Nelly.com

Kunde inte låta bli att klicka hem lite smått och gott nu när jag såg att rean hade börjat!

Detta klickade jag hem:




-En söt klänning från Tsega 139kr (ord. 449kr)
-En lite annorlunda t-shirt från The Furies 169kr (ord. 549kr)
-Lämplig väska från Friis company 299kr (ord. 599kr)

Fyndigt!


Klänningen kommer jag att inviga i helgen då det förmodligen blir en trip till Furuvik om vädret tillåter vilket jag verkligen hoppas! Var så längesedan man strosade omkring där i parken, supermys! Kika när de matar aporna, åh de är så gulliga!



I morgon hoppas jag på finväder så man kan bygga på en bränna! Usch det är verkligen bedrövligt vad blek jag är nu! Jag är typ genomskinlig!! Nej usch och fy, snälla.. Lite sol i morgon nu!

♥ 


Ny bikini!





Äntligen hittade jag en bikini som föll mig i smaken! Blev ett klick på den. Så nu ska det solas och badas i sommar!


Från Nelly.com så klart!



Jobb jobb jobb.

Mycket att stå i nu om dagarna. Jobbar nu hela veckan ut så det blir inte många lediga stunder, men det är faktiskt roligt att jobba! Trivs som fisken i vattnet! Älskar miljön, ååh det går inte att vara på dåligt humör när man kommer till Trolldalen.


Här jobbar jag, Växbo Logen. Vackert eller vad?!



I morgon är det midsommarafton, inget speciellt i år faktiskt. Eller jo, det är klart. Ska ju umgås med underbara vänner och äta en massa gott. Midsommartårta bland annat! Men kommer inte att festa något, systembolaget hade tydligen rekordförsäljning idag. Haha, känner mig som den enda nyktra människan i morgon! Men vem kommer inte att må kanoners på lördag då? Behövs om man ska jobba!


I veckan skriver jag kontrakt på lägenheten! Ååh kan knappt vänta tills jag flyttar in!
Kommer bli grymt!
Har köpt en massa smått och gott nu i veckan till badrummet bland annat, sex handdukar från växbo lin, en badrumsmatta, tvålpump, vinglas och gardiner. Frossa!


Nu blir det en dusch och sedan sängen, skönt!


Trevlig midsommar!♥

Start

Oh, this is the start of something good, don't you agree? ♥



Body butter




Beställde denna body butter från fluffbabes.se idag. Enligt de recensioner jag läst ska den lukta himmelskt och vara väldigt bra då den ger en mjuk hy. Ser fram emot att få testa den!

259:-


För jag har..

Tagit studenten!!
Ojoj vad man har haft att göra dessa dagar, vilket resulterar i ingen tid för data alls.
Galet vad lycka som kan proppas in i en kropp på så kort tid! Har fortfarande inte fattat att studenten är gjord, nu har man gjort det där. Nu är gymnasiet historia.. Och det känns sorgligt, men det som är bra överväger. Nu jävlar börjar livet på riktigt!

Slänger in lite bilder från studenten inom snar framtid :)



Längtan efter lägenheten växer varje dag. Det ska bli så underbart härligt med en egen liten lya. Och att göra om och inreda, wohoo det bara pirrar i kroppen! Var in och köpte lite smått idag, ett lite piffigare durkslag i aluminium och en sockerkaksform (måste ju kunna baka kladdkaka!) sen blev det smörknivar och decilitermått. Nödvändigt skit med andra ord! Ska köpa på mig lite smått under sommaren så man har det mesta inköpt när det väl är dags att flytta in så det inte blir så mycket pengar på samma gång som ska spenderas.


Är det bara jag eller är inte den här reklamen typ den mysigaste som gjorts? Jag fullkomligt älskar låten ohc vill så gärna få tag på den i Maria Anderssons version (hon som sjunger i reklamen) men verkar bara finnas som original och då med John Denver, men det är inte fyskam den heller.

Lyssna och njut! Underbara budskap, underbara röst och underbara text!  ♥


Balen.

Balen i torsdags var en helt underbar kväll. Hade en väldigt trevlig kväll tillsammans med allihop och den kommer att vara så minnesvärd!








Lite bilder :)

Nu är det studenten som står för dörren, and I love it!


Lägenhet!

Wiiho!
Var iväg och kollade på en lägenhet för någon vecka sedan och blev lite smått förälskad, idag ringde de och sa att jag fått den! Blev helt galet glad och fick lite smått skitmycke panik på samma gång. Inflyttning är den 1 september, så gäller att ligga i som en tok och söka jobb tills dess. Ska spara på mig pengar under sommaren också. Hoppas att det kommer att sluta väl, för den är verkligen toppen. En stor eloge och kyss till den som stod som etta och tackade nej (den dumme fan). Haha!


Så nu sitter jag mest och dreglar över inredningssidor och fantiserar om vad jag ska ha vart! Riktigt roligt tidsfördriv faktiskt!







Dagen D

Med stooort D! Nu är den här, dagen som vi pratat om sedan vi började gymnasiet. Dagen då man verkligen inser att slutet av gymnasiet är här. Baldagen!

Är väldigt nervös nu, kan inte låta bli!
Min klänning är jättejättestor. Både i modellen och upptill, av någon konstig anledning har man tydligen gått och blivit mindre på jorden. Så ja, kommer antagligen att få dra upp den lite då och då. Sen har jag en fet underkjol som gör att den står ut. Så då ska jag alltså ta mig ur bilen med denna enorma bakelse, med klackar under.. (Nog för att de är rätt låga i jämförelse med vad jag brukar ha, dessa kanske är 10cm). Ja så ska man ta sig ur bilen, rätta till klänningen le mot kameran. Och folket! Herregud, har inte tänkt på att det faktiskt kommer att vara människor där som KOLLAR PÅ! Eller ja, det visste jag väl, men nu insåg jag det.. Herrejösses!

I vilket fall så kommer detta att bli en superdupermegabra dag. Jag kommer att vara där med några av dem som betyder mest i mitt liv, lucky me!





Efter balen blir det efterfest på terassen på långnäs. Tagg tagg taggad!!
Köpte ett par skor på deichmann igår, som jag kollat på jag vet inte hur länge! De är supersnygga och jag är så glad att jag tog tummen ur röven och köpte dem!



Muuums!♥

Taggad!

Det vankas bal i morgon och jag är taggad till tusen!
Trillar säkerligen in lite bilder nån dag framöver. Håll utkik!
Sitter just nu med nymanikyrerade naglar och nyfärgat hår, härligt!

Nu blir det kaffe! Nervös nu!! Hoho vilken dag det kommer att bli!



Lycka är..

Att hitta en risifrutti i kylen! Muuuums!




RSS 2.0