Paus..

... Ja då blev det lite av ett uppehåll igen i bloggen!
Vardagen rullar på som vanligt, plugg varierat med jobb. 
Just nu håller på vi och skriver vår första A-uppsats i ämnet pedagogik. Riktigt intressant faktiskt. Vi har valt att inrikta oss på ungdomsmottagningar och hur de tar emot ungdomar som kommer från missbrukade föräldrar eller själva missbrukar någon form av narkotika. Idag var vi på vår första intervju och jäklar vad mycket nyttig information vi fick! Riktigt intressant och man blir mer och mer säker vad man egentligen vill rikta in sig på att jobba med efter utbildningen! Hälsopedagog i sig inkluderar ju väldigt många yrken och det gäller att veta vad man vill göra annars är det nog rätt svårt att ta sig ut på arbetsmarknaden när man väl är färdig med utbildningen. Jag själv kommer mer och mer in på beroenden av olika slag och ungdomar. Att arbeta som beroendeterapeut eller hälsofrämjande i något syfte mot droger vore riktigt intressant.
 
... På söndag är det äntligen första advent och julmyset kan börja på allvar! Förra veckan fick jag hem den sista julklappen och är därmed färdig med det! Riktigt skönt må jag säga. Har köpt alla julklappar på nätet i år och det var verkligen inte sista gången kan jag tala om! herregud vad lämpligt det har varit. Slippa trängsel och funderade i fysiska butiker. Bara sitta med en liten kopp kaffe framför datorn och verkligen tänka efter och ta sig tid till att fundera på vad man ska ge till vem. Sen är det bara att börja söka! Jämföra priser på olika sajter är ju så mycket lättare än att köpa bort sig i en butik och sedan gräma sig över att ha hittat ett billigare alternativ i en annan. Öppet köp har man ju likaväl på nätet som i butiker på stan. Så en stor high five till nätshopping!
 
 
 
Nu blir det lite läsning och plugg fram till kl 21 då Livet på andra sidan börjar! :)
 
Ha en fin måndagskväll♥

Kommentarer
Postat av: Stefan Andersson

Hej tack för ditt inlägg.. är lite undrande hur det gått med A-uppsatsen? Kommer du skriva ngt om det i din blogg? Arbetar inom området så det vore intressant att läsa. Tack Stefan

2013-04-12 @ 21:37:32
URL: http://www.riktlinjer.n.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0