Shopping!

Var nära att bränna 3500 på en jacka idag, välbehövligt men hejdade mig i sista stund. Ska vänta någon vecka till tänkte jag. Sen jäklar ska jag slå till! Inte ska jag frysa i vinter heller!


Var och kikade på lite olika ställen på stan idag med Johanna. Hittade en hel del fint som jag ska pryda det nya köket med! Har stooora planer för det hihi.



Hittade massa fina burkar på Majas café som jag alltid suktat efter. Nu slog jag till för nu får vi ett stort kök, eller ja större, att fylla med fina saker! Tur att Jens har gett mig fria händer i köket och sovrummet! Dessa tänkte jag ha på en vitmålad hylla bredvid varandra.





Glasburkarna ska jag fylla med hårda karameller!



En mysig mjölkbehållare!



En fin lykta att ha på bron :)



Detta fina hjärta tänkte jag hänga på sovrummsdörren. Hihi.


Blir nog ännu en tur till Majas på fredag då älsklng kan följa med!

Nu ska det plockas och städas lite här hemma. Blev snuvad på min lediga dag i morgon nämligen, ska rycka in och jobba då. Skulle komma många och svårplockade pallar i morgon, tjooho. Haha, äh det ska väl gå an. Mer pengar!




Woooohoo!!!!!

VI FICK LÄGENHETEN!!! Nu är det klart alltså hihi, ska bara skrivas under kontrakt och grejas. Men skönt med ett riktigt besked nu, var riktigt riktigt nervös ett tag! Men det gick!! Är så glad för vi kände både jag och Jens att den verkligen passade oss! Det var som handen i handsken! Och nu är den vår.. ♥

Ska försöka att inte drömma mig bort i ikeakatalogen allt för mycket nu. Höhö. Kanske tur ändå att jag ska jobba i morgon, hade nämligen tänkt åka runt på stanm och kika då, det är ju lön! hade nog blivit ett och annat om man haft hela dagen på sig. Sen blir det ju mer pengar om jag jobbar till att spendera sen då också! Gaah kan knappt bärga mig!

Var iväg och sa upp lägenheten alldeles nyss. Så nu ligger den ute på nätet. Hoppas, hoppas, hoppas det är någon som kan flytta in ganska snart som får den så man slipper stå och betala hyra fast man inte bor här.

Men det ska nog ordna sig!

Ikväll väntas käk på tranan då vi äntligen är klar med våra vetekuddar nu som ska säljas på julmarknaden i växbo i helgen. Synd att man jobbar hela tiden annars hade man kunnat varit med, hade varit spännande att vara med på plats och se hur försäljningen går! Sen är man ju nyfiken på allt annat där också! Blir nog skapligt drag på jobbet i helgen också, det är typ "årets värstinghelg" i helgen nämligen.



Nu blir det lite städ och göra sig i ordning för kvällen!

I morgon kommer äntligen älskling hem också!!



Tjooooooooho!

Är sådär jäävla lycklig att jag knappt vet vart jag ska ta vägen med mig själv! Det enda som kniper är min feta spricka på fingertoppen, buuhu! (sooo sad)

Verkar äntligen som om det löst sig med lägenhet för mig och älsklings del :) Var och kikade på en superduperhärlig i lördags. Nederdelen av ett hus med egen ingång, öppenspis, inglasad altan+ en terass. Bastu, diskmaskin, tvättmaskin och ja allt gött man kan tänka sig! Blir att hålla tummarna och ringa några samtal i morgon för att få besked! Håller alla tummar vi kan som ni förstår hihi.


Nu börjar den ständiga huvudvärken smyga sig på igen så ska nog skynda mig att krypa till sängs innan den bryter ut ordentligt. I morgon är jag ledig så måste ta tag i en massa "måsten" typ tvätt, men det hinns nog inte med då det ska sys hela dagen.

Börjar bli skapligt mycket folk på rusta nu må jag säga så man har fullt upp hela dagarna på jobbet. Men tur är väl det!


Vetevärmare

Klickade hem lite julklappar och en liten sak till mig själv ikväll.
Har haft min vetevärmare i form av en kanin nu i snart tio år, vilket har satt sina spår kan man säga hehe. Rätt sliten är den. Klickade därför hem en ny, ett får! Haha, så söööt!


Kommer från Bluebox.se



I morgon ska jag och älskling på visning igen, tjoho! Denna gång är vi mycket förvåntansfulla för detta känns verkligen som något kanonbra! Hoppas hoppas!
Ska även jobba några timmar i morgon och på söndag så någon helg är det inte för mig än inte, huhu. Men när jag känner mig trött och slut och ska jobba dagen efter tänker jag bara på allt fint jag kommer kunna köpa på ikea och liknande sen till kommande lyan! Då känns allt mycket enklare hihi.






Tisdag.

Phuu vilken tid det tar innan man känner sig som en människa igen efter man kommit hem från jobbet. Det tar sin lilla tid för återhämtning och innan man orkar ta tag i något här hemma. Imorgon blir det jobb igen, 06-??, men det ska gå fint! Dock skulle det komma 15 pall i morgon vilka var rätt svårplockade. Känns ju kuligt höhö men vad fasiken nog ska skiten komma upp allt! På fredag har jag min lediga dag vilken ska spenderas med älskling som kommer hem på torsdag. Ska förmodligen på en till visning då också, spännande! Vill ju så gärna hitta något som passar oss till jul ju. Skulle vara så mysigt att byta upp sig och komma igång med julpyntandet i en gemensam lya!

Varenda gång vi ska iväg på visning sitter jag alltid och drömmer mig bort i planlösningarna och kikar på inredningssidor efter saker man kan ha och vart man ska ha dom. Hehe så kul att sitta och drömma lite och vem vet det kan ju smälla till plötsligt och POFF så bor vi där och då är man förberedd! Just nu sitter jag och klurar på sovrumsmöbler och vill så gärna ha det vitt och ljust.. Men samtidigt är det ju mysiugt med lite mörkare i ett sovrum också, så det lutar åt mörka möbler där och kanske en tapet i grått eller beige/ljusbrunt. Ovanför sängen ska det i alla fall finnas en väggdekal! Har hittat så många fina som jag vill ha!



Dessa väggdekaler gillade jag mest! Någon av dessa ska få pryda väggen ovanför sängen!

Väggdekalerna finns att beställa HÄR!

Nu blir det till att mysa ner med lite glögg till 16 and pregnant!


RSS 2.0