Ännu en klänning..

..Klickade jag hem igår! Blir ju både jul, nyår och födelsedag så tänkte att det var lika bra att köpa en till! Denna har jag även kikat på länge på HM:s hemsida. Nu hann jag äntligen på den! Nu är den slut igen!


Kanonfiin! Blir nog bra till nyår eller födelsedag :)




..Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem i detta snöväder. I morgon blir det jobb igen sedan bär vi av hem till Finnfara för att äta exotiskplanka! En lite jultradition har det blivit dagen innan julafton.








Tjugonde december.

... Fick stanna upp och verkligen fundera varje gång jag skulle skriva dagens datum idag på jobbet. Är det verkligen tjugonde december redan!!?? Helt sjukt vad snabbt december har gått!
Snart är det ju nytt år och allt! Och 1 januari närmar sig med stoormsteg! FLYTT!!!!! Weeiho!


Jobbade idag till kl 16, sedan var det bara att fara hem och städa och laga mat. Följde även med bror och hans sambo (blörjar bli riktig bebismage där nu!!) till Finnfara och hälsade på.

Nu på kvällssidan har det slagits in julklappar och beställts en nyårsklänning från Nelly.


Denna skapelse från Elise Ryan kommer jag att bära på nyårskvällen. :)



Imorgon börjar jag flyttpacka tänkte jag! Nu ska allt ner i kartonger så man kommer iväg snabbt sen! Tjoho!





Onsdag.

Alla onsdagar är som dan före dan. För på torsdagar kommer älskling hem från jobbveckan! Längtar som en tok efter honom nu. Tänk att man kan sakna någon så mycket..

I helgen kanske vi får komma in i lägenheten och börja måla och greja lite, hoppas hoppas! Skulle vara så skönt att få det gjort innan man flyttar in ordentligt.

Har handlat klart alla julklappar nu, känns skönt att ha det gjort!
Hittade även en pläd till mig själv när jag var ute och kikade höhö. En jättefin med rosmönster i. Kommer passa jättebra i soffan som man kan gosa in sig i nu när det är så kallt ute.


Såhär ser den ut. Sitter och myser med den i detta nu faktiskt, dock mycket finare i verkligheten! Och mjuuuk..






På fredag efter jobbet blir det en sväng till Edsbyn för att äta den traditionella jultallriken och byta julklappar hos morfar. Ska bli skoj, i alla fall att träffa kusin Carola och pladdra lite med henne. Var längesedan nu!


Fast först blir det nog en sväng till Mio möbler och kika på matsalsbord. Har sett ett på deras hemsida som ser riktigt fint ut. Precis ett sådant som vi är ute efter.


Matsalsbordet! Hoppas de har det uppställt där borta :)






Nej nu blir det nog ett bad som vanligt innan man kryper till sängs. Älskar badkar!
Tidig morgon imorgon igen. Klockan står som vanligt på 04.30 kallt och gött att kliva upp då!
Då har man i alla fall avverkat den första arbetsdagen av tolv i rad. Kommer bli hårt! Men den 25:e smäller det som det heter!









Update!

Idag var jag duktig när jag kom hem från jobbet. hade lust att ringa och beställa mat av något slag men pallrade mig sedan till spisen och lagade spagetti och quornfärs, storkok till och med så det blir lite matlådor!
Älskling är i Gävle och kollar efter jacka, åkte innan jag kom hem idag så nu vill jag bara att han ska komma hem snart! Saknar!

Fick även idag reda på att tjejen som flyttar in efter mig här, flyttar in i februari. Så en hyra till ska jag betala sen är jag fri denna lägenhenhet och kan lägga all money på den nya! Känns bra då jag var såå nära att köpa tapeter idag på jobbet höhö. Även fast Jens inte har sett dem än, men han får så lov att gilla dem! Jag har fastnat för dom nämligen. Kommer bli kanon i hallen! "Är dom VITA?" Var det första Jens sa när jag berättade att jag hittat en fin tapet, men ack så fel. De är mörkbruna! Jättesnyggt! MEN, runt om ska det vara vitmålade väggar ;)

Köpte även en fårskinnsfäll idag som vi ska ha i soffan tänkte jag. Gud vad skönt att snutta in sig i den när man fryser och kanske är sjuk! Om inte annat så vet jag att en viss krulltott, även kallad Anja kommer att älska den när hon är på besök!



Fårskinnsfäll 299kr på Rusta.



Denna tapet vill jag ha i hallen! Den är dock mörkare än den ser ut på bilden. Även den från Rusta.



Beställde även hem en väggdekor som vi ska ha ovanför sängen i sovrummet nyss. Hade valt ut en hel hög av dekorer som jag tyckte var fina, sen fick Jens säga sitt också och då la han sin röst på denna:



Från stilcompaniet.se, 115x35 cm. 570kr.

Kommer att bli riktigt fin där ovanför sängen på en cremefärgad fondvägg, resten av väggarna ska vara i en mörkbrun nyans.





Åh vad jag älskar det här! Vill bara in dit nu på en gång och börja!


Tänkte åka på bandy ikväll men ser ut som att man blir hemma i alla fall. Alla tycker det är för kallt, fessigt! Man klär sig vääl. Men aja, hittar på nåt annat istället då. Idol sa någon att det var ikväll, bara jag som vill kräkas på det nu typ? Den mest ointressanta säsongen ever av det i år....





RSS 2.0