Första dagen i plugget.

Jajemensan det blev plugg i höst ändå! Riktigt nöjd med att jag bestämde mig för det faktiskt! Vore såå skönt att ha en utbildning inom snar framtid än att man ska hålla på och flacka hit och dit med jobb och allt. Så ja, hälsopedagogik blev det. Inte helt oväntat då jag sökt in till det föregående år också. Men i år så bestämde jag mig för att sätta igång!

Idag var första dagen på högskolan, de andra hade ju sin första dag förra veckan men eftersom att jag bestämde mig i sista sekund att jag ville gå så blev det min första dag idag. Idag var även kursstarten så jag missade inget förutom nollningen då! Första kursen vi läser heter Samhällsvillkor och lärande, mycket pedagogik och det ska bli spännande!

Har klickat hem lite litteratur nu hos adlibris och imorgon blir det att slänga ut lite peningar på tågkort! Fan det är dyyyrt att vara student!


Införskaffade denna lilla finfina sak i veckan, en termosmugg! Perfekt att ha morgonkaffet i när man ska åka massa tåg på mornarna nu framöver! :) Finns på Åhléns för 79kr.


Felice



Denna lilla man har varit på språng tidigare förra veckan i två hela nätter. Uscha, lillgubben har sovit ute alldeles ensammen.. Hittade honom typ fem meter utanför tomten i ett buskage som han inte lyckades ta sig ut ifrån. Där satt han och pep bland brännässlor och taggbuskar. Fick klämma in mig i skiten och lyfta ut honom i nackskinnet. Tur att han är en liten bebbe fortfarande och inte känner av det!

Då blev husse och matte glada sen över att han kommit hem igen, nu blir det inget solljus för grabben innan bollarna hans ryker. Och det gör dom nog nästa vecka!



Såhär trött i mössan blir man om man varit ute två dygn. Han låg och sov i sängen över 12 timmar säkert! en riktig sängsovare det här, helst mellan husse och matte såklart. Den söta lilla kattbädden jag köpt duger inte, nej nej. Säng ska det vara!


Sovrum

Har hamnat lite nya prylar i sovrummet!


Kronan över sängen köpte jag på butik Linängen i växbo. Blev lite unikt över sängen, vet dock inte om jag vågar tända den där! Men fin blev den! Hamnar nog så småningom på något annat ställe.


Kuddar från Oråsa och Rusta.


Lykta, blomkruka och blomma från Mobackes :)


Tänk den dagen man har ett heelt hus att inreda med en massa fint!! (Bortsett från de rummen Jens ska få bestämma över, *morr haha)


RSS 2.0