Tisdag.

... Gud vad dagarna bara springer iväg nu! Tycker inte man hinner med något fastän dagarna är ljusa och härliga mesta tiden av dygnet. Idag har jag haft besök av Elin och lille Milton. Blev en massa prat och mys och sedan en långprommis! Åkte även till Johanna och hälsade på henne då hon har börjat jobba på bageriet i Växbo nu igen. Då vet man att det är sommar!

Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Ska bli såå himla skönt. Behövs verkligen om man säger så. Blir även simning och förhoppningsvis lite fönsterputsning också.

I helgen väntar Stockholmsliv med mammi pappi och älskling. Ska hälsa på faster med familj och fira kusin som tar studenten! Tänk att det är hela 2 år sedan man tog den själv, tiden veeerkligen springer iväg alltså!


... Har även nu kommit fram till vilken hudvårdsserie jag ska börja med. Det var ju på tiden! Det blir varken Secuvie eller Rosenserien. Var på marknaden i lördags och köpte en morotskräm till ansiktet med massa vitaminer och karoten i. Jag som aldrig får någon färg i ansiktet och för det mesta ser blek och glåmig ut fick verkligen en vitaminkick! Tycker jag har fått tillbaka lyster och framför allt, färg i ansiktet! Superhärligt verkligen. Krämen köpte jag av en kvinna som håller till i Söderhamn och tillverkar produkterna själv! Hemkokat.se, hon har verkligen mycket att välja på! Så av henne tänker jag införskaffa både rengöring, ansiktsolja och ögongel.



Sommaren 2010. Bästa sommaren i mitt liv, student + att jag träffade mannen jag vill leva med resten av livet ♥




Söndag.

... En underbar söndagsmorgon! Solen lyser på som bara den, dörrarna står öppna, sommarklassiker spelas ur högtalarna och jag står med sleven i högsta hugg för här ska det bakas kanelbullar! Bra att ha i frysen till sommarens fikastunder!

Idag är det morsdag också så det ska firas ute i Växbo med mat och trevligt sällskap! :) Vääldigt mysigt!


Onsdag.

... Känner smått paniken komma krypandes i och med att det redan är onsdag idag! Måste alltså läsa klart en bok och skriva recension på skiten tills imorgon helst.. Hualigen. Varför ska man envisas med att skjuta på allt så länge det bara går?

Klev upp likt en zoombie i morse, trött som tuuusan! Var nära att sova över en gång också men vaknade av mig själv igen. Pallrade mig upp, slängde i mig lite frukost och gjorde mig klar för att cykla ner till tandläkaren. Då ringder dom och säger att tandläkaren jag ska ha är sjuk. Andra gången nu som min tandläkartid måste skjutas upp pga sjukdom och jag som har hål!!! Vill liksom att dom ska täckas igen och återställas..

Lite kaffe i soffan till läsningen nu innan det är dags att fara till Söderhamn och plugga vidare. Sedan på eftermiddagen ska det simmas!



På lördag är det final i ESC! Hoppas vi kommer långt!




Myshörnan på inglasade blev klar igårkväll!

Uppe före tuppen!

... Ja herrejösses detta blev en tidig morgon! Har skjutsat iväg älskling till tåget som ska ta honom till Sthlm på en ny jobbvecka och sedan har jag inte kunnat somna om. Så lägger mig i soffan nu och kikar på Karlsson på taket eller Lotta på Bråkmakargatan, svårt att bestämma sig då man råkar ha en hel box med Astrid Lindgren filmer :)

.. Idag blir det Gävle för grupparbete och föreläsning. Så hoppas på en givande dag!

Ser tokmycket fram emot helgen nu då det vankas grillfest på fredag, Skärså, Albertina lördag eller söndag och sedan är det vårmarknad då också! Ska inhandla maaassa strumpisar då tänkte jag.




Skärså, Albertina sommaren 2011



Kicka igång!

... Ja nu ska det kickas igång med gruppträningar igen! Tappade ju stinget ett tag och satsade mer på promenader men nu ska jag komma igång igen tänkte jag! Fick mersmak ikväll nu när jag och Myran boxades! :) det är ju så kuuul!

Så nu klickade jag hem ett nytt träningslinne och ett par inneskor också.
Ett par inneskor var jag verkligen i behov av! Det är ju så drygt att behöva tvätta skorna till varje pass om man har haft dem utomhus. Men nu så hittade jag ett par Nike till pangpris på Sportamore som det fick bli! :)


Ett rosa linne och vita skor, båda från Nike! :) Supernöjd! (Förhoppningsvis när de kommer också!)


Sen innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara hylla en sak, babyoljan!
Satan vad mjuk och härlig man blir om man smörjer in sig med den efter man duschat! Sen lukatr man ju så gott också, vem tycker inte att små bebisar lukatr gott liksom?! Ååh, underbart! :)



Sköna tisdag.

... Idag började jag dagen med en 1.5h fotvård! Filning och massage blev de små rackarna utsatta för och satan vad skönt det var, nu känner man sig vårfin kan man ju säga :)

Sedan blev det en promenad och kaffe med kusin, riktigt trevligt :)
Nu ska det göras ett ryck på sporthallen och sedan ska jag parkera mig i soffan resten av kvällen. Känner mig lite trött och konstig idag så hoppas att det inte är nåt tokigt på gång.

Imorgon kommer hjärtat hem på långhelg! Tänkte ge honom lite hemmaspa då, snäällt!


Monday

... Vad är det med måndagar och livsstilsförändringar egentligen? Det råkar liksom alltid vilja ta sin start då!

Ska iväg till Gävle på föreläsning nu snart, normalitet ska det pratas om idag.
Ska bli rätt intressant, bara det inte är i princip samma föreläsning som på en annan kurs!

Hualigen, skulle tvätta undan berget i tvättkorgen igår och fick sällskap i tvättstugan skulle man kunna säga.. Ingen mysig syn!! De börjar komma in nu de små jävlarna..

Ha en bra dag!


Kökssoffa

... Då var äntligen projektet med kökssoffan färdigställt! Igår kom alla kuddarna som jag väntat på med posten äntligen!:) blev gosigt och bra.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/909604/images/2012/pic_202103781.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/909604/images/2012/pic_202103781.jpg" class="image">


Huddik

... Snart dax att hämta upp Johanna och ge sig ut på vägarna mot Huddik för lite effektivt pluggande!

Idag är det mycket som står på min önskelista!

-Ny mascara
-Ny hudvårdsserie
-Nya promenadskor
-Utlandsresa!!!

Nu, lite te innan det är dags att bege sig!

Ha en fin dag!


TREsemmé

... Testade detta schampo nu för första gången efter att ha hört mycket bra om det.
Det var verkligen superbra och håret blev väldigt mjukt och följsamt av det! Det känns luftigt och volymrikt också. Hoppas att denna känslan håller i sig efter att ha använt schampot ett tag också! :)




Sängdags!

... Precis krypit ner i sängen nu efter en myskväll med tjejerna. Kikade på American reunion, ganska bra men inte mer än så :)

Har varit och hälsat på fasters lilla charmtroll idag! Blev bjuden på lunch och sedan blev det en massa bus och lek såklart!

Imorgon blir det en tripp till Huddik för plugg! Ska även in på Hälsokost och bestämma mig över vilken hudvårdsserie jag vill börja med.. Står mellan Secuvie och Rosenserien.. Svårt val!!

Nä nu blir det att dra på sig nattmyssen!
Godnatt!


En längtan..

... Efter sommaren!
Nu får det vara nog med detta
ruskväder! Jag vill ha sommar och sol.
Tänkl att få göra i ordning uteplatsen för lite sommar. Skulle helst vilja ha nya utemöbler och olja in terassen till denna sommar. Sedan plantera lite blommor i stora fina krukor såklart.

Har kollat in ett superfint möbelset från jysk som jag skulle vilja ha!


Geee mig!!!

Undrar jag när det börjar bli tid för att olja in terassen och kunna sätta ut lite blommor.. Lär väl bli tidigast juni antar jag...

Var in på Dollarstore med Johanna här om dagen. Kunde inte hålla mig längre från att köpa den mysiga termosen som jag spanat in huuur många gånger som helst när jag varit där. Fick nys om den i ett nummer av Leva & Bo och har sett den där i tidningen lite då och då och suktat efter den. Så lämpligt att kunna hälla över lite kaffe i en termos om man ska sitta ute nu till sommaren, slipper man ta med glaskannan till kaffebryggaren ut.


Såhär turkos och fin är den med ett blommönster på!


Idag väntar en späckad dag av plugg inför seminariet som äger rum på fredag. På fredag ska jag även på ikea med mamma Monica och lilla Ella! Blir lite små inköp till inglasade då för ett projekt som är på gång där ute! Tjoho!

Ha en fin dag!

Där du andas

Där du älskar

Där vill jag leva min stund på jorden


Vaaaaaaaaaarfööööör??!!

... Vill ge mig själv en riktig örfil nu! FAAN, vad jag hade velat varit klar med allt skolarbete nu så jag kunde lämna in det idag!!!! Men nääääärå, får åka in imorgon ändå.. Får ta med mig plugget till päronen ikväll, kanske dyker upp lite inspiration där.

Dricker lite kaffe nu i hopp om att vakna till liv. Ska iväg och ta prover dagen till ära.. Blää!

Men tänka sig btw, att det redan är maj!! Snart ligger man där på stranden och glassar i solen. ååh, ge mig strandväder nu tack! :)

Näääe, nu tickar klockan på, som alltid när man vill ha lite mer tid på sig! Så bäst att svida om och försöka se lite anständig ut då!





Pluggångest!

... Ja nu råder det sjuuukt mycket pluggångest här hemma.. Har laddat upp med kaffe så det smäller om det för tänkte nämligen bli klar med alla uppgifter tills imorgon. Det vore så jädrans skönt! Orkar inte bry mig om vad det blir för betyg på detta moment, bara det blir godkänt så är jag sjukt nöjd så nu jäklar ska jag blåsa på så jag blir klar med skiten! Tråkigt ändå att man känner så eftersom att jag faktiskt tycker att det vi läser om är intressant.. Kostvanor och näringslära ur ett hälsoperspektiv.


Jens åkte till Stockholm igår så nu är det tomt här hemma. Hade en riktigt bra helg i fjällen och det som hände där får stanna där helt enkelt höhö.

Igår var det superhärligt väder här i Bollnäs så vi var ute hela dagen och götta oss. Grillade korv och jäste i solen! Myspys :)

Hämtade hem min cykel idag från servicen också! Det var på tiden, den har stått klar i nästan en månad! Dock hade den skyltat bra sa personalen för de hade sålt ett gäng sådana cyklar då folket blev förtjust i min rosa pärla och ville ha en sådan! Hihi.


Sjösala, Amanda heter min cykel :)


Nä åter till plugget!

RSS 2.0