Onsdag.

Alla onsdagar är som dan före dan. För på torsdagar kommer älskling hem från jobbveckan! Längtar som en tok efter honom nu. Tänk att man kan sakna någon så mycket..

I helgen kanske vi får komma in i lägenheten och börja måla och greja lite, hoppas hoppas! Skulle vara så skönt att få det gjort innan man flyttar in ordentligt.

Har handlat klart alla julklappar nu, känns skönt att ha det gjort!
Hittade även en pläd till mig själv när jag var ute och kikade höhö. En jättefin med rosmönster i. Kommer passa jättebra i soffan som man kan gosa in sig i nu när det är så kallt ute.


Såhär ser den ut. Sitter och myser med den i detta nu faktiskt, dock mycket finare i verkligheten! Och mjuuuk..






På fredag efter jobbet blir det en sväng till Edsbyn för att äta den traditionella jultallriken och byta julklappar hos morfar. Ska bli skoj, i alla fall att träffa kusin Carola och pladdra lite med henne. Var längesedan nu!


Fast först blir det nog en sväng till Mio möbler och kika på matsalsbord. Har sett ett på deras hemsida som ser riktigt fint ut. Precis ett sådant som vi är ute efter.


Matsalsbordet! Hoppas de har det uppställt där borta :)






Nej nu blir det nog ett bad som vanligt innan man kryper till sängs. Älskar badkar!
Tidig morgon imorgon igen. Klockan står som vanligt på 04.30 kallt och gött att kliva upp då!
Då har man i alla fall avverkat den första arbetsdagen av tolv i rad. Kommer bli hårt! Men den 25:e smäller det som det heter!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0