New shoes!



Dessa underbaringar kommer från Deichmann ♥

Hamnade över kanten.

Idag när jag skulle åka ner till skolan blev inte allt som jag hade tänkt mig. Hamnade bakom någon segis, "ååh vad drygt tänkte jag" jag som hade lite småbrådis. I alla fall så saktade bilen framför mig ner till 50 så jag körde väl 45 kanske. Plötsligt så bara for bilen iväg åt sidan, försökte att styra upp men det var omöjligt. Tjoff, så låg jag i diket efter lite slalomåkning, rejält i diket. Kom inte ut på min sida utan fick gå ut på passagerarsidan. En massa bilar stannade för att se hur det hade gått, och mig var det ju lugnt med. När vi stod där utanför bilen kom det en till bil och tjoffade ner i diket, sen kunde man se hur nästan varje bil som kom och åkte förbi fick häva sladdar just på den fläcken jag fått min. Så ja, halt var det ute idag kan jag säga!


... Tur att pappa jobbar som mekaniker så han kom med en traktor och drog upp mig, den andra bilen kunde boxeras av en personbil men min satt ju lite mer i skiten så det behövdes något större. Efter lite om och men var jag uppte på vägen igen i alla fall! Så ja, det var den andra dikeskörningen för mig i år. JAG VILL HA SOMMAR!



...Nu ska jag ta och städa rummet, sedan göra lite hemma spa och förhoppningsvis plugga lite på kvällskanten.


Ha en fin kväll! ♥






Denna skola ligger i Sthlm, vill så gärna gärna gärna gå där! Efter utbildningen blir man legitimerad skönhetsterapeut och kan jobba med allt möjligt inom skönhet.

En trött prick.

Hualigen vad trött jag är. Blir nog en tidig kväll ikväll! Skulle kunna somna när som helst, har legat och slötittat på New moon nu i eftermiddags. Fick hem den med posten! Wiho!

Nu inväntar jag Svenska hollywoodfruar, eller åtminstone Maria Montazami. Varför får inte hon ett eget program för? Skulle vara så mycket roligare att bara följa henne! Hon är så mysig!






KOM IHÅG!!

Att rösta på min egendesignade bikini!!






Klicka bara HÄR, tack tack tack så mycket! ♥


Har insett en sak..

... Nästa helg vankas det påsk vilket betyder att långfredag, påskafton och påskdagen är obligatoriska partydagar. Ingen vila den helgen inte! Tur att man har påsklov veckan efter!




I morgon får jag hem denna...



..Tjoho! Ville verkligen ha omslaget+extra material+riktig textning + allt annat man får med köpta filmer så jag beställde denna från cdon.com i veckan. Kom ihåg att om ni är studenter så har ni alltid frifrakt från cdon om ni beställer för minst 100kr!






Vill ha!





Uunderbara underkläder, ge mig nu!


Kommer från Nelly.com. Trosorna överst kostar 99kr och setet under ca 900kr.  

Klickade hem..





Hade lite lätt tråkigt och efter att jag var med i bikinitävlingen kunde jag inte motstå att kolla in nellys sortiment av kläder. Fastnade för denna skönhet, då jag länge varit ute efter en svart spetströja av något slag. Denna skulle nämligen säkert passa susen till min svarta kjol och mina nya killer heels som jag köpte i veckan.

Toppen är lite lös i modellen, jag hade önskat en tightare men tog den minsta storleken så jag hoppas jag fyller ut den, med tanke på all cola jag druckigt på senaste tiden så borde det inte vara något större problem, fy fy. Höhö.


.. Det bästa var att jag hade 50kr rabatt om jag handlade för minst 300, denna kostade 225 efter studentrabatten men jag provade med rabattkoden för 50kr ändå, och det funkade! Så det blev billigt och bra denna gång, wiho!


Lägger ut bilder på mina nya skor snart så håll utkik! Det första mamma sa när hon öppnade kartongen var: "men fy fan!! Jag blir illamående av att bara kolla på dem! kan man ens gå i dom utan att bryta av sig fötterna?" Haha. Men då är mamma en riktig marshmallow när det gäller höga klackar..








RÖSTA PÅ MIN BIKINIDESIGN!









Jag är med på Nelly.com's tävling då man får designa en egen bikini, så rösta på min vettja!


Klicka HÄR och kom direkt till sidan!


Tack! ♥


Laddar inför..

Mässan i morgon! På bilmetro i morson fredag kommer det nämligen att hållas en mässa för alla UF-företag i Gävleborg. Vi på Hälsingekudden ska naturligtvis vara med! Så i en monter på bilmetro i Gävle i morgon hittar ni oss.







Snart får det bli sängen, tidig morgon i morgon!

En smak av sommaren..



Mamma kom hem med jordgubbar idag (från Spanien, men vad gör det?), detta ska avnjuytas ikväll efter att jag har skrivit klart mina labrapporter som måste in denn vecka!


Jordgubbar och mjölk, är inte det en smak av sommaren så säg..

Sm-silver, inte illa pinkat!

Hur många var det egentligen som trodde att det var Bollnäs som skulle få spela SM-final i bandy i höstas? Inte speciellt många kan jag tänka mig. jag själv, efter att ha varit en trogen suporter vid 10-12 års ålder glömde för några år bort hur det kändes att stå där på läkatern och heja på laget. Allt eftersom att Bollnäs har varit rätt osynliga i bandyn under de senaste åren. I år blev det ändring på det och suget efter att stå där och vara med kom tillbaks.

... Nu blev det inget SM-guld i år men bara att ha tagit sig till finalen var tillräckligt nog för att klassas som vinnare. Känslan i Sandviken då SM-finalen blev ett faktum kommer nog många att leva på länge. För det var då som Bollnäs Gif blev vinnare i bandy 2009/2010.


Bilder från Sandviken semifinal 5/5


Brutet näsben

.. Men inte stoppade det Larsson från att lira vidare efter att ha blivit omtejpad!

Straffen som kom att avgöra matchen!

Glädje!!

West!

Publiken står upp, vi var SM-finalister!

Laget som gjorde det möjligt!



Bilder från giffarnas hemsida.





Biljetter!

Idag var jag och Johanna iväg och hämtade biljetterna till finalen på söndag! Åh jag kan knappt bärga mig. Jag höll på att ta död på mig själv i tisdags, hade svårt att stå under matchen för det var så jädrans roligt och spännande. Hur kommer det gå på söndag egentligen då? Jag skulle ha haft en sån där gunga som man spänner fast i taket som små barn sitter i..

Roligt som tusan ska det bli i alla fall!


Har varit grymt trött idag, uscha. Inte blev det bättre av att man hade en långt hål på eftermiddagen. Väntade på sista lektionen som var yoga, skönt! Varje pass avslutas med "den långa vilan" då man bara ligger i mörkret under en filt och slappnar av, då brukar man somna gott kan jag säga! Idag däremot var jag vaken under hela vilan, sen när Rolf (vår yogalärare), sa "Nu är det dags att komma tillbaka till rummet", då somnade jag! Pinsamt, vaknade upp av att de andra gjorde en övning.. Haha. Skönt med en liten powernap i alla fall.


Imorgon är det endast yoga som står på schemat. Så det ska bli skönt, att bara åka in för att yoga lite sen fara hem igen. Sen är det heelg!!



Yoga övningen; bågen, som vi bland annat körde på idag. Var grymt grymt GRYMT hungrig redan på passets början och jag kommer ihåg att Johanna sa att det gjorde ont i magen om man var hungrig och utövade denna. Jaja, tänkte jag. HELVETE vad ont det gjorde! Var precis som att någon stack in knivar i magen, oooa!








Vill ha!





Dessa godbitar har jag spanat in på Lindex:s hemsida. Jackan kostar 499kr och väskan 249kr. Lyckligtvis har jag två rabattcheckar därifrån, en med 30% på ett ytterplagg (jackan) och en på 30% på en valfri vara (väskan). Låter väl toppen?

Gårdagen i bilder.

Som alltid så lyckas jag med det omöjliga. Knäppte flitigt med kort i bilen men glömde den naturligtvis kvar i bilen sen när vi skulle in på arenan. Bra jobbat!

Här är lite bilder från bilresan i alla fall:



Johanna i egen hög person!



Sockerladdning innan matchen!

Äntligen!!

Igår kom det vi blivande studenter 2010 väntat på! Studentmössorna!



Ska dock byta den blå stenen mot en grön som följde med (naturs programsten.)





Fick även hem denna tröja!


Nu taggas det inför 10 juni!

SM-FINAL!!!

Igår åkte jag, Johanna, Johanna och Maria till Sandviken för att se den femte och avgörande semifinalen mellan Bollnäs och Sandviken.


Känslan att stå där med blodet och adrenalinet pumpandes genom kroppen är oslagbar! Då Bollnäs fick straff i 91:a minuten (tilläggsstid) ville jag bara dö. Det var nu eller aldrig. Vinna efter försvinna. Vad hände? Jo vi VANN SÅKLART! Inte långt efter att Mikko Lukkarila satte straffen blåste domaren av och Bollnäs är nu i SM-final!


UNDERBAAAAAART!

Kom hem vid 00.30 ungefär, satte mig direkt framför datan för att hinna på biljetter till studenternas på söndag. Nu är det bokade och klara!

PÅ SÖNDAG SKA BOLLNÄS SPELA SM-FINAL!!!!






Bilder lånade från giffarnas hemsida.

♥♥♥




Till flytten.

Fyndade lite kaffe/te-muggar riktigt billigt idag på Rusta. Ynka 5kr styck kostade dom! Och de såg helt ok ut, de var faktiskt lite charmiga och söta. Köpte sex stycken ljusrosa. De som var babyblå var riktigt fina de med, får nästan åka in igen i veckan och köpa sex av de också. Haha! Rejäla kändes de också, fynd på hög nivå!






De blå finns med på bilden från deras hemsida.




Intressesmurfarna hoppar nu va? Haha, var bara tvungen att lägga ut detta i brist på annat plus för att de var så otroligt billiga och rejäla för det priset!

Högskola

Hade inte tänkt skicka in någon ansökan om någon högskola till hösten nu, men gjorde det ändå för skojsskull. Kul att se vad man kommer in på och inte. Nu sökte jag inte många utbildningar heller men ändå.

Efter att ha lagt en del av utbildningarna på studera.nu i "korgen" för att sedan sortera och välja ut några av dem, såg jag en röd tråd genom alla. Jag hade tagit utbildningar som: Hälsopedagog, Häölsoterapeut, sjuksköterska och optiker. Allt detta handlar ju om människor i hjälpande syfte, att jobba med människor som vill ha hjälp med något. Skönt att jag inte valt en hel massa utbildningar under en massa olika kategorier. Nu ser jag i alla fall vad det är jag är intresserad av och vad jag vill göra. Optiker valde jag som första hands alternativ. Det är ett yrke jag har funderat på nån gång sådär, sen när jag var in och läste och tittade närmare på utbildningen så tyckte jag att det lät väldigt intressant faktiskt.


Så, vem vet. Jag kanske får för mig att plugga i höst. Det beror ju på i vilken situation man är i. Skulle lätt kunna tänka mig att vänta några år och fundera mer också.



Min kväll ikväll!






En filmkväll med cola, choklad och New moon! Kan det bli bättre?

Jaa faktiskt..


 

...Ska nämligen ses med mina små rara siameser! Höhö. (internskämt, mina vänner såklart)

 


Godis för håret.

Tänkte tipsa om Bobbys hårvårdsprodukter som jag använder mig utav. Jag har schampoo och balsam i serien "extreme repair", även ett mousse som jag har i håret innan jag fönar för att få till volymen. Har använt detta nu i ca två månader och mitt hår har blivit mjukare och lenare av det. Finns att köpa på KICKS för ca 70kr/flaska.


Lördag hela veckan!

Är det bara jag som tycker att det är lördag hela veckan när det är lov? man får liksom inget dåligt samvete för att man äter godis eller liknande fast det bara är tisdag/onsdag osv. Väldigt skönt faktiskt! Haha.

Har precis vaknat nu efter en liten lur i soffan. Fick sådan akuthuvudvärk igen. Brukar få det lite då och då och när det väl händer finns det inget annat att göra än att ta en tablett och lägga sig för att sova bort den, så nu är det borta! *peppar peppar*


Nu sitter jag och letar efter trailern för eclipse, fick ett galet sms från Linnea precis där hon uttryckte sin lycka över att den fanns ute nu, dock endast 10sek lång. Haha.


Nu så ska jag nog hoppa in i duschen och sedan göra i ordning lite limpmackor och varm obóy till det okända som börjar 20.00 på tv4+.


Fick hem schampoot vi beställde till Anja också, har inte testat det ännu men det luktar jättegott! det är den lila flaskan och den doftar "Strawberry yoghurt".


Myy precious! ♥


Morotskaka!

Tänka tipsa om ett jättegott recept på morotskaka från Leilas receptbok!


Leilas morotskaka!

Receptet kommer här:

Morotskaka
3 eko ägg
3 dl ströskocker
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
1.5 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
0.5 tsk malen ingefära
1 nypa salt
1.5 dl solrosolja
4.5 dl rårivna morötter

Frosting
60 gr mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
skal av 1 lime
100 gr philadelphia

Sätt ugnen på 150 gr. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda torra ingredienser och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt olja och rivna morötter. Häll smeten i smord och bröad form, 24 cm. Grädda i ugn ca 55 minuter. Låt kakan svalna. Vispa alla ingredienser till frostingen krämigt. Bred över kakan.







Bild lånad från google.

Svenska hollywoodfruar.

Ikväll är de seriestart för andra säsongen av Svenska Hollywoodfruar! Klockan 21 på tv3 börjar det alltså. Kul att det blir nya fruar med nu också, favoriten för mig är dock Maria Montazami, hon blir svårslagen!


Maria med familj!

L300

L300 är en svensk hudvårdsserie som bygger på en medicinsk upptäckt. Produkterna innehåller aktiva fuktbevarande ämnen som redan finns naturligt i huden. L300 använder hudens eget recept för att hjälpa din hud att behålla sin rätta fuktbalans, något som är speciellt viktigt i vårt nordiska klimat. Vår hud utsätts för stora temperaturväxlingar, med kyla och blåst utomhus och torr inomhusluft under den kalla årstiden.

Med L300 vårdar du din hud med hudens egen skönhetsmetod.

L300 finns på Apotek och på apoteket.se samt på utvalda flygplatser i Sverige och Europa.




Denna serie passade jag på att köpa med mig hem från apoteket idag. Jag har sådan känslig hy och denna innehåller varken parfym eller alkohol. Så tänkte att jag skulle testa den och se vad den går för! Köpte med mig rengöring och ansiktsvatten. Ska köpa ögoncreme,dag- och nattcreme sen när mitt gamla från Nivea tar slut.






På L300:s hemsida (www.L300.se) kan du göra en hudvårdsanalys för att få veta vilka produkter just DIN hud behöver.






Sådan hund, sådan matte?

Jag får ofta höra och bli kallad "Gormébarn" av mina vänner, haha. "Du ska alltid ha det godaste/finaste av allt, dyraste!", ja i matväg är jag nog rätt så kräsen faktiskt. Eldorade och euroshopper ligger inte så högt upp på listan med andra ord. Insåg precis att Anja, vår hund är likadan. Fast i och för sig, hon äter ju hästskit haha. Men hon äter aldrig vanliga ben. Ni vet typiskt hundben. Nej det ska vara något krämigt/mjukt för att hon ska äta det. Har varit i Valbo idag och då köpte vi med ett "vanligt ben", det dög ju såklart inte till en början. Men nu ligger hon faktiskt därute och gnagar på det, efter många om och men gav hon det en chans.



Gormébarnet nummer2














Klick!

Jag och mamma passade på att klicka hem lite till vovven imorse. Har klippt och badat henne nu så nu är hon så fin och fräsch! Schampoot tog slut så beställde hem lite sånt och en härlig fleecetröja som hon kan ha på sina långpromenader nu när vi har rakat av henne all krullpäls, hon är ju så frusen av sig.

Tröjan och schampoot kommer HÄRIFRÅN!



En röd fleecetröja fick det bli.



Nu blir det en promenad!

 

 


Massage!

I morgon efter skolan ska jag iväg och få lite massage. Ska bli underbart skönt! Har känningar av låsningar i svanken så får se om det förhoppningsvis blir bättre.

Skön start på sportlovet må jag säga!




 

 


Hamnade på rixmorgonZoo:s hemsida och kikade på videoklipp. De har ju tävlingar som de kallar "Sverige mot morgonzoo" och den som förlorar i studion får ett straff. Roger fick en gång som straff att hångla med en tjej (han är homosexuell) det klippet var väldigt roligt att se! Haha. Finns mycket kul att fördriva tiden med på den sidan!



Psst, nu kl 22 på tv8 är Håkan Hellström med och, lagar mat? I något programm. Bliur väl en del snack om annat också, så gillar man honom bör man pallra sig till soffan!


Nya skor!

Slog till på ett par nya skor idag som jag blev lite småkär i. Har aldrig gillat "kängstilen" så värst mycket. Kan bero på att jag ofta förknippar kängor med småpojkar med bombarjackor och rakade huvuden, tyvärr. I alla fall så köpte jag mig ett par kängliknande stövlar idag, med kilklack! De var riktigt snygga faktiskt. Ett kap om inte annat, det var nämligen 70% rabatt!



Spraytan.

Tackar lilla mamma för spraytaningen hon erbjöd mig idag. Ska prova en gång innan balen så jag vet vilken färg osv jag ska ha. Så imorgon ska jag bli brun! Wiho!


Helgen.

Johanna och jag taggade inför att inta tuppens i lördags. Var längesedan jag hade det så otroligt trevligt och roligt på krogen, vi höll i gång hela tiden och det var folk överallt! Verkligen superlyckat blev det! Testade på våra spanska kunskaper också, var väl inte så värst bra.. Haha.


Måndag igen.. Trista jävla måndag. Som längst kvar till helgen också. Men, det går ju fort. Sportlov nästa vecka är ju inte helt fel det heller! Gud så skönt det ska bli.

Fysikprov imorgon, inte lika bra. Höhö, men som sagt lov nästa vecka så det är bara att se framåt. Plugga rslet av sig ikväll (vilket betyder ungefär, plugga en timme sen tv och data med uppslagen bok bredvid som stöd =slänger en oförstående blick lite då och då på den).

Bandy imorgon också, jäklar vad roligt det är med bandy! När jag var mindre var jag helt lost i bandyn och gick jämt på matcher, köpte suportermössa, nyckelband osv. Worldcup i Ljusdal var ju höjdpunkten varje år. Jag och Carola stod som fastfrusna framför plan. (Det var på den tiden då pojkar fortfarande var basilusker som retades och såg allmänt fula ut). Sen fick man ju andra intressen där ett tag, (läs. Pojkarna blev på något vis lite intressanta). Så då flyttades rampljuset från planen till läktaren istället. Haha. Sen kom det bara av sig med att kolla. Var på första bandymatchen på säkert 3 år i fredags och då kom bandysuget tillbaka.

Imorgon kan det avgöras om Bollan (Jävla Daniel som fått mig att ta efter hans uttryck) går vidare eller inte!


Hua, blind riskerar man att bli om man tittar ut också.. Bländad. Vill inte VILL INTE ha mer snö. Ge mig sol, värme så man kan ta fram ballerinaskor, ha grillfest och spela volleyboll om sommarkvällarna. Kvällar som är ljusa rakt igenom, som aldrig tar slut. Lukten av syrener, sand och smält glass.



I was an impossible case
No-one ever could reach me
But I think I can see in your face
There's a lot you can teach me¨

And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What I'm trying to conceal

If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?
Could you feel the same way too?


RSS 2.0