Nyårsafton!

Ja då var dagen kommen, dagen alla har pratat om hela året och längtat till. Den stora festdagen! Ikväll smäller det så det dånar, ikväll är alla lyckliga och glada, ingen ska vara ensam! Dagen är planerad i detalj, iallfall fram till klockan 19 sen kan vad som helst hända. Själv har jag en packning på en t-shirt och tandborste, sen får jag se var sovplatsen finns. Allt ordnar sig! Fick en liten flashback nu när jag läste Johannas blogg, även jag har ju glömt att Skriva ner mina nyårslöften. Egentligen tycker jag att det här med nyårslöften bara är struligt, för jag har nog aldrig lyckats hålla ett enda! Nu har ju jag inte haft några dödsviktiga nyårslöften som tex "sluta röka" eller nått, det har mest vart de vanligaste "äta nyttigare" eller "Träna mer". Kommande ärets löften vet jag faktiskt inte vad de ska bli..

1. Jag ska nog iallfall kanske börja spara lite mer, men nu är ju jag en sån typ som tänker "pengar är ju till för att spenderas" och har jag inte rätt där? Jag menar, vad ska jag spara till då.. Ett hus, en bil? Det kommer ju ändå att ta år när man lever på studiebidraget! Nej då är det väl lättare att tex spara till ett par nya skor eller ett par jeans? När jag får min feta lön sen på mitt högklassig jobb, DÅ ska jag börja spara! Okej, detta var väl kanske inte så mycket av ett löfte då jag ändå "smutskastade" det tillslut..

2. När året 2009 är slut, då ska jag ha tagit körkort, och snälla snälla gud och allt vad som nu finns där uppe i himlen, gör så att jag har en liten hårig kompis då också!

..Usch vad dålig jag är det på här märker jag, jag kommer inte på ett enda vettigt löfte! Jag får nog dra de där vanligaste iallfall, som man alltid strävar med och fuskar tillslut iallafall..

*Äta nyttigare
*Träna mer
*Vara försiktig med pengar  (svälj)...

..Eller okej glöm det där! Mitt nyårslöfte är att må bra vad jag än gör och hur jag än lyckas så ska målet vara att må bra och att trivas med mig själv!



Ha en bra nyårsafton allihopa och kom ihåg att ge er nyårspuss till någon vettig person! :)

Första gången.

Jaa ikväll blev en historisk kväll, eller det kanske var att ta i lite grand. Ikväll testade jag för första gången i mitt liv att äta hummer, hmm jaa det var väl inte så märkvärdigt, var ju snarlikt räkor eller kräftor. Gott var det ju, med lite avokado, sallad och vitlöksbröd till.

Nu sitter jag och är lite småstressad inför imorgon igen! Har tagit en dusch nu och fixat fötterna och naglarna. Jag använder mig utav Depends nagelvårdsprodukter.

Kikade på filmen Into the wild idag, vet inte riktigt hur jag ska bedömma den, ett tag satt jag bara och tänkte "är den inte slut snart?!" men den hade ju sina stunder den med. Ganska långtråkig var den emellanåt. Vissa som pratar om den har sagt att den får en att tänka om lite, jag vet inte riktigt vad dom menar med det faktiskt. Jag kanske inte berördes tillräckligt av den, jag vet inte.

Hm katalogen kom idag! Gissa om det kliade i fingrarna när jag kikade i den! Hittade ett jätte mysigt velourset (byxa och tröja) med Betty Boops logga på! Jätte söt, fanns i rosa och svart. Den rosa var riktigt tuff! Skulle vara hur skön och mysig som helst att gå runt med här hemma när man har sina mindre bra dagar, eller när man bara vill ha det lite mysigt.




Dan före dan..

Har kommit upp ur koman nu, sov ganska länge idag. Skönt var det efter det tidiga tandläkarbesöket jag var tvungen att vakna i tid till igår! Nu har jag precis tryckt i mig nån smörgås och gröt. Gör lite ont att tugga och den där föbaskade skrothögen som dom var tvungen att installera i min käft skaver så det blir munsår! Inte speciellt sexigt.. Upptäckte även att jag slängde mitt vax som jag fick förra året som skulle lindra skavningarna, för inte trodde jag att jag skulle behöva den skiten igen!

Nu ska jag klä mig varmt och ta en promenad med Anja och Johanna i det kyliga men mysiga vintervädret. -8 grader C ligger termometern på här.

Kanske värmer lite om jag slänger in en härlig bild från sommaren! Johanna myser i solen på Karlslundsbadet.

Drömmar i svart..

Jaa nu har jag fått sådan nyårshysteri! Trots att jag vet allt om vad jag ska ha på mig, vart jag kommer att vara så får jag ändå sådan stress! Det är ju trots allt i övermorgon!

Det blir en ganska traditionell nyår för mig, svart klänning, pumps, naturlig sminkning, och utsläppt hår. Jaa, mer neutral kan man nästan inte vara va? Usch vad tråkigt det där lät.. Jag är iallafall nöjd med min nyårsblåsa, den kommer självklart från Nelly.com, börjar snart känna mig lite som en stammis där.

Jag är hur sugen som helst på att köpa mig en liten långhårig vovve till hösten, har en liten dvärgschnauzer här hemma nu som säkerligen skulle uppskatta lite "hundligt" sällskap! Kruxet blir ju att ta den med sig när man ska flytta för att studera på högskolan, en hund i en studentkorridor är väl inte så uppskattad skulle jag kunna tro. Isåfall blir det ju att man får köpa sig en egen lya. Men nog skulle det vara trevligt med en liten hårig kompis allt! Det är väl bara att spara då antar jag.. Det som är min absolut starkaste sida (inte speciellt då).







Slänger in en bild på min nyårsklänning!




Nytt år, ny blogg?

Jaa, nytt år är det väl kanske inte ännu men ny blogg har jag fixat iallfall. Vet inte varför men på något sätt kändes det mera "centralt" att ha bloggen på blogg.se. Sen behöver man väl variera sig lite eller hur? Kändes lite sorgligt att lämna alla de inläggen jag hade på den förra, och har inte riktigt kommit in i hur allt går till här ännu. Men övning ger färdighet eller vad säger ni?

Här kommer jag att skriav om allt möjligt, allt som händer i mitt liv, eller ja lite kommer jag nog behålla för mig själv :)

Så håll utkik för på denna blogg kommer det att hända grejer!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0