Utgång, eller inte?

Skulle vara grymt kul att ta med tjejerna ut och dansa loss ikväll! Ska nog fan köra på det. Skulle vara så kul att fixa till sig och sen bara gå ut och ha kul, glömma omvärlden för några timmar.

..Vaknade skapligt tidigt idag. Typickt när man får sova. Nu sitter man och gäspar istället, för lat för att återgå till sängen. Skulle säkert inte somna om i alla fall. Nej nu ska jag försöka göra något nyttigt och inte fastna här hela dagen. Ska nog klä på mig ordentligt och ta med Anja ut på en promenad. Ja, så får det bli!


Anja älskar att sova på folks magar. Haha. Finns inget mysigare än när hon kommer och kryper upp i famnen för att sedan burra ner sig och börja snarka. Lill pluttan!



Pappa håller på och målar för fullt på övervåningen nu. Kommer nog fan bli ganska bra det där tror jag! Vi hade furu överallt där uppe innan. Golv, tak, väggar. EUW! Nu ska det målas vitt och tapetseras för att sedan bli ett allrum med tv och sånt. Håller även på och övertala mamma och slänga ut den gamla bäddsoffan för att köpa en ny som kommer passa in mycket bättre. Är det inte typiskt, när man snart ska flytta hemifrån då renoveras hela kåken upp.. Typ.


Nej nu blir det promenad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0