..

Hur gör man för att överleva? För att inte krypa in i sig själv och förbli i ett mörker? Hur inser man att allt inte är som förr? Hur älskar man utan att kunna ge? Hur ignorerar man vad hjärtat vill?

Du finns i mina tankar hela tiden.

Till dig.. tryck,  Lyssna och minns.


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Man ger inte upp och fortsätter att kämpa sig mot den ljusa sidan, fast det gör ont. Man kan inte glömma eller ignorera sig själv och ens känslor. Dom kommer alltid finnas där, det enda man kan göra är att leva i nuet och hoppas på nästa dag är bättre än den som varit. Man kan alltid hoppas och ha förhoppningar, det är inge fel med det. Men man måste även ha i åtanken att man inte ska hoppas för mycket. Du kommer att klara dig igenom detta gumman <3 Det dära inlägget du skrev om mig i höstas stärkte mitt självförtroende nå oerhört och du ska veta att jag finns här för att hjälpa dig oxå :)

2009-03-23 @ 20:49:48
Postat av: mumrik

frågan är om någon vet svaret till de där frågorna! det är ju upp till var och en. men försök fokusera på allt positiva du har! oss, din famlij osv. unna dig saker och ha roligt! det är nog den bästa medicinen jag kan komma på. <3

2009-03-24 @ 15:54:59
Postat av: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-24 @ 15:59:05
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Carola

Planera lite i påsk tycker ja vi ska göra ;)

2009-03-24 @ 22:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0