Frukostdags..

... Då är gröten framdukad och ljusen tända! Mysfrukost innan johanna hämtar upp mig och ddt är dags för teeeentaa! Huhu nervös årå!


Uppfriskande..

... En smoothie efter dagens plugg känns bäldigt uppfriskande och energigivande ska ni veta!:)

Snart daga för yoga. Tjoho!!



Morgonmys

... Precis vaknat nu och konstaterar att regnet öser ner. Men vad gör det när man ändå ska plugga hela dagen? Sköönt faktiskt. Ska nog klämma in nån film också!

Nu ska jag och Felice morgonmysa lite till innan det är dags att stiga upp!


Tid för skörd!

... Av äpplen!
Hela 18 liter äppelmos fick jag och mamma till idag. Det lär ju räcka till några portioner gröt i vinter det :)


Just nu sitter jag och läser och läser. Faktiskt riktigt intressant bok om Stress. Börjar klarna mer och mer för mig vad jag vill få ut av min utbildning nu faktiskt. Att få jobba förbyggande mot stress och missbruk skulle vara riktigt intressant och lärorikt. Tror jag kommer vilja satsa på det. Eller så får det bli forskning inom folkhälsa. Har även starka funderingar på att läsa vidare nåt år till och därmed få en master examen. Efter en sådan kan man inte begära så mycket mer!:D

Nä nu ska det läsas vidare innan jag ska krypa till kojs. Milton trivs här i kökssoffab han med. Ligger på rygg och gosar ner sig riktigt ordentligt. Har lite myspys här vi nu med tända ljus på bordet och grejer. Mysfaktor på hösten!

Godnatt!


Fredagsbio...

... På fredag har Hypnotisören premiär! Åh vad jag längtat efter denna film!
Har påbörjat boken så många gånger men fått avbryta pga studieböckerna som måste läsas.
Ska bli riktigt spännande att se den.
 
Ska du se den?
 
 

Nya träningsskor!

... Igår efter att jag och Johanna pluggat var vi ut och gick en sväng. Passade på att springa in på Team Sportia och testa lite löparskor. Behöver verkligen ett par nya gå/löparskor nu! Hittade ett par som var riktigt sköna men köpte inga ändå. Tur var väl det! Nu hittade jag ett par skitsnygga till bra pris på sportamore istället! Nu har jag ju inte testat dom då men de såg i alla fall riktigt sköna ut. Plus att jag testade skor från adidas igår i det stuket och i samma storlek så jag hoppas det blir bra :)
 
... Nu är jag hundvakt till Anjapanja medan mamma är till optikern. När hon är tillbaka ska vi brassa mot finnfara och göra äppelmos! Äntligen, gudagott till havregrynsgröten!! :)
 
Annars kommer väl dagen att bestå av tentaplugg.. Hualigen på torsdag gäller det!!
 
 
 
 
 
 

Ännu en..

... Vecka som nått sitt slut! Jösses vad veckorna springer iväg nu..

Lite mysfrukost framför plugg är det som händer och sker här just nu. Har varit lite alert på morgonen och strykit och satt upp nya gardiner i sovrummet. Nu ska bara en rullgardin upp så är det klart sen!:)

Ha en mysig söndag alla.


Projekt blått kök..

... Fortsätter!
Nu åker de pastelliga burkarna ut och in tänker jag låta lite blåa och vita saker flytta in då såklart:)

Hittat lite fint såhär på kvällskvisten:


Säkerhetsventiler..

 
... Kursen vi läser om stress på högskolan nu är riktigt intressant och man drar mycket nyttig lärdom av den.
Senaste föreläsningen talade vi om stressrelaterade sjukdomar och vad man kan göra för att minska stressens skadliga påverkan. En viktig grej är att ha säkerhetsventiler.
Säkerhetsventiler kan vara tex. människor, aktiviteter,djur, eller något annat som du ägnar dig åt när du vill koppla av eller stänga ute jobbiga ting.
 
Mina säkerhetsventiler är mina vänner/familj/sambo, våra katter, långa promenader, naturen och vårt hem.
 
Här har ni en av mina säkerhetsventiler. Tänk vilket lugn djur kan ge med sig ♥
 
 

Något lånat..

.. Något blått!
Försöker få in lite blått i köket och igår när vi var på owes efter skolan kunde jag inte hålla mig från att köpa en kudde som jag spanat in så länge. Blev även nya blomkrukor med blåblommigt mönster. Nu blev jag ju även sugen på att klä om soffan i något blå/vitrandigt tyg så får se om man hittar något fint sådant!:)

Nu ska jag slänga in köksmattan i tvätten ( missarna hade lämnat en icke så smickrande kräka på den i morse..) innan jag åker och hälsar på farmor en sväng.


Bild på nya kudden som hamnade i kökssoffan, i fönstret står de nya krukorna :) fixade även en höstig variant av ljusarrangemang till vardagsrummet!


Vardagslyx

... Är att åka till mataffären och handla det godaste i frukostväg. Färskt bröd, kräm, juice och goda pålägg. Nu ska det brännas på lite kaffe och kollas på webtv! Myyys!


Tott hotell åre

... Äntligen är vi här och njuter till tuuusen! Blogga och mobil överhuvudtaget får nu vänta till imorgon.
Snart dags för lerinpackning med massage!:)


Skola..

... Sitter i skolan nu och väntar på att föreläsningen ska börja. Har precis haft gruppträff och plugget flyter på bra faktiskt!

Föreläsning om genus idag vilket ska bli intressant. Ska ladda upp med en ostsmörgås och varm oboy nu innan tänkte jag. Ikväll blir det myskväll hemma hos Johanna vilket kommer bli behövligt och väldans trevligt :)

... Ha en trevlig tisdag alla!


Mååndag!

... Då har veckan jag längtat sååå efter dragit igång!! På fredag åker vi ääntligen!! :):)
 
Snart ska jag iväg och klippa mig, såg en skylt om "elevklippning" på stan senast och tyckte det var kanon eftersom att jag ändå bara klipper topparna så orkar jag inte slänga ut halva studiebidraget på klippning! Ska bli så skönt att känna sig lite fräsch i håret igen. Maj var senast jag klippte mig!
 
Har precis druckigt lite te och ätit en macka nu. Gud vad te är så mycket godare såhär på hösten. Skulle vilja ha vårtet från Brunkullan nu.. Nä det måste beställas!! Synd att det inte säljs här i närheten någonstans. Det är verkligen jättegott :)
 
Igår vare broder här också och hjälpte oss att få igång hdmi mellan datan och tvn. Fick nämligen bild men inget ljud innan. Det var en massa uppdateringar som skulle göras så efter många om och men funkade det! Perfekt!
 
Nä nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra mig neråt stan och frisörstolen!!
 
Ha en fin måndag! ♥

Mys

... Jag accepterar mer och mer att sommaren är förbi och att det blir mörkare och mörkare ute. Men vad hade man gjort om inte alla mysiga koftor, stearinljus och allt gott te inte hade funnits? Då hade jag velat haft sommar året om men nu njuter jag av att kunna tända ljus och mysa på.

Tänkte plugga lite nu innan jag ska hämta hem älskling på bussen.


Lägg märle till tändsticksasken till vänster. Vi brukar normalt använda gaständare men visst är det något visst med hederlig tändstickor? Det luktar så gott också ju.. En doft som jag minns som barn som jag kopplar med julen :)

Ha en fin torsdagskväll alla!


Hösten har knackat på..

... Höstfint och välkomnande på vår bro:


Onsdag

... Onsdag och en "ledig" dag! Har ju alltid plugg att pygla på med så ledig kan man väl dock inte säga att man är direkt. Imorgon har vi en redovisning! Sen så är det helg. En dag i alla fall. Jobbar lördag och söndag.
 
Men nu så är det inte långt kvar till Åre!!!! Nästa helg åker vi nämligen! Ska bli sååå himla skönt och roligt :)
Ska verkligen försöka koppla av till max då.
 
... Passade på att göra lite höstfint ute på bron idag. Köpte lite ljung och prydnadskål, blev rätt bra faktiskt. Sommarblomstren hade gjort sitt nu och var mest bruna och vissna.
 
Nu har jag precis ätit lite middag, vilket idag bestod av pasta carbonara med massa vitlök för att försöka bli av med förkylningen! Usch, tror hela Sverigen är förkylda nu..
 
Snart är det dags för en promenad sedan blir det temys i soffan och förbereda lite inför presentationen imorgon.
 
... Just det! Beställde en ny jacka igår. Så nu får det gärna kallna på lite ute så jag kan börja använda den! Höhö.
 
 
Jackan heter Marie och kommer från Diesel. Köpte den på Nelly.com! :)
 
 
 
 

RSS 2.0