Guldfynd by Kenza

Blev så glad igår när jag såg att kenzas kollektion äntligen hade släppts hos Guldfynd. Har väntat på det ett bra tag nu då smyckena verkligen faller mig i smaken. Så jag slog till på en superfin ring!



Denna fick följa med mig hem! Supernöjd :)
Igår eftermiddag vankades det middag hemma hos mammi och pappi i Finnfara så jag och Jens åkte dit. Blev kvar hela kvällen så det var mycket trevligt :)
Idag blir det lugnt, tänkte ta en höstpromenad och kika på lite lägenheter som blir lediga längst ut på Långnäs. Spännande! faktiskt riktigt mys nu när man måste klä på sig lite. Har redan tagit fram vinterskorna!

Nu ska jag trippa iväg till tvättstugan och boka tid till i morgon, wooho!
Ska även iväg och klippa mig imorgon så det ska bli skönt!

Ha det så bra! ♥


 


Avslöjande.

HAHA glömde ju totalt bort att förmedla det viktigaste i det senaste inlägget.
Står nu inför det roligaste äventyret i mitt liv hittills.
I april blir jag nämligen faster! Tjoho!
Många kanske tycker att det inte är en sån big deal att bli faster men jag har längtat så efter detta och jag är så glad för min bror och hans sambos skull. Tänk att det ska komma en liten bebis till familjen!
Åh vad detta ska bli underbart!



Lennart Nilsson är helt fantastisk på bilder tagna från fosterstadiet.


C. Aguilera med sin lille. Ey sådär snygg vill jag också vara efter att ha klämt ut en knodd!?




Myskväll!

Sitter just nu ihopkurad i soffan för att ha en riktig slökväll! Har jobbat idag, första dagen efter introduktionen så man är bra slut i skallen när man kommer hem. Allt är ju så nytt fortfarande så kugghjulen snurrar på till 100% under hela arbetstiden. Men roligt är det och tur är väl det!

...Känner egentligen att jag är riktigt less på det här snacket om valet och bla bla men har en sak som jag skulle vilja kläcka ut mig i alla fall. Tycker att det är riktigt löjligt och barnsligt rent ut sagt hur alla behandlar SD kan garantera att mer än hälften av de som är emot partiet inte ens vet vad partiet står för.

Att "De är rasister" tycks vara enda anledningen till att hatet har satts upp mot dem. Men är de egentligen det? Är det rasism att vilja minska på invandringen och satsa mer på folket som redan befinner sig i landet? Är det rasism att vilja skära ner på invandringen för att kunna ge de som redan kommit hit bästa möjliga stöd och hjälp istället för att ta in ett överflöd och inte ens veta vart man ska bosätta dessa människor och inte ha resurser till att hjälpa dem komma i gång i det nya landet?

SD vill inte kasta ut alla invandrare som vissa tycks tro.
De vill heller inte stoppa invandringen, de vill skära ner på den. Varför? Jo för att som läget är just nu tar vi in fler människor än vi kan hantera. Dessa människor får då inte den hjälp de behöver.

Tycker det är riktigt löjligt att SD klassas som rasister av vissa människor. Finns mycket mer jag skulle kunna säga om detta men just nu vill jag bara spy på det som har med politik att göra. Punkt.




I natt åkte älskling i väg för en ny jobbvecka igen. Börjar frukta söndagar på riktigt nu, drömmer nämligen alltid mardrömmar efter att han åkt iväg när jag somnar om igen. Gör aldrig det annars men just när han åker iväg kommer dem. Uusch hela min kropp tycks ogilla när han inte är nära.


Var in på Åhléns och köpte en kaffepress idag, tjoho! Nu jäklar kan jag göra gott kaffe snabbt!


Typ en sådan har jag införskaffat mig, höhö! Lämpligt sörru.









Vad lustigt det är ändå, hur säker man kan bli på en människa. Att man verkligen kan känna och veta att den här personen vill jag ha vid min sida för resten av livet.
Jag är säker nu och det gör mig så lycklig och skrämd på samma gång.
Vad gör jag om jag förlorar honom?
Jag älskar dig Jens. ♥ 







Detaljer

Tänkte slänga ut lite bilder på lägenheten som jag nu har fått skaplig ordning i!
Trivs superbra!


Idag inleddes dagen med en promenad med Johanna, gick längs vattnet. Riktigt mysigt! Hamnade på krokanen efteråt och tog oss en liten oskyldig fika, höhö.
Inatt åkte älsklingen till Stockholm igen för en ny jobbvecka. Usch, helt sjukt hur mycket man kan sakna någon.

Var iväg på säsongens första bandymatch för min del i söndags också! På dinaarena i edsbyn. Edsbyn-Bollnäs slutade 2-2. Riktigt roligt att gå på bandy igen! Snart så drar säsongen igång på riktigt, hoppas det blir en SM-final igen! En något varmare sådan tack.. Helt sjukt vad kallt det var senast!


Nu ska jag snart pysa iväg till ren för att se hur kusin och hennes sambo har fått det i nya lyan, sedan blir det step på oden! Ikväll väntas det mys med flickorna. Underbart!


köksfönstret!




Vita trädetaljer ♥


Kärlek ♥


















Nu väntar lunch!





RSS 2.0