig tidigt. Läsa igenom lite biologi och sånt.

Imorgon blir det en sväng in på Lindex eftersom att de öppnar i den nya lokalen imorgon, fick hem en check på "handla för 300, få 100kr i rabatt", nice! Ska dit och kika om man hittar något fint.

 

Nej idol som sagt!

 


Mary Kay konsult?

..Kom precis hem från Mary Kay hudvårdsklassen nu. Intressant och givande som alltid! Gillar verkligen deras produkter. Hon som ledde detta frågade även mig om jag skulle vilja sälja deras produkter och ha egna hudvårdsklasser och sånt, hon trodde nämligen att det skulle vara något för mig. Sant så sant, har ju kikat ganska många gånger på att gå makeup kurser och sånt men de ligger ju på ca 14.000-30.000 kr och det är ju inte direkt billigt kan man säga. När man säljer Mary Kay produkter så utbildar man sig inom deras produkter, hur de fungerrar, hur huden fungerar och man får även lära sig att sminka och sånt. Riktigt riktigt roligt! Det värsta är ju att det finns så lite tid när man både pluggar och jobbar, men jag ska träffa henne på onsdag och prata mer om det så får vi se hur jag gör helt enkelt. Men som sagt, det skulle vara riktigt roligt!

Kanske vore något för mig?


Shopping från forever21

..Har precis skrivit ut lite papper om vilka kläder jag önskar att köpa från forever21 som jag ska ge Monica ikväll, hittade en del godbitar! Dock var jag lite snål, men vad fan. Det är ju alltid nåt!

Blev denna hoody!


..Och denna sötsak!


..Och även denna :)

Nöjd så nöjd! Nu får vi bara hoppas på att det finns kvar när det är dags för beställningen.


Mary Kay

Äntligen är dagen avklarad! Eller i alla fall skolan. Var en kort dag i dag i alla fall, vilket känns riktigt skönt. Är trött som jag vet inte vad idag. Hua. Bättre blir det inte utav att man har matteprov imorgon, yeay!

Ska iväg på Mary Kay-party ikväll ju, tänkte tipsa lite om bra produkter därifrån som jag använder:


Mineral puder. Mycket bra och känns inte alls så kakigt som andra puder lätt kan göra. Dock är det ganska dyrt, tror det ligger runt 350kr.


Denna foundation täcker bra och känns inte heller så tät på huden. Brukar använda den under pudret. Denna ligger på kanske 200kr.


Detta är min absoluta favorit bland MK:s produkter. Det är en dagcreme och foundation i ett. Man behöver inte ha puder över, den täcker bra och återfuktar på samma gång! Perfekt på sommaren då puder bara rinner av eller när man känner sig lite lat och inte orkar ha på både foundation och puder. Superbra! Kanske ligger mellan 150-200kr.

Nu ska jag in på forever21 och kika efter vad jag vill ha, skojigt värre! Broder och Monica tar med sig beställningen till USA nästa vecka! Yeay!

 


Trött som en..

..ETT AS! Var sjukt mycket på jobbet nu på kvällen, vart kom alla ifrån??!! Det var typ kö till dörren i flera timmar..

Nu har jag kommit hem i alla fall. Tagit en dusch, nu sitter man med hårinpackning och ansiktsmask. Skönt! Ska ta något att dricka och fixa naglarna nu, de ser hemska ut!

Ont i magen har jag också.. Blä. Matteprov på tisdag, BLÄ!

Nej nu ska jag göra ett ryck!




Sunday bloody sunday.

..Egentligen gör det inget att det är Söndag. Har ju inte känt på någon ledighet i helgen så det känns inte allt för hemskt att gå upp tidigt imorgon. När jag slutade igår mötte jag upp flickorna. Vi åkte runt lite och käkade. Mysigt! Var helt inställd på att åka hem och sova när jag hade slutat men jag offrade mig ändå! Hehe.

..Imorgon slutar man tidigt i alla fall. Då blir det att åka hem och plugga satan, sen på kvällen blir det Mary Kay party, eller hjur man säger. Ska iväg till Monicas kompis som säljer Mary Kay produkter. :)

..Nu åker matteboken fram, sen blir det frukost och göra iordning en matlåda ska jag hinna med också innan jag åker iväg.

Ha en trevlig söndag ♥


Fullspäckat schema.

..Jajemensan, helgen innebär jobb hela dagarna. Nio timmar idag, åtta timmar imorgon. Känns som att det där plugget kommer få vänta ett tag.

Nu ska jag ta och göra en dunderfrukost så att man orkar med denna lördag. Vaknade lite på fel sida också, inte bra! Varför ska jag behöva drömma om dig typ varje natt för att sedan vakna upp och märka att du inte längre finns vid min sida?

..Nej nu ska jag rycka upp mig! Åh, jag fick världens bästa nyhet igår! Broder och hans sambo Monica ska åka till USA nästa vecka och hälsa på Monicas mamma. När de är där ska de beställa från forever21 så jag ska få skriva en lista över et jag vill köpa därifrån så ska de beställa det!! Hur bra låter inte det??? De har såå mycket snyggt!

En annan grej som är ganska trevlig, eller mycket trevlig är att vi pratade igår om att åka till USA nästa år, me liike!

 




Dessa var några av de mumsbitar jag hittade på deras sida. Gillar skarpt tröjan i mitten, så snygg!

Ha en trevlig lördag! ♥


Göteborg.

.. Ja då har vi kommit till inlägget som berättar om min lilla tripp till Göteborg.
Har som sagt varit några väldigt lärorika och otroligt mysiga och roliga dagar i Götet! Var väldigt förväntansfull och nervös när jag satt på tåget mot Gävle, Stockholm i Söndags. Det blev ju inte bättre utav att ipoden hade strejkat några dagar innan och att jag inte hunnit lagt in någon musik på mobilen, så jag var musiklös. Kul. Hade köpt på mig två tidningar istället som jag sysselsatte mig med.

..Tågbytena gick väldigt bra och jag blev återigen väldigt stolt över mig själv att klara mig så bra! Hihi, vuxenpoäng där! Vid bytet i Stockholm hade jag 40 minuter på mig så jag köpte lite käk att ta med på nästa tågresa, köpte även en chailatte att smutta på, vilken var väldigt väldigt god! Måste ha varit den godaste jag smakat!

..När jag väl var framme i Göteborg letade jag rätt på den rätta spårvagnen på drottningtorget och styrde kosan mot vandrarhemmet där den första natten skulle spenderas. Denna natt fick jag turen att dela rum med tre otroligt trevliga tjejer från olika delar av Sverige, Melinda, Lovisa och Josefine. När vi presenterat oss för varandra och snackat lite tog vi en liten stadsvandring tillsammans medans vi inväntade samlingen. Trevligt!

..Dag 1, då själva Linnédagarna tog sin början, besökte vi Sjöfartsmuseet. Där lyssnade vi på en forskare som berättade om sitt projekt, sedan fick vi en guidadtur nere vid akvariena. Intressant! Efter några timmars besök och lunch åkte vi buss till Nordens ark. Även där fick vi en guidadtur runt området. Nordens ark är en djurpark som har olika utrotningshotade arter. Efter detta besök var det dags att syra kosan mot Tjärnö där vi skulle spendera restrerande dagar, alldeles vid havet!

..Vi sov i stugor där och det var verkligen jätte mysigt, vi nattbadade, kikade på film, lekte lekar och bekantade oss med varandra. Om dagarna hade vi olika aktiviteter inplanerade. Vi fick tex åka ut med en båt vid namn Nereus på havet på olika djup och göra bottenskrap för att sedan inspektera vad vi fått upp för fiskar/växter/koraller, ja allt möjligt.

..Sista dagen åkte vi tillbaka in till Göteborg och besökte Universeum, som en djurpark inomhus kan man säga. De hade fåglar, insekter, småapor, ormar och sånt. Där blev vi guidade genom regnskogar och annat skojigt. Mycket roligt!

Detta var väl Linnédagarna i stora drag. Jag har i alla fall haft det superbra och skulle absolut rekomendera andra att göra detta! Innan jag åkte var jag lite skeptisk sådär, ni vet hur man tänker. "Biologi resa, haha, vad nördigt, vad ska vi göra då? Plugga och sånt? Med en massa nööördar från hela Sverige. Yeay kul." Det var ungefär så jag tänkte, men eftersom att jag är intresserad av biologi och funderar på att läsa vidare inom det så gjorde jag detta i alla fall. Jag hade ju självklart misstagit mig helt. Det var verkligen skitroligt och man träffade likom 49st andra otroliga människor som jag annars kanske aldrig skulle ha träffat! Allt var så värt det och ledarna och aktiviteterna var verkligen superroliga!

..Priset tar nog nattbadet som jag, Milén, Sandra, Findus, Robin, Henrik, Niels och några fler var med på. Det var kallt men ack så roligt vi hade!

Tack så hemskt hemskt mycket ni som gjorde dessa dagar till vad de blev, - Helt oförglömliga. Saknar er allihop! Tacka gud för msn och facebook som gör att vi kommer att hålla kontakten!


Föreläsning på Sjöfartsmuseet.

Akvarium.

Nordens ark!

Henrik provar på att vara "stark som en tiger"

Likaså gör Niels.

Nattbad, bra bild I know. Haha. Mys!

Jag, Milén och Sandra.


Fler bilder finns på facebook. :)


 

..Idag har jag varit in till skolan en sväng. Sedan blev det projektarbetssnack med mina "kolegor" ;) Vi tog en lunch på NK, kycklingfilé och quinoa blev det för mig, damn vad gott det var! Sedan blev det lite kikande på stan, köpte inget alls, poäng där! Nu är jag hemma och ska strax ta tag i pluggandet. Var tvungen att strunta i en kväll med flickorna ikväll pga att jag har missat så mycket i skolan nu, fyra proiv rättare sagt. Inte speviellt roligt.. Speciellt inte när man ska jobba hela helgen och hela nästan helg. Vilket innebär no pluggtid. Så jag får offra denna fredagskväll istället. Nice..


En höstbeställning!

Hallå! Nu är man hemma från Gbg och OJ vilka otroliga dagar jag har haft! Har haft så grymt roligt tillsammans med alla så det är inte sant! Skriver ett inlägg och bifogar lite bilder om det senare ikväll.

..Var ner på stan idag med Anja. Kikade efter en halsduk , hittade en på Åhléns för 79kr, super! Köpte även en mascara och lite olika ansiktsmasker, hittade ett gulligt armband också.

..Nu har jag precis gjort en beställning från HM! Alltid lika roligt, blev positivt överraskad denna gången också. Det brukar ju alltid ta sådan tid därifrån, allt brukar ju vara slut på lagret men denna gång kommer jag få det ganska snabbt ändå! Vecka 40 tror jag det var.. Vilket är om ca två veckor så det är helt okej. Man har ju blivit lite bortskämd nu när man har beställt från Nelly ett tag (de har en leveranstid på ca två dagar).

Men jag hittade lite smått och gott ändå! Inte så mycket dock, tänkte igenom varje köp riktigt noga. Jag ska ju till Gävle i November och shoppa satan och då vill man ju ha lite att röra sig med. Men detta fick det bli:

En stickad långtröja. Valde en i storlek M så jag är säker på att den är tillräckligt lång för tights till! Stort och gosigt!


En vanlig svart top. Perfekt till ett par stickade tights, en massa armband och en stoooor halsduk


En söt skir top!


..Och en väska som jag dreglat över riktigt länge nu. Gillar verkligen modellen!


Det var det det! Nu längtar jag tills paketet anländer. Känns som julafton varje gång!


Gårdagen.

Haha ojoj vilken kväll säger jag bara!

Började här hemma hos mig, flickorna och jag hade det lite trevligt tillsammans, alltid lika trevligt med er! Sedan skulle vi till Ren, men det skippade vi så vi blev kvar här hela kvällen, eller ja tills det var dags för Tranan.
Väl på Tranan var det ganska dött till en början, draget börjar ju typ inte förän 23-23.30. Så vi satt vid ett bord och tog det lite lugnt, gluttade lite mot baren och tänkte att det var synd att man skulle vara så fattig så man inte kunde köpa sig något att surpla på. (Studiebidraget och lönen har ju inte kommit än.. Suck).

Då kom det fram en kille och började snacka med oss, frågade varflr vi inte hade något att dricka osv. "Fattiga studenter" blev vårt svar. Sedan gick han fram till mig och frågade vad jag ville ha att dricka. "Haha champagne!" Skrockade jag. "Nej men typ.. En pigelin är ju gott (typ en 70kr drink). Då gick han mot baren och pratade med bartendern och pekade mot vårt bord, drog kortet och gick och satte sig vid sitt bord igen.

Sedan kommer bartendern ut med en hink med en champagneflaska i och fyra glas! Haha helt jävla otroligt!
"Han tog den dyraste också, 680kr kostar den" sa hon när hon serverade oss. Haha och där satt vi och skålade för fulla muggar, helt plötsligt blev ju kvällen en riktigt fest! Sedan hann man knappt blinka innan vi fick in en till flaska! Ojojoj..

"Du borde be om ursäkt för att du är här ikväll", "Du är det vackraste jag har sett", "Jag måste bara få en kram av dig", "Ska vi inte gifta oss?". Haha dessa repliker överröste han mig med under kvällen. Smickrad eller äcklad? Jag vet inte, hade inte direkt samvete att vara taskig mot honom när han bjudit på champagne för över tusen spänn. Inte för att jag gjorde något med honom, nej nej. En kram fick han, inte mer! Hehe.

Ja det var gårdagen det, mycket dans och skratt innehöll kvällen. Tråkigheter är ju tyvärr svårt att komma ifrån så det blev ju e del sånt också, som alltid! ÅÅÅÅH, blir så jävla förbannad!!! Aldrig ska man kunna gå ut och ha kul en hel kväll, alltid är det någon som kläcker ur sig för mycket och det slutar med tårar!


 

..Nu har man precis vaknat och tagit en dusch. Skönt! Nu är det bara någon timme kvar tills vi ska åka och jag har inte ens packat klart väskan. Oops! Måste köra ett ryck nu! Blir borta nu tills på onsdag. Har svårt att tänka mig att det kommer att finnas datorer där för frianvändning. Å andra sidan skulle jag ju kunna inviga min dataväska och ta med datan... Men det blir så mycket att släpa på. Jag får klara mig utan den helt enkelt!

Ha det så bra så hörs vi på onsdag!




Förmiddagen i bilder:


Resväskan som nu mer är färdigpackad!

Fixat svart naglar till ikväll!


Städat har jag gjort, hela nedevåningen!

Sytt in klänningen som jag ska ha ikväll har jag även hunnit gjort!



... Nu sitter jag mest bara och längtar tills kvällen börjar!

 

 


Godmorgon!

Tänk så tidigt man vaknar när man lägge sig i tid! Riktigt skönt att inte ha sovit bort hel dagen. Har ju en del att göra idag!
Ikväll blir det utgång! Förfest i Bollnäs och sedan Tranan antagligen. Känner på mig att det nog kommer bli en riktigt trevlig kväll! Det brukar ju bli som man gör det till och jag ska i alla fall ha kul! Nu ska jag göra i ordning en brakfrukost och gå igenom packlistan inför resan imorgon, pirr pirr!! Mina vänner kommer få vara beredda på terrorisering i deras mobiler då jag säkerligen kommer ringa en hel del när jag måste ha någon att prata med om jag känner mig lite vilsen. Haha!

..Sara landade i Turkiet kl 23.11 igår. Lyckost! Jag vill också åka utomlands och bara ta det lugnt och bli brun och go!


Riktigt fint väder idag, får bli en långpromenad på eftermiddagen! Har sådan träningsvärk i magen idag också från yogan igår. Känns ju bra att man har uträttat nåt!

Frukost som sagt!




The twidildo.

..Tog bilen in till skolan i morse efter att ha missat bussen. Tur var väl det! Vi slutade nämligen klockan 11 idag, pga lärare som var sjuka och lärare som var generösa. Haha. Mycket skönt att kunna ta bilen hem då!

..Ikväll ska jag göra absolut ingentning! Eller jo, jag ska packa och sånt men jag ska vara hemma hela kvällen. Var mycket längesedan det inträffade faktiskt. Riktigt skönt! Ska börja packa om sagt inför söndagen, sen ska jag fixa lite smått inför morgondagen. Blir utgång då med flickorna. Trevligt trevligt!

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och mysa ner bland kuddarna och filtarna till någon bra film. Frågan är bara vilken.. Jag blir ju alltid så deppig när jag kollar på film själv! Så jag får ju se till att välja en munter en i alla fall. Funderar på "På andra sidan häcken" Haha, den är så rolig!

Föresten. Har ni sett den nya Twidildon? Den är inspirerad från Twilight och är kall och glittrar, just like Edward's penis! Haha. Knasigt, roligt och väldigt mysko på samma gång! Tänk att man kan sälja precis allt!

 


Here it is!

Ha en trevlig fredagskväll! ♥


Nyttiga muffins!

..Sitter och mumsar på en muffins nu till ett glas mjölk. Muffinsen är inte vilken muffin som helst, självklart är den fulladdad med fibrer och nyttigheter! Riktigt mättande också så den passar utmärkt till mellanmål!

Bakade dem igår kväll!

Mums mums!

 

Självklart ska jag bjuda på receptet (som jag fått utav Gabbe):

Frukostmuffins
ca 10st

5 dl vetemjöl
1/2 dl grynblandning (fyrkornskross)
1/2 dl havrekli
1/2 dl krossat linfrö
3 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 tsk kardemumma
1 dl råsocker
2 ägg
100g smält smör
3 dl mjölk
1-2 äpplen+ 2 msk kanel

Allt torrt blandas ihop.
Vispa ägg, smör och mjölk-
Rör ihop allt i samma bunke och häll upp smeten i muffinsformar.
Tryck i äppelklyftor i varje muffins (doppa först klyftan i kanel).
Strö över lite råsocker och grädda i ugnen i ca 25-30 min på 180 grader.



Verkligen ett tips! Jättegoda!


Idag blev en väldigt kort dag. Både samhällskunskapen och svenskan uteblev. Så jag fick lov att strunta i yogan för Rolf (yogaläraren). Snällt! Hade inte varit så kul att sitta på skolan och vänta på en lektion i 5 timmar. Så jag åkte och hämtade bilen på pappas jobb och åkte in till stan och uträttade lite ärenden. Käk blev det också tillsammans med Gabbe, Johanna, Johanna och Linnea på Max. Gott gott! Fick bli en kycklingburgare med GI-bröd, bönsallad och juice för mig (Håller fortfarande stenhårt på att inte äta det där onödiga sockret/fettet/konstgjorda ämnena). Massa plus till mig!

 

...Nu har jag städat undan lite här hemma. Ska ta hand om det sista nu sen ska jag åka in till stan igen och hämta upp mamma och pappa som slutar jobba.





Bästa låten!

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes


Katy Perry-Thinking of you

Texten är så klockren så jag hade lika gärna kunnat skrivit den själv. ÄLSKA!


Must have!


Mjau!


"Dregel!"


Jag vet att detta setet är uttjatat vid detta laget men ACK så snyggt!!!!


Födelsedag.

..Åjo, idag fyller Anja 7år och ja självklart pratar jag om vår lilla hund!
Hon börjar ju bli gammal nu! För mig kommer hon alltid att vara en liten bebis.

Har varit in på halebops hemsida nu och beklagat mig lite. Ha ha hoppas dom får något att bita i! Måste även ta atg i att försöka fixa gprs på mobilen också, det är verkligen helt jävla omöjligt! Fattar inte vad som är fel! Har försökt med ALLTING, till och med försökt fixat det manuellt men nejdå, det vill bara inte funka..

..Nu ska jag skriva klart biologin (ska skriva om pseudovetenskaper, jag har zonterapi. Ska redovisa detta imorgon). Sen så ska det bankras upp med meloner till kvällens idol!




Anja och jag busade lite nu på eftermiddagen. Hon ser så rolig ut när hon skuttar omkring som en liten get!


Nu äre kväller!

Ja fy satan vad trött jag blev! Ska gå och sussa nu, kl 21. Bra där Petra!

Imorgon börjar dagen med "skoljoggen". Skönt att komma ut och röra lite på sig innan dagen börjar. Vilket även innebär att en del lektioner uteblir, tummen upp för det!

..För att uppdatera er om hur det går med mitt "sockerfria liv" så kan jag bara tillägga att jag är riktigt bra på det här! Har inte fuskat ett dugg! Jag har tackat nej till både fika (vetelängder och bullar) och till Ben & Jerry glass, kan ni fatta!?! Ben & Jerry glass!! Nog är jag duktig allt! Drömde till och med inatt att jag åt en chokladbit och fick jätte ångest över det och kunde inte fatta hur jag kunde vara så dum. Haha helt sjukt, en liten chokladbit liksom.. Men tur att jag inte njöt av det och tyckte det var okej att fuska i drömmen i alla fall!

Har precis kikat på idol nu, bara jag som sörjer att den där stackars flickan med grön väst som grät och spelade gitarr inte kom med? Hon hade ju en sjukt härlig röst! Hon var ju så mycket bättre än hon den andra tjejen med blondt lite smålockigt hår som gick vidare som sjöng direkt efter. Suuuck.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ut Vr och sedan falla in i en förhoppningsvis god nattsömn!





Godmorgon!

..Vaknade en hel timme innan alarmet ringde i morse. Tänka sig! Inte var jag så trött heller. Prfekt, då kan jag passa på att uträtta lite ärenden här hemma innan Sara kommer och hämtar mig. En grej som var lite typiskt var att jag skulle betala en räkning på internet (två dagar kvar till sista betalningsdag) osså funkar det inte! Man var tydligen tvungen att beställa nån tjänst först som skulle ta några dagar att fixa. Åh typiskt!!! Jag får väl ge mamma den så får hon skicka in den då.. Skicka in den imorgon. På den sista inbetalningsdagen, yeay.

..Idag slutar man klockan 16, inte lika roligt. Dessutom avslutas dagen med typ två timmars matte. Det tär verkligen på krafterna! Ska försöka hinna göra några tal nu innan jag åker iväg, har hamnat lite efter som vanligt. Det är inte det att det är svårt eller så, nej jag har bara inte orken att plugga hemma än! I skolan går det bra. Men sen när man kommer hem och ska ta tag i plugget man har med sig.. Usch, det går bara inte!

..Som tur är är det bara ett år kvar, inte ens det! Räknar ner varje dag nu! Studenten!!! Yeeay!





Drömde om dig inatt. Det var ett tag sedan nu faktiskt.
I drömmen var det som om vi båda sökte efter bekräftelse hos varandra.
Men ingen vågade ta steget till att göra det.
"Jag kommer alltid att vänta på dig". Det står jag fortfarande kvar vid.
Alltid kvar vid.
Jag vill inte vara den dryga typen som hänger efter dig och tjatar.
Därför hör jag inte av mig längre..
Men glömt dig, nej det har jag knappast.
Jag väntar. Väntar och väntar..
Som gammal kommer jag säkert att ställa mig frågan "varför försökte jag inte en gång till?"
Jag vill inte behöva göra det.
Men jag är rädd för att det måste bli så..





Frossar i höstskor!

..Hittade dock inte så många jag fastnade för men här är en del:

Från Asos

Asos

Topshop

Love them!♥


I brist på föda..

Hua mig fick världens huvudvärk när jag åkte hem från skolan idag. Måste ha varit för att jag var hungrig. Så nu har jag precis ätit lite mellanmål. "Kalles randiga" måste vara det godaste smörgåspålägget just nu! Åh det är så gott!

..Hade orientering på idotten idag, usch det är verkligen något inom idrott som jag verkligen inte tycker om! Springa runt och dalta och leta efter kontroller? Herregud! Det hade ju varit annat om man hade letat efter pengar! Haha. Nej usch jag förstår verkligen inte det roliga i det hela. Orientering kanske inte ska vara roligt, nej det är nog så.

..Skönt att sluta tidigt i alla fall. Hinner man komma hem och pusta ut. Får bli en halvtimme-timme vid tvn nu tror jag. Är så trött så måste få dega av mig lite.




A dog has no use for fancy cars, or big homes, or designer clothes. A waterlogged stick will do just fine. A dog doesn’t care if you’re rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart, and he’ll give you his.

How many people can you say that about? How many people can make you feel rare, and pure, and special? How many people can make you feel...extraordinary?

- John Grogan (Marley & Me)

Finally!

..Nu har man kommit hem och ska ta en välförtjänt och lååång dusch! Var ganska mycket att stå i idag på jobbet så nu ska jag slappa som bara den ikväll! Dusch, hårinpackning, ansiktsmask och allt man kan tänka sig. Åh vad skönt!



Detta kommer min kväll att bestå av i produktväg!


I do really, reeeally want you!


Tjoho!

Redan söndag, yippie! Nja inte direkt så glad är jag väl inte. Idag jobbar man hela dagen och imorgon börjar en ny skolvecka. Bara att ligga i med andra ord. Veckan som kommer blir dock inte som alla andra veckor, ska ju till Göteborg på söndag! Kommer att bli riktigt spännande och givande, tänk så bra det kommer vara då jag funderar på att plugga vidare inom biologin sen, nu kommer jag ju få testa på hur det är att jobba/plugga inom det, toppen! Det bästa är ju att det vi är 50 gymnasister från hela Sverige, vilket naturligtvis kommer att leda till en hel massa nytt folk att lära känna, riktigt roligt! Spännande spännande! På söndag kl 11 går tåget, funderar på utgång på lördag.. Själva "Linnédagarna" börjar ju inte förän på måndagen så det är bara samling och en massa sånt på söndag vilket en liten "bakishet" inte skulle förstöra. Haha men tänk usch vad hemskt att sitta och åka en massa tåg när man är bakis.. Nja. Jag ska nog ta det lugnt i såfall!

..På onsdagen när vi åker hem igen, är avslutningen på universeum i Göteborg kring 13-14 tiden. Efter det har man fri tid för att besöka tex. liseberg eller liknande, själv funderar jag på att dra en shoppingtur kring avenyn. Muums haha, kanske hittar jag någon lika shoppingsugen som jag där nere? Jag ska ju spara pengar nu, försöka i alla fall så, men jag måste ju få unna mig något nu när jag ska vara så duktig och sluta med allt socker. Vilket kommer att bli det superfina underklädessetet från Lindex, sen funderar jag på att köpa mig ett par snygga höstboots också! Wei, borde ju finnas en del att välja på nere i Gbg!

 

..Blev ingen utgång igår, som förra gången alltså. Tråkigt, men ärligt talat var det ganska skönt att vara hemma ändå. Eftersom att man ska jobba hela dagen idag. Så det blev myskväll här hemma istället. Linnea, Johanna, Oskar, Johanna, Sara och Mickan kom hit så vi degade i soffan dippade morötter och paprika och kikade på lite film. Mys!

 

Nu ska jag laga frukost till den lilla familjen här hemma. Det blir min egna gröt jag ska bjuda på, havregrynsgröt innehåller inte bara havregryn om ni frågar mig. Nej, krossade linfrön, vetegroddar och havssalt är naturliga ingredienser i. Som godast blir den med rivna äpplen och honung över! Så mycket godare än bara havregryn och salt!




Jobb, utgång.

..Jajemensna nu pyser man snart iväg till jobbet, jobbar bara fem timmar idag vilket ska bli riktigt, riktigt skönt. Då kanske jag hinner göra undan lite plugg och sånt innan man ska iväg ikväll också. Ska nämligen ut en sväng med flickorna, blir väl tranan som vanligt antar jag. Trevligt trevligt, kan ju inte bli annat när man har trevligt sällskap redan från början!

..Kikade lite på skor igårkväll. Letar ett par snygga boots med hög och bred klack. Något liknande skorna jag köpte förra året., hittar dock inga på internet.. Jag som trodde att det bara skulle krylla av sådana, men de kanske inte har kommit in med allt nytt än. Jag får väl hålla ögonen öppna!

..Undrans vad man ska ha på sig ikväll då, kanske får bli leopardklänningen.. Eller den från Elise.. Hmm, tål att tänkas på.

Idag är i alla fall första dagen på det "sockerfria livet" hihi spännande! Kanske inte så bra att inviga den med lite alkohol ikväll då men jag ska ju jobba imorgon så det blir inte mycket av den varan.

Nej nu ska ja göra mig redo för att åka!

Nått i den här stilen hade jag tänkt mig, bred och hög klack, spännen och lite detaljer. Svarta!


Nystart!

..Jajemensan ännu en gång ska jag anta en utmaning. Eller utmaning och utmaning denna gång känner jag mig sjukt peppad och bestämt så det blir nog en baggis skulle jag tro. För drygt två år sedan bestämde jag mig för att sluta med läsk och socker överhuvudtaget (godis, fikabröd mm). Jag hade nämligen hört om en kille som slutade med det och gick ner 10 kila bara sådär! Självklart blev jag nyfiken och ville testa, vilket jag gjorde och tappade även där med ca 5 kilo på kanske bara tre veckor. Sjukt fort gick det i alla fall. Det bästa med det hela var inte att jag gick ned i vikt, jag var ju inte överviktig från början så själva viktnedgången var inget jag satte först i tankarna, okej till en början kanske det var det men inte sen. För när jag väl slutade med allt det där så mådde jag även mycket bättre, jag blev piggare och gladare utan allt det där sockret som jag annars alltid åt.

..Eftersom att jag även är reumatiker så äter jag mediciner som kan göra mig tröttare, sen blir det ju inte bättre utan att själva sjukdomen också ger ökad trötthet. Så när jag åt det där sockret så blev jag ju superpigg först och sen poff blev jag jättetrött efteråt. Vilket inte var speciellt bra precis.

..Efter att ha hållt fast vid detta i kanske ett halvår så började jag småfuska lite sen, vet inte riktigt varför det bara blev så.

..I alla fall så ska jag börja nu igen, på allvar! Får nämligen ätt huvudvärk och blir lätt trött nu också. Bättre blir det ju inte utav att man går i skolan under veckorna och jobbar vissa helger och kvällar, fullt upp med andra ord! Så jag tror detta skulle kunna hjälpa mig att återgå till ett piggare liv!


..Vet ni vad det bästa är? Alla pengar jag kommer spara in på detta! Haha! Tänk vad jag kan köpa mycket fint för dem! wihoo!

 


Smoothie

Åh vad skönt att denna dagen är över! Har varit i gång för fullt hela dagen, det kallar jag hurtigt! Dagen avslutades med en timmes yoga, inte helt fel!


..Nu har jag precis tagit en lång dusch, gjort mig en god blåbärs smoothie och ska mysa ner framför tvn till Du är vad du äter, sen ska jag krypa ner i sängen tidigt ikväll!

4dl havremjölk
3dl blåbär
1msk honung

Mixa och njut!



Onsdag, "lill-lördag"

..Idag fick Andersson körkort!! Vilket vi firar med en liten "crusar-kväll" till Söderhamn. (Endast för att McDonalds existerar där.) Haha. Så det ska bli kul och göra något roligt efter skolan även fast man ska upp tidigt imorgon igen!


..Hua mig vilket blåmärke jag har fått på baksidan av låret! Haha.

Aj aj!


Nej nu ska jag göra mig i ordning för en skojsig tur med the gang!





You know it hurt so bad..

.. Just like I knew that it would.



Tidig morgon idag! Usch, det gillar jag verkligen inte, höll inte på att ta mig upp i morse. Var så slut! Efter en sisådär halvtimmes snoozning var man ju tvungen ändå. Däremot blev jag mycket glad när jag fick sms av Sara där hon sa att hon hade bil idag så hon kunde hämta mig, weei så nu sitter jag och väntar på det.

Igår på personalmötet belv det paintball! Jag höll på och skita på mig när jag fick reda på det, har aldrig spelat det förr! Hua, man har ju sett vilka blåmärken personer man känner fått av det när de har spelat! Men men, jag kunde ju inte balla ur precis, absolut inte. Så gör ju inte bara Petra! Nej nej, jag tog på mig de fuktiga, svettintorkade kläderna som inte luktade blommor precis och laddade bössan (okej nu var det inte bössan de kallade själva skjutvapnet för men låt oss kalla den det.) och körde på såklart! Dock kanske det blev liite för mycket fegistryck bakom planken och stenarna men jag var ju med ändå!

..Och det där om blåmärkena.. Jag kan knappt sitta på rumpan idag! Haha, har två stycken skitstora på baksidan av låret, några på knäna och nått på axlarna. Och JA det gjorde ont! Men det var kul också, inte själva "träffskotten" man fick men själva grejen. Haha, men det var väl ändå inte min grej på någe vis. Kändes lite som att man var på "fel plats vid fel tillfälle". Men som sagt, kul att ha provat på det! Efteråt blev det middag och möte, mycket trevlig kväll med arbetskamraterna alltså!

 


I'm free!

Yeah, no school today! Underbart! Ska ta och slappa redigt mycket och plugga lite innan jag ska iväg på personalmöte vid 15.30, spännande, det är nämligen lite överraskningar på G där.

Vaknade för ungefär en timme sedan. Skönt med sovmorgon så det smäller om det! N'sta sovmorgon kommer nämligen inte fören nästa lördag.. Den ser jag fram emot!

Åh.. Underklädes galen som man är.. Var in på Lindex hemsida igår och kikade runt lite. Hittade ett set som fick mig att smälta! Haha ja det är faktiskt så, vissa samlar på skor andra väskor och visst är jag väl lite medlem i klubben där också men den riktigt passionen är för underkläder! Jag vet inte varför egentligen, jag menar. Det är ju inte många som ser dem? Det är ju bara jag, så varför slänga ut en massa pengar på underkläder när man kan lägga det på en snygg tröja som ALLA kan se?! Ja jag vet faktiskt inte.. Men det känns bara så bra när man själv vet att jag har de där nya setet på mig, man känner sig så fin och fräsch! Samma sak när man målar och fixar tånaglarna JAG vet att dom är fixade, vilket får mig själv att känna mig lite extra fin och tillfixad. I like it!

Bh och trosa (självklart från märket ella M)
199 resp. 99kr i färgen midnight blue!


 

 


RSS 2.0