Möte med näringsterapeut!

Idag efter skolan åkte jag, mamma och pappa till Hudiksvall och besökte Friskhuset. Där fick vi träffa naturläkaren Leif Östberg. Han skulle kika lite på mig och bedöma vilka viaminer/mineraler jag bör äta. Det var riktigt intressant att prata med honom faktiskt! Han var jätteduktig och han började med att lysa i mina ögon och sa hur jag var som person och vad som var typiskt för mig och sånt. Jag blev paff över hur rätt han hade om allt! Var riktigt, riktigt häftigt! Sedan fick jag ligga på en säng och han testade genom olika aminosyror vad jag hade brist på och så. Så nu har jag en massa pillerburkar här bredvid mig med tabletter som jag ska äta som ska göra mig piggare och få ner stressen jag har inom mig.

"Leif är certifierad närings- och hårmineralterapeut och är medlem i NMTF (näringsmedicinska terapeutförbundet). Leif undervisar bl. a. terapeuter/läkare inom funktionsmedicin samt arbetar även som produktspecialist för Holistic AB. Leif har arbetat som mentor för programledaren Anna Skipper i TV-programmet "Du är vad du äter". För drygt tolv år sedan började han studera funktionsmedicin i USA genom "Institute of Funtional Medicine", dr Jeffrey Bland, naturläkaren Peter Wilhelmsson och näringsterapeuten Bertil Wosk.""

Riktigt kunnig snubbe med andra ord! Ska iväg och träffa honom igen sen när jag har käkat de här pillren ett tag för ett återbesök!

.. På vägen hem i bilen satt jag bara och tänkte på hur jag skulle vilja ha i min kommande lägenhet.. Åh vad jag längtar! Jag vill flytta nu nu NU! Det skulle vara så grymt skönt! Att inte känna att man behöver ta bilen vart man än ska, och att man kan ta hem kompisar lite när som helst utan att behöva ta hänsn till någon som vill sova.. Åh!

Nej nu ska jag göra i ordning lite kvällsfika och kika på sista avsnittet av Svenska hollywoodfruar!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0