Mys ikväll!

Äntligen är veckan avklarad och helgen är kommen! Även fast denna helg kommer innebära tidiga mornar och ingen sovmorgon, vilket suger! Ikväll blir det i alla fall idol-mys hemma hos sara. Ska bli skitkul att träffa tjejerna äntligen! Var så himla längesedan sist nu! Imorgon ska man upp tidigt, ska stå på julmarknad med Sara. Sen på kvällen blir det bio med mamma och moster, luftslottet som sprängdes. Sen på söndag blir det jobb. Fullt upp med andra ord! Ska försöka klämma in lite plugg också.. Suck.

Ikväll hejar vi på Calle i idol, OK? Haha. Tycker helt klart att han ska vinna, vilken lirare alltså! Han sjunger som en gud och är verkligen unik och speciell! Erik låtar mest som alla andra artister.. Calle har "det", plus att han har gjort enorma framsteg i sina scenframträdanden, från att stå och titta ner i golvet till att faktiskt ta för sig på scenen! Grym är han! Go Calle!

 

..Ringde föresten till studion idag och skulle betsälla in två tider för mina kommande tatueringar! Kommer bli grymt! Dock hade de bokningsstopp, men jag tror det skulle bli nångång i jan-mars. Hur bra som helst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0