Stockholm!

Självklart glömde jag kameran hemma, typiskt! Helt underbart skönt och roligt har vi haft det i alla fall!

På lördagen när vi kom dit så åkte vi direkt till Täby centrum och shoppade lite, jag och Jennifer luskammade affärerna till max! På kvällen blev det mys med grillning på balkongen/verandan och prat hela kvällen/natten. På söndagen åkte vi till Gröna lund och åkte oss trötta i attraktionerna. Jag och Jennifer lurade upp Philip i fritt fall, vilket gjorde typ hela dagen! Skrattade så mycket så jag nästan inte kunde gå ur stolen när vi hade åkt klart, han skrek som en liten tjej! Efteråt blev det middag på ett supermysigt ställe som hette Cypern. Där åt jag entrecote, mums!

Måndag, (idag) blev det shopping igen, hittade lite till som vanligt.

Imorgon kommer kusinerna hit och ska vara här i Finnfara en vecka. Ska hitta på lite roligheter då också, ska till Furuvik någon dag och kika på aporna (och de andra djuren såklart), ska bli skoj! Var ju hur längesedan som helst man var där!


Lindex? Ella m? REA? GAAH, jag kunde inte hålla mig, underklädesslukaren i mig väcktes till liv!


Hittade även en frän huvtröja på HM :)


Slog även ÄNTLIGEN till på ett par vita converse. Skulle ju köpa dem i mars men då var det ju slut såklart. Nu hade dom även höjt från 600 till 700 på alla, suck... Men jag var verkligen i behov av ett par skor så!



Kommentarer
Postat av: fia

ja visst var det 600 innan? köpte ett par för några veckor sen och blev lite förvånad:P men vafan dom är så snygga:)

2009-07-07 @ 22:32:51
URL: http://fiahjalmarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0