Exuviance..

.. Beställde som sagt ett startkit för känslig hud från Exuviance och har höga förhoppningar på detta märke!
Har jag någon läsare som testat detta får ni gärna berätta era erfarenheter av det :)
 

Bodum..

... Ett tips för att få till riktigt gott kaffe såhär i vintertider är att  införskaffa sig en travel press från Bodum!
Använder denna varje dag nu och den ger riktigt gott kaffe! (Viktigt att kaffet ska vara grovmalet).
Bodum travel press ger ca 2 koppar och är därför extra bra om man ska göra till sig själv eller för två till frukosten.
 
Jag har en röd! Finns i flera olika färger, följer även med ett "vanligt" lock att dricka ur. Perfekt för er som pendlar! Finns på.... Elgiganten såklart ;)
 

En bubbla av..

... Jobb!
Ja nu går jag in i en bubbla av jobb fram till julafton. Blir till att extraknäcka imorgon och sedan är det även min helg att jobba i helgen! Inte en lugn stund av att jobba i butik nu inte :) Men det är skojigt också!
Idag har det varit fullt upp hela dagen. Var ju tvungen att fixa och dona med det sista innan julafton idag då eftersom att det väntas jobb framöver :) Så nu är jag nog i hamn med julklappar och mat och allt därtill som krävs för en riktigt härlig julafton! Så nu ska det bara jobbas och njutas fram till doppar i dan!
 
... Var in på apoteket idag och köpte en salva som heter Rozasol. Pga min bindvävssjukdom har jag även problem med hyn i ansiktet, får rodnad och små knottror fläckvis. Detta kallas tydligen rosacea och när jag googlade på det fick jag fram en massa bra hudvårdsserier och liknande för att dämpa dessa besvär! Jag som trodde att det bara var att gilla läget och köra på concealer i den mån det hjälper. Så nu har jag höga förhoppningar om att rozasolen ska hjälpa! Läste en massa bra om den nämligen. Beställde även ett startkit på en hudvårdsserie, Exuviance. Spännande! Hoppas verkligen detta i kombination ska hjälpa nu :) Har smörjt på ett lager av rozasolen och jag vet inte om det är jag som inbillar mig men tycker redan att knottrorna inte är lika framträdande nu som innan!
 
... Gaah jag vill verkligen att det ska bli julafton nu nu nu!! Det är ju såå himla mysigt och i år har vi verkligen knåpat ihop ett riktigt bra "schema" för dagen! Alla kommer hinna träffa alla utan att det blir en massa stress och åkande. Vi kommer att börja här hemma, jag och Jens med en grötfrukost för bara oss två då vi byter julklappar och griljerar julskinka och myser på. Sedan blir det lite åkande runt runt, men inte för mycket! :)
 
Tror att jag har lyckats ganska bra med julklapparna i år också! Jag tycker faktiskt att det är roligare att ge än att få, så roligt när man kommit på något riktigt bra till någon och får se reaktionen på dem när de öppnar paketet :)
 
 
 
 
.... Nu har älsklingen kommit hem på långledighet och ligger förnärvarande i badet (surprise!!!). Senare ska det mysas med pizza och götta för att fira ledigheten vi får spendera tillsammans! :) Även om jag kommer att jobba en del.. ;)
 
Ha en fin kväll alla!
 
 
 
 

Nytt till sängkammaren..

... Är det något jag är svag för så är det sängkläder, doftljus och porslin!
Denna gång fick det bli lite nya sängkläder inför julen!
Hittade riktigt fina och prisvärda i satin från jotex på deras rea nu nämligen så kunde verkligen inte hålla mig!
 
 
Påslakanset Claretta  från Jotex i satin, jag valde de beigea :) 179kr/set istället för 399kr/st kunde man ju inte motstå! Fick även bli två stycken örngott från Gräfsnäs för endast 35kr/st! Nu var de skickade från lagret också såg jag så då får det bli nybäddat och fint till jul!
 
 
... Nu kikas det på Leilas jul medan jag följer bandyn på datorn! Ser inte ut att bli någon vinst ikväll direkt...
 
Ha en fin kväll alla!♥
 
 
 

RSS 2.0