Såhär gör jag:

När jag fixar mina naglar:

1. Först tas eventuella nagellacksrester bort med ett acetonfritt borttagningsmedel.
2. Häll sedan upp två skålar med fingervarmt vatten och tillsätt ex rapsolja och sitt med var hand i var skål och mjuka upp nagelbanden i ca fem minuter.
3. Efter uppmjukningen, klipp naglarna i önskad längd och fila sedan till dem.
4. Använd sedan en "nagelpetare" för att få bort döda hudceller längs nagelbandet och peta sedan undan dött skinn från nageln.
5. Applicera en nagelbandsolja länga nagelbanden och över nageln, låt sjunka in under några minuter, massera sedan in resterna.
6. Applicera en nagelbanscreme, min kommer från Depend.
7. Måla naglarna i önskad färg, klart!


En annorlunda söndag.

Denna söndag ska jag inte låta bli som alla andra söndagar, alltså tråkiga och fyllda av ångest inför kommande veckan. Idag ska jag hålla mig sysselsatt hela dagen och verkligen få ut något av den! Så detta ahde jag tänkt fylla ut denna dag med:

-Promenad med Johanna om någon timme
-Duscha, fixa naglar, göra hårinpackning och ansiktsmask
-Plugga undan en del saker inför veckan
-Gå på välgörenhetskonserten i kyrkan kl 18


..Nu har jag även inlett ett litet "köpförbud" för mig själv. Jag har handlat och handlat nu känns det som så nu får det räcka för ett bra tag! Det enda jag saknar nu som jag hemskt gärna skulle vilja ha är en svart kavaj och en svart spetskorsett från HM så det hade jag tänkt kolla in nästa månad eller så. Sen är jag nöjd för ett tag!



På onsdag ska jag iväg till Becker och göra min andra tatuering! Weiho, taggad taggad! Så länge som jag har väntat och dragit på det nu och nu på onsdag blir det äntligen av!


Nu ska jag ta tag i mina alldeles för långa naglar! ♥


Hello darkness.

Tragedies happen. What are you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure you're still alive. Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for.

Is it?


Äntligen helg!

Åh vad skönt att helgern har gjort entré! Tog en fika efter stan, ikväll blir det att spendera hela kvällen in tha big city. ha ha. Skojigt och trevligt ska det bli i alla fall!

Nu så kommer snart päronen hem, då blir det käk! Börjar nästan kurra lite i magen. Ska bli mums!


Hey baby, better come here quick,
This old cocaine is ‘bout to make me sick.
Cocaine all around my brain.


LASCANA

Omg, kollade in halens.se och hittade jättefina underkläder från märket LASCANA. Min favorit som jag gärna skulle klicka hem är detta set:


Bh 299kr och matchande trosa 179kr.♥

Vår!

 

 

Vill ha det lite varmare nu så man kan använda skinnjackan utan att frysa ihjäl! Ballerna skulle inte heller vara helt fel!

På bilden ser ni skor, linne och jacka från HM. Tights från Lindex och väska från Mulberry. I like it!


Forever

I could have held you in my arms forever, it still wouldn't have been long enough.


Sjungom studentens lyckliga dag!

Åh vad jag vill ta studenten nu! Nu nu NU! Tänk när de ropar ut "Nvnoooooollsjuuuuuuuuuu" och vi kommer springandes ut där i vita klänningar, kostymer med mössorna på och sjunger en trudilutt på trappen! ÅH!!

Egentligen är det kanske den här tiden som är just precis nu som egentligen är mest underbar, då man hara allt det där framför sig, för snart händer det!

Yiiho!


På söndag

På söndag ska jag iväg till kyrkan på en konsert som anordnas av ett gäng tjejer från skolan, två av dem har jag gått i samma klass som i 2-6an. De har som projektarbete att ordna en konsert där det bjuds på dans, sång och lite allt möjligt. Inträdet går oavkortat till barncancerfonden. det hela byggs på Veronica Jonsson. Hon gick i vår klass och gick bort i leukemi i 6an efter att ha varit sjuk sedan hon var sex år. Veronica var en stark tjej och hon kämpade länge mot cancern, många gånger trodde man att hon skulle bli helt återställd, men så blev det inte.

Så på söndag ska jag på konserten i kyrkan kl 18-19.30, inträdet är 50kr. Så bor ni här i närheten tycker jag ni ska ta er till Bollnäs kyrka och hjälpa till att bekämpa barncancern!


Jag, sara, Malin och Veronica. Här gick vi i tredje klass tror jag. Pyjamaspartyn var lite av vår grej!

Om en månad skulle Veronica ha fyllt 19 år. Jag kan inte låta bli att tänka på vad hon skulle ha gjort om hon var vid liv idag. Hade hon bekämpat cancern? hur hade hon sett ut? Vilken linje hade hon gått på gymnasiet? Det skulle ha varit underbart att fått tagit studenten tillsammans. I år tar vi på oss mössan för Veronica också när vi står där i juni och sjunger studentsången.






Nu så får det vara nog!

Efter att ha spenderat det mesta av gårdagen i soffan och inte haft ork att göra så mycket annat så bestämde jag mig idag vid lunch att NU är jag frisk! Oavsett huvudvärk, feberkänsla och vette tusan allt, nu får det vara nog helt enkelt! Jag blir så rastlös av att vara hemma!

Dagens stora DISS går till mitt virusprog. som ställt till det så spotify inte längre funkar! Ååh, jag blir galen!!

Har i alla fall skrivit klart utkastet till sv C nu så det är färdigt, skönt! Ska ge mig på artikeln i Sv B också tänkte jag. Sen är jag nöjd för dagens insats!

Imorgon blir det fredagsfika efter skolan med flickorna, kommer sitta fint efter morgonyogan! Underbar start på alla fredagar! Sedan blir det nog att spendera kvällen hos sara med co! Great!





(Bild lånad från google)

Yogaformen som vi utövar kallas kundaliniyoga och det har vi två gånger i veckan.







Sjukling..

La mig igår med tanken på att vara hemma idag. Inte för att jag kände mig sjuk eller så, jag var bara less och trött. Vaknade med samma känsla i kroppen däremot när jag gick upp kl 12 så var jag både yr, täpp i näsan, ont i kroppen, illamående och kände mig febrig. kanske inte var så dumt att stanna hemma idag ändå. Lymfkörtlarna är stora som jag vet inte vad på halsen och ansiktet blossar i rött över kinderna och näsan.

.. Imorgon känner jag mig nästan tvungen att gå till skolan, så får se hur det blir. Blir det värre inatt så blir jag nog hemma ändå.. det är yogan jag vill åt, har det sista timmen och den vill jag inte missa..



Ska strax börja med maten nu och kanske byta om från pyjamasen så man blir en aning piggare..



Dagens "villha!"

Bh 99kr HM, trosor 79,5 HM. Ge mig!




Tack och hej!


Shopping i huvudstaden.

Nu har man kommit hem från en mycket kort men trevlig visit från Stockholm! Kom dit igår vid kl 14 jag och kusin var snabba med att pysa iväg till Täby centrum direkt efter lunchen. På kvällen myste vi med middag och film, wallander- Dödsängeln. Det var väldigt spännande och bra faktiskt!

Under middagen planerade jag och kusin in en resa till Californien nästa sommar också, skulle vara hur underbart som helst! Surfa och besöka Hollywood!


Åkte hem tidigt idag men hann med en andra runda på köpcentrat och här kommer en liten redovisning över en del av det jag har köpt:






Lite smått (o)nödiga saker! ♥

 

 

 


I tried.

I tried to find something positive about all this.
I found it..
-No one can ever broke this already broken heart, again.




Äntligen!

..Har helgen gjort entré!

Imorgon bär det av till Stockholm! Underbart, tråkigt med bilresan bara.. Timmarna kommer nog krypa fram.


Egenskapen att kunna ignorera verkligheten försvinner ibland, det där hårda skalet blir mjukare i sin konsistens och sanningen blottas plötdligt på mitt skinn, finns hon kvar där inuti? Kommer hon någonsin visa sig igen? Vem kommer lyckas locka fram henne, om inte du?


Dagen har varit väldigt skön, var in till skolan och körde ett pass yoga i 1.5h sedan var det kemiprov. Efteråt tog jag och tjejerna en fredagsfika, mys! Hittade även lite underkläder på Lindex (oops). Känns som att det kan bli ett och annat köp i Stockholm imorgon också!




OTH!


Bästa köpet någonsin, såklart! Dags för många timmars terapi! ♥


Fräscha naglar!



Lite bilder från dagens inköp och sysslor. var iväg och fixade naglarna idag vilket var riktigt skönt! Hittade sedan lite smått och gott på Åhléns som fick följa me hem. Gillar burken och salt och pepparkaret som jag hittade där, väldigt fina tycker jag! Ska även bli spännande att prova den nya mascaran. Har provat ögonbrynspudret nu och det gillade jag jättemycket!



Nytt i garderoben!



Nya jeans från Jc, älskar "skinn"detaljerna på dem! ♥







 


Ledig!

Åh vad skönt det var att vara ledig idag! var ner till stan med mamma och fixade lite saker. Klippte mig också, vilket var riktigt skönt! Bort med de slitna topparna, sparade lycket på längderna och klippte upp det för mer volym. Blev mycket nöjd med resultatet! Sedan tog vi en mysig fika på krokanen, jag säger bara mums för deras latte!

Sedan åkte vi och tog mått för balklänningen. Weiho, ska bli riktigt spännande att se hur den kommer att se ut i den färg jag valde och allt! Om ca 7 veckor skulle den komma.

Imorgon blir det skola, vilket inte känns så jädrans roligt. Men nytt och fräscht schema nu iaf, lite variation är aldrig fel!





Söndag.

Hon, han, den, det, ni, dom, jag, vem, du, vi, dem? Känner mig lite vilsen i min egen tillvaro.




Gårdagen blev riktigt trevlig, var ju personalfest hemma hos Malin och Niclas! Vi lekte lite lekar och hade det mysigt tillsammans! Lyckad kväll blev det!

idag känner jag mig allmänt trött och seg och nej, jag är inte bakis. Har nog sovit lite dåligt bara. Skönt att bara slappa idag också. Tjejerna kommer över senare. Trevligt värre!


Mordagdagen ser jag fram emot! Ska bege mig in till stan då och klippa mig, mycket välbehövligt! Sedan ska jag kolla upp tatueringstid också, weiha! På tisdag blir det manikyr som står på schemat, i helgen blir det Stockholm! Gillas gillas gillas!


Uäh, nu ska jag ta och göra lite nytta. Kanske städa rummet? Föresten så fyndade jag lite på stan igår. Ett par jeans, en kofta och ett par leggins!




Weiho!

Fick hem min mineralfoundation från Lily Lolo idag och den var verkligen superbra! Den täckte alla små skavanker som röda fläckar/rodnad i anstiktet. Har aldrig haft något som täcker så bra! Är hur nöjd som helst!


..Hur trött som helst är jag också, skulle kunna gå och lägga mig genast och sova ända tills imorgonbitti.. Men det kan man ju förstås inte göra, har en hel del att göra. Suck..

Nä det är väl lika bra att ta tag i skiten innan man somnar!


Dålig dag.

Usch vilken hemsk dag. Började med tandläkarbesök kl 8.15, det gick bra. For sedan till skolan och fick världens illamående och kramper i magen typ. Så medans jag väntade på att jag skulle börja kl 11 så for jag runt lite på stan och fixade olika saker, hade så ont i magen så jag var tvungen att kuta med ryggen och helst sätta mig ner för att inte bli galen. När det var så kändes det inte som någon idé att åka till skolan.. Även om dagen är kort och jag bara hade två lektioner men samtidigt är det ju inte mycket jag missar då heller. Så det var ett bra beslut. Nu ska jag skriva klart en artikel och göra klart en redovisning.

Var in och bokade tid för klippning och även en tid för manikyr. Allt nästa vecka, längtar!

Manikyren kommer att utföras på följande sätt:
Dina naglar filas till önskad längd och form, nagelbandscreme masseras in på varje finger, för att mjuka upp, nagelbanden puttas försiktigt
upp, döda hudceller (cuticle) skrapas bort, massage samt naglarna lackas
i valfri färg under tiden  dina naglar torkar bjuder vi på Caffe latte i
vår trevliga mys hörna.

I 60 minuter! Hur skönt som helst.



På tal om den där utbildningen i Stockholm till skönhetsterapeut, jag blir bara mer och mer sugen på den! Det lutar starkt åt att söka! I utbildningen ingår även produkter till ett värde av 25 000, då är ju detta självklart saker man kommer träna och arbeta med under utbildningen på olika folk och på sig själv men tänk vad många olika produkter det är!

För ytligt intresse?

Åh vad jag verkligen tycker om allt som har med skönhetsbehandlingar som manikyr/pedikyr, massage, olika krämer för hyn mm att göra. Jag är nog ett freak inom sånt. Det känns lite smått genant och lite för ytligt på något sätt. Men egentligen handlar det ju bara om att ta hand om sig själv och att trivas i sig själv och vara fräsh. I alla fall är det vad det handlar om för mig, och för att det är så otroligt roligt såklart!

Man kanske skulle kika lite på olika utbildningar inom sånt? Tänk att utbilda sig inom typ allt sånt där och starta en egen salong.. Wow. Det vore något! Man skulle kunna kombinera allt detta plus att man har en butik med allt möjlgt godis för hyn på alla olika partier på kroppen. Men tänk om jag då slutar som en 50årig arbetsnarkoman med en attityd som en 15åring och en kaka av smink i ansiktet för att dölja mina ålderstecken? Euw, nej nu var jag ju dujm som kopplade ihop detta med det där! fy fy, så ska jag inte bli och det hör inte alls ihop! Nanana, jag som skulle sova.. Men nu blir det nog att googla lite efter olika utbildningar!


Okej, nu har jag faktiskt googlat runt lite och vet ni vad? Jag kommer bli ruinerad! Eller okej, man ska nog se det från båda hållen. För skulle jag läsa en gratis utbildning så skulle jag ju ändå behöva ta lån för studiemedel, bostad med mera. Dessa utbildningar är på endast några månader och väldigt intensiva och en som jag hittade som verkade super i Stockholm kostar 86 000 kronor att gå. Låter hur mycket som helst, men som sagt skulle jag studera till något annat i tec fyra år så skulle jag ju hamna på tok mycket högre summor. I utbildningen i Stockholm blir man diplomerad skönhetsterapeut och får även undervisning i att starta eget osv. Vilket ju är superbra!

Jag skickade in en intresseanmälan och bad om mer information, detta är definitivt något jag ska spåna vidare på!


I min salong skulle jag erbjuda behandlingar som manikyr, pedikyr, olika former av massage, ansiktsbehandlingar, hår, ögonfransförlängning och mycket mer! Salongen skulle vara inredd i svart och vitt och ha ett klassiskt utseende. Man ska känna sig harmonisk och lugn när man befinner sig där. Personalen som jobbar för mig är några utav de bästa på marknaden. Hellre för få men proffsiga än för många men slarviga. För att varje kund ska känna sig unik och speciell ska jag jobba mycket kommunikation och jobba på att bygga upp en tydlig bild av hur personen är, att ha en kännedom om mina kunder kommer vara viktigt. De ska inte känna sig som om jag vore en robot som inte vet vad de heter och fixar deras naglar för pengarnas skull. De ska känna sig välkomna varje gång de kommer dit. För att uppnå det kommer jag erbjuda olika saker som få andra gör. Bara en gratis fika medans de väntar på sin tur bestående av en latte och en lyxig bakelse gör mycket! Salongen kommer ligga centralt och då menar jag inte här hemma i Bollnäs, utan i någon större stad här i Sverige eller varför inte i USA? Tänk att driva en salong i LA. hur coolt vore inte det? Stora drömmar kanske, men man måste sikta högt för att komma någonstans!

Nu ska jag drömma vidare i sängen! ♥

 





California next? ^^,

(Samtliga bilder är lånade från google)





Söndag

En söndag som alla andra söndagar, kort och väldigt tråkig och ångestingivande. Har dock inte försökt göra något för att lindra all den känslan heller, ignoration är super! Har inte satt min fot utanför dörren idag, inte bra inte bra! Kommer nog säkert ta ett tag att somna då man inte fått någon friskluft.. Kul att man ska iväg till tandläkaren 8.15 imorgon också då man inte börjar skolan förän kl 11.. Jaja, får väl fördriva lite tid på stora centrum..

Satt och räknade nyss och kom fram till att det är 151 dagar exakt kvar till studenten! Uunderbart. Det är väl inte så himla mycket heller? sen är ju en hel massa av de där dagarna helger/lov/lediga dagar också, sounds great!

Funderar på att ta något att äta ändå.. Är lite småhungrig. Får nog bli en kvällsfika!



And now we can have it?




Tv tittande..

Ojoj vad mycket bra det börjar på tvn nu, jag kommer ju inte ha tid till annat! Haha.

Det okända tv4+ kl 20. Onsdagar


Familjen annorlunda
måndagar kl 20 tv4.


Spårlöst kl 21 tv4 måndagar


I en annan del av köping premiär ikväll kl 20.30 på tv4.



Underbara..

Vänner som vet hur de tillfredställer Petra till max!

Återigen ett tack för gårdagen, hur trevligt som helst var det!


Sista dagen på lovet..

Jag döör! Snälla snälla snälla, inte redan! Lovet har ju nyss börjat?! Usch, jag känner verkligen inte att jag har laddat batterierna ordentligt ännu. Sen blir det ju inte bättre utav att jag har en del plugg som jag måste göra ikväll också.. Typiskt! MEN, nu är det bara denna terminen kvar sen är skiten över!

Saker som ska få mig att hålla ut sista terminen av skolan är:
- Peace and love i sommar!
- Skaffandet av egen bostad
- Löningarna och skatten som inväntas
- Friden som kommer att infinna sig i sommar då skolan är över
- Tatueringarna som snart blir av

I fredags fyllde jag som sagt 19år. Kvällen firades här hemma med familjen och lilla farmor. Myspys! På dagen var vi även till huddik och träffade naturläkaren Leif som jag går till lite titt som tätt och får lite vitaminer och sånt. Gårdagen firade jag med mina vänner, en riktigt ladies night fick det bli! Och jag måste ju säga att de känner mig på tok för väl! Underkläder, coola armband och tuggummin var vad de sötnötarna hade köpt mig, Tack!

Nu ska jag ta tag i städningen där uppe som mamma tjatar om lite nu och då. Äh det går snabbt! Ska nog be om att äta pizza till middag idag också, åh vad gott det vore!




Yes man!

Har nyss kikat på filmen Yes man och skrattat en hel del. Riktigt rolig film faktiskt med en liten mening bakom också, som en liten pik eller hur man ska säga till alla soffpotatisar där ute som skorpar sig och säger Nej till allt. Jag själv är nog mer åt Ja hållet men man kan ju alltid bli bättre. Tänk om man skulle joina en sån där "sekt" där man BARA får säga Ja? Vad mycket skit man skulle dra på sig då, och tänkt vad ruinerad man skulle bli när man åkte utomlands och alla gatuförsäljare tvingar på en en massa saker. Haha. Men man skulle säkert uppleva en massa roligt också!

Har lust att göra en ny header till bloggen men jag är verkligen urusel på sånt där med att designa saker på datan. Paint är typ det enda jag kan med. Haha lyckat! Kanske ska försöka få ihop nåt ändå..

Imorgon fyller man år då, haha man längtar ju lite ändå faktiskt. Man har ju ändå sån där "födelsedags känsla" som är rätt så härlig ändå. Det var först nu som jag kom på att morgondagen även kommer att innebära presenter. Det tänker jag inte alls så mycket på. Jag tycker bara det är mysigt att man har titeln "födelsedagsbarn", haha det är ju lite småcoolt när man tänker vad det egentligen innebär- för EXAKT 19 år sedan imorgon föddes jag. Undrans vad jag gjorde just precis nu för 19 år sedan.. Rullade tummarna och väntade på att se ljuset kanske. Haha antagligen.



Lite inspiration. Önske outfiten idag skulle man kunna säga, me like! ♥

Ojsan..


jag bara rååkade klicka hem den här kavajen. Oops. men visst var den cool?
Från Nelly.com såklart!


Dagens "vill ha"!

Har länge varit sugen på Aquolinas bodylotions, de har så unika och roliga dofter som man bara inte kan motstå!

De dofter du ser här är (från vänster) Florsocker, Karamellkräm och vit choklad. Låter inte helt fel att lukta va?
De kostar 89kr för 250ml och finns att beställa på eleven.se


Onsdag.

Hua, dagarna springer ju iväg, jag hinner inte med. Snart börjar skolan igen, uäk. Kommer bli hårt att gå upp tidigt igen. Usch usch, men har ju löningen att se fram emot nästa vecka! Yeay! (Måste komma på en massa att lägga pengar på) Moaha. Nej ska nog spara en del faktiskt. jag är ju såå bra på det..

Saker jag i alla fall måste köpa som är såå (o)nödiga är:

- Leggins från HM (Kanske en och annan tröja också)
-Playstation (förmodligen i alla fall)
- En hårklippning (ett måste)
- Manikyrtid på Lottas. (Vem vill inte vara fräsh om naglarna?)


..Sen inväntar jag två roliga paket också som borde trilla ned i brevlådan snart. Det ena är en mascara från FACE som hade fått bästa betyget i VR sen såklart mineral foundation som jag tipsade om igår fron Lily Lolo.

har precis kört lite på Crosstrainern nu och på pilatesbollen, skönt att  vara igång igen faktiskt!

Ikväll blir det mys med tjejerna hos sara, ses fram emot!

(Bild lånad från google)


Hett tips!

Har precis (hoppas jag) gjort bästa köpet någonsin! Var in på Isabellas (Blondinbella) webshop Bellme och såg att dagens erbjudande den 6/1 är en mineral foundation från märket Lily Lolo. Jag själv försöker så mycket som möjligt att anända mig utav så rena produkter som möjligt i ansiktet då jag har väldigt känslig hy. Använder tex Mary kays mineral puder just nu. Då denna mineral foundation är en foundation i puderform behöver man alltså bara använda just den och inget annat som en bas i ansiktet. Perfekt! Den är även fri från tillsatser och parabener:

Lily Lolos produkter är framtagna av de renaste mineralerna och innehåller inga kemiska substanser, färgämnen, parabener, olja eller utfyllnadsmaterial som bismuth oxychloride (ett ämne som ingår i de flesta mineralsminkprodukter hos andra märken, men som faktiskt kan irritera huden och orsaka utslag och rodnad.)

Lily Lolos mineralfoundation är en lös puderfoundation som täcker rodnader, finnar och skavanker och ger dig en felfri hy! Den ultralätta konsistensen varken känns eller märks. Den är faktiskt inte bara mild mot huden utan innehåller också zinkoxid som har läkande egenskaper - perfekt för dig som lider av acneutbrott och har känslig hud.

Denna foundation innehåller ett naturligt solskydd i form av titaniumdioxid samt mica med ljusreflekterande egenskaper som minimerar fina linjer och bidrar till en jämn och slät hy.

Låter för bra för att vara sant va? Jag hoppas verkligen att den lever upp till mina förväntingar!

 

Jag valde nyansen popcorn som är en medium i "ljushet".

Det bästa med att köpa den på Bellme var priset, man betalar endast 179kr (+29 i frakt). Jag googlade på produkten och såg att man annars får betala runt 250kr på andra sidor på nätet.

Så passa på idag att köpa denna foundation på Bellme.se för detta pangpris! (produkten finns endast kvar idag då de byter produkter varje dag).

HÄR kommer du till sidan :)


Mysdag!

Sablans vad kallt det var ute idag! Höll på att frysa ihjäl när man gick på stan! Mötte upp Linnea och Johanna för att gå runt och kika lite grann och som avslut tog vi en mysig fika/lunch på NK. Väldans trevligt! Hittade ett par leggins på Lindex och ett nagellack, genomskinligt (äntligen!). Legginsen tvekade jag lite på men jag behövde verkligen ett par och nu när jag har kommit hem och provat dem ångrar jag mig inte en sekund! De var hur sköna som helst, måste in och köpa ett par till i veckan!

Såhär såg dem ut, med små "hylsor" ner till.

Gaah, jag har verkligen fått lägenhetsfeber! Är inne på sidor som ikea, blocket, hemnet hela tiden och letar inspiration och framtida möbler! Har hittat hur mycket fint som helst på blocket som man skulle kunna måla om och få jättesnygga! Tex, matbord, soffbord och liknande.

När man väl har börjat kolla så kan man ju inte sluta heller. Har till och med börjat måla i paint (haha) på olika planlösningar för att planera hur jag vill ha allt. Har nu anmält intresse på två lägenheter som jag hoppas jag får komma och kika på. Båda två är ettor med sovalkov. Känner att jag måste ha en sådan, vill verkligen inte ha sängen i samma rum som tv och sånt. Mysigt med alkov också! Sen gillar jag starkt att det är inglasad altan. sen ligger lägenheterna på Öster vilket betyder att sjön vågen ligger alldeles bredvid. Tänk att börja varja morgon med en joggingtur eller en lugn promenad runt sjön då! Hur mysigt som helst, sen kan jag sätta mig på inglasade och dricka lite kaffe. Ååh, hur ska jag kunna stå ut i fem månader till?!

Har fastnat för sådana där "skiljeväggar" som man kan dela av rum med, ni vet såna som man vecklar ut och som oftast är i trä? har försökt söka på sådana på google men får inte en enda träff.. Jättekonstigt. I alla fall, jag kom på att det skulle vara jättebra med en sådan att ha i vardagsrummet intill köket om det skulle vara ont om plats i köket för matbord osv. Aja, får spåna vidare på det!

 


Slutet nått, allting gott.

Jo kvällen blev väl inte så jättedum ändå. Körde lite manikyr/pedikyr och humöret höjdes en aning. Haha, jo faktiskt. Sablans skönt att pyssla om sig själv ibland.

Nu har jag nyss kollat på Paradise hotel, jag vet! Jättelöjligt och hur slösigt med tid som helst och enormt patetiskt. MEN, det är ju därför man kollar också. Det är ju det patetiska som är susningen med del hela.

Nu funderar jag på att ta med mig datan till sängen och kolla på någon serie eller film. Serier brukar jag ha lättare för att kolla på än filmer när jag är själv, vet inte varför men så är det. Hittade en sida idag där man kan kolla på hur många serier som helst gratis, rätt ok kvalité också faktiskt. HÄR hittar du den sidan. Kollade på några avsnitt av The O.C, från första säsongen. Den serien är ju faktiskt jättebra. Kom dock på mig att det var fullkomligt onödigt då jag tittat på några avsnitt och insett att one tree hill är 1000ggr bättre så jag lade ner tittandet.

Imorgon tänkte jag pysa ner på stan en sväng och kika lite, behöver fylla på med lite krimskrams. Tex genomskinligt nagellack. Litet med så nödvändigt. Annars har jag snart inga naglar kvar, de går av så lätt annars.

På fredag fyller man år också, 19 denna gång. Shit vad tiden går fort. Inleder mitt sista år som tonåring. Dags att leva ut det ordentligt eller dags att tagga ner? Rätt onödig ålder att fylla faktiskt, varför 19 när man kan bli 20 liksom. Haha, men det är ju inte en evighet tills dess heller. Snart är vi där också.

På fredag blir det lugnt här hemma med lite fika och så med familjen. Ska nog baka något gott, funderar på att baka tårtan istället för att köpa en sån där prinsesstårta som alltid, man får ändå så ont i magen av all grädde. Euw. Men marsipanen gillar vi!

På lördag däremot blir det nog också skapligt lugnt men då ska jag ta hem flickorna på lite fika och mys, kan hända att det blir utgång. Får se. är inte speciellt sugen på det just nu i alla fall.


Däremot ser jag sjukt mycket fram emot nästa lördag då jag och Malin ska ha personalfest! Kommer bli hur trevligt som helst, genom att det blir min sista också (förmodligen) så kommer det ju kännas att tillbringa kvällen tillsammans med alla trevliga kolegor som man lärt känna under den här tiden! Gillas gillas gillas!


Sjuuukt vad jag diggar denna kvinna alltså! Så jaaaevla vacker och daamn vad grym hon är!




Med detta säger jag tack och godnatt.♥

 


Gud sikken tråkig kväll!

Usch, första lediga dagen och jag blir självklart rastlös, som vanligt. Alla är hemma och umgås med sina pojk/flickvänner känns det som. Outsider, weeeiho!

Får väl försöka hitta på något att göra själv då, bygga korthus, springa in i väggen, klia mig i arslet, tänka onda tankar. Haha, nej man något ska man väl försöka hitta på. Fastnar väl här som vanligt. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL.



Värdelöst och ett enormt onödigt inlägg. Jag sa väl att jag hade tråkigt?


Jag borde förstås vetat bättre..

..jag borde ha insett att du, inte längre finns kvar.

Jag funderar på vad det är egentligen som jag skräms av hos dig. Vad är det som gör att jag inte vågar titta på våra bilder, där vi ler, busar, kysser varandra? Jag tittar aldrig på dem, men jag vill heller inte radera dem. Vad är det för mening? Jag tittar inte på dem, för jag vet att jag kommer att gå under om jag gör det. Jag kommer falla tillbaka långt in tunneln av mörker och inget ljus. det har snart gått ett år. Ett helt år utan dig. Jag borde ha glömt dig nu, kanske inte glömt men i alla fall lämnat dig bakom mig. Jag borde ha tänkt på någon annan vid det här laget. Vad är det som gör att du ständigt etsar dig fast i mitt huvud? varför släpper jag dig inte? Varför får jag alltid en stor sten i magen och en instinkt av att vilja fly då jag inbillar mig att jag ser dig på stan? Varför undviker jag att skriva ditt namn i olika sammhang? Jag vet att jag borde låta det dåliga/negativa väga över allt gott. Varför ser jag då bara de underbara stunderna då jag tänker tillbaks?

Även om det kommer kännas svårt så kommer jag bli tvungen att räkna dig som "en i raden" och lämna dig bakom mig. Du kommer bli historia, och jag måste låta dig gå.


Som att stå på relingen, hålla hårt i det dyrbara/älskvärda föremålet i handen.
Krama det hårt en sista gång.
Ta ett djupt andetag.
Sträcka ut handen.
Öppna den.
Låta det falla
Långt ner
På djupaste botten
Borta.









Underbara dag!

Längesedan jag kände mig så glad nu, tack tack tack för den här dagen! Den behövdes verkligen.
Fick lite kvalitetstid med en gammal vän idag, vilket säkerligen står för 95% av min gladhet idag! Lite bilåkande och en promenad hann vi med, Weeihoo!

Jobbade idag mellan 17-21. Var jättemycket folk i restaurangen när jag kom in men när mitt pass började hade personalen röjt undan alla, skönt att inleda passet på ett lugnt sätt, och så fortsatte kvällen! Riktigt skönt.
jag och Malin planerade även in en personalfest, ska bli hur roligt som helst! Längtar längtar längtar!

Idag var ju även mitt sista jobbpass på max. Nu har jag slutat och det känns skönt faktiskt. Att kunna fokusera på skolan nu sista terminen och på mig själv och att må bra i kroppen. var nog ett klokt val. Även opm det gäller att vänja sig vid att gå tillbaka till studiebidraget nu.. Vilket kommer suga! Haha. Men har ändå två löner och et skatteåterbäring att invänta så det känns skönt!

Nej nu ska det nog duschas innan jag lägger mig för att sova. Blir nog dock sent i natt då jag vaknade kl 14 idag eftersom att jag jobbade natt igår.


Ge mig och jag blir lyckligast i världen! Haha nej men nästan, är verkligen stuck on that t-shirt!

Sen vill jag bara tillägga att jag vill tatuera mig nu. NU NU NU! Längtar som jag vet inte vad.. Oj vad jag längtar och är glad idag. Är det något fel på mig? Vart tog allt de där mörkret vägen..?





Kat von D





Var in på High voltage tattoo's hemsida. Den studion i LA där kat von D jobbar. De hade en shop på hemsidan och satan vilka snygga tröjor det fanns att köpa där!

Är riktigt sugen på huvtröjan och t-shirten längst upp. Synd bara att frakten säkerligen är riktigt saftig. Men skulle ju kunna beställa via broder då hans sambos mamma bor där. tar väl ett tag innan jag får dem då men den som väntar på något gott..

VILL HA NU!


Upprörd!

Alldeles nyss satt jag och tittade på tv. Det var en dokumentär på kanal 5 om "Min apa är min bebis". programmet handlar om familjer i USA som adopterar apor som deras egna barn. De behandlar dem som bebisar hela livet och aporna gör allt som valiga bebisar gör. De blir klädda i prinsesskläder, matade med nappflaskor, gungar i lekparken, bär blöjor mm. Detta ser amerikanerna som en lösning för de par som inte kan få egna barn - de adopterar en apa. Att adoptera en apa kostar dem ca 4500 dollar, alltså ca 25000 svenska kronor.

Till en början när jag såg dokumentären tyckte jag aporna var jättesöta och visst det var väl lite små sött det där med hela apbebis grejen. Samtidigt känner man ju att det inte är helt rätt, jag menar apor ska väl leva i naturen med sin art på ett naturligt sätt.

en kvinna som var med i programmet besvarade den tanken med "Jessy (hennes ap"dotter") vet inte ens vad andra apor är, hon älskar sitt liv nu och vill göra allt som jag gör." hur sorgligt är inte det? Att apan inte ena vet vilka andra apor är liksom. Det är ju hemskt.. Kvinnan tror ju och fick det att låta som att det var så bra att hennes apa inte visste om det, men i mina öron lät det mest tragiskt..

Gränsen drogs i alla fall när man fick följa ett annat ungt par i USA. De skulle åka till en apuppfödare och hämta sin nya "dotter". Då de kom till kvinnan som födde upp dessa apor satte de sig i ett rum och väntade på att kvinnan skulle hämta den lilla. Kvinnan hämtade apan i ett annat rum som såg ut som ett typiskt barnrum. När det unga paret bekantat sig lite med knytet i filten fick de följa med kvinnan ut på gården in till en annan byggnad där hon höll de andra aporna som hon avlade med. Inne i byggnaden var det burar från golv till tak, stora inhängnader där massor av apor hoppade omkring. "Akta så det inte bits, de brukar dra in saker de får tag på" sade kvinnan där de vistades där ute.

"Där har vi hennes riktiga mamma", sade kvinnan och pekade på en utav aporna som såg mest intresserad utav vad de unga paret hade i famnen, hennes biologiska dotter. Apmamman såg sorgsen ut och sträckte förtvivlat ut sina armar mot den lilla bebisen som låg i famnen på människorna. Normalt lever apornas ungar med dem i ett år innan de ger sig av på egen hand i naturen, här i "apmänniskovärlden" slits ungarna från deras mammor redan efter tio dagar. Ingte så konsigt att aphonan såg så hjärtekrossad ut och försökte till max att få tillbaka sin unge.
Där knäppte jag av tvn.

Då ville jag inte titta längre. Vart är världen påväg?


Ett par med sin "dotter" Jessy.


Det unga paret som besökte apuppfödaren..


Vill ha!




En beställning när den efterlängtade läningen kommer kanske?

RSS 2.0