Morgonstund har..

.... Te i mun!

Herrejösses vad denna vecka har sprungit på! Redan onsdag!

Sitter med lite frulle framför tvn nu. Ska strax åka ner mot tåget som tar mig till Gävle då vi har första föreläsningen idag på denna nya kurs! Kursen handlar om levnadsvanor och livsvillkor och inriktar sig på stress. Ska bli intressant faktiskt :)

Ha en fin dag!


Onsdag.

.... Och andra dagen av "ledighet". Idag kunde jag faktiskt sova ut till och med! Igår blev det lite så att man vaknade på rutin och trodde att man skulle iväg. Idag kunde jag slappna av mer :)  Tog mig friheten att sova ända till kl elva! Heelt underbart :)
 
Idag har jag pluggat en del och fixat lite inför kräftskivan som vi ska ha på fredag! Kommer nog bli kanon det!
Har även haft besök av mamma, pappa, Tommy, Monica och Ella :) Imorgon ska jag få rå om Ella i några timmar medan pappa Tommy är iväg på jobbmöte. Så det blir väl ett besök på lekparken då! :)
 
Nu har jag precis tagit en dusch och smörjt in mig med en ny lotion som kom med posten idag! Beställde ju en från vitorias secret i fredags med parfymen men fick fel. Fick en swirl cream istället från VS som också luktade väldigt gott så jag behöll den och beställde Candy baby VS igen :) Så denna gången fick jag rätt! Och saaaatan vad jäkla gott den luktar!!!!! Är så himla glad att VS-produkterna finns att köpa på nätet från svenska sajter nu så man inte behöver buda hem från tradera :)
 
.... Har även målat naglarna nu så de är partyfina för kräftkalaset på fredag!! :)
 
Nu blir det nog till att krypa till kojs snart :)
 
Godnatt alla!
 
Den i mitten är nu i min ägo och finns att köpa på beautyplanet.se för ynka 159kr! Sååå värt! Luktar som en hel godisaffär! Victoria's secret is the shit!
 
 
 

Sweet sunday

.... Denna dag började på bästa sätt! Vaknade upp bredvid honom jag älskar mest med vetskapen att jag får ligga kvar och dra mig precis hur länge jag vill! Ledig idag minsann! Så idag ska det fixas med lite som inte hunnits med tidigare i helgen. Ska försöka få till nå persienner i sovrummet så jag kan byta gardiner! Just nu drar vi bara för gardinerna nämligen när vi ska sova men nu ska det bytas till hissgardiner därinne så då måste vi fixa persienner med :) 
 
... Gjorde världens fynd i förrgår förresten! Fyndade 50ml escada rockin rio till ynka 529:-, plus en body lotion från Victorias secret, Candy baby för 159:-!! Detta var även fraktfritt! Så kolla in beautyplanet.se för brakpriser på skönhetsprodukter! Längtar tills detta dimper ner i brevlådan :):)
 
 
 
 
 
 
Ha en fin söndag alla!

Fika!

... Glömde slänga in bild från ikväll då vi fikade en massa gott som Johanna bakat!!:)


Torsdag!

... Har precis lagt mig i sängen nu efter en intensiv dag! Jobbade till 19.15 och sedan åkte jag hem och bytte om och drog vidare på födelsedagsfika hos Johanna! Hon bjöd på en massa gott fika så nu är man mer än mätt i magen :) av oss fick hon en mugg i keramik som hon önskat sig länge :)

Nu ska det väl försökas sovas lite trots de koppar kaffe man sörplat i sig! Imorgon är näst sista långpasset innan man är tillbaka i vardagen med pluggandet. Skönt!

Sov så gott <3


Onsdag!

.... Fick ett sms av chefen nu att jag inte behövde komma till kl 8 idag, 9 räckte! Skööönt :) Hinner man slappa en timme innan det är dags att pysa! Så nu ska jag bränna på lite kaffe!
 
Imorgon kommer Jens hem äntligen! På fredag blir det förmodligen käk på Albertina i Skärså efter jobbet! Gooott! Har nästan abstinens efter pepparlax nu! Sedan är det bara lördagen kvar av min tjänst på jobbet för sommaren. Sedan har jag några ströpass kvar innan jag för första gången i mitt liv kommer att få månadslön! :) ska ju börja jobba varannan helg nu till hösten! Suveränt tycker jag :)
 
... Längtar verkligen efter Åre i september nu... Ska bli så underbart skönt att bara koppla av en helg!:) 
 

Tisdag!

... Har nu stupat i säng efter en lång och händelserik dag! Började dagen med ett tandläkarbesök som bestod av borrning..! Inte så roligt vis att börja dagen på... Soeciellt när man är ledig och hade velat ha en sovmorgon! Efter tandläkarn åkte jag till Valbo med mamma och pappa. Kikade in på nån loppis innan vi styrde kosan mot ikea och ove jansson! Hittade lite smått och gott på Ikea (helt omöjligt att gå igenom där utan att köpa nånting alls ju! ) sedan hittade jag en jättefin trälåda på owes!! En sådan som jag letat länge efter :) nu var den ju varken gammal eller antik men vad gör det egentligen, den kostade ju därefter!:)

Nu blir det till åh sova så man tar sig upp på jobb imorgon!


... I morse var det en trött kisse som kom in efter sitt nattliga äventyr!


Skogens guld!

... Igår åkte jag till päronen sp fort jag vaknat för att bege mig ut i svampskogen med pappa! Vi hittade två fulla korgar så det blev kantarellsmörgåsar och kött med kantarellsås till middag! Suuuperdupergott!

Nu sitter jag med min havregrynsgröt och ska strax åka iväg och jobba. :)

Ha en fin fredag!


Onsdagen..

... I onsdags när jag slutat jobbat bar det av till Linnea för en trevlig utgång med Johanna. Började väldigt bra och vi hade riktigt trevligt men efter ett tag började migränen komms smygande.. Den jäkeln!!!! Så det var bara att cykla hemåt och skynda sig att krypa ner i sängen innan det exploderade riktigt. Tröööök!!!! Jag som hade sett fram emot denna kväll hela veckan... Men men.. Vi han i alla fall äta tillsammans.


Tisdag

... Har nu landat i soffan efter att ha jobbat idag. När jag kom hem tog jag mig friheten att göra så mycket som ingenting! Pussade på mina små pojkar och tog det allmänt lugnt bara, väldigt skönt! Så himla skönt när man städar innan man åker och jobbar och inte behöver göra sånt så fort man kommer hem.
 
Imorgon får vi se om vädret tillåter en utgång! 
Var ett tag sedan sist :)  Men först blir det jobb fram till 18!
 
Ha en fin kväll!♥

Underbar morgon..

.... Bärjade dagen med en sovmorgon, välbehövligt och gaah så skönt! Sedan tog jag mig en lång pw runt lövhaga med bra musik i lurarna. Jag tror det bara är Håkan som kan få mig att få riktig ståpäls av hans musik. Så jävla bra är han! Efter promenaden Var det gott att äta lite frukost bestående av havregrynsgröt och blåbärssylt. Har snöat in mig på den kombinationen nu! Så gott. Nu väntar jag på att mamma ska komma från friserbesöket så vi kan åka runt runt och flänga :) ... Ha en fin måndag!


Home sweet home

... Efter denna dag som inneburit en del flänganden med bil hit och dit och en rejäl storstädning var det riktigt skönt med en lång dusch. Hårinpackning, peeling, rakning och ja you name it! Brun utan sol fick det bli också. Lär ju behövas denna sommar om man vill ha någon färg på benen. Har hittat en bus som verkligen är superbra! Den kommer från Lancome och finns att köpa på tex Åhléns. Den torkar fort och det blir en jämn och fin färg av den. Ser inte alls fejkat och orange ut som vissa har en tendens att göra. Den luktar inte heller så mycket och för att dölja bus-lukten ytterligare brukar jag avsluta med några sprut av Victorias secrets body mist, strawberry champagne. Nu är det snart dags att krypa till kojs. Älskling börjar jobba imorgon efter fyra veckors semester. Ovant och trååkigt. Vill ha honom hemma jämt ju :) Ha en fin kväll alla!


Helg!

... Nu ni har min lilla helg precis inletts! Är ledig två dagar nu :) men blir inte till stt sitta still så mycket för det för när man är ledig vill man ju hitta på en massa såklart! Igår när jag slutade jobba åkte jag till Finnfara och åt mat hemma hos föräldrarna. Mammas köttfärslimpa, svårslaget! Mööms. Jens var ute och åkte båt så när jag kom hem igen följde jag också med på en tur på vattnet. Björn Rosenström spelade traditionsenligt på långnäs parken igår. Scenen vr byggd ut mot vattnet så vi satt i båten med filtar och myste till alla hans knasigt sköna låtar :) ... Idag har det dammsugits och tvättats hittills. Skulle egentligen ha befunnit mig i söderhamn och kikat när Jens bror hoppar fallskärm men planet hade gått sönder så det roliga får vänta. Istället tänker jag och Jens ge oss ut i blåbärsskogen i jakt efter bär! Har laddat upp med en brakfrukost nu bestående av havregrynsgröt och blåbärssylt! Så nu har vi krafter att göra av med :) Bild från finnfara igår!


Fredag!

... Och endast en arbetsdag kvar till helg! (om man inte räknar med dagens då!) Gårdagen fick ett oväntat slut på jobbet. En kollega var sjukanmäld och en annan var på väg att bli sjuk men var på plats. När jag stod där vid säljdisken framåt eftermiddagen innan lunch kände jag att huvudvärken kom smygande, självklart hade jag glömt tabletterna hemma. Så det var bara att hoppas på att den skulle försvinna, men icke. Väl på lunch kunde jag inte käka nåt men gick ut i butiken igen och hjälpte ett par med en tvättmaskin då jag kände kräkan i halsen. Väl klar med dem var det snabba steg ut mot personalrummet och huvudet i toan. Great. Då var det godnatt och hejdå. 
 
.... Har sovit sedan jag kom hem igår strax efter 15 ungefär. Så idag lär man ju vara utvilad och redo att köra igen. Sömn är verkligen det enda som hjälper mot min migrän, det kan inga tabletter i världen bota. Om jag inte tar dem vid allra första symptomet då.
 
.. Nu ska jag göra i ordning lite frukost här hemma och slänga ihop en matlåda. Sedan är det bara iväg och rocka fram till kl 19 och sedan bege sig hemåt för lite fredagsmys :)
 
 
Ha en fin fredag allihop!

RSS 2.0