Nelly.com

... Råkade bli en liten oskyldig beställning från Nelly.com. Oops! Klarna hade ett erbjudande nu om att betala i juni och tyckte det passade bra eftersom att både skattepengar och lön kommer då så slog till på några godingar!


Ett par skinnbyxor och två par korallfärgade klänningar till sommaren! Älskar korallfärg!!

.. Nej nu ska jag återgå till hemtentan.. Hualigen! Inte roligt!


Alcatraz.

... Började kika på den nya serien från USA, Alcatraz! Den verkar riktigt bra och verkligen spännande! Blir nog en ny seriefavvis att följa :) Skulle vilja köra ett maraton på både Lost och Prison break också. Har inte sett slutet på någon av dem.

Nu är Milton hos veterinären och blir friserad. Han gillar verkligen inte att åka bil, han lät som en råmande ko hela vägen till veterinären som inte tar längre än 5 minuter att åka. Lill plutten!  Skulle få hämta hem honom vid kl 15 så då är det nog en trött liten kisse som kommer hem. Har köpt lite gomat åt honom!


Alcatraz har premiär i Sverige annandag påsk om jag inte minns helt fel :)

Tjohoosan!

... Sitter och velar fram och tillbaka om man ska ta och krypa till kojs eller inte.. Missade ju Familjen annorlunda ikväll och den reprisen börjar nu kl 00.00.. Hmm blir nog lite tv-tittande ändå. Gud jag vet inte när jag var uppe såhär sent själv senast! brukar alltid lägga mig tidigt för att jag lätt blir så sömnig så här dags. Men idag har jag hållt igång!

Började dagen med att vara hundvakt åt Anja medan mamma var iväg och handlade, pluggade även lite hemtenta. Sem var det min tur att åka iväg och handla lite. Sedan blev det Finnfara och käk. Lilla Ella kom även på besök då hon behövde barnpassning ett tag. Så vi kikade på bollibompa och busade! Bollibompa var ju bättre förr kan jag ju konstatera med risk att låta aningen bitter. Hehe, men visst var det väl så?!

Skulle verkligen behöva en riktig fuktbomb till ansiktet. Det är så himla trist när man återfuktar och återfuktar för att sedan lägga concealer och få torra hudflager i hela ansiktet!!! Blir galen!! Jäkla torra vinterluft!
I need a miracle..

Nä nu börjar Familjen Annorlunda så jag ska försöka kika på det!
Imorgon ska Milton till veterinären och bli snaggad! Han har så mycket tovor under magen stackarn.. Så blir nog skönt för han att slippa dom!


Godnatt

Äntligen!

... I helgen har vi fått massa gjort här hemma! Bland annat har vi burit ut trädgårdsmöbler (ingen mer snö nu då tack!), sen har vi även hämtat hem kökssoffan och målat och pimpat klart den! Eller ja, den är nästan klar! Det som fattas nu är lite nytt tyg att klä om den med, kuddar, filt och en färskinnfäll! Sen så! :) Den blev i alla fall riktigt bra i vitt!

Igår hade vi grillpremiär här hemma, blev även grillat idag! Så himla gott, mums :)


Detta tyg från Ikea tänkte jag klä soffan med. Tror det blir riktigt bra! Ska även lägga en grå fårskinnfäll i soffan, sen lite kuddar såklart!



Snart blir det lite ost och kex till Big brother!
Myskväll innan sambon åker iväg för jobbvecka igen.

Nytt i sovrummet!

... Satte upp ett traderafynd nu på kvällssidan i form av ett väggord! Fick hamna ovanför byrån i sovrummet. Blev väldigt nöjd :)

.. Har hämtat älskling på station nu, nu blir det ostsmörgåsar och varm obóy framför tvn!:)


Tröttmössan..

... Sitter stadigt på huvudet nu!
Var uppe tidigt i morse, klockan stod på 5.30. Föreläsning i Gävle stod på schemat mellan 9-12, sedan gruppträff 12-13 och sist seminarium 13-14.30. Efter det var man lagomt mör i knoppen må jag säga! Fy tusan. Fick knapra naproxen för att undvika migränen jag kände kom smygandes. Och jag lyckades hindra den! Hallelujah!

Mötte Isabelle på stan när jag var klar på skolan så vi tog en kaffe på Waynes innan det var dags att pysa hemåt Bollnäs kl 16. :)

När jag kom hem var det till att snabba sig och plocka undan lite och trycka på kaffebryggaren. Mamma, pappa, bror, Monica och Ella kom på besök nämligen :) Fikade och umgicks tills det var läggdags för lilla Ella.

Dammsugaren åkte fram och sedan dök fru Andersson upp. Vi mös ner i soffan till Cast away, snyft!

Lagom intensiv dag må jag säga!


Kattskit!!

... Så har min dag börjat!! Faaaaan alltså.
Skulle med tåget nu 7.40 men trodde jag gkömt mobilen hemma, aja tänkte jag. Den får väl ligga där då bara jag hinner med tåget!! Skyndade mig som en idiot för att sedan komma på att jag ju har telefontid med läkaren idag. Alltså måste jag ha mobilen med mig!! Var tvungen att vända hem och missa tåget. När jag sedan kommer hem hittar jag inte mobilen här hemma. Märker sedan att den ligger på sätet UTE I BILEN. Maximal otur! Fyt fan alltså, nu kan det bara bli bättre..

Ska försöka hinna med tåget som går 8.50 nu då istället! Hoppas det går vägen!


Idag när jag kommer hem ska jag laga gomat! På riktigt! Mums mums muuuuums, hemmagjorda biffar med potatis och sås! Ååh det är typ det bästa som finns! :)

Ska även ut och ta mig en promenad med kusinis!

Nä nu är det väl dags att man förbereder och är redo att åka I TID denna gång.

Ha en fin dag! :)



Längtar föresten nu tills mina solglasögon från Pilgrim anländer som jag beställde från Campadre. Kan verkligen rekommendera den sidan! Helt galet bra rabatter på fina märken! idag tillexempel är det över halva priset på smycken och klockor från DKNY. Jättefina klockor! I stil med Esprit och Dolce Gabbana.

Vill ni bli medlem ni också? Det kostar inget! Klicka HÄR! Den enda negativa är att det är otroligt beroendeframkallande, på ett bra sätt! :)


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

..... Och DÄR var vi snuvade på finalplatsen... Fan vad jävla surt det känns att falla på mållinjen. Hade varit bättre att åkt ut tidigare på så vis. ARRRRRRRRRRGHHH!!! (Pratar såklart om bandyn). Det blir alltså Villa-Sandviken på studenternas i år. Roligt för Villa som inte fått känna av finalkänslan på över tjugo år. Men surt för oss som pinkat upp vårt revir där nu i två års tid. Men men, nästa år då kanske!




Har hållt på och tvättat och donat idag. Sopade av terassen från löv och skräp också och fick lite vårkänslor på kuppen! Undrar jag om man ska ta och bära ut utemöblerna dit till helgen, kan man börja sitta där ute i solen och fika lite då det börjar bli härligt vårväder! :)

...Igår var det halvåtta hos mig här hemma! Jag bjöd på kräftstjärtscocktail med rostat vitlöksbröd, fylld baconlindad fläskfilé med potatisgratäng och sist fluffig polkagrisglass till efterrätt. Blev lyckat och gästerna tycktes gilla maten :)

Nu har Jens åkt till Sthlm och allt för många dagars ensamhet väntar. Snyft!
Har ingen som helst lust med det!

Nu blir det lite BB innan läggdags :)





Nattuggla!

... Även om 04.18 kanske räknas som tidig morgon ändå. Anledningen till att jag är i farten såhär tidigt är för att jag ska hämta upp min man på stan när han kommer med bussen. Det har ju varit bandy i Lidköping igårkväll och då var det en del av Bollnäs som åkte dit kan man säga :) Hehe. Dock blev dte en tung förlust.. Gäller att vi vinner på söndag hemma nu annars blir det ingen sm-final i år. Vore ju skittris om det inte blev nåt!!!!

Så ja, vid 5 kansker vi är hemma här igen båda två då, sen ska vi iväg på angeltävling till kl 8. Haha herrejösses sover väl som två stockar där borta. Speciellt Jens som inte sovit nåt på hela natten!

Men det ska väl gå!
Nu ringde han så bäst jag kilar dååå :)

No no no

... Känner mig trött och allmänt nedstämd. Frysen och opigg, bara det inte är nån sjuka på gång.. Har haft sån ledvärk i ett par dagar nu också så jag hoppas att det inte är ett skov som smyger sig på!

Kryper ner under täcket nu och läser lite :) hoppas på att vakna på solstrålshumör imorgon!

Möblerade om lite ikväll också, bara för att. Saknar en mys/läshörna. Så flyttade in fåtöljen från hallen till matsalsrummet och det blev rätt bra :) Milton var snabb att inta en ny favoritplats i alla fall!


Måndag.

... Avbokade coren i morse och tog en rask promenad med kusin istället. Med handledsvikterna såklart! Det känns när man går med dem kan jag säga! :) Nu har jag kommit hem igen och ska ta tag i pluggberget och äta lite nyponsoppa med risgrädde. Mums! Slänger ett getöga på tvn också, Teen mom 2!

Funderar om jag ska åka till päronen ikväll eller inte. Hmm, får nog bli så :)

Imorgon blir det Gävle igen då!


A true love story..

... Never ends.


Helgen!

... Har haft en riktigt mysig helg! I fredags efter jobbet blev det fredagsmys hemma hos Linnea. Igår pluggades det en del och sedan på kvällen var det bandy på tv! Bollnäs-Villa, slutade 5-3!! Tjoho! :D Sedan blev det mello såklart, hade tjejerna här hemma på besök också :) var väl helt ok att Loreen vann. Bra låt men tyckte danny hade både låten och framträdandet på sin sida. Så hade ju hoppats på honom :) Men men..

Imorgon blir det Core med kusin och promenad fram och tillbaka. Sedan blir det bara en massa plugg. Urk! Inge sugen alls men vad gör man inte när man har tenta på fredag.. På lördag däremot blir det angeltävling i Finnfara så då ska jag och Jens ställa upp med ett lag. Ska bli mysigt. Hoppas på finväder också! Matsäck och solsken skulle man inte tacka nej till! :)



Nä nu blir det nog sängen strax :)




Freedag!!

... Äntligen fredag och mindre än 12 timmar kvar till helg! Påväg till Gävle nu för föreläsning, sedan blir det jobb 15-19 så hinner hem och käka och svida om emellanåt :) SEN mina vänner är det heeelg!!! Åh ska ha soffhäng gånger tusen när jag kommer hem från jobbet :)

Imorgon är det bandy och melodifestivalen! Spännande båda två såklart! Drömde inatt att villa tog hem första semimatchen men så får det icke bli!:)

Måste hinna med en heel del plugg i helgen också, tyvärr. Adlibris är ju så seeg med att skicka ut böckerna så hoppas innerligt att jag får dem idag annars vet jag inte vad jag gör...

Föreläsningen idag handlar om medberoende. Spännande!
Kollade på Svinalängorna på film igår och fy satan, hemskt att det är så det ser ut i vissa familjer. Fler familjer än man kanske tror..

Ha en fin fredag!
Nedräkning till helg börjar nuu!:D


Pilgrim

... Dessa två beställde jag alltså hem från Campadre idag. Brillorna kommer från Pilgrim!
Kunde inte bestämma mig för vilka jag ville ha så klickade hem båda två så man kan testa dem, vem vet, kanske behåller båda ändå! Höhö. Tyckte dom var grymt snygga i alla fall!




Föreläsning

... Sitter på tåget nu på väg till Gävle för föreläsning fram till 12 om Skadeverkningar inom beroenden. Ska bli intressant! Efter föreläsningen blir det en snabb gruppträff och sedan hemfärd igen. Gaah då blir det soffan kan jag tala om. Helt slut i hela kroppen av både träningsvärk och ledvärk. Uusch.

Måste även ta tag i plugg och läsning ikväll då det är rätt mycket nästa vecka. Tenta bland annat!!

Fick lite vårkänslor nyss då jag la en beställning på campadre på solglasögon från pilgrim! Skitsnygga och över 60% i rabatt!! Värt!

... Imorgon väntar skola och jobb efteråt. Sen blir det helg och studier som gäller!:)


Mys

... Myser i soffan med en kelsjuk kissemiss innan det blir en promenad med kusin!

Blev sugen på att baka nåt trevligt idag. Måste baka upp jästen jag fick över från helgen i alla fall. Den blir det lantbröd av!:)


Lite nytt till..

... Köket!
Efter träningen
i morse blev det en dusch sedan for jag och Jossan iväg och kikade lite på stan. Åkte även till Alfta och kikade in i en butik som heter Ekmans. Hittade massvis som vanligt!! Men slog i alla fall till på ett set med plåtburkar. Superfina! Verkligen glad att jag köpte dem annars hade jag ångrat mig!


Suuupermysiga. Älskar den prickiga!!


Två hamnade på köksbänken intill spisen.


Och "sugar"burken hamnade på hyllan! :)

Nu är kissarna ute i solen och myser och jag tänker dra fram dammsugaren!


Träning!

... Ledig idag, vilket idag betyder träningsdag! Börjar nu kl nio med Nordic power i sällskap av kusin :) sedan pyser vi på stan och kikar lite, sen blir det även ett pass yoga på eftermiddagen! Huur skönt som helst! :)

Första gången idag som jag testar nordic power så det ska bli spännande! Lite träningsvärk sen coren så man är ju lite seg och stel men det ska vi väl råda bot på! Höhö.

Nä då ska jag väl röra mig mot sporthallen!

ha en fin onsdag! ♥

Tidig morgon.

... Bestämde mig för att ställa klockan några timmar innan det egentligen var nödvändigt idag. Jag tycker det är så skönt när man slipper stressa på morgonen. Man hinner liksom till och med ligga i soffan, kika på tv och dricka kaffe. underbart skönt!

Idag var första gången som jag la märke till att det är så himla ljust ute nu vid den här tiden!! Såå himla underbart sköönt! Nu är verkligen sommaren på väg och våren ja, den är väl här, eller? Jo vi säger så!! Det är ljust ute och fåglarna kvittrar. Nog är det vår allt :)

... Idag blir det jobb fram till kvällen, sedan funderar jag på att åka och hälsa på mor och far :) Jo så får det bli!


.. Imorgon blir det ett pass nordic power på morgonen med kusin och sedan ett yogapass på eftermiddagen!



Nu blev det kväller..

... Helt galet vad fort dagarna går! Skulle vilja ha dem minst dubbelt så långa. I alla fall de dagar då man har fullt upp och skulle vilja hinna med mer. Har precis kommit hem från Linnea nu såå nu blir det lite Big brother innan sängen kallar. Imorgon väntar jobb!

Gjorde vääärldens godaste kycklingsallad idag till middag! Har kommit fram till att de viktigaste ingredienserna för att mina smaklökar ska äälska't är färska champisar, kyckling (såklart), ananas och mangoraja dressing! Mums mums muuuums! Sen hade jag då en salladsblandning till detta såklart. Men faan vad gott, ska ta med i matlåda imorgon också, sweet!

Nä nu blire till att värma vetekudden och krypa ner med hårbollarna i sängen :)




Mot Gävle

... Var riktigt skönt att inleda dagen med ett pass core express med kusin! Nu sitter jag på tåget och äter lite mellanmål.

Ikväll blir det mys hos Linnea! Funderar även på att hinna baka lite grekiskt lantbröd!:)

Ha en fin måndag allihop.


Ny vecka!

.. Helgen har varit grym. I fredags var det bandy och vi vaaann!! Tre raka segrar mot Broberg tog oss till semifinal! Hoppas verkligen att det blir studenternas i år igen!! :) Efter bandyn åkte jag hem till Johanna och Marcus och tog det lugnt. Kollade på en film som hette Red state. Satan vilken psykfilm! Helt galen..

I lördags var det lugnt fram till kvällen då det vankades personalfest i Freluga med Gigantengänget! Blev en väldigt rolig och trevlig kväll. Vi åt mat, lekte lekar och tävlade. Jag och Jens vann en varsin skumpa ;) Moaha.

Nu har jag precis kommit upp efter en jobbig natt/morgon. Älskling åkte ju iväg vid 3.30 och efter det började det kämpiga. Att somna om utan att skita på sig i sängen av skräck! Huhu jag FATTAR verkligen inte alltså. Det är alltid värst just när han åker på natten. Under veckan går det rätt skapligt att somna om kvällarna och jag sover hela natten.
I natt vaknade jag av en stooor smäll!!! Vet inte om jag drömde eller om det verkligen var nåt som small.. Sen drömde jag en massa mardrömmar såklart.. När klockan var 5.30 kunde jag somna om igen och klarade mig från fler mardrömmar. SKönt!


Nu sitter jag och taggar för ett pass core på sporthallen! Ska bli otroligt skönt! Hoppas jag slipper få sån grym träningsvärk som förra gången.. :P

.... Efter träningen blir det Gävle för gruppträff i nån timme. Ska planera ett bildspel som vi ska redovisa för klassen om någon vecka. Bildspelet ska som jag förstår bara innehålla bilder och på så sätt få fram det budskap vi vill visa. Det ska då ha med beroende och missbruk att göra.

Faktiskt en riiktigt intressant och spännande kurs vi läser nu. Detta är något jag skulle kunna tänka mig att vidare utbilda mig inom och sen jobba med. Vet inte riktigt om jag skulle kunna se mig som en drogterapeut men kanske lite inom forskning om beroende eller nåt.

Nä nu blir det frukost så jag hinner smälta den innan coren så den inte kommer upp igen, uäk! Huhu.




Infall..

.. Fick något infall i morse att ta tag i mina drömmar om en kökssoffa i köket! Så jag tog älskling till hjälp och flyttade om bordet för att kolla så det inte skulle bli trångt, och det blev det inte! Tjoho! Då var det bara att inleda jakten på en soffa och det gick fort.
Ringde mamma och de har en kökssoffa som bara står nu som vi får ta om vi vill. Perfekt ju! Roligt med en soffa som har lite historia och som ger en hint av nostalgi.
Denna soffa är jag nämligen uppväxt med hemma och jag och mina bröder låg i den och drack välling jäämt jämt.
... Så det ska bli skoj att få lite nystuk på den genom att måla den vit och klä om sitsen och sen pryda den med en massa härliga kuddar och en fårskinnsfäll såklart! Kommer bli kalasbra!

Köpte en ny matta till köket igår också. En blå, lite känsla av vår!!! :)


Nu ska jag dra ett varv med dammsugaren sen blir det ombyte och lite fix inför kvällens fest i Freluga med hela gänget från Elgiganten!




Såhär blev det efter omflyttningen av bordet. Nu fattas bara soffan vid fönstret!


Nya mattan! Blev bra med en liten färgklick, dena förra var grå och vit. Lite skillnad nu! :)



Heeeelg!!

... Åh vad underbart att kunna säga så redan en torsdag!! Nu har jag världens mysigaste och roligaste helg att se fram emot! Imorgon är det en väldigt viktig och spännande bandymatch som ska spelas! Kan bli att vi går till semi imorgon!! Hoppas!!

Sen blir det en tur till Växbo Lin med Johanna för att kika lite. Ska även in på bolaget och ladda upp lite inför lördagen då det vankas personaalfeest i rocktema!! Var in på Gina idag och köpte ett passade linne som jag ska ha! :)

.. Var nämligen iväg till valbo idag efter föreläsningen med Johanna. Hittade lite smått och gott! Massa fint faktiskt. Dagens bästa köp är kökshandduken från underbara Greengate!

Är lite lat och tar bilder från internet idag!


Uuuunderbar kökshandduk från Grengate! Älskar detta mönster!! Vill ha i fler färger :)


Servetthållare i trä :)


Linne från Gina, perfekt till på lördag! Rock!



Nu blir det mat till Lyxfällen, sen filmmys hela kvällen med ♥!

Underbara torsdag!

RSS 2.0