Söndag.

Hade hemskt gärna bara legat hemma i soffan idag och slappat, men om 40 minuter ska jag åka iväg och jobba. Imorgon börjar skolveckan igen, yeay. Tur att man är ledig på tosdag så man får någon sovmorgon under dessa hetsveckor i alla fall.

..Igår åkte jag direkt hem till Johanna efter jobbet, Sara Linnea och Johanna var också där. Vi käkade lite paj och kikade på Män som hara kvinnor. Riktigt bra film det där! Tredje gången jag såg den nu. Det bästa är ju att de verkligen fått tag i några av landets bästa skådespelare! Michael Nyqkvist är absolut min favorit! Han är grym!!

Nu ska jag ta och slänga i mig lite frukost och göra i ordning en matlåda. Sen ska jag tvinga Anja att gosa och pussas lite innan jag åker!

Ha en trevlig dag!

Jobba jobba jobba!

Jajemensan, idag blir det jobb hela dagen. Börjar kl 11-19.30. Så det kommer bli en lång dag känns det som. Ska även jobba samma pass imorgon. Ikväll däremot när jag kommer hem får jag se om det blir mys framför tvn eller utgång med tjejerna. Det går bra med vilket som för mig, ska nämligen göra en nykterutgång i alla fall. Får se hur det är! Haha.

..Nu ska jag ta och plocka fram något gott att äta till frukost och sätta mig lite framför tvn, kanske knäppa på en film. Passa på och ta det lite lugnt innan man ska iväg och stressa upp sig, hehe nej det kanske blir ganska lugnt idag också. Vem vet.



Fredag!

Underbart skönt! Jobb hela helgen=Mindre skönt.

..Nu bär det alldeles strax av till skolan, väntar bara på att Sara ska snappa upp mig här hemma. (Hon brukar jämt vara sen). Så jag kan lika gärna uppdatera innan jag drar!

..Börjar dagen med yoga i alla fall, så skönt att åka till skolan i mjukisar! Skön start på dagen!



Be careful!


Kort på kort!

Funderar på att göra om mitt bankkort. Skaffa kort på kort med andra ord. Skulle vara lite roligt med ett lite mer personligt visakort. Dessutom är visakorten så fula ändå, hu! Den som får turen att pryda min framsida kommer naturligtvis bli min lilla ögonsten!


Sött va? ^^,

Duktig!

Oh ja, Petra har tagit tag i läxorna och är snart klar med svenskan. Då blir det matte och samhälle. Sen behöver jag inte plugga nått i helgen! Underbart skönt då jag ska jobba hela helgen i alla fall, då kan jag ha lediga kvällar! Började med svenska C idag också, blev lite skrämd redan från början då vi fick inleda lektionen med att skriva en inledning till en novell som skulle lämnas in i slutet av lektionen. Shiet, vet inte riktigt hur den blev men blev ganska nöjd med den ändå faktiskt.. Yogan som jag har valt på 100p kursen verkade super i alla fall! Rolf som leder verkar verkligen super kunnig och jättetrevlig så det blir nog härligt att ha tre timmars yoga i veckan på skoltid dessutom! Nice!

.. Nu ska jag ta och brygga lite kaffe och fortsätta med läxläsningen. Tänkte försöka komma i säng i tid ikväll igen. Får skjuts in till skolan imorgon i alla fall med Sara. Skönt! Slipper man bussen. Slutar även 13.50 imorgon så det blir riktigt skönt, sen inleds ju dagen då som sagt med två timmars yoga, weei!

Hua. Nu när det så gott som har blivit höst så kan det lika gärna bli vinter på en gång. Jag gillar varken våren eller hösten, jävla mellanting! Ska det va så ska det!


Vinter=Jul. You're so welcome. (nja..)



Åh denna lååånga dag..

..Den ville verkligen aldrig ta slut! Har varit helt slut hela dagen, kan ju bero på de få timmarna jag sov inatt. Usch, det var ingen rolig natt precis. Tok för mycket tänkande och snörvel. Jag hatar att gråta. Det finns inget sätt som får en att känna sig svagare än när man gör det, så otroligt klen och svag. Har man väl börjat så går det inte att sluta..



Nu tänke jag ta mig en lång dusch och göra hårinpacking och ansiktsmask. Mysigt! Kanske även knäpper på en film, ska lägga mig i tid ikväll har jag bestämt också.

..Satt och funderade på om jag ska byta individuelltval.. Har valt svenska C nu och jag vet inte om jag varken vill eller orkar med det. Eller orkar och orkar gör man väl men jag vet inte om det är så värst nyttigt att jag tar det.. Får säkert ingen användning av det i alla fall.. Matematik D, Fysik B, Kemi B och Biologi B är det som krävs för att komma in dit jag vill. Vilket jag redan har med mig så det känns skönt. På tal om det, nu ska jag googla lite på lägenheter, måste ställa mig i kö! I like!



Nu står jag i kö i Uppsala! Vilket jag tydligen har gjort i några månader, så bra! Inte visste jag vad jag sysslade med när jag klickade runt hej vilt på den sidan för några månader sedan, men på något vis så lyckades jag tydligen.





Jag har funnit den rätta för mig!

..Angående hårfärg! Blev oväntat nöjd senast jag färgade håret. Har nog aldrig blivit riktigt nöjd när jag färgat håret förr, det har liksom dugit men jag har aldrig käns liksom att "ååh vad detta blev super" men det gör jag nu faktiskt. Så nu ska jag fortsätta köra på den här färgen när jag färgar. Annars brukar jag ta en ny för varje gång för att prova lite.

..Men nu så är jag kastanjebrun i håret ett bra tag framöver and I like it!




Flytta!

Åh vad jag känner suget efter att flytta nu! Bara det att känna att man har något eget, eget kök, ett eget vardagsrum. ett eget hem att pyssla och piffa till. Åka till Ikea och handla möbler/inredning, handla mat och kunna plocka i vad man vill i korgen, bestämma helt själv vad man vill äta till lunch, middag och vilken yoghurt man vill ha till frukosten. FRIHET! Ska ställa mig i kö på lägenhet i Uppsala nu i veckan, har nämligen sett nu vad svårt det verkar vara att få tag på en, så¨man borde nog vara ute i god tid.


Var in på Ikeas hemsida och hittade lite inspiration.

Några måsten i min kommande lägenhet:

-Balkong. Tänk vad mysigt att kunna sitta där ute på sommaren och äta frukost, kika ner på gatorna och bara suga in den friska luften i morgonsolen! Eller att ha ett litet mysutrymme där när vännerna kommer på besök, sitta där ute och fika. Åh! Jag MÅSTE ha en balkong!

-Öppen spis (Okej kanske inte ett måste men det är i alla fall ett stort plus!) Tänk vad mysigt, när man sittre och kikar på tv, att ha en liten brasa där eller om det är så att man inte kan elda i den så kan man ha ett hav av ljus där i som brinner fint och ljusar upp de mörka höst/vinterkvällarna.

-Himmelsäng, åh jag är verkligen kär i sådana. Det känns så ombonat och mysigt. Har en sådan nu och självklart ska jag även ha det när jag flyttar. Hade tänkt mig en sådan som är med på bilden längst ner i högra hörnet. Osså lägger man liksom på två längder tyg, i den övre och nedre delen. Åh!

-Inte för mycket krims krams. Det ska vara rent och snyggt. Inte så mycket porslinssaker utan nån lampa, någon blomma och kanske någon prydnadssak.

-Mycket växter och blommor. Det ska kännas levande och fräscht inte nå plastblommor med sjukhus känsla!


Jag vill nu nu NU!



födelesedag.

..För mammas del idag. Blir lite tårta och främmande snart. Födelsedagsbarnet själv har ännu inte anlänt så tänkte börja duka och vara lite duktig nu. Själv kom jag på att köpa världens mest finurligaste present! Lotter.. Haha usch. Men vad gör man när man bor i Bollnäs och ska köpa present och när man inte har en lön som täcker alla kostnader man ser.. Så det fick bli som det blev.

..Fick en bra nyhet idag i skolan, är ledig nästa tisdag. Yeay! Det ska bli en riktigt mysdag har jag bestämt! Typ soffa, film och depp. Haha, jo det är så mina mysdagar brukar se ut tyvärr. Man ligger där i soffan och har det lagomt mysigt till en fin/rolig/läskig film så vips kommer det upp en massa dumma tankar i huvudet. Minnen rättare sagt. Blä på dom!


Nej nu ska jag ta och suga på en karamell och duka lite fint!


Första dagen..

Är gjord! Gick helt okej ändå faktiskt, kändes inte allt för hemskt att vara tillbaka. Efter skolan var slut åkte jag och flickorna till ica och köpte med oss lite mellanmål/fika och begav oss till Bolleberget och hade det lite mys tillsammans.

Just nu är jag grymt trött, vet inte vad som har flugit i mig. Känns som om man ska kolapsa vilken sekund som helst.. Tur att det är sovmorgon imorgon.

..Funderar på att spela lite sims. Åh det är så kul! Jo det får nog blir så! Kanske får mig att muntra upp mig lite.




How can I move on when I'm still in love with you?



Ljuva söndag.

Oj vilken härlig dag det har varit idag! Precis en sådan dag som jag behövde. Har varit alldeles lugn och skönt. Kikat lite när mamma och pappa tapetserat ett rum på övervåningen, varit ute lite, busat med Anja, lagat mat, städat, rensat och bara tagit det lugnt! Har även plockat ihop allt inför skolstarten imorgon. Känns faktiskt helt ok att börja igen! Ärligt talat så känns det faktiskt både skönt och lite roligt. Antar att de känslorna försvinner lika snabbt som första provet och läxan kommer.. Men för varje dagsom går så är vi en dag närmare studenten! (Måste ju tänka positivt!)

Den 21 november har vi även bokat in en till heldag i Gävle, shopping och bio, inte vilken bio som helst utan premiären av New moon! Ska bli grymt roligt, längtar som en tok redan!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Känner mig lite halvt rastlös. Man kanske skulle ta sig en promenad.



Shoppingdag!

Åh vilken underbart trevlig dag vi har haft det idag! Jag, Johanna, Johanna och Linnea tog bilen och åkte till Gävle för att shoppa lite (läs mycket). Vi startade klockan nio från Bollnäs, det spöregnade bokstavligen och vattenplaning var mycket mycket möjligt. Det var lite kö på E4an då alla bilar körde så sakta för att avika just, vattenplaning. Det var lite småjobbigt där ett tag, Johanna satt i baksätet och hackade tänder! Haha. Men fram kom vi till slut i alla fall! Blev en hel del springande i affärer då såklart. Kunde ju inte undvika att köpa lite grejer, men faktiskt så är jag nöjd med mina inköp. det blev inte allt för mycket. Phu!

..När vi kände oss nöjda styrde vi kosan hemåt. Stannade till i Hårga på vägen hem, fick för oss att bestiga hårgaberget. Ni vet berget där (enligt sägnen) djävulen spelade och förtrollade byns ungdomar så de dansade dig till döds, så det nöttes in en ring på toppen av berget. Ringen såg vi, inte så klart och tydligt men visst fanns den där. Lite småläskigt faktiskt! Men.. Nä.

...Efter den lilla utflykten blev det middag på Roma. Satt där ett tag och myste och pratade en hel del. En riktigt trevlig dag har vi haft!


Lite underkläder (som alltid, I LOOOOVE IT)


En fleecetröja som jag fyndade på Stadium 200kr. Nice price!


En höst jacka/kavaj från cubus. 99kr. VERY nice price!


Hårga!


Mysigt!


Johanna och Linnea på G upp för berget!


Dansplatsen!


Johanna provade att dansa runt lite.


"in nötta" fotspår?


Roma!



...Det var min dag och än är den inte slut! Börjar nämligen jobba om två timmar. Buhu, jag som är så trött! Skulle vilja sova nu..

Aja. En fågel viskade i mitt öra att mamma har bakat bullar idag. Kaffe och bulle för att vakna till innan det är dags att åka? Ja tack!


Hemma igen efter fjällresan!

Ojoj säger jag bara vilka dagar! 24km på två dagar med 11 kg:s packning på ryggen, det är inte illa! Har haft det väldigt mysigt faktiskt. Även om vårt tält blåste sönder och vi fick tränga ihop oss i en fyrmanna tält med grabbarna så gick det bra ändå!


Tjejerna är redo! Kolla in Roberts parkering i bakgrunden. Haha!


Sara med sin rygga på G!


Grabbarna redo!


Bäcke är lite skeptisk över att ta sig över bäcken, haha.


det blev några vilopauser.


Fjällstationen äntligen i sikte!!


Mat mat mat!


Blåsväder!


Såhär såg vårt tält ut efter första natten. Haha.


Fjäll.... Fjäl...... Och ännu mera fjäll..


Bäcke, jag Jesper och Gabbe var mycket stolta efter att vi tagit beslutet att vandra hem en dag före de andra tillsammans med Linnea, Robin, Viktor och Felix. Vandringen skulle ta ca fyra timmar men vi klarade den på 2.15! Mycket mycket bra jobbat!


Ett stort tack till klassen för den blåsiga men trevliga fjällresan!




Nu är man hemma, har sovit första natten i sin egna säng, duschat, smörjt in sig med  jordgubbs body butter, Oh I really belong here! Så skööönt!


Var ner på stan en sväng nu och hämtade ett paket till mamma och köpte nya numret av vecko revyn. I like!



Imorgon blir det en tripp ner till Gävle med flickorna, lite shopping och fika! Ja TACK!


Fjällen.. Here I come!




Hur ska detta gå med en väska som man nästan ramlar baklänges med och band som trycker så nyckelbenet nästan går av? På något sätt så!

Jag kommer tillbaks på fredag, om jag överlever vill säga!

ha det bra! ♥

Hårfärgning!

Jajemensan idag tog jag tag i eländet till hår och gjorde en uppfräschning!


Fick bli en kastanjebrun färg, var lite orolig för att den skulle bli för rödaktig..


Före.. Dock gillade jag hårfärgen i det här skenet som kameran skapade. Men verkligheten visade något annat! Brun lite guld färg typ.. Suck.


Omvandling!


Reslutat! Tycker dock att kameran inte får fram den riktiga färgen, men riktigt nöjd blev jag i alla fall! Tror jag får köpa en ny ögonbrynspenna också.. En lite mörkare. Nu är jag redo för höstens mörker!



...Nu ska jag packa och göra i ordning för "The simple life in fjällen" som börjar imorgon.. Hmm känner mig inte så pepp! Men men.. Hoppas det blir roligt!


Hyrde även filmen en shopaholics bekännelser idag som jag ska se ikväll med lite naturgodis, mums! Har längtat så efter den filmen!


Jag har HÅNGLAT med Rob Pattinson!

..Haha jaja nu var det ju bara i en dröm men ack vilken mysig sådan, typiskt att man ska behöva vakna igen!

Nu ska jag ta oich göra mig i ordning för att åka in till stan med mamma, ska köpa lite nödvändigt inför fjällen imorgon och sen blir det en fika med flickorna också, behövs i ett ruskväder som detta! Skulle vara underbart med lite tröstshopping idag också känner jag men... Så blir det nog inte!


Nej nu ska jag göra ett ryck!



Jaja..

..Haha blev väl inget mästerverk direkt, men roligare än en blank sida med en kaffefläck i alla fall!



Har lagt in lite bilder/symboler för framtiden och saker som betyder någoty speciellt plus saker jag gillar såklart! :)

 ... Imorgon ska jag göra en snarlik på andra sidan, fast då blir det nog mer bilder på mina nära och kära!

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och lägga mig!


Tro det eller ej..

..Men helt plötsligt väcktes mina pysselbehov till liv! Jag har en gång i tiden varit en riktig pysselmänniska! Virkade, stickade, ritade, målade, klippte och klistarde. Men på senare tiden har det ju varit allt för lite tid för sånt.. Men nu helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle ge min kalender en riktigt makeover. Så det tänker jag göra nu! Ska ta fram några gammla VR-tidningar och leta efter några smaskiga bilder. Kom försten på att framsidan på kalendern kan vara min "dreamboard", ni vet en sådan där man klistrar upp och skriver ned vad man har som mål i livet, aja ni fattar nog sen! Lägger upp en före och efter bild, men förvänta er inget picasso-verk!

Ciao! ♥

Lite bilder..

..Från i lördags :)











Okej.. De blev inte så många och jag lyckades väl inte fånga några speciella ögonblick.. Men kul hade vi!

Äntligen!

.. Nu är dagen över, eller det kanske inte var så bra ändå.. Har ju inte direkt hunnit gjort så mycket annat än att jobba. Känns som att det blir fullt upp imorgon!

Igår var blev det en trevlig kväll på stan med Oskar och Johanna. Var in och käkade på max, sen åkte vi runt lite. Besökte bolleberget, shit vad vackert det är där uppe när det är mörkt och man ser staden nedanför lysa! Något som inte var lika vackert var alla äckliga grodor som samlats i gräset och kvackade runt, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ jag HATAR dom!!! Det lär vara min fobi!

... Jaa på onsdag bär det av till Helagsfjället. Spännande, hoppas det blir fint väder annars kommer jag strejka!

Nu ska det göras lite nytta!


Laddar inför kvällen!

..Sov till 13.30 idag vilket var riktigt skönt. Fast det var i och för sig en väldigt lugn och skön natt på jobbet också :)


Ikväll blir det fest! Kommer att börja här hemma hos mig kl 18 då vi ska äta lite snacks, leka/spela spel, umgås! Kommer att bli en toppenkväll känner jag!

Sitter med ansiktsmask och håtinpackning i nu, riktigt skönt! Kommer säkerligen behöva något liknande imorgon.. Haha. Undrans om man skulle baka en kladdkaka ändå tills gänget kommer? Den kommer ju säkerligen att gå åt.. Hmm.. Får nog bli så.



Yeay, ha en trevlig kväll allihop, det ska definitivt jag ha!

Shopping!

... Jaja jag vet att jag skulle snåla men nu fick jag ju lön idag och då känner man ju att man måste unna sig något fint när man har jobbat så hårt! Så det gjorde jag :)

Handlade allt inne på Lindex faktiskt, gud vad jag har börjat gillat den affären mer och mer! Förr så var det liksom bara tantkläder där men nu så finns det ju jätte mycket fint! Jag hittade det här:


Ett svart snyggt linne med paljetter, 149kr!


Lite snygga accessoarer, halsband 69kr, armband 39 resp. 49kr


Jättesnygga mörkblå jeans med slitningar, 499kr. Detta är absolut mina nya favoriter! Jätte sköna!


Parfym från Jeanne Arthes 99kr. Doftar blandannat av Pina colada och persika.
Påminner väldigt mycket om Rocking Rio från Escada, luktar himmelskt med andra ord och titta priset :O


.....Sen hittade jag strumpbyxor också för 15kr! Skit billigt och bra, två stycken svarta fick man till och med. Köpte även hem en del ansiktsmasker så nu blir det en liten hemmaspa stund imorgon innan utgång! Weei jag längtar!



Okej.. Jag har bestämt mig!

..Tror jag!


Fick ett mail om frifrakt från nelly.. Vilket betyder att dessa godingar liger bra till för att hamna i min garderob snart!



...Eller ska jag beställa de snygga nitskorna istället? Gaah... Beslutsångest!


Ska jag?

Måste välja! Vilket par är snyggast?:


dessa?


....eller



dessa?


Heelp me!

Nyss gjort stan!

Yes, kom hem från stan för ett tag sedan. Var in med mamma en sväng. Köpte lite gottans tills på lördag och hittade även lite annat smått och gott till håret. Tog en fika på krokanen och flängde runt i de flesta affärer. Hittad ett par jeans som jag föll för på lindex (aldrig hittat några jeans där tidigare men dessa var super sköna och riktigt snygga också!). Så ska nog in och lägga undan dem imorgon, de hade bara ett par i strl 36 kvar och man fick bara lägga undan dem i en dag (får lön på fredag) så ska nog in imorgon igen, om de inte är slut dårå, med min vanliga otur så vore det ju ganska logiskt att är det. Men men isf har jag sparat 500 spänn då!


Såhär ser dem ut, mörkblå med slitningar, var dock fulare på bild på nätet tycker jag än när dom satt på så låt er inte luras ;)


Blev även lite schampo och balsam inne på Åhléns. Sen var vi in på Hårfixar'n också och köpte dust it, skit bra!



..Nu blir det käk- tonfisksallad sen blir det en promenad med Almén! Härligt.


Oh my?

Vaknde halv nio idag, helt otroligt! Skönt att komma upp i tid i alla fall, man måste ju börja vänja sig nu när skolan börjar snart.. Usch! Nu ska jag ta och göra mig i ordning och käka lite frukost sen ska jag åka ner på stan med mamma, ska kika runt lite sen ska jag iväg till tandläkaren också, yippie..


Nu så ser jag fram emot lördagen! Ska dra ihop ett gäng här hemma innan det blir dags för utgång, lite spel, lekar och mys! Låter toppen!


Nej nu ska jag göra ett ryck!



There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up.

...It's always gonna be there, isn't it? You and me.


Hemkommen!

..från jobbet. Var rätt så lugnt idag iaf, skönt. Nu så är man ledig hela dagen imorgon eller ja fram till 23 i alla fall. Idag har jag inte hunnit gjort så mycket nyttigt precis, varit ut och gått med Anja och Johanna i en timme i alla fall, det var skönt! Även om det började regna precis när vi kom utanför dörren (precis som vanligt! typiskt!!)

..Nu ska jag ta mig något att käka sen så blir det nog sängen snart tror jag, ska upp till tandläkarn imorgon. Suuck. Tar dom inte bort skrotet i käften då så tappar jag snart tålamodet! Blä!


Yeay!

Idag kom detta lilla paket hem till mig:




Och innehållet:


(ursäkta de kassa bilderna men det är ju så lämpligt att knäppa med mobilen!)
Yeay klänningen jag väntat på!

..Den blir det att ha på lördag! Bättre bilder kommer då hih! :) ♥

Spara slantar studenter!

Visst du att du som student med csn kort har tex en massa olika rabatter på olika ställen att utnyttja?

-Mcdonalds har du fem kronors rabatt på, eller gratis plusmeny.
-
Nelly.com har du 10% rabatt att utnyttja på hela sortimentet!
-
CDON.com har du alltid fraktfritt när du handlar för minst 100kr
-
studentprenumerationer.se har du en hel del rabatter på jätte många tidningar

Självklart finns det en hel massa fler rabatter att utnyttja, logga in på din sida på csn-kortet.se så är det bara att välja och vraka bland en hel massa olika erbjudanden!



Lördagen!

Lite bilder (suddiga) från lördagen hos Johanna!


Det bjöds på kycklingfilé, tzatsiki och klyftpotatis, muums!


Sara och Johanna hugger in!


Johanna :)


Linnea :)

Åh denna lediga dag!

Underbart skönt att få vakna utan alarmet på mobilen! Nu ska jag strax ta med mig Anja på en morgonpromenad. Eller förmiddagspromenad kanske man ska kalla det. Sen blir det frukost och lite städning! Åh just det, fick ju order av mamma att städa hennes bil idag också.. Tusan! Sen måste jag tvätta lite (inte i tvättmaskin ohnej, det har jag aldrig gjort. Här tvättar jag för hand!) Haha, men det är sånt som inte KAN tvättas i maskin i alla fall.

..Om jag har tur så skickar Nelly ut min klänning från deras lager idag också! Jag är taggad inför lördag!


Hörs under dagen :)


Tips!

Jag har alltid tyckt om Veckoreyn och köper den väldigt ofta, det blir ju som ett beroende när man väl har börjat!

Just nu har de ett erbjudande, man får fem nummer av tidningen, ett hallonrött nagellack från Mavala och ett grymt snyggt armband från Mis Bijoux. Allt för endast 98kr plus porto på ca 30kr. Så värt!



Too late.

You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing


Now it's too late, too late to live



Trötter..

Hua mig nu är jag trött som ett as. Vilket märks på mitt inte så braiga humör. Vaknade vid halv nio imorse innan klockan ringde så det var ju ganska okej i alla fall, även om det blev sent inatt. Men det behöver ju inte direkt betyda att man fick tillräckligt med sömn. Jobbade mellan 11-19.30 idag, låång dag må jag säga. Nu är man ledig imorgon i alla fall! Skönt!

Gårdagen var jätte trevlig! Började här hemma i Finnfara hos Johanna som bjöd på mat och dylikt. Myspys!

Haha just det, jag, Linnea och Johanna kom på en fyllelåt igen, som vi alltid gör.. Här har ni vårt urval:

"Nu är jag helt naken, naken med dig i ditt himmelska leende i ditt skratt, helt naken. Naken med dig, ja att vara berusad, det måste kännas såhär!" Melodi- Tomas Ledins galen i dig

"Mum, I'm just fucking around, screaming out load with the sound, yeah I'm just drinking around, Mum you're worried for nothing worried for nothing!" Melodi- Darins money for nothing


Kommer med lite bilder imorgon, nu ska jag lata mig! ♥


På tisdag kommer antagligen min klänning, mjaou på det!

Och jag som inte skulle göra't...




Är den inte snygg så säg?! Har velat haft den länge men tyckt att den varit så dyr, 549.. Men nu kostade den bara 169 spänn! Weeiho! Love it!


Fredag!

Härligt härligt, imorgon smäller det!

..Var ner på stan idag en sväng med Johanna. Kikade lite på marknaden och tog oss en fika på krokanen. Mysigt! Självklart köpte jag ingenting, haha börjar bli duktig på det där nu jag! Så jäkla svårt var det inte att spara pengar faktiskt (spec nu när man inte har några maha).

..Nu blir det grillning här hemma snart, brosorna kommer hit och äter också så det ska bli mysigt och trevligt :)


Fika i skuggan på krokanen, mysigt!


Anja ska då alltid sitta i knä, även när man åker bil. Fast såhär får hon bara sitta när man åker de ynka hundra meterna som är till farmor, så deså!





Dildoparty!

Kvällen var riktigt trevlig! Började med middag-tacos, mumsigt! Efter det började Zenita ta fram lite olika saker och berätta om dem oså. Gud vad mycket det finns egentligen!

..Ju senare det blev desto mer fest blev det kan man säga. Ramlade även in lite mer folk under tiden, riktigt trevlig kväll!


Haha sugrören vi fick testa till drinkarna.


Johanna testar på kroppschokladen ;) haha.


Party!

Testar sugrören. Haha.

För mer bilder kan ni gå in på min bilddagbok som det finns länk till på högersida :)




Tack till alla för en grym kväll!


Tänk om..

..Allt inte skulle vara precis som vanligt.

Inatt drömde jag om Veronica och precis som alla andra gånger känns drömmarna så himla verkliga, som om man verkligen pratar med henne. Johanna var också med, vi träffade henne utanför hennes hus där hon bodde. Det var en ny familj som skulle flytta in och de höll på att rusta upp huset och där utanför stod Veronica. Jag blev chockad och paff och började prata med henne, frågade vad hon gjorde och hur hon mådde och allt sånt där, hon sa att hon gick i en skola långt härifrån och att hon trivdes jätte bra! Jag sa till Johanna då som stod bredvid mig att "Visst känns det verkligt? Visst känns det verkligen som om hon vore här?". Ibland så brukar jag faktiskt tro att det är så, att man verkligen har pratat med dem (dem= släktingar/vänner som har dött som besöker en i drömmar). Allt kändes så himla självklart och verkligt hela tiden..

Skulle egentligen ha jobbat idag fyra timmar, men när jag kom dit så visade det sig att det inte behövdes, de hade misstagit sig om att en tjej hade slutat fast det inte var så, så jag fick åka hem igen. Skönt faktiskt, det gjorde ingenting för nu hinner jag göra allt jag ska göra idag utan att utesluta saker eller stressa mig fram. Så istället för att åka hem direkt åkte jag till kyrkogården. När man har drömt en sådan där dröm är det omöjligt att låta bli att åka dit.

..När jag väl kom dit gjorde jag något jag aldrig någonsin har gjort tidigare, istället för att bara stå och titta på graven och sedan gå så satte jag mig ner vid den och satt där i kanske en kvart. (Det är verkligen inte jag att sätta mig ned framför en grav, det är ju det jag fruktar mest. Att verkligen sitta ner och ta in och förstå att det faktiskt ligger en människa där under jorden som man känner ller har känt). Men nu gjorde jag det, och gud vad skönt det kändes! hade inte solen legat och stekt på så hade jag kunnat sitta där hela dagen kändes det som..






.När jag ändå befann mig på kyrkogården så gick jag omkring lite och kikade. En gravplats som verkligen berör är denna:

Tänk att inte kunna skrika på hjälp?



Kvällen!

Har varit riktigt trevligt! Blev käk på tranan klockan 20 med Sara, Johanna och Oskar. Blev plankstek för hela bunten. Tjugofem kronor var det ju värt i alla fall. Satt kvar och myste ett tag efteråt, tog en kaffedrink och snackade en massa skit, haha. Efteråt blev det en paus på max också, tog en glass och satt ute i den varma sommarkvällen och myste lite till!

..Nyss kommit hem nu, så nu börjar det svåra om igen från början. Att komma i säng i tid och att sluta tänka på en massa skit. Vilket brukar vara väldigt svårt. VARFÖR??!!!


Såhär såg jag ut ikväll.



...Nu vill jag bara att det ska bli torsdag!


Lite hemmalyx

Sitter med ansiktmask och hårinpackning i nu. Riktigt skönt, ska även smörja in mig med lite BUS innan kvällens start! Sorgligt nog börjar ju sommarbrännan redan försvinna.. Snyft.


Denna ansiktsmask blev det ikväll

..Det bästa med den är att den luktar precis som min favoritglass!

..Denna! Muums!




Nu ska allt sköljas ur sen blir det nästa moment: Välja kläder! Öhm..Det tar nog ett tag. :)


Ny dag= nya tag!

Uäh, bara för att jag hade en gnutta hopp och en liten förändring igår så drömde jag inatt en sak som fick allt mitt hopp att rinna ur mig som om någon dragit ut ploppen i ett badkar fyllt med vatten.


..Idag har jag inte hunnit gjort så mycket faktiskt, har varit så slut hel dagen, gått och halvsovit typ. Har ju passat Anja idag så man har ju haft något att hålla ögonen på för att hålla sig vaken i alla fall. De ringde fårn jobbet idag också och undrade om jag kunde jobba imorgon, vilket jag beslutade mig för att göra(Extra cash till utlandsresan;) ). 11-15 jobbar jag sen så åker jag direkt hem till Johanna i Rengsjö och duschar och gör mig iordning, sen åker vi och handlar lite mat sen lagar vi maten sen börjar det roliga!

..Nu hade jag tänkt gått och ta mig en lång dusch med håinpckning och hela köret så man känner sig fräsch till middagen ikväll, Sara är chaufför så det blir ju perfekt! Haha. Nej då, ska ta det lugnt ikväll.

Just det! Läste ju ut den sista boken ut twilightserien idag! Öhm.. Vilken bok ska jag läsa nu?!


...Funderar på att rensa ur garderoben också, men är rädd för att jag kommer vilja behålla allt för mycket. Haha.


Snacka om att slösa..

På en hel dag! Usch avd trött och slut jag har varit idag, har typ sovit, sovit och sovit. Till och från hela tiden. Ska nog ta och lägga mig nu snart igen. Imorgon blir det fullt upp hela dagen! Är hundvakt fram till 18 ungefär, sen ska man duscha och göra sig iordning för att käka på tranan med Johanna, Oskar och Sara. Ska bli trevligt! :) Allt på menyn kostar nämligen 25 ynka kronor på onsdagar även saker i baren! Göttans! Dock blir det en lugn kväll då det blir fest på torsdag och lördag.


...Usch nu blev klockan sådär jobbigt mycket så man varken kan hitta på något nytt eller hoppas på att något annat ska hända idag. Lika bra att gå och läga sig snart. Kanske ska ta en dusch och göra hårinpackning och ansiktsmask? Eller kanske bättre att göra det imorgon när man ska iväg..




..Har fått sån konstig känsla de sneaste dagarna eller egentligen började den idag. Känns som om jag verkligen är född på nytt på något sätt. Som att mina minnen från förr är som illusioner från ett tidigare liv som inte ens existerat.. Det konstiga är att det känns helt ok. Jag sörjer inte att det inte "har hänt". Jag accepterar det. Wow. Jag börjar verkligen bli bra på att ignorera den mänskliiga kommunikationen mellan hjärtat och hjärnan, de mänskliga sinnena..

With or without you?

Picknick, kubbspel och racerlopp!

..Eftermiddag/kvällen har varit helt underbar! Spenderade kvällen med Sara, Johanna och Johanna så det var väl inte så otippat. Började med att jag och Johanna åkte in till stan, kikade runt lite, vi gick och peppade varandra till att inte köpa något (då vi sparar till utlandsresan). Vilket vi lyckades väldigt bra med! Fast, jag syndade.. JO JAG VET!!!!! Typiskt mig.. MEN, det var ett bra köp! Haha kanske inte nödvändigt med billigt och bra som tusan! Hittade ett jätte fint linne på Såfin, från Vila. Har kikat på det förr men tyckt att det varit för dyrt så har inte blivit av att jag köpt det men nu var det 70% rea! Dock fanns varken XS eller S kvar så det fick bli en medium (oops). Så det ska sys imorgon! Egentligen var det inte linnet jag fastnade för utan outfiten som jag såg i huvudet när jag såg linnet, haha. Fick en sådan snygg version av linnet tillsammans med min höga svarta kjol och de höga svarta pumpsen till, så det fick bli ett köp! 90 kr kostade det! Så värt!


Denna outfit blir det på lördag!


..Efter vi gjort stan tog vi en fika på krokanen och senare på kvällen blev det picknick på långnäs, mys mys! Satt och pratade en hel del och körde några omgångar i kubb! Mycket trevlig och mysig kväll!














Kvällen avslutades med ett litet racerlopp på hertsjörakan. Petra VS Sara. Skapligt roligt ;)



Nu blir det sims! Yiiha!♥


Ledighet!

Den lediga dagen inleddes med en liten kaching i plånboken, sålde mobilen. Dock går pengarna oavkortat till herr Nilsson då han lagt ut pengarna för den nya mobilen hihi. Sedan har jag självklart låst mig fast vid sims i några timmar vilket jag gjorde hela dagen igår (vilket förklarar en ouppdaterad blogg).

Just nu ska jag göra mig iordning för att åka in till stan med Johanna. Träffa på flickorna kanske ta en fika och mysa runt lite ikväll blir det även käk någonstans :)


Såhär ser jag ut i klädväg idag
Tshirt- Jc
Slitna jeans-Gina tricot (My favourite)


Kaffe kaffe kaffe!

...Oh så himla trött jag börjar bli! Jag skulle kunna gå och lägga mig och sova i flera dygn nu känns det som.. Tur att man har nästan en hel veckas ledighet som väntar efter nattpasset inatt!

Ska nog ta och brygga några koppar kaffe nu så man vaknar till lite, jag vill ju inte gå och sova några timmar heller (vilket jag helst skulle vilja göra) för då tar det väl evigheter innan jag somnar inatt eller imorgonbitti rättare sagt när jag kommer hem. Nej kaffe i stora lass får det bli! Sen har jag ungefär 100 sidor kvar bara i Twilight boken (den sista). Skapligt spännande nu då! Vad svårt det kommer bli när man har läst ut den, jag menar vad ska jag då läsa för böcker som lever upp till samma nivå?

.. Aja kaffe it is! Bye ♥

Lördag!

..Lördagen har än så länge varit väldigt rogivande. Har inte gjort så mycket annat än att bara ta det lugnt vilket känns riktigt bra, måste väl ladda upp för att orka jobba inatt också, jobbar mellan 01-05. Åkte in til stan för ungefär en timme sedan och köpte hem lite mat, kycklingsallad till mig och kebabrulle till pappa. Strandrestaurangen har utan tvekan den godste kycklingsalladen här i trakten! Muums!


Gott gott!

Nu har jag tänt lite doftljus och ska lägga mig i sängen och läsa lite, mys! ♥

RSS 2.0